Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2018 12:55 - ТРИТЕ ЗЛИ СИЛИ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 821 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.06.2018 18:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

            С посвещение на Товарищ валериЙ венцьеВ, мотивите за     

                           посвещението ми – след финала на статията ми:

 

        ТРИТЕ ЗЛИ СИЛИ, КОИТО ДЪРЖАТ НА НОКТИ СВЕТА

 

   Вече писах за държавите идиоти, които чрез съществуването и простащината си държат на нокти света и са трън в очите на останалите страни. Ще цитирам част от тях отново:

   Абхазия, Северна Осетия, Приднестровието, Кримската Народна република, Луганската нарорна република, Донецкаата народна република. Не назовавам родителя на тези всички държави /повтарям/ идиоти. Към техния кръжок, но по-приглушена като статут принадлежи и Северокипърската народна република, която според турските държавници не принадлежи на народа, а на хората.  Разликата между тези, под чадъра на Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света и държавата-идиот в Кипър е тази, че тя не се крепи от руските окупационни войски, а от турските.  Отказът на Турция да изтегли окупационния си корпус от Кипър е причина за провала на преговорите за обединяване на населението на острова. Завземането на гръцка територия от Турция и разполагането в нея на окупационен корпус е сериозен знак и към България, който политиците ни не трябва да игнорират, защото Ердоган е същият като Путин.

    Изрично подчертавам, че опитите на маркспутинскте тролове да поставят на една плоскост новата държава Косово с държавите идиоти е опит от тяхна страна за политзапроституирване по казуса с държавите примати. При Косово нещата са съвсем различни – косовари, подобно на бошняците, бяха заплашени с изселване от родните им места. Срещу тях се провеждаше и геноцид от сръбските националисти и паравоенни отряди, същите, които преди 100 години избиха много българи по Босилеградско, запалиха къщите и оборите с животните им в тях. За маркспутинците – най-изостаналите на света в интелектуално отношение изправени питекантропи - въвеждам два тага, Жепа и Сребреница. Друго решение за проблема Косово нямаше. Неоправността на европейците по време на разпада на Югославия доведе до още по-голямо влияние на американците на Балканите. Бошняци и косовари се считат за спасени от тях, защото сърбите щяха да ги избият и да скрият труповете им по изоставените мини и в общи гробове като тези в Катинската гора. Неоправността на европейците доведе до факта, че Америка вече контролира Източна Европа от Балтийско до Черно море. Факт, който не работи за популярността на ЕС, за съжаление, а за мощта на америкаанците.

 

    А сега за трите злини, които държат на нокти три региона, в един от които е най-важната държава на света, Израел. Във връзка с нея напомням, че Израел се явява щат на САЩ с много особен статут – те могат да управляват политиката на САЩ, за което притежават  достатъчно силни инструменти, американските банки.  Напомням, че в момент на колебание на Тръмп да се оттегли ли от договора с Иран или не, Нейтаняхо му каза що да стори, прилагайки мотиви – Иран се стреми да има атомно оръжие, а всичките средства, които той спечели след сключване на ядрената сделка, дава за тероризъм в Близкия Изток. Крайната цел на фундаменталистите е унижощаването на Израел. И Тръмп се оттегли от сделката, което повиши рейтинга му в САЩ        .   

    По същия начин Нейтаняхо гепна Путин, който реши да инсталира в Сирия ПРО. Нейтаняхо поговори кратко с него. Резултатът бе, че Путин се абортира от ПРО-идеята си и дори обеща: Аз вече така няма! Причината няма да коментирам, само ще отбележа, че руската мафия /пардон, олигарсите им/ държат в американските банки около 4 трилиона долара, от които само на Путин са към 300 млрд. Ако не слушкат, въпросът с това огромно богатство на руските мафиоти ще се реши от банкерите на САЩ /б. м. евреите/. Не слушка ли Путин, ще загуби „спечеленото” до сега като президент, което го прави най-богатият човек на света. Така САЩ прави решенията на русата мафия зависими от американците.

    Другата важна за Америка държава е РК/орея/, и тя явяваща се неприсъединен щат съм САЩ. Икономиически тези две държави са така свързани, че ако момчето-ракета реши да присъедини РК към страната му, където живеят най-щастливите хора на земята с помощта на ракетите си, той първо трябва да победи САЩ. По същия начин палестинците ако искат да победят Израел, преди това трябва да обявят война на САЩ, да ги победят и чак тогава ще могат да се справят с Израел.

    За съжаление, в Европа американците такъв приятел нямат. Някога такава страна бе Англия, но американците се брактисаха от сериозни връзки с тях, защото англичаните се изродиха след загубата на империята им физиологически и умствено. Като държава те вече нямат бъдеще. Един приимер:

   Само най-големите простаци могат в резултат на кибератаки от страна на държава-примат да се опростачат катоо тях и да вземат просташки стратегически решения, имам предвид брекзита, което ги раздели съвсем и сега англичаните се хапят къде се не стигат.  Успешно проведената хибридна война на Путин срещу Англия е най-големият му успех в Европа на този фронт, но подобни успехи – да опростачи хората в отделни страни и да ги направи манипулантивни – той има и в други страни на Европа. Страна, каквато е Англия, в която поколението е плод на непредумишлено островно кръвосмешение и на безумно пиянство и която поради това не притежава имунитет, не може да спре вирусите на метастазите на комунизма – популизъм и национализъм и пълзящата простащина ще я доведе до погибел. Путин много добре знае, че веднаж опростачени, хората възприемат простащината за своя жизнена среда, стават манипулативни и поемат по пътя на държавите идиоти, част от които изброих.

    Може да са прости и едностранчиви американците, но акълите накъде да върви страната им и каква политика да водят там ги дават евреите, които съвсем не са за подценяване, защото при тях са парите не само на Америка, но и на света. Америка се е превърнала в банката на света, а както е известно банката каквото и да се случи винаги печели. В Европа Америикаа вече няма любима държава, каквито за ня са Израел и ЗК. Те се отдръпнаха от Англия, от която нищо вече не става,  същото ще сторят и страните от ЕС ако все  пак брекзитът стане факт, в което се съмнявам.

    Има обаче и други причини американците да започнат да се отдръпват от Европа. Ще цитирам само една, Америка има един президент, който взема решения веднага и те влизат в сила. Европа има много президенти, голяма част от които не само за президенти, но и за нищо не стават. Забележете, не цитирам радеВ, орбаН, бабиШ и др. Тия са видимите, други има още доста като тях в ЕС. Ако не беше Америка, нямаше кой да предотврати геноцида на сърбите в бивша Югославия, защото страните от ЕС така и не се разбраха какво трябва да се направи. Те и сега не са наясно спущу нещо много опасно, хибридната война, която Путин води от нета срещу тях, която опростачва пората им и те искат начело здрава ръка и умен като кърмчията на Русия. И да дневен ред се появяват олитпроститутчета, определяйки за за популисти и националисти, хората, които ще спасят държавата си и света.

 

    А сега по имена трите държави, явяващи се трите зли сили, които държат на нокти света:

   Първата от тях е Русия. След нацръкването на социализма в нея от Интернационала, с Русия е свършено. Тя днес е на нивото на колониалните държави, които се препитават от износа на природни богатства, защото нищо не могат да правят. Ужасяващо е и положението с човешкия й мат,риал,  с интелектуалния му потенциал, заменен с това, да знаят всичко за Ленин.  Един век лъжа, насилие и опростачване са време, което не може да бъде върнато назад. За един век какво направиха другите държави, в същото време какви злиини се стовариха върху Русия. Един пример давам: Сталин изпрати на смърт по лагерите на Сибир 32 милиона души. Резултатът: Може ли Русия да произведе някаква продукция, с която да се появи на световния пазар, може ли да развива високи технологии, да прави каквото и да било равностойно на това, което правят другите страни като РК, Япония, Америка, много европейски страни. За такава държава, която аз наричам примат, всички останали държави непримати са врагове, те застрашават нейната безопастност. Девизът на Сталин - всичко за фронта, всичко за победата - остава и днес. Брежнев казваще, у нас все, чтобы обеспечить свою безопастност. Путин изразходва/л/ 90% от ресурса на Русия за „отбрана”, а негодното да влезе по това перо се преработвало за ширпотреба. Как не се намери един човек, който да успее да преведе този термин на английски език с една дума, без да прилага обяснителна записка що е това. На такава страна, избрала сама пътя към смъртта си не можеща да стори нищо разумно заподмятваща ракети, отправяща заплахи, организираща безумни кибератаки, с които да трови живота на хората в културните държави, не остава нищо друго. Тя с гордост заявява: Вие можете да правите всичко, но ние можем да ви спретнем ядрен апокалипсис. Вредата обаче, която държавата злина, първа по списъка ми нанася на Европа чрез хибридната война носи големи успехи на Путин. Малко по малко Путин чрез тази война срещу напредналите страни ги опростачва и на тази основа влияе на политиката им и на живота в тях. Примери много – простачетата в Германия /Алтернатива за Германия/, в Австрия, които спечелиха изборите, в Италия, където по-лоша комбинация от това да управляват националисти и популисти като коалиция няма, в Испания хибридната война на Путин също има големи успехи. Освен държавиите идиоти, рожби н Путин, негови поддержники са и подалите се на опростачване предимно млади хора в Европа. Защото Путин според тях може всичко – да направи суперармия и в същото време да вдигне жизненото ниво на руснаците, по хоризонтална пътека да ги изкачи на най-високия връх на света, без никакви трудности.  Вероятно за по-малко от 800 дни.

     С ракетите си, насочени срещу Европа Путин трови живота на хората в тези страни. Дори в България хората казват, защо да  раждаме деца, утре може да започне война и да ни избият / б. м. Путиин може да ни тресне с някоя ракета/. Този страх в страните на ЕС в Западна Европа е още по-голям и раждаемостта – още по-ниска. Има ии дуги причини за това, но тази е една от първите. Това поражение за тези страни в резултат на хибридната война срещу тях е факт, който те не осъзнават и не водят ефикасна борба срещу нея.

    Когато някой не може да направи нищо смислено, той се ориентира към деяния, които не правят смисъл. Пример: Отиват хората на работа, руските кибергибрдниици им хакнали компютрите. Другаде пък прониикнали в масивите и ползват личните данните за изнудване или за фалшифициранее на избори, което се случи в САЩ. По време на зимните олимпийски игри в РК хакнаха компютрите, управляващи часовниците за спускачите в ски дисциплините. Не задавам въпрос, тези деяния правят ли смисъл…

     Това зло го създадоха американците, които англичаните, за да отърват кожата  въведоха в Европейската война и я направиха световна. Затова сега германците не искат да дават пари за НАТО, а казват: Вие сте победителите от войната, вие ги създадохте тия с ракетите, вие сега се оправете с тях.

 

    Второто зло на света е Иран. Тяхната идеология е комуниистическа, но носи друго име, фундаментализъм. Те, както иинтернационалистите някога се стремят към присъединяване към тях на още държави с техния тип на управление, като  последната цел, най-важната за тях, е да бъде унищожена държавата Израел. За целта те се стремят към развиване на военната си мощ, към разработване на нови ракети и производство на ядрени оръжия, към спонсорииране на терористите в Близкия Изток с цел дестабилизирането му. Поради мераците си да унищожат Израел участват войната в Сирия, където след войната да изградят бази за удари срещу него. Само ще отбележа, че евреите не с толкова глупави, това няма как да стане.

   Приликата между политиката на Иран и тази на Русия ее очевидна. И още една прилика има, и двете страни са производители на петрол. Това богатство е причина да се запроституирва с него и да се превръща то в оръжие срещу останалите страни, в опит за вбиване на клин в отношенията им, напр. между ЕС и САЩ.

   По отношение на споразумението с Иран, наречено Ядрената сделка, американците реагират срещу него, защото Иран със средствата, влизащи в него след подписванеето му започна по-активно да подкрепя терористите от Близкия Изток. На времето американците им спретнаха война с Ирак, сега какво ще стане е ясно, въвеждам таг, Израел.

    Колкото Русия ще престане да тиранизира Европа, толкова и Иран ще престаанее да тиранизира Близкия Идток, ако това им се разрешава…

 

   Третаата злина за света, макар и в по-ограничен регион е КНДР. Според нейните ръководители, страната има два непосредствени смъртни врага, РК и Япония и черз атомните си оръжия тя влияе върху тях по сащия начин, както Русия, на Европа. Случаите на самоубийства, на намалена раждаемост в РК са причинени но първо място от напрежението сред хората, произтичащо от опастността, ония идиоти там, да ги треснат с по една или по много ракети, ако решат. Ни акъл, ни обарзование им пречи да сторят това.

  Давам пример с мой разговор с една майка на даровито музикално дете, с която се запознах. Първото нещо, което тя каза бе, че те са от Републиика Корея и че с ония там, ненормалните, нямат нищо общо. После заговори за детето си, което заради таланта с е поканено да учи цигулка във Виена.

    Вторят враг на КНДР е САЩ и стратегията им е да притежават междуконтинетални ракети, с които ако се наложи да нанеесат превантивен удар върху тях, да ги унищожат преди да са ги нападнали те. Разбира се, в САЩ няма напрежение сред хората от Калифорния или от Хаваите поради тази ненормалщина, но в РК и Япония таково напрежение има и то трови живота на хората в тези страни.

 

    А трите страни, явавяви се трите зли сили на света са в братски отношения, нещо като социалидстичеси интернационализъм вп действие. Преди преговорите между КНДР и САЩ, които са под въпрос, защото Ким за да унищожи ракетите си ще иска САЩ да ги направят за тяхна сметка икономическа сила, Русия заяви, что надо незаависимостта на КНДР да бъде запазена. За да я има КНДР до днес причина е Русия, която ги подкрепя. Връзките мужду Русия и Иран също са очевидни, северокорейски специалисти пък по данни на израелското разузнаване помагат на иранците да произведат ядрени оръжия. Новата Троица на злото…

 

     Само че светът днес е така устроен, че американците от всичко печелят, включително от напрежението между Европа и Русия, от напреженито между КНДР от една страна и РК и Япония от друга, от напрежението между Иран и Израел, което е основното в Близкия Изток. Всичките тези държави, формиращи трите злини на света, работят с долари, а дали в един момент доларите им няма да се окажат хартийки, зависи от евреите. Затова колкото ии да заподмятват ракети или да изнасят напрежение в различни части на света, те трябва да се съобрзяват с тази реалност, решение за която могат да вземат две държави, САЩ и Израел. Може би неточно се изразих, те са една държава. Такова е моеето мнение, на човек, посетил над 10 пъти САЩ…

 

  А сега защо избрах да посветя точно на Товарищ венцИ писанието си:

  Не само защото той е и много изключителен, много уникален, много пръв и много стопроцентов, но и поради факта, че той е мой пример как надо думать, писать.

  image

                       Войниците на Сталин
 
image

                    Войниците на Путин





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12284845
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930