Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2018 22:35 - БАЗА "ДРУГАН" ВЕЧЕ Е В ЕКСПЛОАТАЦИЯ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

       НАЙ-СЪВЪРШЕНАТА  БАЗА  НА  ЦЕНТЪРА  „ДРУГАН”

              ВЕЧЕ  Е  ФАКТОР  НЕ  САМО  ЗА  БАЛКАНИТЕ

 

     Ще започна с кратка история на утвържването на мястото на тази база, която първоначално бе замислена да обслужва само региона на Балканите. Експоненциалноподобното развитие обаче на киберхибридните технологи, които вече са по-ефективни от оръжията за масово поразяване, бе отчетено и Центърът реши:

   Базата да се оборудва не само за работа на Балканите, а да има достъп до целия свят!

   Сега ще изложа мотивите на Центъра - защо точно в този регион избрахме място за най-съвършената ни база на Балканите:

   След задълбочен центрови анализ в кои региони на страната народът ни приема братски, преценихме, че за бази на Центъра в България най-благопрятни са ретионите в Кюстендилско и Пернишко, но веднага отбелязвам, че има и други. Цитирам няколко бази в тях, където не можем да се отървем от гостоприемството на народа от близките села Ковачевци, Полетинци Сирищник, Друган, Кацамун и др. Няма да правя класация къде народът от тези села е най-мил с нас, но не мога да не подчертая най-изявяващото се по този показетел, предпоследното село от този списък. Регионът в триъгъника с ъгли Перник, Радомир и Бобов дол е пълен с наши съмишленици и съратници, а до сега в неговия център - с. Друган - дори нямахме база. Вече имаме!

   Ще се отклоня малко с информация от архивите на Центъра. От с. Друган има славен партизанин народен отмъстител, който участва в най-великата партизанска акция на отряда му, довела да превземането на женския манастир над с. Жабляно, Св. Оан Предтеча, където монахините са гледали крави. В резултат на тази акция партизанският отряд се снабдява  за повече от месец с кашкавал и луканки. Партизанинът-отмъстител от с. Друган след тази акция приема името Жаблянски – така то свързва навеки името си с най-знаменитата акция на отряда си. Има и други такива случаи с пржменени имена като Радомирски, Трънски, Чуйпетловски, Ярловски, Кусоврански, Огойски и др. На сина си обаче дава подобна, но не същата фамилия, записва го Жаблянов. Няма да уточнявам кой друг отряд, още по-страховит, превзе Елешническия манастир Успение Богородично над с. Йораданкино, също женски, но ще уточня, че командирът му е имал партизанско име Янко. Край на отклононието.

   Хората в този регион, известен с центоровото си наименование Триъгълника споделят нашите стремежи – възвръщане на здравата ръка в страната ни, пускане отново на МК Кремиковци в експлоатация, внос на газ на приоритетни цени от Русия, Народен съд за всички от 1989 г. до сега, заемали какъвто и да било ръководен пост, безкомпромисна класова борба с цел отнемане богатствата на богатите и раздаването им на бедните, от които то е откраднато, ново антимонархофашистко въстание както това от 1923 г, безкомпромисна борба срещу Истанбулската конвенция, която исака да ни направи джендъри, да ни издава документ какъв социален пол притежаваме, да ни задължава да сключваме еднополови бракове, а също и да вършим срамотии мъж на мъж и жена на жена. Народът не приема подобно извращение. Нито най-голямата славянска страна на североизток от нас. Народът в Триъгълнике не приема и тази република, която е атрофирала и вместо Народно събрание има нотариат, който регистрира закони без да знае за какво става въпрос в тях.

    Имаме и по-големи цели – геополитическо преориентирване, като се присъединим отново към нашите братя славяни, които ни освободиха два пъти, мислят за нас и ни обичат.

     Хак им е на хамерикнаците. Те стоят зад компютрите и избиват по компютърни програми мирните ни войници в регионите, където те са разпалили войни, но ние също ще седнем пред компютрите. Проблемите обаче, които ще им стоварим няма да са по-евтини! Това, което казвам не е случайно. Наши киберхибриднци вече могат да навлизат по центровата програма „Чернобил” в програмното управление на всяка АЕЦ по света и да причинят нещо съвсем простичко – ще въведат на ръчно управление охладителната система на реакторите, ще манипулират показанията на уредите и ето един проблем за тези, които  искат война, причинен им не от война, а от компътъра на оперативен работник-киберхибридник. По същество атомен взрив в централата поради прегряване. Свет че им се увие!

    Ще цитирам още една наша прогарама, „Бумеранг”. По тази програма бъде ли изстреляна ракета на тези, които искат война срещу мирно насочените наши ракети срещу тях, ракета след около минута е препрограмирана автоматично и се връща в установката, от която е изстреляна, напр. подводница. Програмата има опция, която се избира от оперативния работник, в случая киберхибридник,  ракетата да се насочи към тези, които са издали командата тя да бъде изстреляна или в обект, необходимо да се удари яко.  Добре да си правят сметката тия, дето искат внойна, свет че им се увърти!  

    Базата беше открита от генерала, заведущ в Центъра отдел „Кибергибридный”, когото ние приятелски наричаме Товарищ кибергибридниК. Цялото оборудване вече е доставено и монтирано, сега сме на етап назначаване на персонал от висококралифицрани ай-ти специалисти, които да работят в Базата като киберхибридници. Те ще имат центрово звание редник-киберхибридник, а с разширяване на киберхибридните им познания те ще бъдат повишавани в чин, като най-високото звание е старшина-кибрехибридник. Висши звания каквато и квалификация да притежават киберхибридниците получават само ако работят в Центъра. Само ще отбележа, че там заплатите са фантастични, надвишават 2000 рубли месечно.

    За сега в Базата има инсталирани три руски архисуперкомпютри, надвишаващи по бързина американските към 10000 пъти. На тях ще се работи денонощно. В тази база се търсят за работа само жени на длъжност киберхибриднички, които ще работят по 8 часа, следващия ден ще почиват, а по-следващия ден ще застъпват на работа 8 часа след времето за предищното им дежурство. Така се получават 24 часа работна седмица, преводът на заплатите в нашите банкомати се извършва всеки понеделник. Не е ясно още, но заплатите ще са поне по 1000 рубли. Много е изгодно. Работата има и други прелести – не можем да се отървем от дарове на народа около базите ни в този регион като плодове, мляко, сирене, баници, баклави, печени пилета или агнета, току що снесени кокоши или гъши яйца и др. Народът от този регион прави това,  защото в нас е надеждата им да възвърнем щастливия им живот, който новите монархофашисти им отнеха. Дори върнаха и монарха 4 години да ни управлява както баща му преди 1923 г. Хората вече не са глупави, те знаят кой е виновен за това положение - за джендърстото, което ни готвят и за всички беди, които ни сполетяха и настояват за Народен съд за предишните две правителства на г/н Борисов. За същото, но без да цитира тези кабинети като монархофашистки настоява и президентът ни, когото народът тук тачи свято, гледа по телевизията и го слуша като говори какво казва.

    След назначението всяка дама ще получи служебен автомобил Лада Нива независимо в Кюстендил ли живее, в Перник или в София.

    Изискванията към кандидатстващите дами са железни -  да са в размножителна възраст, и да са завършили Програмиране в Московския технически институт с последваща специализация в Центъра, да владеят безупречно руски и още един език, най-добре е да бъде някой малко ползван език по света, като корейски, японски, албански, китайски, има много. За тясната специализация се получават допълнинтелно към заплатата до 20 рубли на седмица.

    Кандидатстването е индиректно, като молбите им се внасят от трима  техни поръчители, които идват заедно и  биват интервюирани поотделно едни след друг. Аз съм в комисията, която съблюдава културата на поръчителите и имам право на вето. Ако някой от тях е опростачен в някакавп степен, кандидатката му биво отпадана. Ако бъдат одобрени някои от дамите, те ще бъдат поканени за интервю, като аз отново съм в комисията по същия ресор. Изискванията ми към интелигентността на дамите обаче са много големи – забележа ли елемент на опростачване, било то в мислите, в изказа, ако маниерничат с ръце като американките или клатят главите като рускинете когато говорят – натискам един бутон, което означава изхфъргване от списъка. Друго не може и да бъде – ако една дама е неинтелитентна и от нея зависи назначаването на президент на някоя страна – нямам предвид страните Америка, Молдова, Унгария, Чехия, България – вероятността тази дама да не номинира най-издигнатия интелектуално и същевременно най-подходящия за работа с Центъра кандидат е под 100%, което за нас е рисков резултат. Ние сме бъдещето, ние сме пътят и истината, некачествен човешки матриял няма място сред нас. От всяка дама киберхибридница не става...     

   Въвеждам тагове: Индиго и Кристали, човешките маси, с които работим.

            image

  





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183369
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031