Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2018 22:32 - РУСКИ ТИР, ПРЕВОЗВАЩ СУРОВИНА ЕКСПЛОАДИРА НА ПРОСПЕКТ "СТАРОСТИЛЬНыЙ"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2268 Коментари: 11 Гласове:
2

Последна промяна: 10.07.2018 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

               ОТНОВО  ОТЛОЖИХ  ПЪТУВАНЕТО СИ ДО МОСКВА…  

  
    Къде ли не ходих по света, какво ли не видях, но в Москва не бях и мавзолея на Ленин не видях. Бях по тракийски светилища, по християнски оброци, ето ме и в Лос Анжелес. Тези дна разглеждах  работните досиета на доста негови изявявачи и със завист узнах, че един от най-видните ОТ ТЯХ - ВВ1951,  при всяко пътуване в Москва посещава мавзолея на Ленин, а като му домъчнее много за него, качва един самолет ТУ 154, който е доста рисков и отива специално да го види отново. Там се чакало много дълго, защото опашката била многохилядна, с хора от целия свят. Честото му посещение обаче е станало причина той да получи някаква карта, с която влизал през вход за висшите персони. Само че може да му я отнемат, защото веднаж влязъл при Ленини, ВВ2951 докато го не изкарат насила, не излизал, оставал с часове…
   Още един такъв познат имам, страхотен нетов изявявяч, забравих му б
уквените символи, но му помня числата, 1986. За него се говори, че при тръгването от хотела за мовзолея носел със себе си касета водка, която предлагал на охраната на мумията. Охранителите подскокнували от радост като виждали дара и го питали:

       -  Вътре при него ли да Ви пуснем или да Ви го изнесем да го видите тук?

          До изнасяне се стигнало само веднаж.

    Понеже съм американски гражданин, по тази линия си бях уредил през м. август 2016 г. да отида и аз най после в Москва за да видя Ленин. Годината бе много блатоприятна като туристическа за Русия, защото щяха да я посетят четири американеца. През другите години те са били по един, по два или още по-малко. А с мен щяха да са пет - рекорд за Голямата страна по посещение на иностранни туристи. Всичко вървеше, щях да отида с кола но:
    Получих различни видеа от американските ми приятели. Те ме предупреждаваха,  че не се знае дали ще достигна до мавзолея, защото пътуването по проспектите руски си е руска рулетка. Не знаеш ще те блъсне ли някой, някоя кола ли ще се повреди и ще те смачка, някой камион ли няма да гръмне. Гледах аз видеата и ,така се наплаших, че реших: Отивам през есента на 2018 г. Така реших, но като видях как се палят по проспектите колите на руснаците и с какви нови материали ги гасят, отказах се отново.
   А ето и видото, което ме отказа преди две години. То обаче е имало добър край, защото в бялата кола, която избяга след експлоз
ията е пътувал бандюга, който не е искал да се легитимира пред КАТ. За негов късмет суровината, която се вижда от дясната страна на бялата му лимузина се разтекла по предното стъкло, той спрял да го почисти и го хванали. А той побегнал от мястото на експлозията, защото мислел, че го гърмят от говновоза с гранатомет.

    Моите планове са твърди - ще посетя и аз както ВВ1951 мавзолея на Ленин, но това ще стане когато изкарат говновозите от проспектите и построят път само за тях. Известно е, че дори болниците в Москва нямат канализация, поради което говновози влизат в дворовете им по-често от линейките да изсмукват септичните ями. Затова и по проспектите те са най-голям процент от певозващите суровини тирове…

    Ето и линк с говновоза, гърмът от който бандюгата преценила, че е от гранатомет, изстрелял комулативен снаряд срещу колата му. Да й имам акъла на бандюгата, не може да различи гранатомет от говномет. Оперативният работник, заснел гърмежа твърди, че той е предизвикан от отделен метан при ферментирането на суровината и разкращането й по време на превоза до мястото й за утилизиране.

      Ако не се отвори този линк, той може да бъде намерен в Ю – туб на адрес:

           

    https://www.youtube.com/watch?v=CECcLN9SZtI







Гласувай:
3



1. vmir - Филмчето илюстрира колко респектиращи са руснаците.
13.07.2018 08:58
Представям си как някои от тях се кефят на страха на западняците от такива инциденти, които за тях са рутина и гърмящо забавление срещу страхливите западняшки фойерверки. Сериозен повод да се чувстват непобедими или поне свръхчовеци. Брей, колко интересно и обогатяващо било в Евразийския Съюз! Небесна гърмяща свежест, благословена лично от негово преосвещенство полковник Гундяев. Молодци!!!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Поздравляю Вас, Товрищ вмиР:
13.07.2018 09:07
ГИМН МОСКОВСКИМИ ГОВНОЧИСТАМИ

Сорок лет как под наркозом
я работал говновозом, ой, ой, ой.
Не шофером не таксистом,
а вонючим говночистом, ой ой ой.

За три сотенных бумажки
на ЗИЛ-е возил говяшки, ой ой ой.
И скажу вам чтоб вы знали
ох и много же вы насрали, ой, ой ой.

Говновоз, говновоз, говновоз,
не очистить говна от колес.
Если даже духами обдать
все равно, продолжает вонять.

Говночист, говночист, говночист,
должен быт закален и плечист.
Говночист, заклинател говна
нужен людя во все времена.

Я не знаю как там на Запад,
мож у них поменше запах, ой, ой ой.
Нам серет в таксофоне
и напустить только вони, ой, ой ой.

В годе стали есть поменше,
значи надо срать полегче, ой, ой ой.
Но откуда что берется
в двое больше людям срется, ой ой ой.

Говновоз, говновоз, говновоз,
много в мире тюлпанов и роз.
Много в мире конфет и вина,
но еще боль в мире говна.

Говночист, говночист, говночист
должен быт закален и плечист
Говночист заклинатель говна,
нужен людям во все времена.

цитирай
3. vmir - Спасибо, товарищ Костя!
13.07.2018 18:18
Я восхищаюсъ Ваша чувственост и как Вы отлично соумели оценить Говно как самая вдохновляющая вещ в мире! Я отправляюсъ к США потому що мы с вами должны научитъ американцев оценивать говнам по их бесценным достойнствам. Скоро я приежу и думаю, чтобы поделит Америки между собой, начиная с источном и совершая с западном побережия.

Посылаю Вам горячий Говнярский привет!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Най-употребяваната дума от Ленин е била "говно". НТака той наричал всички.
14.07.2018 05:27
vmir написа:
Я восхищаюсъ Ваша чувственост и как Вы отлично соумели оценить Говно как самая вдохновляющая вещ в мире! Я отправляюсъ к США потому що мы с вами должны научитъ американцев оценивать говнам по их бесценным достойнствам. Скоро я приежу и думаю, чтобы поделит Америки между собой, начиная с источном и совершая с западном побережия.

Посылаю Вам горячий Говнярский привет!


Една поетеса, марксленинка, в знак на уважение към Бащата на Съветите написала стихотворение, в което употребява нарочно тази дума:

Мой милинкий муж говно,
не ебал меня давно,
выщу в поля, закричу:
Я меня ебать хочу.

По времето на Сталин издават трудовете на Ленин, като тази дума по време на заседанията и другите глупости не е била поставяна. После обаче при Хрущо в изданието тя е отпечатана. Падат се на едно изречениепо няколко "говна".

Я думаю, Вы не читали Ленина...
цитирай
5. vmir - Да здраствует самой мудрой и гениальной в истории мире, товарища Ленина!
14.07.2018 08:14
Поздравляю с нынешний триумф его любимое слово "ГОВНО" что россияне любят больше чем всего на свете!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2dMDx8sx9N8

Я приежу в Флориде, потому что Вы уже захватили западного побережия Америки.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Един епизод след смърта на Ленин:
14.07.2018 21:45
vmir написа:
Поздравляю с нынешний триумф его любимое слово "ГОВНО" что россияне любят больше чем всего на свете!!!

https://www.youtube/watch?v=2dMDx8sx9N8

Я приежу в Флориде, потому что Вы уже захватили западного побережия Америки.


Ленин започва да сее разлага още приживе, мозъкът му е пълен със сифилистични гуми, плътта му се разпада. В последните му дни той е съвсем разложен, но още жив, возят го с количка в двора на ЧК двама чекисти, до него плътно е Надежда Крупская с изфръкналите от болната си щитовидна жлеза очи. Умрял, Ленин е вече една разложена маса. А трябва да се балсамиира. Ами сега?
Джерджински разпорежда на чекиситете да хванат няколко души по Москва, които приличат на Ленин и да балсамират най-подходящия от тях. Още първият се оказал подходящ, дори и брадичка носел като на Ленин. И балсамирали него, а разпадналия се Ленин покрили някъде...
цитирай
7. vmir - 6. planinitenabulgaria,
15.07.2018 10:43
planinitenabulgaria написа:

Джерджински разпорежда на чекиситете да хванат няколко души по Москва, които приличат на Ленин и да балсамират най-подходящия от тях. Още първият се оказал подходящ, дори и брадичка носел като на Ленин. И балсамирали него, а разпадналия се Ленин покрили някъде...


Животът е справедлив. Сигурно част от феновете на Ленин завиждат на нещастника. Под една или друга форма, част от путлеристите ги чака съдбата на този несретник. Но те още не знаят и си въобразяват, че са хванали Господ за оная работа.
цитирай
8. krumbelosvet - Колега planinitenabulgaria,
15.07.2018 11:15
Чудя се откъде у вас тоя бяс, на равнище, което не отговаря на интелекта проявен в НЕполитически теми. И пак се връщам на психотрониката. Подскачащите митинги и Гласът на Америка требе да са се поднасяли с психотронна гарнитура. А тя явно поражда особен вид мания.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Колега Крумбелосвет, допускате сериозна грешка:
15.07.2018 19:48
Вие ми вменявате, че пиша политически статии. Това не е истиина, защото аз пиша в Категория "Забавление". Изцяло съм деполитиизиран. Намерете един мой постинг в категория "Политиика"!

Естствено е да съм чувствителен към тази тема - пътуващите по московските проспекти пълни с по 10 т. суровина Камази - защото съм потърпевш. Услужих с колата си на приятелско семейство да пътуват до Москва специално за да видят Ленин в мавзолея. На Червения площад обаче гръмва Камаз със суровина от тоалетните на мавзолея, като моята кола се оказва от страната на спуканата част на цистерната. Разходите по почистването на колата ми, която била с изцяло отворени прозорци ги пое фирмата НАРХОЗГОВНЧИСТ, но вече четвърта година, макар да държа колата си в гаража с отворени врати, тя още мирише. Съчувствам на всички, върху които се е изгърмял говновоз. Причините за гърмовете им са две - липса на канализация на Москва, която Путин преди изборите обеща да изгради и метан в цистерните.

За нивото на интелекта ми сте прав. При последното проучване за нивото на интелект на пишещите в Блог. бг в база на Центъра "Лос Анжелес -юг" /това е квартала на негърите/ аз съм класиран на второ място от 40-те хиляди блогъри. Първият е Пандо с оценка 33 точки на тричленката по единадесетобалната система. Аз съм втори с 11,99 т. Това е твърде висока оценка за мен, аз - доволен. Останалите блогъри са много зле. На дъното е поставен Кушел с -33 точки. Такъв резултат Комисията по интелектност присъжда много рядко и аз се самосезирах върху мотивите й да да даде такава ниска оценка. Като сумирах отрицателниите оценки, които не влизат в официално обявената се полчи числото -273,16. В сравнение с тази абсолютна нула аз съм на много сияен връх.

Доколко съм американизиран, можете да видите в следващия ми постинг, в него ще се спрана психотрониката. Може да поставя и посвещение, мога и да не му поставя.
Благодаря за критиката в градивната й част, обвенията отхвърлям категорическим способам.
цитирай
10. krumbelosvet - Ето
22.07.2018 06:38
Ровене в говната. Къде останаха planinitenabulgaria?!?!?!
цитирай
11. planinitenabulgaria - Товамищ крумбелосвеТ!
22.07.2018 23:27
krumbelosvet написа:
Ровене в говната. Къде останаха planinitenabulgaria?!?!?!


Бях в Лос Анжелес, където организирах база на Центъра под името "Лос Анжелис-юг".
тами живеят негърите на града, около 1,5 млн. черни и кафюви негри, които се стрелят и убиват, а негърките раждат и така броя им остава постоянен. Те обаче са по-интелигентни от Вас. Аз също съм по-умен от Вас, но никога няма да Ви го кажа, за да не навредя на имиджа Ви, на турси език, суратя. Дори и си го не помислям.
Имам хиляди снимки от планините на България, когато няма да мога да ходя, ще започна да публикувам докъдето стигна.
Специални поздрави на Нинова, на най-интелекнтния човек на България, ГенераЛ радеВ, на догаН, на велизаР енчеВ, на волеН сидероВ, ако сте платен трол на Центъра, поздравене и Товарищ путиН. Аз мисля точно както всичките Вас, от Вас се уча, та достигнах тези най-високи сияйни върхове и станах носач на приз за второ място в ласирането в Блог. бг по интелектност след Пандо и Андрей, които са с максималните точки 33.
Вие сте необразован и не знаете, че Москва няма канализация и всяка секунда от нея тръгват за говнобазата по 5 бр. десеттонни Камаза, пригодени за превозване на суровината - могат да всмукват и да нагнетяват. Затова профсъюзът СОВГОВНОЧИСТ се бори за по-високи заплати на говноистовете, които сега са 300 рубл, което отговаря на около 5 долара. Затова ги има и тези съветски гонточистови сооциални песни. В песента става въпрос, че гонточистът трябва да иима срециялни качества:
Говночист должен быт закален и плечист.
Мисля, че не е удобно да ме кментирате, защото не можете да разберете постингите ми. Разбира се, това също никога няма да Ви го кажа за да смазвам самочувствието Ви.
Поздрав с една руска социална песен:
https://www.youtube/watch?v=fj05uxpn8Eg
По-подходяща песен за Вас не намерих! Горячими маркспутинскими приветами!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183305
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031