Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2018 13:32 - СЛЕД 1953 г. РУСИЯ ОТНОВО НА НИКЪДЕ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2796 Коментари: 9 Гласове:
11

Последна промяна: 26.02.2018 23:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                                               С посвещение на Немския тигър:

              СЛЕД  1953 г. – РУСИЯ  ОТНОВО  НА  НИКЪДЕ…

      Причината да напиша този постинг беше един концерт на 22. т. м, когато бе изпълнен Втори концерт на Шостакович за виолончело. Концертът е писан през 1965 и 1966 г. Сталин вече е починал, в жестоката борба кой да бъде новият генсек надделя Хрущо, наричан от сталинистите Плевня без покрив, защото нямаше коса. Хората след сталинсия терор, причинил смъртта на около 50000000 души за 31 години, към които трябва да се прибавят и около 20000000 войници заради ВСВ, за която той носи вина, възлагаха някякви надежди на него се оправдаха на не повече от промил, защото след Сталин сталинизмът остана жив. Той е жив и до днес за жалост и трови  с отровните си пладаве целия свят. През годините бе малко поотхлабван, после отново затяган, въвеждам таг: Подхлъзването на Хрущо докато почиваше от делата си в Сочи и тургането на Брежнев, главата на Днепърската мафия на негово място. След тази могъща фигура, Сталин, след нормите на живот, които той въвъде, след промяната на хората през неговото време, когато те се превърнаха в хора от раса, съвсем различна от нормалните хора поради живота им в т н. голяма лъжа - маркссталинска, без ценностна система, на основата на лъжата и насилието, пред СССР нямаше алтернатива. Брадатата спирохета на Маркс, неговият вирус, остана там, но за това негово съхранение имаше и една друга причина - ползи от от изставанеето и опростачването на руския народ, притежаващ големи природни богатства за бъдещата свръхдържава, която беше планирано да се създаде след ВСВ. Тази свръхдържава подчини света по съвсем нови правила, без да има войски и да налага господстното си, превръщайки се в негова банка. Ако Германия беше спечелила ВСВ вирусът на Маркс в СССР щеше да бъде унищожен и Русия щеше да бъде днес една нормална европейска държава, великите сили обаче не допуснаха това. Германия щеше да го направи.

    Ще се върна малко назад:

    През март 1953 г. умира Сталин, най-силната фигура в СССР след 31 годишно управление на Съветската империя. Какви ли неща се казват за него, но истината е една – той не е бил глупав човек, той е бил зъл гений. Методите му за управление на съветската империя остават до днес, макар и леко актуализирани. Привеждам за сравение какво направи Сталин с татарите след ВСВ, Хрущо с унгарците, Путин с чеченците. Сталин е основният виновник за превръшането на европейската война от 1939 г. в световна, защото докато още войната е европейска, Чърчил, победен от Германия, го подлъгва да се откаже от Договора си с Германия и през Полша да я нападне. Сталин, окупирал вече Балтийските държави, Беларус, част от Финландия, половината Полша и избил към 20000 от офицерите й се съгласява и съсредототочава в Полша почти всичките си войски. Преди да нападне Германия обаче, Германия напада тази огромна войска и я разгромява. Сталин губи войната, на Чърчил му трябва нов съюзник. Този съюзник стават САЩ, така войната се превръща в световна. САЩ с авиациата си разрушават тила на Германия и така Щатите, Англия и СССР печелят войната. Въвеждам едно уточнение – войната печелят американците, боклуците, бити от Хитлер, с разрушени страни се пишат победители, но играейки на миналия си авторитет, Англия диктува следвоените мирни договори. За отплата на Сталин, че се е присъъединил на страната на добрите във ВСВ /б. м. идиотите/, Чърчил му дава на концесия половиин  Евпора да я граби, а също и България, която няма военни действия срещу СССР. Така този подарък, съчетан с мегаломанията на Сталин, нанесе непоправими щети на страната ни, унищожавайки ценностната система на българите, също въвеждайки у нас съветската „икономическа” система, от типа сомандно-адмистративна, централизирана. Разрухата се възстановява, но разрушената от идиоти ценностна система – не! Тази разрушена от Сталин ценностна система е виновна за всичките ни беди днес.

   Осем годиини след края на войната Сталин умира. Нищо нормално няма в тази страна от1917 г, така протича и борбата кой да стане най-първи след смъртта му. Разбира се, това би трябвало да бъде Берия, така е предсказал Пушкин, ще се върна на предсказанието му, но Берия бива арестуван в Кремъл, увит в килим и вкаран в следствието. Дават го после на прпокурора Руденко, застрелват го. Заслугата за арестуваането на Берия е на Хрущо, който поема огромен риск. Такова нещо срещу този убиец, изпратил на смърт десетки милиони руснаци никой не е посмявал да си помисли.  Хрущо не можа да се наложи веднага, става съгенерален секретар на КПСС ведно с Булганин, друг политически мафиот. Надделява Хрущо, Булганин е  свален от политическата сцена и изчезва. Набутали са му вероятно персонална пенсия и са го предупредили, напише ли нещо, каже ли нещо,то ще е последното за него. Опозицията срещу Хрущо също не беше проблем за него -  Маленков, Каганович, Молотов и присъединилия се към тях Шепилов бяха елимнирани по същия начин – изчезнаха в някой вила и повече никой не чу за тях. Не са били съдени или застреляни.

   Недоволен от постигнатото, за да стане още по-умен, Хрущов, ведно с маршал Малиновски и унгарския комунист Янош Кадар, решиха да се кастрират и постъпиха в болница да ги скопят - за да не се разсейват с глупости, а да работят единствено и само за народа.

    Макар и ненормален, защото е повлиян от Сталин и носи родилните петна на неговаата диктатура, Хрущо разбра, че така не може и направи един конгрес, на който разобличи управлението на Сталин. Това обаче имаше негативни последици, защото подгониха партийни активисти с умствено ниво на примати, вменявайки им, че са привърженици на култа към личността. А те не знаятпизобщо за акво става въпрос. Уволниха ги от хубавите постове, турнаха ги на непрестижна работа, където новите силни ги обиждаха, че са прости. Нямаше убийства, но униженията срещу тези привържаници на култа към личността /б. м. към Сталин/ бе много жесток. За да покаже Хрущо, че е предприел стъпки, после крачки та и походка към демокрацията, той освободи доста хора от лагерите в Сибир, между които и Солженицин, но не всичките. Външната поликика на Хрущо бе сталинска, отношенията с останалия свят – агресивни, просташки. Напомням за Унгарското въстание през 1956/57 г. Хрущо смаза въстанието, разруши голяма част от сраната, репресиите на КГБ бяха много жестоки. След 1989 г. Имре Наги и генераал Малетер бяха ексхумирани, за да бъдат погребани като герои. Били са погребани голи, обвити с бодлива тел. Една от големите простотии на Хрущо бе монтирането на ракети с ядрен заряд в Куба, насочени срещу Америка. Друго простотия бе опита му да присъедини Западен Берлин към ГДР, изграждането на Берлинската стена, събуването на една си обувка по време на реч от трибуната на ООН, блъскане с обувката по трибуната и оприличаването на ООН на конюшна. Мисля, това в днешно време биха могли да да сторят само президентите на Америка, на Молдова, на България на Унгария и на Чехия.

   Махнаха Хрущо, наричан още Дебелата Украинска Свиня чрез вътрешнопартиен преваарт, турнаха Брежнев, бащицата на Днепърската мафия. Той бе безцветна и неинтелигетна личност.  Запомнихме го с Пражката пролет, с бунта в Полша, със заплашването към Америка с половината му уста – той имаше рак на челюстта:

-         У нас все, чтобы обезпечиить свою безопадтность!

Беше нагъчкал с ракети ГДР както сега Путин Крим, все същите

ненормалници. Не вижда хала на СССР, а се засили да присъедива като република към него и Афганистан. И СССР рухна икономически, защото барел петрол внезапно стана 14 долара, разпадът му бе неизбежен. Рейгън много хитро ги срути като натисна педала на въоръжаването, а СССР бе в банкрут. Брежнем умря, и там се води борба докато се разберат от политическата мафия кого да турнат за най-пръв. Тогава за първи път сложиха първи секретар шеф на КГБ Андропов, за когото остана съмнението, че го починаха. Той се прочу с южнокорейския самолет. После турнаха типичния политическии мафиот, Черненко, който бе запомнен с олимпийските игри. Той бе жив труп и почти веднага се новопредстави, сполетя го успение.  Политмафията обаче бе готова с решението -  турнаха за най-пръв любимеца на Громико, Горбачов. Без да има алтернатива – Русия бе в банкрут -  той сключи договорс Рейгън за ограничаване на оръжията, СССР стана ОНД, европейските държави се освободиха от съветския обир на труда на хората и на природните им суровини - от проклятието на Чърчил. Вирусът на Маркс обаче остана в доста от бившите соцдържави, а също и висшите агенти на КГБ, разрабаботеени да работят за една голяма североизточна страна. Още една, набедена за силна фигура появиха в СССР по това време, това бе пропоецът Борис Елцин. Заслугата му бе, че раздаде богаствата на СССР на опеделени хора от КГБ и така за една нощ той превърна СССР в олигархия. Заспиваш прост партиен пропоец, сълуждаш се собственик на газов кладенец, различно е.  Налагаше се качествена промяна в СССР и тя протече точно по сценария на Пушкин, описващ управлението и края на царя престъпник Борис Годунов.

     Ако царят е престъпник, той ще толерира престъпността, престъпността ще влезе като фундамент в държавата, хората ще се съообразяват с този начин на живот и така самите те ще се превърнат в престъпници. Борис Годунов си мисли, че след смъртта му ще го наследят синовете му, и те престъпници като него, ама не стана. Умирайки, той дава разпореждането си синовете му да го наследяг като царевич, но в покоите му влизат хора от службите по сигурността и го питат кого е питал да дава тези разпореждания. Арестуват синовете му, хврълят ги в затвора, слагат свои хора на местото на царя, от службите.  Борис Гоодунов полудява. Ако някой по-интелигентен отвори постинга ми, нека чуе арията на полудяващия Борис Годунов от операта на Мусоргски, мой любимец, в изпълнение на Борис Христов, друг мой любимец, най-великият лас на света. Това изпълнение е недостижимо!!! Само че в изкуството винаги има още. Може би ако генераЛ радеВ го бяха назначили не а президент, а за певец, благодарение на недостижимия му интелект по-добре би изпял арията на полудяващия цар-престъпник.

   След метежа в Русия от 1917 г. наречен ВОСР - гаче ли и други революции е имало през м. окомври 1917 г. и избиването малко по-късно на императорското семейство - по същество като иимператори на империята започнаха да се изявяват нейните генсеци. Това продължи до управлението на Елцин, който не можейки да се пребори с пиянството си реши да назначи на свое място Борис Немцов, който не е офицер от КГБ,  а бе образован човек.  Само че в стаята  на пропоеца влиза Юрий Дроздов, тогава първата фигура в КГБ и го попитва, кого е питал той за да извърши това назначение. И турнаха Путин, човекът от реформираната КГБ, наречена ФСБ. Някога Берия го гръмнаха, първи Андропов от поста си на шеф на КГБ стана генсек, Путин е вторият.  Олигархията, която Елцин основа се нуждаеше от бащица, загова КГБ пое властта в Русия. И си намери такъв, но по-подходящ от него, мисля, че нямаще в цялата Голяма страна.

     Да кажа, че Путин е глупав или неподхощ за поста, няма да е истина. Истината е, че се сбъдна предсказанието на Пушкин, пророкът, геният, преди повече от два века подвосхитил развитието на Русия. Краят на императорите дойде, властта поеха службите. Тук ще допълня Пушкин, макар допълнение към това, което той е казал да е равносилно да се допълни Библията – според мен път след този ход за Русия няма.

     Тук ще въведа пророчестното на още един гений, Шостакович. Той е най-точният историк на Русия и СССР, той е живият барометър на случващото се и ще дам само няколко примера за по-интелигентните блогъри:

     В Четвъртата си симфония той чрез музиката си рисува голодомора в Украйна, когото през зимата от глад умират между 3 и 7000000 души. Седмата симфония рисува обсадата на Ленинград, Осмата рисува военните действия около гр. Куйбишев. Дсететата симфония пише по случай смъртта на Сталин. Въпросът в нея „ А сега накъде?” съдържа и отговорът, „Наникъде!”, защото сталинизмът е утвърден, той няма алтернатива в Русия.  Единадесетата е посветена на Унгарското въстание. Дванадесетата „Памяти Ленина” му е поръчана лично от Хрущо, няма да се спирам сега на мотивите на Шостакович, който е набутан от Хрущо в ЦК на КПСС като завеждащ отдел “Култура” и се бори сина му Максим да получа разрешение да напусне страната на най-щастливите хора в света. Музиката е прекрасна, във финала гърмят оръдията на крайцера „Аврора”.

    А сега за предстоящите свободные президентские выбори в Русия?

 

    След Сталин най-силната личност в Русия / Новоесесерската република?/ става Путин. Той бе досега оофициално три мандата президент, но в действителност четири, защото Медведев е негов човек, негов бушон, и той пропоец, обича да танцува. При разговорите ми с украинци те го наричат Медведев Боклука. Абсолютно безцветна личност, един кон да турнат за министър-председател на Русия /ОНД?/, рзултатът ще е същият, защото от Медведев нищо не зависи, а от Путин. Отплатата му за вярна служб към Путин са огромните богатства, които той придоби. Бензиностанциите „Газпром” в България са на руската мафия, /б. м. негови/, много на брой ии много скъпи имоти по Европа.

    В твърде важния момент, когато СССР се сгромоляса икономически и се разпадна, когато КГБ вече нямаше доверие на генсеците, последният от които бе Пропоеца, да не пропусна и за един ден генсек бе Янаев, които тя командваше задкулисно, пред последния от тях, Елцин, също както и пред смъртното легло на Борис Годунов, царят, останал в руската история като престъпник, се появи висш офицер от КГБ, Юрий Дроздов и руската история записа първата си нова страаница – не императори, не генсеците, управлението преминава директно към службите, преименувани като ФСБ. Започвйки от ЧК, после НКВД, после КГБ, същите тези служби, но вече по актуализирани методи и офицери, потомствени на някогашните, сега се наричат Федерална служба за безопастност. Опазват от такива като Политковская, Немцов и много други. Пак те хванаха Навални да краде гора и го осъдиха, а с това и лиишиха от право да участва в излорите за президент. Но и да участваше, никакви гласове нямаше да вземе.

    Путин имаше трудната задача да изправи на крака от сгромолясаният  от фалшивата си икономика СССР, сега наречен Русия. Като неинтелигентен човек, не провиждащ в бъдещето, не разполагащ с познания, Путин заложи на добива на природни ресурси и продажбата им им с цел изхранване на населението на Русия. За това той бе подведен от политиката на Америка, чиито ръководители във всяка важна реч по случай годишнини и други важни за Америика събития правеха звуци, че те ще се откажат от опазванеето на Европа от Русия и ще се ориентират към страните, богати на природни ресурси, които стават за Америка приоритетни. Между тези приориитетни страни, богати на петрол и газ те подло сочеха Русия. Путин, като човек без образование, обучен в службите да се раздори, неинтелигентен, се ловна на този упорито подмятан фалшив американски пенис и така постави началото на деиндустриализацията на СССР, а после привърши този ужасен процес. Страна, която не произвежда нищо освен да добива природни ресурси е обречена сле определен крътак исторически период. Той раздаде газовите и петролни находища на свои хора, които станаха олигарси. С парите от тези олигарси Русия трябваше да се въоръжава, да купува компютри и високи технологии, но вместо да развива с тях съвременни високотеехнологични производства, Путин реши да купува с тях компютри и технологии, за да произвеежда оръжия, с които да избие напредналите държави и да ги атакува киберхибридно, разстройвайки живота на хората в тях. Държавата е силна ако произвежда, ако внедрява новите технологии, но неинтелигентникът Путин считаше, че всичко това може да се купи с петродоларите. Само че така стана, че петродоларите до толкова намаляха, че Путин вече не може да изплааща дори хонорарите на химнословещите го от нета тролове.

    По този наачин, въвеждайки като държавен строй олигархията, Путин насочи Русия по път, който не води до никъде. Първият негативен резултат е закриването на почти всички промишлении предприятия, които по времето на Брежнев работеха, произвеждааха продукция технологически стара, абсолютно непригодна да конкурира подобната продукция на която и да е държава.  Затова имаше вътрешен пазар в рамките на СИВ, боклуци се продаваха на уасяващи цени, напр. авномобили чрез записване, като по тоози начин Русия ограбваше останалите соцстрани. Преди 1989 г. един Москвич – пълен боклук!!! – струваше 5 – 6000 лв при товашни средни зааплати около 150 лв. Един руски телевизор бе толкова тежък, че можеше да го носи само изклчително силен човек като Делян Пеевски. Продаваха се подсилени стойки спеециално за тези телевизори, защото ще премажат децата. В името на истината, хубави бяха някои инструменти като гедорета, листа за ножовки и др. но да напправят руснаците напр. бормашина за тях бе невъзможно.

   Един по един останалите заводи от времето на Брежнев биваха затваряни. Останаха малко заводи, циитира се този в Нижний Новгород, един от най-стращшните замърсители на околната среда. Останаха и добивните предприятия. Показаха един меднодобивен район и завод там, самият ужас като екология. От района надолу изтичаше река със зелена вода, а в какви дупки и в каква кал работеха хората бе срашно само дда се види.  Твърди се, че в уранодобива и преработката на урана и на отработенотоо ядрено гориво работят севеернокорейски роби. В Сибир по добиива на нефт и газ пък работят китайци, а сондите се произвеждат в Р. Корея. Т се докарват до Сибир, където под ръководството на корейски инженери са монтират от китайци. Експлоатацията им се иизвършва също от китайци.

    Това е само частица от разрухата на икономикаата, до която Путин доведе Русия чрез превръщането й в олигархия, най-тъпият строй, отречен още от древните гърци четири века преди Н. Ера.

    Липсата на икономика, на работа,у доведе до огромна безработица. За една част от тези хора - те са мведу 20 и 30000000, никаква работа не е възможна, защото те са се пропили и са деградирали физически и психически. Твърди се, че тези хора получаават помощи от по 35 долара на месец.  Този брой на хората, предимно мъже, отнесен към общия брой на населението на Русия, което е към 140000000 души е твърде голям. Това е най-ниската категория хора в Русия. Следващата категория хора, и тя много зле, е тази в малките населени места. Ако в Америка всичко виси, защото не знаееш ще имаш ли работа следващия ден и си все в напрежение, защото там динамиката е голяма, тук този процес е по-различен, защото тези, които могат нещо да правят и имат желание, няма къде да работят. В тези малки населении места просперират само бандюгите, които живеят от престъпност. В по-големитее населени места положениеето също е ужасно. Никакви предприятия, хората са заети само в сферата на обслужването, услугите, работа по заводите има на много малко места. Тук пък има друг вид привилегирована класа, маифиотите. Да не прпопуснаа да кажа, че по всички насеелении места ако има работеща институция, това е полиицията, която обаче работи за себе си и не допуска външни лица в обкръжението си, освен ако са синове на доказали „верността” си към полицията хора.

   Големите градове пък са мястото за обитаванее от олигарси. Зад дебели стени, в дворци, те живеят по олигархски, стоките за тях никак не са евтиви. Един вестник за олигарси е към 100 долара, килограм месо за олиигарси е към 1000 долара.

   Тази класа в Русия, на която за бащица е турнат архиолигархът Путин днес е собственикът на Русия. Олигарсите обаче обаче имат страх за богатството си, защото Путин така, както им го е дал може и да им го вземе и го изнасят в чужбина в тайни сметки в разни банки, в офшорки. Така принаденият продукт на Русия, който трябва да постъпи в банки и да се извършват инвестиции в разни отрасли като инфраструктура, организиране на производство и работни места, въвеждане на нови, модерни технологии, за инвестиране в науката, той се открадва от страната. И постъпва в банките на САЩ, които „въртят” откраднатото от олигарстите или в офшорките, за които отново банкине на САЩ знаят налиичните суми в тях до цент. Но и там стават инфекции, като тази, при която бяха разкрити 2,5 млрд. долара, платени на челиста Ралдугин за изнесен концерт в Кремъл, а колко ли пари се крият от биринджибабаита на музикантите в Русия, друг един приятел на Путин, диригентта Гергиев, за когото да бъде тук и там диригент по света са инвестирани много пари от руската мафия. Той се ооформи като една от най-зловещите фигури в музиката и вероятно заради него ще замразят или ще премахнат един от най-големите музикални конкурси, „Чайковский”. Изкуство, а начело на него Путин турнал мафиоти. Руската узикална мафия пуска на много места в бившите соцстрани метастази, няма да цитирам примери у нас. Срамота!

    Мафиотските връзки на олигарсите навсякъде по света са нечисти, съмнителни, зад тях вероятно стои руската мафия. Заради метастазите на тази мафия в България ние напр. заплащаме най-скъпия бензин в Европа, а се задава и нова беда, бошонът „Гинка” ще изгърми и банката ще продаде енергото ни на руската мафия, а това е стратегически отрасъл.

   Какви срещи имаме ние с руснаци в България? Посещаващите България руснаци са основно от типа дребни мафиоти.  Те поради една или друга пичина са направили удар /б. м. измамили са някой и са го ограбили?/ спечелили са незаконно някакви средства, но имат страх да ги вложан в руски банки, бащицата може да им ги вземе. Затова те се опитват да ги изнесат в чужбина и да ги вложан в нещо недвижимо, напр. жилища за сноби в Банско и по други атрактивни места, напр. по Черноморието, Велинград. Специалистите веднага различават тези мафиоти, шли на дело в Болгария когато пътуват по метрото, ходат по улиците, приказват. Те изглеждат много зле физически – видни са проблеми с костите им, защото са расли недохранени, а също и психически, защото живътът им не е бил никак лесен. Да се родиш и да израснеш в страната, наречена страна на Голямата лъжа /този термин се появи при Горбачив, проди това при Брежнев се появи Империя на злото/ е нещастие. Първата мисъл, която пробягва у един нормален човек, забелязал тези нещастници е, че с тях нито разговор, нито бизнес, ннито нищо не върви. Както един циганин ако ти каже добър ден и ти му отговориш, той вече те е минал, така би било и с тези шли на дело у нас дребни пуски мафиоти.

    С олигарсите не е така. Те имат фирми, цитирам ена оот тях, ТИМ. С /вероятно/ кръдени от Русия пари и изпирани тук чрез строителствно на офиси и други сгради-боклуци те се настаняват трайно в България. Давам пример с една сграда на ТИМ, построена с такъв железобетон, че ракета на Путин не би я разрушила. Дойдоха двама дърти руснак и русначка на квартира в блока ни, като жената следеше как се строи от прозореца, дядото по сто пъти на ден минаваше пред строежа. Извъртях им номер. Казах им, че съм домоуправител, бивш генерал съм от ДС от Първо главно управление, Контрараззузнаване, трябва да се запишат в полицията в домовата книга. На стареца му се дръпна лайното. До седмица изчезнаха, като дойде специална закрита кола и товарачи русначета. Смениха си квартирата вероятно, от където пак да могат да наблюдават строежа на ТИМ.

    Още един случай, за специалистите – класически. Някаква руско семейство с четири деца толкова обича България, че се мести от Москва в едно село до морето, забравих името на селото. Купува къща с 20 стаи. Нищо не работят нито мъжа, нито женаната. Нека някой от три пъти познае за какво тези хора са били преместени в България. Съжалявам, че не запазих вестника, щях да отида в селото им да видя приличат ли ми на циреи с гной, на това ми агентите под прикритие. Съмнителен е и случая с охранаата на президентшата, осъществяванаа от русначки. Президенът не рабооти за страната си, той пречи със своята дейност, а това, че в дома му идват русначки-охранителки трябва да има нещо.

    В областта на Вътрешнатаа политика путиниЪма няма алтернатива – пипне ли се нещо по него, тръгне ли се към демокрация, Руската империя се срутва. Тук искам да отблележа, че след толкова години в Русия путинизъм хората са свикнали с него, химнословят Путин, а се изявяват пазарнно и при изборите наскоро почти всичкте ще гласуват за него. Ясно е, че и да не се кендитдатира Путин, следващият ще продължи путинизЪъма както след смъртта на другия велик, Сталин, продлъжи да живее, жив е и до днес сталинизма. Давам пример другарите жабляноВ, корнелиЯ, йончевА, кутеВ, едиинпнедоправен, който заеква, на като му дадат думата канала на градския кенеф не може да ву я затвори. Тези хора още не са достигнали до путинизма, тяхното мислене отнасям преди 1953 г, пети февруари, но не защото на тази дата е починал гениалният руски композитор Сергей Прокофьев.

   В областта на въоръженията достженията на Путин са ясни. Американците изпратиха срещу едни негови професионални убийци хеликоптер Апачи и от хеликоптера със съвременно въоръжение двамата бойци взривиха или застреляха над 300 руснаци, не казвам войници, защото ако са войници, те са били доброволци или пък в отпуск, отишли да се борят за щастието на сирийския народ. Брежнев казваше, че има всичко, з да обезречи безопастността си, Путин казва, че Русия е ядрена държава и в случай на спор заподмятва ракети. Мисля, най-великото му достижение е самолетоносъчът, който той изпраати в Сирия и спечели войната.

    На базата на тези ядрени ракети, Путин води политика, подходяща за два-три века назад, когато великите държави са завоювали малките, давам за пример Северен Кавказ, вече 300 години под руско иго. Сега този номер Путин го приложи при Северна Осетия, Абхазия, Приднестровието Крим, ЛНР, ДНР и още няколко самопровъзгласили са страни идиоти, които държат на нокти света. Същото прави още един като Путин, Ердоган, който ще гърси газ в острова на гърците Кипър и който воюва срещу кюрдите в Сирия, обвинявайки ги в терориизъм.   Прии това положение оправия за Русия няма. Психологическият прочит на излъчването на Путин е, че той не желае да бъде отново президент на Русия, но няма как – паднеш ли от сцената, и зад сцената няма ясто за теб. Той спечели достатъчно от управлението си, между 250 и 300 млрд. долара, време му е да се махне от поста велик кърмчия, но няма как. След това тотално объркване на Русия, причинено от него и новото политбюро, ФСБ, алтернатива няма. Между 20 и 30 млн гласа той ще има саамо от пропойците, които са на помощи по 35 долара на месец, защото като им каже някой, че следващият плрезидент ще им ги спре, те ще са петимни да гласуват. Живеещите пазарно и представяйки са за путинисти също ще гласяват за Путин. Интелигенцията няма да е за Путин, но има обяснение, дадено още от Ленин – интелигенцията – реакционна маса. Затова ги изпрати по масатирите, играещи тогава ролята на концентрационни лагери и ги изби.

    Лошото обече за руснаците. В резултат на продъдължилото вече век време живот, над който знаме са голямата лъжа, насилието /палката и нагайката/, те са вече различна расаа. Тези хора не могат да мелят повеече с културната част нна Европа, те се различават от тях подобно на ромовете около София, деца на гетото в сравнение с нормалните, образовани хора, които се трудят, плащат данъци, билети за Градския транспорт, вода и ток, спазват закона. Руснаците на призивите от Съвет за сигурност да престанат да избиват сирийците, заподмятват ракети.  може ли това мислене да се отнесе към ХХІ век? И може ли тази беднна, нищо не можеща да произведе страна да запроизвежда на конвейр, както колбаси, нови противосамолетни ракети? Прави ли смисъл да завоюва Пути още теринтории и да прави там хората нещастници, давам пример с финландките към Финландия и тези в Русия.

    Проблемът обаче не е само руски, това е пърото, а второто е, че той се задълбочава, Русия ще се капсулира като КНДР. В случай на нова революция, на вътрешни войни, той ще се стовари върху Европа, ако бягайки оот войната милиони руснаци се отправят къв Европа.

    А Путин е наистина световен проблем. Северокорейската ядрена програма се финансира от него, защото той внася от там роби, войната в Сирия се води от него, тя цели отнемане наприродните богатства на Сирия в полза на руските олигарси, въоръжаването на Иран, който иска да унищожи Израел също се извършва от Путин,напрежението след аншлуса на Крим и набучването на ракети там също държи на нокти света. Воденето на войната в Източна Укпаина от войниците му в отпуск също се финансира от него. На неговите тролове се дължи изборът на президентите в САЩ, България, Молдова, Чехия и Унгария. За решаванеето на спора в Украйна обаче идва влемето – Украйна ще закупи няколко хеликоптера Апачи, тия дето „опправиха” частните войници Вранглер.

    Виждайки, че нищо не може да произведе, че превърна Русия в задния двор на Европа и Азия, Путин преустрои службите си, като вместо да плраща на скъпо платени агенти по света, той наблегна на хибридната война срещу напедналите държави. За изминалата година неговите кибирхибридници не само избраха президент на Америка, но нанесоха щети на икономиката на Амверика за около 60 млрд. долара. Киберхибридниците на Путин измислиха нещо ново, нечувано, популизма, производна на нетовото опростачване. В нета кибирхибридниците му висват фалшивии новини, дезинформация и пропаганда. Жертва на тези подметнати пениси станаха най-опростачените, цитирам англичаните, част от испанците и австрийците. Най-го закъсаха обаче англичаните, които напред не могат, назад нЕщат и само клатят нещата в страни, а злото спещу тях  се задава. Вместо с Европа, на един фалос отстояние от тях, те ще търсят иконочически контакти с Китай, защото Америка за тях не иска и да чуе. Типични жертви на путинските киберхибридници, но каквото и зло да ги сполетии ще им е малко.  От злините, причинили на света ще спомена само една, разделянето на Кюрдистан в четири държави. Тук ще допълня, че турците в България твърдят, че са кюрди-живтновъди, уседнали при нас.

    При това положение може ли руснаците да не преизберат Путин? Твърдо не!!! Той съсипа страната, олигарсите му откраднаха от страната към 4 трилона долара, руснаците достигнаха до степен, от която да се присъъединат към ЕС вече не евъзможно, пък и никой няма да ги иска. Те са вече нова раса. С мъка се замислям за тях пътувайки с автобус 309 от ЖК Люлин към Лъвов мост. Туй, дето се качва в автобуса от спирка Западен парк, от него нищо не става, освен да му даваш помощи. То не може да работи, не може да говори, голяма част от тези хора живеят от престъпност или от суровини, извлечени от кофите за боклук и излишното хвърлено в дерето, минаващо през гетото им. Тези хора са различен етнос от норалните, израстнали са в гетото, така както руснаците са израстнали в страна със закони, не влизащи в уредбата на нито една съвременна държава. Затова и руснаците си знят, че не стават за ЕС и са носроени против него, искат си Путин. Така пропастта между тях и нормалните държави става все по-дъблока, те отиват към смъртта си. И тя идва. В момента, когато Големите /САЩ и Китай/ се разберат как да си поделят Русия и изградят противоракетна система, с Русия е свършено. Може Путин да има най-мощната вакумна бомба на света, може да има бомба, която отнема кислорода от въздуха, може да има най-съвършените В. Косм. Сили, но те просто няма да му потрябваат. Енергетиката залага на ВЕИ, автомобилите минават на ел. задвижване, газът и петрола ще са необходими все по-малко, а с това и притокът на девизи към Путин ще секне. Не задавам въпроса, когато това стане, какво ще предложи той на света, за да закупува от него най-необходимото, храна, а не свръхбързи компюгти и високи технологии, с които да произведе ракети и да избие страните, които са творци, защото се трудат и произвеждат стоки, а не ракети на конвейр, както колбаси…

     Путинизмът днес е жив както сталииниизът и това ще го видим на изборите наскоро в Голямата страна. Създалият тази ненормална обстановка в страната си, Путин, няма аалтернатива!

      image 
Някога от Сталин, днес от Путин чрез киберхибридниците му тръгва Голямата лъжа.. 

image

                                                 Старото оръжие на Путин

image

Новото оръжие на Путин - това на киберхибридниците. Снимката е уникална!

image                 
                 Бъдещето на Путин 

image

Дори повече от Йосиф Кобзон руснаците обичат Путин.





Гласувай:
11



1. vladtepes - За Хрушчов
26.02.2018 18:28
Хрушчов имаше голям брой безумни решения в икономиката - ликвидира занаятчийството и промкооперациите - съответно семейни работилници, дюкяни и т.н. и самоуправляващи се малки и средни предприятия без наемен труд, забрани на колхозите да продават сами продукцията извън държавните доставки в собствени магазини или на пазара, наложи сериозни ограничения върху личните стопанства, забрани т.н. единоличници - семейни стопанства с право да продават продукция на пазара. Също девалвира рублата през 1961г. - при обмяна 1:10 златното съдържание беше увеличено само 4.5 пъти. Тези безумия вкараха СССР в тежка рецесия известна като застой, голям проблем беше и реабилитацията на голям брой партийни и военни ръководители, осъдени при Сталин за тежки длъжности престъпления.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Допускате две грешки.
26.02.2018 22:55
vladtepes написа:
Хрушчов имаше голям брой безумни решения в икономиката - ликвидира занаятчийството и промкооперациите - съответно семейни работилници, дюкяни и т.н. и самоуправляващи се малки и средни предприятия без наемен труд, забрани на колхозите да продават сами продукцията извън държавните доставки в собствени магазини или на пазара, наложи сериозни ограничения върху личните стопанства, забрани т.н. единоличници - семейни стопанства с право да продават продукция на пазара. Също девалвира рублата през 1961г. - при обмяна 1:10 златното съдържание беше увеличено само 4.5 пъти. Тези безумия вкараха СССР в тежка рецесия известна като застой, голям проблем беше и реабилитацията на голям брой партийни и военни ръководители, осъдени при Сталин за тежки длъжности престъпления.


Дебелата украинска свинкя не е символ на годините на застоя, това е патент на Бежнев. Ако не знаете вица за историята с влака, който спрял, ще Ви го кажа.
Втората Ви грешка е, че имало голям брой партийни и военни ръководтели, осъдени за престъпления. Такова нещо няма!!! Е, Сталин не ги застрелваше със зенитно оръдие както сега Ким Чен Ун, но те са измежду 50-те милиона иизбити от НКВД.
цитирай
3. germantiger - ...
26.02.2018 23:33
Първо благодаря за посвещението
Обаждай се, когато ме споменаваш, защото можех и да пропусна този ти постинг, макар аз да НЕ пропускам почти никой твой постинг :)

Второ беше ми интересно да прочета за Шостакович, за неговите симфонии, мотиви или вдъхновение, причините и/или поводите за всяка симфония - не знаех това и ще го запомня!

Трето - не съм напълно съгласен с първата част на постинга ти, условно да я нарека по отношение на ВСВ, но изключително ме впечатли с каква лекота изричаш тази вероятност и смея да мисля, че може да си прав - цитирам те:

Ако Германия беше спечелила ВСВ вирусът на Маркс в СССР щеше да бъде унищожен и Русия щеше да бъде днес една нормална европейска държава, великите сили обаче не допуснаха това.

Това е изключително смело, силно и вероятно правдиво изречение от теб, каквото никой никъде официално не си позволява да заяви от "екрана" или някоя трибуна официозна - над тази истина тегне омерта.
цитирай
4. vladtepes - За Хрушчов
27.02.2018 09:58
Последствията от безумията на Хрушчов в икономическата политика се проявяват с пълна сила по-късно, както често се случва. Ако не го бяха свалили СССР и беше продължил щеше да фалира още около 1970г. Осъдените заслужено за длъжностни и други престъпления при Сталин са няколко хиляди висши военни и партийни функционери, но реабилитацията им беше грешка и създаде чувство за безнаказаност и почна голямото крадене. Примерно Зиновиев и Каменев са построили вили като прогимназии с държавни пари, пазарували са луксозни стоки за сметка на бюджета и т.н., Тухачевски е приемал на въоръжение образци без необходимите изпитания, което довежда до производство на хиляди бройки негодно въоръжение и щети за над милиард също тежко ранени военнослужещи от опасните негодни оръдия, Туполев и подчинените му си правят разходка в САЩ и си пазаруват оттам с парите предназначени за закупуване на лицензи за самолети, Вавилов и Дубинин изразходват средствата, отпуснати за създаване на високодобивни и устойчиви на болести сортове за разходки в чужбина и луксозни покупки и т.н.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Вече трудно може да се намери човек, на когото да бъде посветен постинг.
27.02.2018 12:25
germantiger написа:
Първо благодаря за посвещението
Обаждай се, когато ме споменаваш, защото можех и да пропусна този ти постинг, макар аз да НЕ пропускам почти никой твой постинг :)

Второ беше ми интересно да прочета за Шостакович, за неговите симфонии, мотиви или вдъхновение, причините и/или поводите за всяка симфония - не знаех това и ще го запомня!

Трето - не съм напълно съгласен с първата част на постинга ти, условно да я нарека по отношение на ВСВ, но изключително ме впечатли с каква лекота изричаш тази вероятност и смея да мисля, че може да си прав - цитирам те:

Ако Германия беше спечелила ВСВ вирусът на Маркс в СССР щеше да бъде унищожен и Русия щеше да бъде днес една нормална европейска държава, великите сили обаче не допуснаха това.

Това е изключително смело, силно и вероятно правдиво изречение от теб, каквото никой никъде официално не си позволява да заяви от "екрана" или някоя трибуна официозна - над тази истина тегне омерта.


Преобладават младежите тип биербауси, двукраки мехове, лайновози, с промити мозъци, пазарни боклуци. Избрах за посвещение буден младеж, който ще доживее до разпада на Империята на злото на 9 части, но това може и да го недоживея. То ще стане в следващия ден, когато Путин не е президент, което може да се проточи във времето, защото той отново ще промени конституцията на Империята. Има и друга опция обаче, да си го гръмнат руснаците, защото начело с него икономиката им затъва с всеки ден, американците им готвят още санкции, вероятно е и да вземат
милиардите на олигарсите, които ги крият в Америка от Путин. А те са много, ведно с путиновите 250-300 млрд. долара надминават 4 трилиона долара.
цитирай
6. planinitenabulgaria - СоциализЪма ражда скорупция, защото той е производна на голямата лъжа.
27.02.2018 12:31
vladtepes написа:
Последствията от безумията на Хрушчов в икономическата политика се проявяват с пълна сила по-късно, както често се случва. Ако не го бяха свалили СССР и беше продължил щеше да фалира още около 1970г. Осъдените заслужено за длъжностни и други престъпления при Сталин са няколко хиляди висши военни и партийни функционери, но реабилитацията им беше грешка и създаде чувство за безнаказаност и почна голямото крадене. Примерно Зиновиев и Каменев са построили вили като прогимназии с държавни пари, пазарували са луксозни стоки за сметка на бюджета и т.н., Тухачевски е приемал на въоръжение образци без необходимите изпитания, което довежда до производство на хиляди бройки негодно въоръжение и щети за над милиард също тежко ранени военнослужещи от опасните негодни оръдия, Туполев и подчинените му си правят разходка в САЩ и си пазаруват оттам с парите предназначени за закупуване на лицензи за самолети, Вавилов и Дубинин изразходват средствата, отпуснати за създаване на високодобивни и устойчиви на болести сортове за разходки в чужбина и луксозни покупки и т.н.


Естествено е да има корупция в Голямата страна, естествено е да има корупция в бившите соцстрани. Затова тези страни, пно нъщо и гърците, по природа социалисти, са проблем за ЕС. България обаче се е опазила от това зло.Ттук живеят изключително честни хора като Банев, Гергов, Нинова, Овчекрушков, Догана. Те упорито се противопоставят на руската мафия. Обединени под мотото Национален фронт за спасение на Бъргария, те ще ни спасят от корупцията.
цитирай
7. batogo - !!!:))) Чест и почитания!
28.02.2018 14:40
За първи път чета толкова смислен, истинен анализ за пУтландия - иМперията на злото!
цитирай
8. sande - Русия застрашава България с приятелството си ...
28.02.2018 15:36
Пази Боже от подобен приятел.

Русия ни плаши, че ще ни помага. Така преди години македонски журналист бе озаглавил изявлението на руския посланик в Скопие.
цитирай
9. sande - Поздрави, Коста !
28.02.2018 15:47
бЪЛГАРИЯ Е РОДЕНА ДА БЪДЕ СТРАНА НА КАМУНИСТИ.

Не мога да си обясня защо в България се насели с камунисти.

Държава на камунисти.

В пАСТУХ РАЗГОВОРЯХ С БАБИТЕ В ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ. нЕ МОГАТ ДА СЕ НАХВАЛЯТ КОЛКО ХУБАВО БИЛО ПРИ бАЙ тОШО.

оТИВАЛИ В ПОЛЕТО НА РАЗХОДКА, ДА ПЕЯТ И ДА СЕ СМЕЯТ.

зАЩО И СЕГА НЕ Е ТАКА?

иСКАХ ДА ИМ КАЖА: зАЩОТО ТОГВА СТЕ БИЛИ МЛАДИ, А СЕГА СТЕ СБА
БИЧОСАНИ БАБИ.

нО СИ ПРЕМЪЛЧАХ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191487
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031