Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2019 20:41 - АМЕРИКАНСКИ РАЗМИСЛИ 2019 - 5
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1945 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                         На Товарищ ВВ1951 з поучение:                                  

                       „Проблемът на света се нарича САЩ!”

                                                                           ВВ1951

 

   ПРОБЛЕМ  ИМА  НЕ  САМО  ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.

               КЪДЕ  ОБАЧЕ  Е КОРЕНЪТ  НА  ЗЛОТО,

                       КОЕТО ИСКА ДА ГО РАЗРУШИ

 

    Ще започна с големите проблеми на ЕС, а коренът на злото ще посоча в края на писанието си…

 

     Първият голям  проблем на ЕС е различното интелектуално ниво на държавите в него. Вторият проблем е демокрацията, разрешаваща на ръководителите на отделни страни в него безнаказано, по заказ на някоя просташка държава, связаная мафиотскими способами с ними, да го рушат или ако тази опция не е възможна, то отделни партии или само личности на високи постове, достигнали до тях благодарение на вота на опростачения им и продажен електорат, да му сторват зло до колкото това им е възможно.

 

     Започвам с някои от страните в ЕС, като изразявам лично мнение.

     Към държавите с достоинство и интелигентни в ЕС поставям Холандия и трите Балтийски държави. Към Холандия забележки нямам, към балтийските държави имам лека критика, защото още не са се изчистили тотално от корупцията, рожба на соцлагера, в който те бяха доста години. Критиката ми към тях е по отношениена банките им, които изпират пари на руската мафия, извършвайки транзакции на суми на руски мафиоти, пътуващи по електронен път с крайна дестинация САЩ. Този „бизнес” /б. м. банково проституиране/  го вършат и други банки – германски, австрийски, швейцарски, а един от специффицираните оператили в този процес вероятно е много големия осетински дирегент, няма да цитирам името му.

    Към държавите с ненапълно достойно поведение поставям Германия. От една страна тя работи усърдно за ЕС, но от друга и не работи, защото има личен интерес, явяващ се за сметка на останалте държави и на политическата линия на ЕС, което й вреди. Немски ръководители членуват като сътрудници или са на щат към Газпром, от благодарност към Бащицата го канят на сватби в Германия. Германия построи в разрез с интересите на ЕС директен газопровод от Русия под Балтийско море, сего строи и втори. С това тя допринесе за напрежение в отношението на ЕС с Америка веднаж като търговски партньор, но и във военно отношение. Америка има много контраходове, но дано по-скоро да уволнят Тръмп, за когото е ясно, че е избран благодарение на руска хакерска атака, та да и се размине на Германия. Заради тези действия на Германия, но и други, финансови, Тръмп иска да оттегли Америка от НАТО, за което Конгресът му отне пълномощията.

    Друга голяма Европейска държава – Франция – която бе на път да замени Германия като първа държава в Европа след избора на Макрон за президент в момента е подложена на натиск, унижение, понася материлни загуби, излага се пред света благодарине на путинските „жълти жилетки”, които той вероятно финансира по линята на популистката Льо Пен. Тя беше при него, а Путин щедро дава пари за такива цели. Франция след тези прстаци – съвремени гаврошовци - не е същата. Авторитетът на Макрон е съкрушен, доверието в него не е достатъчно за да бъдат приети реформите, които той обеща да нпарави по време на изборната си кампания.

    Това не е нещо ново за Франция. Поляците я униижават допълнително, като твърдят, че това е една болна страна. Напомням, че Франция излезе дори от НАТО по едно време, поради което сега евпорейската столица е Брюксел. Преди това пак комунистите организираха безчинства, които Де Гол смаза със специален закон. Имат вкаран в чипа тези хора дремеща брадата спирохета на Маркс. СегаПутин им я разбуди отново и най-перспективният политик, който трябваше да бъде пръв в Европа е изваден от играта. Причината – нактивирването на простаците французки чрез фалшивите новини, информацията и дезинформацията, на базата на разработката на Жириновски – национализъм плюс патриотизъм. В аванс ще кажа, че не на Балканите, хората със средни възможности и познания сме много над тези във Франция. Ще приложа пример:

    Кореспондентка пита един гаврошовец защо протестира. Той отговаря, че иска във Фрация да стане като в Русия. Журналистката продължава да го пита, в Русия Путин дали би разрешил такива протести. Той отговаря, че в Русия нама защо да се протестира, там животът и всичко са уредени. Санкта симплиситас! Това са французите. Путин е напипал откритият им нерв и ще ги ебава докато косъмче по дупенцето не им остане, но и след това ще продължи.

     В Испания положението също не е благоприятно за ЕС. Те там са разединени, защото са федерална държава като Швейцария, като Америка, но са много и прости и агресивни. Затова Сталин разпали там гражданска война, която ги съсипа икономически и пося омраза между хората, която никога няма да стихне. Ще пропусна примери с интервюирани простаци от Каталуня, какво искат те – макйка си и баща си. Причината за тези искания е опрастачването им.  Напомням, че по време на изборите в Каталуня те бяха манипулирани от кибергибридна централа във Венецуела. В резултат на двата фактора – опростачването на испанците, вменявайки им, че Германия и Франция ги ограбват и вътрешното им разединение, защото са федерална държава, те не са сериозни партньори на ЕС. Пак проблеми. Ние сме по-умни от тях в това отношение, защото нямаме противопоставяне между българи, помаци, които също са българи и турци, а живеем с разбиране едни към други въпреки хакерските атаки на Путин и усилията на неговата партия в България, ДПС, да вбива клин между тези три етноса, макар помацитее да са си българи. В комунистическа Сърбия, в която коменизмът все още всява зло между хората, това разедидение доведе до ужасии. Сърбите застреляха младенци помачета – също сърби! - между 12 и 15 години и скриха труповете им в минните галерии на Жепа и Сребреница,  за да не станат тези помачета войници срещу сръбския шовинизъм в Босна.

   Положението в Италия е съвсем зло, там победиха популистите /б. м. простаците/е Това е адна изцяло опростачена страна, поради това поддаваща са на популизъм, накрая си избраха и простаци /пардон, популисти/ да ги управляват. Как тез проостаци ще работят с културните ръководители на държави от Еврпа не ми е ясно. Неодженовезовци…Те проведоха кампания, че Италия е ограбена от Германия и Австрия и че сега те ще уредят всичко, включително и с дълга на Италия, в размер на трилиони евра. Интересното е, че простащината на италианците е заразителна дори спрямо нашите рабтотници там, които връшайки се, заявяват:

   Италия щеше да си и много добре извън ЕС и ако не бе влязла в еврозоната. Благодарение на това Германия и Франция ги ограбиха.

   Процесът на опростачване на хоратавърви с успех и в Австрия. Австрийците никаго на се били интелигетнтни, срвнявам ги спрямо Германия както Македония с България. Там животът върви добре, но изборът на канцлер, който нито е интелигентен, нито има излъчване, нито акъл, символизира промяната, която настъпва и у тях… опростачването.

 Австрия има обаче един бонус от Господа - всяка година към 100000 души я посещават за да видят родното място на Моцарт и свързаните с него градове, зали катедрали. Това е съществено перо в бюджета на тези, днес изоставаща от развитието на света някогашна неголяма империя, владяла и част от Балканите. Пак нестабилноост за ЕС – националистите и популистите набират мощ, а канцлерът не вижда нищо нередно в това.

   Това обаче, което най-силно тресе ЕС са бившите държави от соцлагера. В почти всичките от тях има прикрити агенти на Путин на важни места в тях, които могат да бъдат разпознати по делата и. В една държава обаче има един ъвсем открит такъв, етническият циганин Виктор Орбан. Демокрацията разрешава да има и такива казуси.

    Напомням за 1956 г. когато танковете на маршал Конев съсипаха Унгария. Водачите на революцията, Имре Наги и генерал Малетер, които искаха да извадят Унгария от сделката Чърчил-Сталин и да стане  Унгария отново назависима, след 1989 г. бяха екхумирапи за да бъдат подобаващо погребани. Били са заровени живи, голи, обвити с бодлива тел. Тогава турнаха начело на Унтария един съмишленик на Хрущов, Янош Кадар, прочул се с кастрацията си, за да стане по-умен. Хрущо, от където идва идеята да се самоскопи, за да стане по-умен и да работи само за народа, а да не мвисли за глупости, увлича с идеята си генерал Малиновски и Янош Кадар, известни като Тримата скопци.  Забравиха унгарците това зло, случило им се в кая на 1956 и началото на 1957 г. и днес са най-големият развъдник на новота политическо течение, наречено националпопулизъм. То се ползва от Путин за разруха на ЕС от вътре. Сега Циганинът от Унгария и Популистът от  Италия правят ос, националпопулистическая. Орудие действия Жириновского отец и Жириновского сын, един от друг по-недоправени…

   Чехите не са забравили 1968 г, братската помощ. Простаците обаче от селските райони и бившите комунистически агенти избират за свои кърмчии все сподвижници на Путин. Те нямат основата, за да направят някаква промяна или завой в политиката на Чехия, но тровят политическата обстановка в Чехия и извън нея с наглостта си. Чехите като интелект са доста над унгарците, трудно могат да ги иизлъжан популистите. В Унгария обаче се наложи разработен агент на руските служби още преди 1989 г, дошъл на власт след лъжа.

    Словаците са в същото положение както чехите за ЕС, но те като интелект са след чехите, а това ниво се понижава допълнително от огромния брой цигани в стпраната. Точно те са в основата на платения вот и поради него числеността на отделните партии в управлението на държавата не е реално.

    С Полша положението е още по-зле. Не, че не помнят 1980 г. Те се управляват от комунисти, но тези комуниисти не са за връзки с ЕС или Русия – не дай Боже, - а със САЩ. В САЩ живеят десетки милиони поляци и тазии тенденция е разбираема. Какво е отношението на полските кърмчии към ЕС е видно от факта, че те проявяват допълнителни претенции към Германия, разрушила половината от страната им през ВСВ, но не и към Русия, разрушила осаналата половина на страната им след Договора между Молотов и Рибентроп,, съгласно който двете страни си  поделят Полша. При първия възможен случай, ако се появи такъв, те ще излязат ог ЕС и ще се присъединят към съюз с Америка, защото не вярват, че при ядрен конфликт ЕС щи ги опази от Русия. Америка са важните, това се чува в заключение на много разговори.

    Двете почти балкански държави – Словения и Хърватия са верни членове на ЕС. Те са католици и това е адна от причините за стабилното присъствие на тези страни в ЕС. Напомням за щетите, които сръбските комунисти и шовинисти нанесоха на страната по време на Юговойната.

   А сега накратко и за Балканските държави в ЕС.

   Започвам с Румъния, в която се води борба между политиците. Една голяма част от тях, но недостатъъчна за да върнат комунистите на власт, искат подновяването на връзките с Русия и излизане от ЕС. Това си бившиите номенкратурчици, облатодетелствани по времето на комунизма, застрашети със съдено преследване за делата им след рухването на режима на Чаушеску и каква ли не още бивша сволочь. Линията на Румъния обаче е проевропейска, пронатовска, но борбата вътре в нея не е приключила. Подготвили са и закон за амнистия на крадците в големи размери, срещу което протестират от ЕС. Това говори, че комунистите имат влияние в тази страна. Путин разчита на офицерите си кибергибридници за възвръщане на влиянието на Русия в нея. Според мен това няма да стнае, защото тя е важна страна в геостратегията на Запада и САЩ. В Румъния нещата „висят”, виновни са бившите комунисти, но няма вероятност от връщане към старото.

    На България членството в ЕС също не е това, което трябва да бъде. Тя е докарана от Путин до негов троянски кон, чрез който той да навлиза в ЕС. Колко хора във властта, при това във висшата, работят за Путин, вместо за България и ЕС! Това е президентът ни, избран от най-опростачената част на електората, включваща циганите, безделниците, пиянищата, всякяквите боклуци, били те продажни или кастрирани от възможността да мислят. Открито за Путин и против ЕС работи БСП/ДПС, начело с една олигархка, нирачана мис Техноимпекс, биринджиагага на половинката вероятно е топрата връзка между нашата и руската мафия. Ценен човек е, щом за едно показване къде да се построи язовир му шарят милион и половина лв.  Тази партия трябва да защитава онепавданите, поне така е съгласно програмата й, но партията на олигархката е нещо съъвсем различно - тя е съставена от тези, които след „демокрацията” ограбиха страната. А самата тя се е ориевнтирала към Щатите. В момента курсът на валутата е около 70 рубли за 1 долар, предполагам, тя го знае по тоцно от мен.

    Още една парламетарно представена група, работеща неявно за Путин е тази на „бизнесмена”, наричан от недолюбващите го Ма/га/решки. Според него парите за изтребители трябва да се дадат на социално слабите, най-първите от които са циганите, а те са още безработни, неграмотни, многодетни. Позпутинско предложение от това има само още едно, ще го цитирам и него, на еден вецепремиер,  Сидеров. Според него Амирака трябвало да ни подарии самолетите, защото ползвала  наши бази. Маркспутински пениси, подметнати към цървулите, както наричаме сега опростачените – електоратът на Маришки и Сидеров на президента ни.  Най-честният самоопределящ се като пропутинец е Сидеров, пробутан от Путин в пармамента ни, а сега под натиск от Путин бива пробутван за евродепутат. От трибуната на ЕС орално да заподмятва каквото му поръчат ог Кремъл.

    Авторитетът на България пред ЕС лош, защото ние говоим едно, а вършим друго. В страната ни се вихри пропаганда за всяване на хаос и недоверие в институциите, това сторва президената ни, чудесен дар за Путин, който чрез нашия президент руши ЕС.

   С гърците ЕС също има проблем. Това не са древните гърци, наколко века приди Христа шашнали света с мъдростта си. Тези вероятно са някакив араби, научени да празатират към съседите си, където може и единствено към това се стремят с челнстовото си в ЕС – изгода. Колко са умни като нация личи от факта, че агенти на Сталин подготвиха гражданска война, която съсипа страната. Забравиха войната, сега пак доста от гърците искат комунизъм. Ако циганинът Орбан измисли националпопулизма, гърците измислиха понятието социален ЕС. Това означава богатите страни, кото работят и произвеждат да дават на паразитите кредити, които да преструктирират /опрощават/, да им отпускат помощи и други подобни, с които гърците могат да правят само едно – да ги довеждат до краен продукт фекалии. Дисциплиниращите мерки на ЕС спрямо Гърция дават ефект, но в интелектуално отношение гърците са доста назад спрямо напредналите страни на ЕС и не са стабилни, за да имат авторите пред ЕС. Но мястото им е най-стратегическо от всички страни на Балканския полуостров. Още един проблем за ЕС.

    Последната страна, на която ще се спра са изродите на Европа, Обединеното кралство Великобритания.Нито са обединени, нито са кралство, нито са велики, обективно те са изроди. Путин правилно заложи на изродството им, наманипулира гии чрез социалните мрежи и ги докара до положение днес ни живи ни умрели, кавото и да направят, все  ще е  против тях, а с простащината, мегаломанството и наглостта си ще повлекат и други страни. Вече две и половина години от ЕС понасят стоически идиотизЪмите на една ненормалница, която само като я видя и си спомням чутото от мен по кръчмите из софийските села: Га я видиш, да ти е драго да й е..ш майкята! Тя не влиза в тази степен, за нея е достатъчно е само да чуеш името й. Нашият президент е от типа отвратильник, но тая го бие абсолютно. Две и половина години тя доказва на европейците и на британците, че две неуспоредни линии образуват една равнина и не се намира някой, която да я изкъшка от управленито, както в момента изкъшкаха Путин от Черна гора, от Македония и сега от Венецуела. Спасението за тези изроди е да си останат в ЕС, колкото и непоносими са, защото са сторили твърде много зло не сама на Европа – две войни – но и на целия свят. Аз бих желал да напуснат ЕС сами, да се отсмърди Европа от тях, а те ще са озоват на ниво, доста по-ниско от това през 1975 г. и ще се доразцепят и разделят съвсем. Ще се нароят на острова им още доста републики, за да ограничат и там тези, кото още се чувстват господари на света, макар вече десетки години откровени изроди. Такива са и консерваторите им, които тръбят, че искали да запазят ценностите. По-добре ще строят ако престанат да играят на бутилки и изтрезнеят.

    Най-големите вредители на Европа днес, изключвам Путин, като подчертавам, че не казвам руснаците, защото и те са негова жертва, са англичаните и сърбите. Англичаните от две години разсмърдяват ЕС с изродството си, а сърбите -  Балканите. Сърбите имат намерение да изикат Путин да ги пази от протести и разпад на страната, но не разбират, че ще се превърнат в Сирия – 2 и второ, че Путин ще напусн страната им колкото Крим. Той е петимен за Сърбия, за да набучи в Сръбска Босна ракети срещу ЕС, това е и козът на високоестрогенника Вучич, с устни, по-дебели от тези на Мара Отварачката.

 

      В предвид на казаното до дета, може ли да има единен ЕС? Просто не става. Културнте държави ще дърпат наппред, изоставащите като умствен и интрлекуалин потенциал ще се движат на друга скорост, а враговете на ЕС, на  първо място циганина Орбан, ще гледат да го рушат, опростачмените пък като Италия ще опростачват членсвото си в Съюза. И това на фона на потенциалните нови кандидати за членство в ЕС, Черна гора, Македония и евентуално частта от Босна с мюсюлманите, столица Сараево. Тези страни са преди всичко предизвикателство към ЕС, защото ако те не бъдат интегрирани от него, простащините Балкански ще продължат, подклаждани от Путин. Напомням, че на три негови визити в чужбина две са в Унгария и Сърбия, от където той раздава акъли на останалите Балкански държави - всичките, които го изкъшкаха от тях, последната е Макединия.

    Доколко съм прав в изводите си привеждам един факт от последните години, случващото се във Венецуела. Тя е комунистическа държава, а както знаем когато парите свършат, това е и краят на комунизма. Страната бе зле и преди комунистите, но произвеждаше по нещо, предимно храни. След като дойдоха комунистите, те заложиха на нефтодобива, достигнаха и пик на доходите когато бе висока цената на нефта.  По времето на комунизма обаче всичко в страната се срути, доходите на държавата достигнаха почти 100% от продажбата на суров нефт. И се стигна до днешното положение, когато парите на хората бяха откраднати от комунистите чрез хиперинфлация, никакви храни няма, заащото не се произвеждат, добре е амо кокаиновата мафия, в която членове са и управляващите. От глад хората побегнаха в съседните държави, други се възпротивиха на комунистическия режим, като едни бяха репресирани, други изчезнаха. Венецуела е една от най-красивите страни на Латинка Америка, с много природни богатства, но комунистическито управление ги доведе до крайна нищета и бягство от държавата, за да се спасят от гладна смърт. Това не се забелязва от страните-идиоти, които продължават да подкрепят тези разбойници, довели сраната до банкрут. Отношението на страните по света към случващото се във Венецуела в момента е като лакмус, който разграничава страните на два основни вида – страни, в които хората могат за мислят и страни примати, за които мъките и гладната смърт на хората нямат никакво значение. Эст человек, эст проблем…

   Изводът е много сериозен, защото показва наличие на страни-пимати и сред велиикиите сили, постоянни членки на СС, противопоставящи се на промяна, която би довела до изрязване на раковото образувание във Венецуела.

   Завършвам пак с мисли за ЕС, от който имаме голяма полза и със страх, че заради ролята ни в него –Троянски кон на Путин – може да се стигне до Булгаристанекзит, но не по наше искане, а изхвърляне от Съюза с шут. Както на времето изгониха един от най-великите музиканти на века, Ростропович, от СССР. Натовариха го на един самолет с жена му, Галина Вишневская, кацнаха в Цюрих и го изритаха по стълбата. Човекът едвам не се потроши. Но имаше и хепиенд. Не го изритаха ведно с вилончелото му, един стархотен Страдивариус, което оперативн работник от Центъра е свалил и оставил като се осефери от падането си Ростропович, да си го вземе.

   Натам сме се устремили и ние. Или по-точно, устремява ни Путин с  неговите хоора по върховете на управлението ни, най-пров от които е радеВ.

 

   Това е вероятно да се случи, защото в страната ни има хора с увредуно мислене, резултат на липсата им на ценностна система, която ни събира като етнос и вяра в едно олество, наричано държава. Те това не го осъзнават изродите без ценностна система, за тях важното е да се служи на комунизма, съхранил се в Голямата страна, където живеят най-щастливите хора на света. Стремежът на тези промитомъзъчни бетоноглавовци, с широко присъствие в страната ни е да обърнат посоката на развитето ни и да ни насочат към нея.

   Процесите в света са такива, че опросачените стават все повече, те ще вземат властта, където са мнозинство в сраните си, както това стана в Итлия и Унгария, а когато това стане и в други дъжваи , не изключвам и Щагиге от тази възможност, светът ще бъде върнат с векове назад. Вместо Бах, хората ще химнословят Кондю, чуят ли за ултура, ще се хващат за кобура. Едва ли някога в историята на света опрастачването на хората е било така масово, че за заплаши съществуването му. В подкрепа на това мое мнение цитирам мисълта на Товарищ ВВ1951. Той не може да осъзнае степента си на опростаченост, до която е достигнал, за да „мисли” по този начин. Не смешник, както го нарече един господин, той според мен е нещастник, не различаващ фалос от дигитус. На него за поучение написах този постинг.

    Ето проблемът, Товарищ ВВ1951, който е и коренът на злото - опростачването. На което Вие също сте жертва. Проблеми поради опростачването, би било то водено декретно, планово или като стихиен процес, избран от самите хора, могат да доведат до промени и в най-първата страна на света, ако за неин президент бъде избран някой богат опростачен.

   Няма да завърша с вопрос, защо мен не можаха да ме опростачат опростачвателите, а Вас успяха. Такива въпроси не задавам.

 





Гласувай:
7



1. minavamottuk - Имам
27.01.2019 21:26
резерви към написаното ,но случайно попаднах и на коментирния постиг- наистина се зачудих кога ще свършат обработените с вредни вещества хора.Като ВВ 1951.Всъщност ЕС със всички недостатъци за сега ни спасява от Венецуелски сценарий ,защото социалистите са гладни и налитат на властта, пък нататък знаем какво следва.Не сме по-добре от соца , може наравно да сме, говоря за дребните селски хориац и работници,масата пенсионери , около една трета население, и децата като свалим , жална им майка на работещите да издържат държавата.
Но в много отношения има път напред и има кой да се възползва и да крепи държавата-останаха тук-там млади хора да се борят с дръгливите кранти на миналото.Опростачването не е единствено зло ,много се плаща за хибридна война.Путин да си дава парите на своите ,да има полза , но се е хванал за световното господство и не пуска бившите територии , може и да са хранили съюза им.Без нищо няма да реват за влияние и да го плащат.
Вярвам в бъдещето, в младите ,които видяха заедно с нас истината за света и живота ,но те могат да отстояват ,докато ние наполовина сме в миналото ,толкова се е вплело в нас.Половината сме ВВ1951, вярваме в приказки за Иванчо.
Вагнер отпътува за Венецуела , пази боже да муотворим и у нас.
цитирай
2. bdenkov - идеологическа подривна дейност, активни мерки или психологическа война".
28.01.2019 23:46
ВИДЕО!

Преди 34г. избягалият в САЩ пропагандист от КГБ Юрий Безменов обяснява технологията на "промиването на мозъци". Изключително точно предсказва съвременните процеси и дава препоръки за спешни действия. Въпреки краха на комунизма, Путин сега използва съветските "завоевания" от този период, за да завърши започнатото тогава. Само 15% от усилията на КГБ са били насочени към шпионска дейност - останалите 85% са отивали за деморализация, дестабилизация и промиване на мозъци ... https://bigthink/paul-ratner/34-years-ago-a-kgb-defector-described-america-today?xrs=RebelMouse_fb&ts=1541088102&fbclid=IwAR15HpT3KWcrXmc9r8Dk9gEgDWjI0X3xLgNCJkHyugfEw90u2ywjrimIXJE 34 years ago, a KGB defector chillingly predicted modern America
A disturbing interview given by a KGB defector in 1984 describes America of today and outlines four stages of mass brainwashing used by the KGB.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Ще отговоря на кометариите, но изчакмвам коментар на ВВ1951.
29.01.2019 15:20
Оставам с убеждението, че той не разбира туй, що съм го написал специално за него или не го приема, но няма кьорав аргумент срещу написаното или пък - понеже е добро по характер момче - така е допуснал да го опростачат, че сега виси между земята и небето, зощото се е осъзнал как са го претъкувАли.
А казусът е сложен, мисля, че и тази, дето се готви да му налети като Ф 16, Радостиначето, милото, и то не би могла да му помотне, нейната сила са познаниията й по ВКС на Путин.
Май Товарищ венцИ е решл да инкасира служебна загуба...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279185
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930