Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2018 21:26 - СТРАСТИ ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА ЕДИН РЕЦИДИВИСТ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2647 Коментари: 10 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

      СТРАСТИ ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА ЕДИН РЕЦИДИВИСТ

 

    Започвам с два популистки въпроса, след което ще направя анализ защо този проблем остава от 1989 г. до сега и какви са последствията, които той причини на страната ни.

   Първият въпрос е, ако убиецът от с. Луково бе в затвора, а не повече от 10 г. извън затвора, където според хората от селото той е осъществявал връзки  полицаи от Свогенското  РПУ, пътувал е редовно с влака до София на работа, с други дума ако полицията и Служба „ „Издирване” си беше свършила работата, щеше да се осъществи това убийство. Имам чувството, че то дори умаловажаваше, като ударението се поставяше върху една от жертвите, зщото била курва. Но не и върху полицията напр. или пък съдебната система.

   Вторият ми въпрос е, след като Плъхът живее само от престъпност, за която е осъждан и е влизал в затвора 9 пъти, защо е на свобода и отново живе от престъпност?

   Според жена му от кв. Столипииново, предрешена като негова съпруга /с цел да получава чрез него помощи докато е в затвора?/, мъжът й е много добър човек. Влязъл да пикае, но зъл човек, не уважаващ живота го убил. За един 38 годишен мъж кръвнената сигурно е дсота голяма..   Кам тези мои въпроси ще допълня няколко факти.              

     Около 1000 души с присъди не са в затвора, а живеят в нелегалност. Тези хора нямат друг избор, освен да възприемат предстъпността като поминък, по този начин явявайки се потнециално опасни за трудовите хора, за цялото общество. А съдиите във ВСС, нарични съдебната мафия за това статукво в страната вземат по 8000 лв. основна заплата и множество добавки към нея. В мен остават подоозрения, че този престъпен контингент или поне част от него не е възможно да няма някакви сношения с полицаите, които отговарят за сигурността на определен регион и така се стига до казуса, валиден някога за джуревеца Тодор Живков:

     Той се прави, че се крие, от полицията се правят, че го търсят.

     Имам една критика към полицията, но не за момчетата, които рискуват живота си при среща с престъпниците, а към началниците им. От 9. 09. 44 г. до сега офицерите /наричани подитгравателно чантаджии/ са тези, които все искат по-висок бюджет за МВР, но той отива за заплати педимно за нях. За момчетата, рискуващи живота си няма пари дори за облекло и консумативи. Това е проблем на полицията, който нито едно пправителство слез 189 г. не успя за реши и хората загубиха довери в тази институция. Тя може е да работи обаче, спомням си как пазеха Опешарски. А за морала на тези чантаджии – те идват на работа дс личните си автомобили, изтряскват ги на наякоя улица до РПУ, слагат знак, че собственикът е  полицай и така – източване на Общината по 10 лв. на работен ден или повече. Тези които трябва да съблюдават спазването на закона, не то спазват, щом важи за тях. Мразим корупцията, га не уствам в нея, май това е девизът им. Не на корупция, намирисва ми на нещо друго, наричано в една страна на североизток от нас Голямата лъжа. А тази голяма лъжа и липсата на доверие в полицията доведе до един процес, наричан битова престъпност, който тръгвайки от няколко места, най-първото от които Видинско, заля страната и доунищожи селото и малките градове. Заради тази престъпност, да имат все пак някаква защита, хораата от малките населени места се преместииха по големите градове, но след тях пойдоа и битовите престъпници, кото ги проониха от домевете им. Те, незабязвани от Общините основаха гета, които електроснабдиха, водоснабдиха, ползват безпатно Градски транспорт, по който развозват боклуци. И набезите, макар и по-трудно, като този в дома на докора в Пловдив нямат край…

 

   За да ги има тези атаки на битовите престъпници, в основата на които са ромовете,  пречината се крие още във времето, когато Луканов бе министър-председател. За да запази комунистите на власт, той и партията му проповядваха идеята, че на България трябва здрава ръка,  иначе ще стане лошо и буквално подтикнаха ромовете към престъпност. Годините минаваха, престъпността се утвърди като поминък за голяма част от обитаващите гетата. Пострадаха не само хората по малкте населени места, ограбени за скрап станаха цели заводи, ромовете започнаха набезите си и пред деня, давам пример с млекопрпеработвателния завод в казанлък. За почти 30 години израстна ново поколениие ромове, които нищо не могат да върщат, защото нямат нито образование, нито професионална квалификиция, но пък могат да крадат.  Веднаж, набрала инерци тази престъпност сега не може да бъде спляна. Гета никнат около цялата страна, което е признак, че Заветите на Луканов действа и днес, когато вече сме уж демократична държава. За имат те основа да продължават още има и предвидени техни защитни механизми. Напр. ако открадатт вещ до 200 лв. не носят онговорност, мнго е евтина. Около 200 лв. струва една коза, овцата – по-малко. Като открадне ромът една коза и я изяде, той отива и си открадва друго. Пак под 200 лв, пак няма престъпление. А за човекът, който живее от няколкото си кози?  Същото важи и за въраствота граница на крадците, под 18 години те не носят отговорност, защото не знаят какво вършат.  Поради тази причина ромовете изпращат децата си да крадат и те още като невръстни се включват в редиците на крадците.

   Заплахата на Луканов – ако не ви управляваме ние, здравата ръка, лошо ще стане за вас остава, макар отдана да си го гръмнаха съмафиотите му. Така заветите на Луканов важат до днес, но причината за това според мен е ппродълаване на линията на толериране на крадците, които са прилежен електорат, без който нямаше да има БСП/ДПС, а същи и преобладаващата част от кметовене по малките населени миста, по същество феодали, избрани с продажните ромови гласове, регистрирали се в селото в законния срок

   Но днвен ред обачее е промяната на НК, хората трябва да добият правото да убиват крадците, за да се справи България с битовата престъпност. Твърде късно ще стане това, пресъпниците обезселиха половин България и я превърнаха в ничия земя…

  

   Второто пъклено дело на Луканов бе да основе партия от агентите турци, които са били в основата на осведомяането на службите по време ва възродителния процес. Така комунистите хем ще излъжат турците, че тази партия ги пази, хем тази партия ще подкрепя Голямата стран, от която дойде извервателния приказ. Докато първото пъклено дело стана причина де се опустшои голяма част

от Българи, към 25000 кв. км, второто му пъклено дело бе още по-подло. То деведе до основавенето на мафия, чиито биринджия тварди, че разпределял паричните порци в страната, а вероято източи и КТБ. А за връзките на тази партия ще посоча нещо много съществено:

   Делян Пеевски работеше като следовател в Съда, но не ходеше на работа, от ВСС поискаха да го уволяват. Може да е имало и други причини, напр. не могат да го гледат, но какво става при обсъждането. Всичките съдии са на мнение, като не ходи на работа, да го освободят. Единствено Цацаров се застъпъва за него, други се прписъедяват към най-силната личност в ВСС и не го олъчват от съда Този факт отавям без коментар. Недоверието ми обаче както към съда, таки и към прокуратурата и полицията е много голямо.

   Ще завърша, че продажната ни съдебна система много често се възполза от казузи като този с Плъха. Иконописецът Опиц застреля крадец, разбивал десети пъти ателието му. Крадецът бе токова нежелан за контакти с роднините си, че те се отказаха от него.Служебен защинтик на крадеца стана МАСтитият адвокат Марковси. Той пледираше, че това птиченце, пред което е бил животът е подло и предумишлено убит от престъпника Опиц и предяви иск за кръвнина 300000 лв, която съдът уважи. За да са по-убетилни, ъдиите вкараха и Опиц в затвора за 2 години. А имотите му бяха продадени на гърг, парите отидоха неизвестно къде, защото наследниците на крадеца бяха подписали пълномощно и се бяха отказали от претенции за кръвнина. Предполагам, застрелването му от Опиц ги е освбодибло от ядовете по този идиот.  

   Така децата на Опииц съдите оставиха дори без дом.Той отиде за кръвнина заради птиченцето според МАСтития адвокат.  Вероято като пари за разпределение от целия екип по издаване на присъдата срещу безцеребонния убиец на птиченцето, ми минава през ума. Както на времето милионите на производителите на амфетамин в Опицвет. Въвещам два тага: Съдия Тихчева и Председателят на касационни съд Иван Григоров.

    Сега е настъпил моментът .за промяна на НК. Ще зъвърша с пример от Америка:

    Една саката баба спи, но някой чупи прозореза й и влиза в стаята. Америка е едноетажна, да се влезе през прозореца няма нужда дори от столче. Бабата се сетила, че в шакфето до главата й имало пистоет от починалия й съпруг. Извадила тя пистолета, той пък гръмнал, убила на място краадеца, обадила дсе в полицията. Доши поицаите, отнесли негъра. На сутринта й поднесли за подпис протокол с описание на случилото си и с това всичко приключило. Ако това стори българин срещу крадец, или ще му отнемат съдиите собствеността или ще го вкарат в затора поради прилагане на несъответстваща срещу преспъпвика мярка.

 

     Казусът обаче „Доктор Димитров И рецидиивиста Плъх”, ще покаже в сила ли са още препоръките за насърчаване на ромската престъпност у нас, завещани ни като прокляние над страната ни от най-големия мафиот – Луканката. Вече има и подметнат пенис от предрешаната съпруга на Плъха – бил влязъл да пикае, но престъпникът-рентгенолог убил птиченцето, пред което сега се откривал света.

    Ако не разрешат на хората да се защитават сами и не престанат да подмятат пениси като полиция, която нищо не върши срещу престъпниците, или пък съдебната система, която е корумпирана и срещу представени й „мотиви” / в рубли?/  форматира делата на престъпниците като висящи, някои с по пет-десет такива и още няколко точещи се,  значи още ще ни държат в клещите на БСП/ДПС, които не работят за страната си, а в подкрепа на една чужда сила, целяща предизвикване на напрежение на Балканите и противопоставяне на ЕС…





Гласувай:
10



1. bdenkov - За атентата на гара Буново и про турските терористи. Трият мнения.
09.03.2018 21:17
Оръжието, взривните материали и боеприпасите растът по дърветата и всеки може да работи с тях, а не са под специален контрол. Буново разцепен по- дължина вагон, Сливен- конферентната зала след регистратурата е потрошена, два на плажа във Варна, срутена жп гара на Пловдив- голям град, варна- входа на летището. Не станаха ли твърде много взривове с маса щети. Бая взрив трябва с детонатор. Детска приказка за будилник и батерия за фенерче в гаровата тоалетна. От къде е дошъл произходът на взрива. Това не казват. Как глухонеми деца от интернат- охранявано на 12 год. метър и двайсет високи, глухи и нями на 12 год са пътували през половин българия с влак. как са си купили билети. откъде пари за билети. Могат ли 12 год деца да пътуват без възрастен придружител с влак половин България.
цитирай
2. bdenkov - Апокрифна история на България от хан Крум Frontalno.com
10.03.2018 17:46
Детството ми премина през т.нар. социализъм.
Имал съм и щастливи мигове.
То, колко да му е акъла на едно дете.
Лагерните колички, фунийки, шейните.
Живеех в Шумен, под Илчов баир.
Улицата ни беше с голям наклон и всеки ден се състезавахме с лагерни колички. Надпреварвахме се здраво и всеки ден се чудехме откъде да се снабдим с по-големи и по-бързи лагери.
Спомням си, че на час минаваше по една кола.
Това му беше предимството на социализма.
Хората бяха бедни, коли се движеха рядко, а ние свободно ползвахме улиците за игра.
За кола се чакаше ред 10 години.
Даваш си парите на държавата и чакаш 10 години да ти дойде реда за някаква скапана руска бракма.
Спомням си как се радваше баща ми, когато ни излезе реда за Лада петица.
С кухата си детска лейка тогава съм приемал за нормално всичко това. После попораснах и си спомням режима на тока.
2 часа има, два няма.
По едно време стана и 1 към 3.
Спомням си с моя съученик Иван как стояхме свити на акумулаторната печка и слушахме пращящия глас на Свободна Европа, заглушаван от режима...Бавно започна да ми просветва.
Спомням си, че през втората половина на 80-те имаше вече и талони за бензин. Разрешаваха само 20 литра на месец.
Спомням си, че пенсията на баба ми беше 50 лв., а литър бензин - 1 лв.
Но има свине, които приемат това за нормално и днес квичат, че през социализма било хубаво.
Така както грухти прасето в кочината, когато му сипваш помийка в копанята.
Важното е да има помийка и да има кой да я сипва.
Наскоро си говорих с подобен примат от едно монтанско село. Обявил къщата за продан. 20 000 лв.
Бай Тошо вика, голяма работа. Секи си имаше жилище...
Гледам му къщата. Едноетажна, неизмазана, на поне 50 години, вече поизкривена. В двора му - битак. Плюс ръждясал москвич.
Питам го:
- Е, ти за половин век тоя кимизарник ли постигна в живота си, който се строи за един месец. Това ли е върховото ти постижение?! Щото имам приятел програмист в Ирландия, които тия 20 000 лв. ги взима като месечна заплата. Георги Георгиев
цитирай
3. bdenkov - Frontalno.com
10.03.2018 17:48
Питам го:
- Е, ти за половин век тоя кимизарник ли постигна в живота си, който се строи за един месец. Това ли е върховото ти постижение?! Щото имам приятел програмист в Ирландия, които тия 20 000 лв. ги взима като месечна заплата. И тук имам приятел програмист, в България работи, за два месеца ги взима тия пари, та те питам това ли ти остана от бай Тошо?!
Хък?!
Та, една камара хора считат панелената си кутийка от социализЪма за постижение, без да си дават сметка, че струва едномесечен труд.
Не! Това е нивото, такъв е критерият им. До там ни осакати комунизма, че промени възприятията ни за нормално.
За достоен труд с достойно заплащане.
Те няма да проумеят защо един 18 годишен младеж в Западна Европа или САЩ си взима шапката и отива в другия край на държавата си, за да търси по-добро образование, квалификация или работа, която му носи стартова заплата от поне 5000 лв. на месец.
Те не го проумяват.
Когато показах на дядо ми вилата ни, построена от мен и още един човек за 42 дни, той възкликна "Е, ти си краднал нещо. Не може туй, ей тъй на, за година да го спестиш и построиш сам".
И много от тези хора треперят днес за панелените си кутийки, защото сметките им за парно са съизмерими със стойността на кутийката.
Същите сметки, които не могат да плащат заради най-скъпия руски газ, който България плаща от десетилетия.
Същия скъп газ, заради който фалираха цели сектори от икономиката ни...
Не, те няма да проумеят този свят, както и няма да проумеят защо децата им бягат в държави, в които никога не е стъпвал руски ботуш, няма мафия и продажни русофилско-мутренски управляващи.
Но има ред, има бизнес, има законност, има просперитет...
А тук - хиляди малки изоставени къщички, потънали в бурени.
Клета руска губерния.
Вика ми един дебил, че сме били колония на САЩ.
Питам го ти в коя американска фирма слугуваш?!
Хък.
Колко американски коли те накараха да си купиш насила.
Хък.
По времето на соца за американски коли ли чакаше ред?!
Хък.
Георги Георгиев
цитирай
4. bdenkov - калдата форум политика
10.03.2018 17:51
На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?!
Хък.
Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?!
Хък.
А имаш ли избор?!
Хък.
На кого плати 1 милиард за два реактора?!
Хък.
Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?!
Хък.
Като си плащаш мобилния на БТК - руска собственост, на Виваком - руска собстевност, къде ти отиват парите?!
Хък.
Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?!
Хък.
Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?!
Хък.
Защо имат вече над 400 000 имота тук?!
Хък.
Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба.
Хък.
Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките, при руските собственици, или при американците?!
Хък.
Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?!
Хък.
Та, да ви кажа, има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа.
Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не упраляват мутри и крадци.
Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише "Тук почива един русофил".
Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист.
Като Корнелия примерно.
А познавам много такива хора, вярвайте ми.
Те са сред нас и те определят живота ни. Те ни теглят към блатото - беззъби с пречупен гръбнак.
Нищо, че държавата ни от 70 години се управлява от безродни русофилски мърши.
Те гласуват за тях, докато си дават последните пари на Лукойл и Газпром...
Георги Георгиев
От Христо Христев
В България тече посткомунистическа проруска реставрация. За целите на тази кампания за задушаване на свободното мислене, за ерозиране на гражданската култура, за обезмисляне на формите на
цитирай
5. bdenkov - калдата форум история
10.03.2018 17:52
В България тече посткомунистическа проруска реставрация. За целите на тази кампания за задушаване на свободното мислене, за ерозиране на гражданската култура, за обезмисляне на формите на демокрация и отклоняването на българското общество от европейския път на развитие се използва всяка възможна тема, по която могат да се всяват антизападни и антиевропейски настроения, да се интоксикира българското общество с клишета за лошия Запад, лошия ЕС, кремтрейлса, лошата храна от ЕС, третия пол, либерастите и т.н.и т.н. Да се набиват до несвяст закостенялост, профания и ирационални тези по посока на хубавото време на комунизма, мега по-по-най православието, измислените истории за панславянството, братството с руския народ и какви ли още не врели некипели. Исторически доказани неистини. И всякакви върхове на липсващата мисъл. Тази кампания стъпва на налагането на цензура и по-префинени техники на информационен контрол в медиите, на разгръщането на мрежи от кафеви сайтове-"медии", мрежи от тролове, на агентурания апарат на ДС във всички възможни сфери. На обичайните, вонящи на формалин учени, академици и "интелектуалци" от списъци разни. Напоследък особено активно се използва и агентурата в това, което е останало от Българската православна църква. Трябва да сме наивни и прекалено късогледи, за да не видим планомерността и орангаизацията на този процес, неговата очевидна връзка с руските операции на хибридни войни. И оркестрирането му в България от Библиотекарския кръг. Камбаната отдавна бие, за тези на които им е останал достатъчно здрав разум, за да я чуят. Всички факти са пред очите ни. Достатъчно много са. Въпросът, дали искаме България да бъде нормална европейска държава или отново руска губерния, подопечна на Путин или следващият там самодържец, когато на този му дойде времето да ритне камбаната, за съжаление стои отново пред нас, съвсем открито. И трябва да бъде видян и разбран в цялата му острота и сериозност. Иначе, пътят на поредния исторически провал за България
цитирай
6. bdenkov - калдата форум kalansuv политика
10.03.2018 17:55
Иначе, пътят на поредния исторически провал за България е сигурен.
Георги Георгиев
На Слънчака съм...
От години не съм стъпвал тук, та реших да видя дали нещо се е променило и прежалих 2 часа от живота си.
Същият катун.
Между реновираните соцкютуци е пълно с новоизникнали бетонища в стил мутробарок и съвременен евтин
неоръбизъм.
От дърветата и парковете следа не е останала.
Имам усещането, че за стиловото разнообразие и дизайна на хотелите отговаря царица Костадинка, а главен мениджър на комплекса е цар Киро.
По крайбрежната алея продължават да стоят плътно наредени грозни сергии, пълни с евтини боклуци, което подсказва и нивото на туристите - най-ниската прислойка от непретенциозни туристи, събрани от цяла Европа плюс дежурните блядове. Настилката на алеята е 70% матриял, 30% - размазани дъвки, дюнери и сладолед.
Всъщност, алеята представлява тесен коридор, в който пълзят безсмислено тълпи от потни туристи между гащи, потници, шапки, поясчета-патета, сладоледи, царевица и дюнери.
Кретените от община Несебър и главният архитект не са предвидили велоялея, та между потните туристи бръмчат електрически тротинетки, които често се блъскат в тичащи деца.
Пълен катун, в който може да се адаптира само социокултурен дебил без нервна система.
Плажната ивица е брутално окупирана от чадъри на платената зона, а законовото изискване за 50% свободна зона е потъпкано с една единствена цел - да намекне, че министър Ангелинка е човек на мафията и беззаконието.
На плажа се чувстваш като тюлен в състезание по мазни борби.
Единствената туристическа емоция тук се състои в изборът, коя кръчма да избереш, за да ти отрежат главата...
Тъжно е, когато един туроператор изсипва на летище Бургас тълпа от "туристи", превежда ги с автобуса направо в хотел, от който излизат, ако евентуално изтрезнеят.
Това е нивото.
Това ще е споненът им от България - шлокавиците на Карнобат и мазния олинклузив.
Някои от тях дори не стигат до плажа и не ми се мисли какво ще се случи, ако всички над 300 000
цитирай
7. bdenkov - калдата форум kalansuv история
10.03.2018 17:57
Някои от тях дори не стигат до плажа и не ми се мисли какво ще се случи, ако всички над 300 000 човека решат да отидат на плажа...
Странното е, но тук има и семейни двойки с деца, които са предпочели тази какафония.
Мъка...
Но за мен тези два часа си бяха атракция. Най-вече от гледна точка на това доколко може да се удари дъното в туризма, докъде може да стигне алчността, смесена с некомпетентност и скудоумие...
Не очаквайте тук да дойдат платежоспособни туристи. Дори и да го сторят, няма да повторят.
Ратйчетата ни да чистят оповръщаното от руснаци и англичани?!
Така ли ще развиваме предприемчивост, така ли ще подпомагаме малкия и средния бизнес?!
Нещо повече - гадно и подмолно се канят да окупират и бетонират и малкото девствени и прекрасни места, останали северно от Калиакра.
Руските блядове имат сериозно лоби в днешния кабинет (де факто те го командват) и готвят сериозна инвазия и в тази незаета все още добруджанска земя, с уникално красиви скали, надвиснали над морето, върху които искат да изсерат милиони тонове бетон.
Върви помолен план и се подготвя смяна на статута на земите.
Тъжното е и, че държавната машина е създала непреодолима стена от административни пречки, които са труднопреодолими за дребния и средния бизнес, но не са никакъв проблем за големите адвоктски и счетоводни кантори, обслужващи олигарсите.
Нещо повече. Държавата и общините поддържат изкуствен нормативен вакуум, за да може да се вършат золуми на едро, докато в същия момент запазва територии за олигархията.
Неслучайно от години нямам познат, близък, приятел, колега, който да избира родното Черноморие за почивка.
Заради шума, мръсотията, неуредиците, презастрояването, чалгализацията, рекетът сянка на претъпканите плажове...и предпочитат тихите, чисти просторните плажове на съседна Гърция, малките тавернички на брега с автентична кухня и питиета....
А там няма да ти сервират порция "калмари" от варено тесто, сигурен съм...
Да продължа на туристическа тема, че поръчковото министърче на му
цитирай
8. bdenkov - Апокрифна История на България от Хан Крум и Барбарон прес
10.03.2018 17:59
Да продължа на туристическа тема, че поръчковото министърче на мутрите Ангелинка, барем вдене.
Щото сега има и подкрепата на патреотете, та заедно, ай тъй на....
Олинклузивът не е от вчера и не е измислен в България.
Но тук взима застрашителни размери.
Наскоро бях в Коста Брава. И там огромните бетонни кютуци на веригите са изсрани на първа линия, но плажът е на всички.
Няма концесионери !
Няма платена зона !
Няма окупация !
Да, и там свинщината олинклузив убива бизнеса на местните, защото дебилите, които ползват тази услуга, едва ли ще се сетят да мръднат в съседната уличка, където местните каталунци са си отворили винарна с 50 вида вино и хамон и сладко дегустират уникати, плод на 500 годишни традиции, докато тюлените в хотела нагъват буламач.
Но тук, освен, че убива малкия и средния бизнес, олинклузивът на местните комунистическо-руско олигархично-мутренски бандити ОКУПИРА цели плажове и респективно фалира цели населени места и бизнеса в тях, като не допуска и развитие на каквато и да инициатива.
К.к. Албена примерно.
Или к.к. Русалка.
Там, за да стигнеш до плажа, трябва да платиш рекет 5-10 лв. за автомобил. Иначе ходиш над километър пеша.
К.к. Дюни, на перача на ДДС и солташак на Гоце - огромен свинекомплекс, който практически е окупирал златната плажна ивица южно от Созопол. К.к. Елените - на десаря, крадец на ДДС Ветко.
К.к. Слънчев ден на почетния руски консул Гергов.
И т.н., и т.н.
Тези огромни комплекси, освен , че съсипват и задушават малкия и средния бизнес, освен , че принуждават гостите на малки хотелчета да търсят къде да плажуват, сриват и дребния ресторантьорски бизнес.
Още по-гаден е ефектът за фиска ни.
В хазната ни не влизат почти никакви средства.
Огромните печалби се укриват.
Прасетата идват със самолета, товарят ги на автобуса, изсипват ги в комплекса и след 10 дни ги товарят обратно.
Всичките им пари остават в един човек, който плаща на персонал от ратаи и слуги минимални работни заплати.
Десетки хиляди млади българчета са превърнати в
цитирай
9. bdenkov - frontalno.com etremecenterpoint istinata.bg контра пропаганда потресаваща русофобия
10.03.2018 18:01
Десетки хиляди млади българчета са превърнати в нископлатена слугинажна маса.
Това ли е бъдещето на нацията ни, Ангелинке?!
цитирай
10. planinitenabulgaria - И един коментар от мен:
12.03.2018 22:25
Всички поръчкови тролове, курвове и проституте, сега са впрегнати да пишат против доктора, да защитават рома, който според жена му влязъл да се изпикае при гаража, където убиецът го издебнал. Те са поръчкови тролове, за това им плащат, за това пишат. По-страшното е друго, че Цацаров и Панов са против промени в НК. Което означава, че и те защитават сегашното статукво на престъпниците. Тагове: Делото срещу Опиц, комуто отнеха имотите и втори таг - ромовите тласове по време на изборите, които отиват за БСП/ДПС.
По делата им ще ги познаете, казва Исус Христос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188458
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031