Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2018 22:34 - НА ТОВАРИЩ ВЕНЦИВАЛЕРИ - С НОВыМ ГОДОМ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 4391 Коментари: 20 Гласове:
22

Последна промяна: 10.01.2018 22:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НА   УДОСТОЕНИЯ С ПРИЗА НА ЦЕНТЪРА

                           „НАЙ-ВЕЛИК БЛОГЪР НА  2017 г.”  -

                                                         ЧЕСТИТА  НОВА  ГОДИНА!

      Въведение:

    Постингът ще бъде нестандартен и доста дълъг, защото е отправен към една велика блогова личност, нямаща равна на себе си. По указание на Центъра поздравът ще бъде публикуван на важна за България дата, поемането на европредседателството. Началото му ще бъде цветен поздрав към носителя на приза тази година и то само от цветя и дървета, които той обича, описани от наблюдаващите делата му центрови  оперативни работници.Ще последва поздрав по същество, а финалът ще бъде с две оферти към него - едната предложена му от Центъра за спцефична оперативна работа и втората -  от болницата „Тина Киркова” в София, за терапия на жените с репродуктивни проблеми без прилагане на хормонални препарати.

    Започвам с картички от любимите му дървета и цветя:


imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimage
image


 image

 

 image

    Голяма бе борбата този път за най-велик блогър на годината, защото това не е блогов „Бигбрадър”, където класирането се извършва по броя на съобщенията, голяма част от тях изпратени от функционално неграмотни. Оценките от Центъра а оценките се дават от престижни висококвалифицирани доказани специалисти с научни степени и с голям международен опит. Те се определят от три независими комисии по единадесетобалната центрова система, като никоя от комисите не разполага с оценките на останалите две. Решенията на тези комисии отговарят по тежест на американския конгрес и одобрените преминават през второ сито от доста по-малко, но още по-високообразовани центроваци, чиито решения вече отговарят по тежест на американския сенат. Преминалите и през неговото сито и одобрени да кандидатстват обекти /името им продължава да остава  в тайна, затова ползвам центровото понятие обекти!/ отиват при най-първия, който надминава по интелектност и най-известните президенти-интелектуалци по света като милиардера Тръмп или пък евроазиатеца Радев. Това е последната инстанция на Центъра,  която решава кой е най-достойният да получи приза за най-велик блогър на годиината.

Системата за връчване на Нобеловата награда не е така прецизна, както системата на Центъра, в която работих дълги години като деполитизиран професор, завеждащ Катедра „Култура”.

     Носителят на приза за тази година не влизаше в предварителните сметки, но след отпадането на почти всички предложени за приз по приказ на отдел „Култура”, той не само стана пръв сред първите, но се оказа над всички, единствен.  Посочвам причините, поради които соченият за фаворит блогър ЕКОНОМИСТО, публикувал новогодишни картички, компрометиращи морала на руската жена, бе изваден от списъка на кандидатите за приза. Във фокуса на картичките му попадаха дупенцата на едни девки бляты, които нямат нищо общо с руската жена, работница или крестянка. Програма на Центъра установи и плагиатство в надписите му под картичките, той е взел текст от една съветска народна песен, който малко е попроменил:

 

     Девки бляты, девки бляты,

     оторвали гуя дяды.

     Дядя одить без гуя,

     как машына без руля…

 

     Това стихо не отговаря на лика на съветската жена според Ленин.  Той ни учи, че дупенцата на съветските жени трябва да се ползват за раждане на рабочих и крестян, а не да се подмятат по разни снимки в електронното простанство.

      Не само Економисто бе отпаднат от кандидадите за приза по решение на Комисията по култура към Центъра, няма да цитирам потенциалните според прогнозите Втори и Трети. Това не е добър показател и за застъпнииците им – техните предложители, по същество преброители на проникванията в блоговете им. Прониквачите в блоговете на изхвърлените от кандидатите за приза според комисията по Култура са четивно неграмотни, а коментариите им - пълни глупости.

      Така се се стигна до изненадата – победителят тази година събра 33 точки, което означава, че той е получил максимална оценка по трите основни показателя на Центъра, по-висока от тази на Кехеля за 2016 г., когато му бяха присъдени 32,999 т. Показателите са следните:

      1. Много уникален,

      2. Много изключителен и

      3. Много пръв, като за първи път в класациите на Центъра този път има корекция и е въведен критерий  „Най пръв”. Голема работа е Венцито!

      Освен тези качества венцИ има и други, ще извадя от архива на Центъра няколко. Той е удостояван няколко пъти със званието „Мистър Логика”, което много рядко центроваците присъждат. Мотивите на Центъра са съвсем конкретни:

     С желязната си логика венцивалерИ, известен още с прякора Фауве-то, защото помага на хората да се справят с трудностите в ежедневието им както автомобилите VW станаха част ежедневието им. Вместо прякор Фолксвагена той бива наричан Фауве-то, по буквите на имената му. Неговата логика, която не може да бъде оборена от никой на света той приложи при обяснението как Путин спечели от санкциите срещу него и как наложилите санкциите се минаха, оти са тъпи. С това той даде своя икономически вклад в блога и изби от главите на гупаците в блога набитите им лъжливи соросоидални и еврогейски концепционни фикции. Благодарение на него, аз считам, че Путин спечели от санкциите и ми се иска нови още по-строги  санкци да му наложат, та още повече да спечели, а враговете му още да загубят.  Щом носителят на приза на Центъра така казва, значи е така.

    Други заслуги на Товарища е разгромът му на неправилно мислещи блогъри, на които той по този начен повиши интелектността им. Първият от тях е Немското тигърче, което не е 100% центрово сложено и което поради тази причина Товарищ валериЙ го раздели на молекули,  ако мога така да се изразя. Слововата му мощ бе така съкруштелна, че я сравнявам с мощта на оръдието на легендрания танк Т 34. С нея Товарища би унищожил дори истински танк, някой 30 тонен стоманен Тигер, какво остава за едно блогърче. След това крушение, предполагам че Немското тигърче със сигурност ще премине в нелегалност, за да го не свързат с това, което му случи венцИ. В Родопите при таакива случаи казват, пущарами го или скондапца го.

     Следващата жертва на венцИ стана един друг блогър, и той не изцяло центрово сложен, г/н Колев. Ако г/н Колев бе премиинал през центрова разработка, той никога не би публикувал в блога си писание на опонент на Путин, в което опонентът да нарича Путин глупав. Тази грешка Г/н Колев допуска, защото не е гледал службите на руския патриарх, по време на които той химнословии Путин и го представя за дар Божий за Русия. Това, че Путин му даде държавен самолет няма нищо общо с туй, дето говори патриарха за него. А телевизоро на венцИ е с чиния, хващаша само предавания от Кремъл – каквато и да би  била грешка в мислите му е изключена.

    Аз на мястото на г/н Колев бих се скрил заради глупостите, които са завладявали главата ми в манастир и няма да се покажа от там докато не свършат земните ми дни. А да напиша нещо и да го турна в блога – това би било пълен абсурд. Предполагам, така ще постъпи г/н Колев, но се чудя, защо още му го не подсказва Товаарищ валериЙ. Няма какво да се чудя. В една съветска народна песен има следният текст:

    Ах Кузмич, Кузмич, какой ты пич, во има мира пропил Москвич!

    И Венци е пич…

    Още една блогова дама скондпца Товарищ валериЙ, при това от журналистиическата гилдия. Той не е завършил журналистика, но високаата му умност и интелектност му позволява не само да пише статии за Путин, но и да намира грешки в статиите срещу него. Г/жа Пискова може да напише десетки статии, но според анализатоорите на Центъра те не хващат дикиш, докато няколко реда, следващи хиперлогическата мисъл на Товарища са достатъчни за да бъде смазано всичко написано от нея, че и самата тя. Според данни на Центъра Товарищ венцИ я е извадил не само от блога, където тя се убеди, че не може да се мери с него, но и от размножителна възраст, заради причинения й стрес. Мисля, че и тя вече се е усамотила в манастир, но за разлика от г/н Колев, в женски. Като завърша постинга си ще отворя архивите на Центъпа и ще разбера тия двамата - хубавеца и хубавицата  кой манастири са избрали да се усамотят…

    Освен тези свои качества, които Центъра прецени, че са достатъчни да го изтъкне като най-пръв, Товарища притежава и още едно - документите му в архива на Центъра са най-обемисти в сравнение с тези на всички останали оперативни работници заради осъществените от него интимни контакти с толкова на брой дами, колкото звезди има по небето.  През 1980 г. Товарища има приз за най-красив центровак, следващите години обаче отказва да приеме приза, защото той е много скромен. Порових в архивите за дамите, с които той е извършвал интимни контакти, но там има и неинтимноконтактни случаи като този:

    Отива една рускиня при него, поради пиянство от 10 години без цикъл, за да й подпише документ, но като вижда венцИ направо става сумасшедщая - забравя да си вземе докумнта, изтърчава до квартирата си и крещи: Я меня ебать хочу!!!

    Дотърчава до етажа си, мъжът й отишъл да си купи водка, тя направо умира, не може да го дочака и фаща съседа си по квартира. Уж в извън разможителна възраст, но след като зърнала Венци такъв хормонален удар я трсенал, че родила след срещата с него разнояйчни тризнаци. Специалист от Центъра в архива, наблюдааващ по случая, е дал прецнека, че ако комшията не е бил пиян, възможно е било не тризнаци, а читиризнаци да се родят.

   В архива на Центъра не е отразено Венци да е излязъл от оподителната си възраст, което означава, че продълава да е опасен и ако жена отиде да й подпише документ или размени две думи с него, ще му налети като F 16. 

   Във връзка с тези качества на Венци, които никой друг не притежава, при мен имам оферта от Центъра за него да работи като агент за специални поръчки, с дами, на които само срещу обещенаи, че ще им „скочи” всички държавни тайни ще издадат.

   Още една оферта имам от чистачката на болница „Тина Коркова”, с висш чин към Центъра. Там са направили кабинет за венцИ, жените с репродуктивни проблемии да му ги изпращат да им подписва документите. Осигуряват му и бодигард, ако някоя яка изгуби контрол над себе си….

    Един поздрав и от мен за венцИ, песента, която съставът „Красный перец” изпълни в Америка по времето на посещението на Хрущо там. Песента се изпълнява на английски език, на съветски език преводът е "Играет бугги рабочей класс. прилагам я в линка.

    Изготвил поздрава по заказ от Центъра,

    Товарищ костЯ

        


Гласувай:
221. rosiela - Разсмя ме истински.
10.01.2018 23:09
И с текст, и с образи на фотосите. Цветята са чудни.
цитирай
2. анонимен - :)))))))))))))))))))))))))
10.01.2018 23:34
Не мога да спра да се смея! Настроението ми направо изхвърча нагоре след доста напрегнатия ми днешен ден:)))))))))))))))))))))))
Постинг за първа отвсякъде, но като гледам, здравите сили окончателно са превзели блога и няма да го допуснат до там:)
цитирай
3. cobracapelo - Запитване към Центъра
11.01.2018 01:26
Аз не съм По по най първа и уникална като Победителя, затова имам нужда от помощ. Последно той Венци ли е или Валери? Моля, обяснете, защото все пак трябва да знаем кой точно разписва документите.
цитирай
4. apostapostoloff - Сърбина Вуте много обича
11.01.2018 05:56
да люска водка "Белуга". Редно е да му подарим едно шише, та да отпразнува този приз.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Не сте ме разбрала, Госпожо!
11.01.2018 09:23
rosiela написа:
И с текст, и с образи на фотосите. Цветята са чудни.


Ази Ви сезирвам върху делата на най-великия блогър за да се стремите да пишете като него, да мислите като него, да се развивате, да вървите напред и нагоре, да сте логични, да влудявате другия пол от желания по Вас, което си е изкуство. Всичкото това е много сериозно! А Вие се смеете...
цитирай
6. planinitenabulgaria - "Здравите сили" изобщо не предполагат с каква мощ разполагат
11.01.2018 09:33
angpiskova написа:
Не мога да спра да се смея! Настроението ми направо изхвърча нагоре след доста напрегнатия ми днешен ден:)))))))))))))))))))))))
Постинг за първа отвсякъде, но като гледам, здравите сили окончателно са превзели блога и няма да го допуснат до там:)


в лицето на Най-великия блогър за 2017 г. Всичко за него трябва да се обсъди от администраторите на блога, да се проверят фактите. За съгласуване на постинга за Него ми бяха необходими 10 дни консултаци с Центъра, за да одобрят текста, всеки път изискваха от мен да включа в поздравителната картичка-плакат за него още и още факти от живота му.
Изполрзвам случая да изкажа мнението си, че в една от категориите, в които той получава оценка "Най-пръв" не отговаря напълно за него, трябвало е да бъде въздигнат още по-високо. Поради тази му недооценка публикувах постинга си за Него в такъв важен ден за България...
цитирай
7. planinitenabulgaria - При мен е Офертата към най-великия блогър за консултант в "Тина Киркова".
11.01.2018 09:41
cobracapelo написа:
Аз не съм По по най първа и уникална като Победителя, затова имам нужда от помощ. Последно той Венци ли е или Валери? Моля, обяснете, защото все пак трябва да знаем кой точно разписва документите.


Ако отидете там на преглед, имам възможности да Ви уредя той да Ви приеме документите. Но преди това прочетете в блога ми какво се е случило на една рускиня, влязла за минута при него за подпис в канцеларията му в Центъра - тя се е превърнала в хормонална бомба.
Едва ли през ума Ви ще премине мисълта да го попитате как точно се казва.

цитирай
8. planinitenabulgaria - За него всеки ден е празник!
11.01.2018 09:46
apostapostoloff написа:
да люска водка "Белуга". Редно е да му подарим едно шише, та да отпразнува този приз.


Наблюдаващите делата му оперативни работници от Центъра са посочили любимото му питие - водка "Горбачов" със златни люспи в нея.
Той е по-уникален и по-изключителен от Вас, Вие никога няма да го достигнете. Порадии това в коментара Ви личи завист към него....
цитирай
9. rosiela - Прекрасник си ти.
11.01.2018 12:09
planinitenabulgaria написа:
rosiela написа:
И с текст, и с образи на фотосите. Цветята са чудни.


Ази Ви сезирвам върху делата на най-великия блогър за да се стремите да пишете като него, да мислите като него, да се развивате, да вървите напред и нагоре, да сте логични, да влудявате другия пол от желания по Вас, което си е изкуство. Всичкото това е много сериозно! А Вие се смеете...

цитирай
10. satovalon - .
11.01.2018 16:16
Върха! Поздрави!
цитирай
11. getmans1 - Точно така Бай Коста, Центъра не ...
11.01.2018 16:33
Точно така Бай Коста, Центъра не бива да обижда, да прави намеци и мизерии.
Центъра трябва винаги да награждава, по достойнсто и това е така заради евроатлантическите ценности на които е носител и заради идеите на глобализма.
ДА!!!
цитирай
12. putinofil - ВЕЛИК ПУТИН!
11.01.2018 17:45
ВЕЛИК ПУТИН!
цитирай
13. planinitenabulgaria - Психологическият прочит на коментара В показва,
11.01.2018 19:55
getmans1 написа:
Точно така Бай Коста, Центъра не бива да обижда, да прави намеци и мизерии.
Центъра трябва винаги да награждава, по достойнсто и това е така заради евроатлантическите ценности на които е носител и заради идеите на глобализма.
ДА!!!


че Вие имате самочувстватето спрямо Валерката като животинчето в долната част на снимка №20. Причината е в самооценката Ви, че никога няма да достигнете Товарищ венцИ. Като много уникален и много изключитеелен, той бе един от първите, който стигна до истината, че от ЕС на нищо не могат да ни научат, освен на туй, които самите те вършат - срамотии мъж на мъж и жена на жена. И че ако не сме към ОНД и Путин, който има най-страховотите оръжия на земята, той няма да ни пази с тях, а точно с тях ще ни пущарами....
цитирай
14. planinitenabulgaria - Той е много по-велик отколкото си мислите,
11.01.2018 20:28
анонимен написа:
ВЕЛИК ПУТИН!

защото има най-страшните оръжия на света..
цитирай
15. planinitenabulgaria - Поздравите отправайте към Фауве-то, не към мен.
11.01.2018 20:29
satovalon написа:
Върха! Поздрави!

Друг като него няма в блога....
цитирай
16. planinitenabulgaria - Налага се да допълня поздрава си, защото доста не капират що е това Център.
11.01.2018 20:44
Центърът е много стара работа, той функционирва вече 100 години. Ще дам пример с поставян на задача на оперативен работник от действащ, внедрен където трябва центровак:
Годината е последна за шахиншаха на Иран, Георги трайков отива на официално посещение. Добре нагостили нашия министър, вечерта му предложили и програма, балетният състав на шахиншаха ще играе за Георги Трайков. Ама едни балерини, връх на красотата. Георги Трайков попитал преводача може ли като се доближи някоя балерина до него да я докосне по най-деликат/ес/ното й място. Преводачът казал, че може, но най-красивата балерина не, защото тя е любовницата на шаха. Но така станало, че когато шахиншахът бил зает за секунда покрай Георги Трайков преминала в па де троа примабалерината. Той й пуснал ръка, яко я гепнал където желаел и...се панирал. А балерината му се скарала, казвайки му:

Не делай дурое лицо,
немедлено пусти яйцо
и в Центре передай:
Я жив, здоров,
разведчик Иванов.

Тази балерина се оказала агент на Андропов, дал своя вклад скоро шахиншахът да падне и да бъде заменен от по-високо интелигентния Хомейни.
Аз имам много информация за Центъра, защото работих дърги години в него като деполитизиран професор по Култура на оперативните работници и с паролата си сега извадих любимите дървета на Товарищ венцИ.
цитирай
17. sherif - ...
12.01.2018 01:25
Добре работят момчетата от Центъра, но заседяването пред компютъра би трябвало да бъде компенсирано с малко физически упражнения. Затова им препоръчвам да посещават по-редовно моя курс по уличен бой. Като го завършат, ще могат съвсем буквално да напляскат някой обект на разследване.
Hо и виртуалното пляскане не е за подценяване.

На Венцивалери1951 бих препоръчал да внимава много, защото според мои информатори над главата му вече бушува "приятелски огън".
Спечелването на престижната награда е събудило завист и към настоящия момент Блекмастурбатор и Икономиченоткъмакъл вече са завихрили самодивско хоро по шинели на голо, готвейки отмъщение, понеже отново са били изпреварени.
цитирай
18. planinitenabulgaria - Допускате грешка:
12.01.2018 10:02
В Центъра не работят момчета, а най-големите умове от различни страни, вербовани от опееративните работници. За голяма част от разлаботените това е чест за тях, те работят без заплащане, а други изобщо не знаят, че са вербовани....

Икономисто и Блекю не могат да се мерят с венцИ по нито един показател, давам пример:
Венци е имал толкова жени в живота си, колкото не са имали професора полярник Пимпирев, влизащ в клас 35 и кубинския танцьор Алфредо Торес, влизащ в клас 32. Съжалявам, че тази данна на венцИ все още е засекретена в архива на Центъра. Този негов физиологически показател, за сега оставащ в тайна е повод за двамата му потенциални завистници да стоят по-далеч от него. Оти ако го разсърдят и той ги подгони - дано да ги не стигне! - страшно става...
цитирай
19. slavimirgenchev1953 - Дед Мороз
12.01.2018 13:59
ще му подари нов лап-топ, може би москалски.
Хем да лапа, хем да стреля.
цитирай
20. planinitenabulgaria - Един съветски поет вдъхновява друг съветски композитор
12.01.2018 20:58
slavimirgenchev1953 написа:
ще му подари нов лап-топ, може би москалски.
Хем да лапа, хем да стреля.


да напише съветска народна песен, където въвежда образа на Дед Мороз:

Я на крыше поебнулось,
сорок градусов мороз,
пизда вся обледенилось,
гуй похож на Дед Мороз!

Дано точно този Дед Мороз не прояви мераци към Фауве-то, че лошо ще стане.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 10411320
Постинги: 4158
Коментари: 10116
Гласове: 17386
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031