Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2017 03:25 - ЗАЩО "РУСНАЦИТЕ" ОТНОВО ЩЕ ИЗБЕРАТ ПУТИН?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2070 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 12.12.2017 04:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЗАЩО ЩЕ БЪДЕ  ПРЕИЗБРАН ПУТИН  ЗА  ОЩЕ  ЕДИН  МАНДАТ? 

 

    Отговорът е еднозначен, защото той устройва Америка! Този отговор обаче се нуждае от пояснение.

    Америка е банката на света. Всички откраднати пари от мафиите в другите държави достигат Америка и остават в някоя нейна банка, а не в банка от страната, от която са откраднати. Възможно е да се прикриват открадани от мафиотите пари и в някоя офшорна банка, като тази в Панама, в която хакери осветлиха сметка на Путин с 2,5 млрд. долара, водеща се на музикант, негов приятел. Макар и офшорни, тези банки просто нЕма начин да не са свързани по електронен път с американските. Колкото по-мафиотска е една страна, толкова по-силно работи тя за Америка. И още нещо. Ако мафиот от някоя страна избяга с откраднатото в Америка и от държавата му си го поискат да го съдят, американците го връщат, но откраднатото остава за Америка Същото е и в Южна Африка. Една наша банкерка с мъж, син на министъра на вътрешните работи по времето на Правешкия Джуревец си обра банката и избяга в Южоафриканската република, Другарката меджидиевА. Меджид е дребна старотурска монета.

    Някога най-мафиотската страна беше Италия, в която за всичките й правителства хората са убедени, че обслужва мафията, наричана у нас задкулисие. В момента най-могъщата в света и опериращата с най много пари мафия, вероятно между 4 и 5 трилиона долара е руската. Понятието мафия обаче за нея не върви, тя се нарича олигархия. А олигархията е форма на държавно управление, в което мафията разполага с властта и не се нуждае от посредници - тя управлява директно. Директорът на такава държава /”министър председател”, „президент”/ бива наричан бащица. Олигарсите са метастазирало управение на имащите някога властта, а днес – парите на държавата. Родителят на олигархиятаа в СССР е Елцин, когото Юрий Дроздов посети една нощ и Елцин неподготвен, без необходимото разкритие, с болка роди туй чудовище, днес популярно като руските олигарси, а вместо Немцов, както бе  намислил, турна Путин начело, довереника на всесилния тогава Юрий Дроздов. Така всички богатства на Русия за една нощ преминаха във владение на предишните управници на СССР. Това са ай-ти мафиоти, които не банкрутират банки като Банка Амброзиано, не катурват отрасли на промишленост, не рекетират държавата по линията /напр/ на сметоизвозването, а печелят трилиони долари от природните ресурси на страната си, които Елцин им подари. Как не взе има на мен да ми подари един нефтен кладенец, кандисвам и на газов. Кой олигарх какво ще получава става по схеми, одобени от най-първия олигарх, наричат бащицата. Нему те се длъжни да се „отчитат”.

   Това не означава обаче, че не възникват спорове между тях, че няма наковладени и хвърлени в затвора олигарси, оти грабят народа, укриват данъци или извършват най-страшното нещо на света, критикуват си бащицата. Грабежът на Русия го виждат и по-укумушруснаците, опитват се да променят нещо, защото така олигарсите водят страната към погибел, икономически крах и физиологическо израждане на нацята, но си плащат за дързостта. Политковская, с пет куршума в главата, Немцов - с четири в гърба. Само тези да са. Най-знаковите показни смертательные казни се извършват по време на рожденния ден на бащицата - да му образуват радост.

   И какво се случва на парите на олигарсите?

   Те чрез Дойче банк се превеждат в САЩ. Всичко е законно, ако не е, пътят им щеше да бъде друг. Германците са сериозни, те няма да извършват финансови операции, квалифицирани като пране на пари на мафии. За да извършат този трансфер на откраднатите от Русия пари, на немските банки се плаща. Има и „изпълнения”, за които вече загатнах - откраднатото от олигарсите постъпва в данъчни убежища, където то се съхранява, но и за постъпването и за съхранението му също се заплаща.

    В този постинг ще посоча само един начин, при който Америка усвоява парите на олигарсите, като отбелязвам, че схемите, по които Америка /б. м. евреите банкери/ дои олигарсите /б. м. откраднатото от Русия/ са безкрайно много и се актуализират персонално. За сега няма да ги осветлявам.

    Олигарсите, за да спасят откраднатото, освен по банков път, осъществяваш се основно през Дойче банк, изпращат по техни канали още много милиарди долари незаконно в САЩ. Това са парите на вече класическата руска мафия, работеща по изпитаните методи на италианската от изминалите два века, в която руските мафиоти в случая играят ролята на бушони на олигарсите. Ако всичките пари на тези олигарси, разбира се долари, биват обявени пред бащицата, с чиято благословия те са „спечелени”, то вероятността при необходимост да помогне на народа или на държавата, същият този бащица да си ги вземе обратно е голяма. По-сигурният начин е те да напуснат Русия и да се вложат някъде, предпочитани са скъпите недвижими имоти, ще цитирам и един град, Лос Анжелес.  Въпрос е, кой ще  ползва тези недвижими имоти и какви точно са те, ще осветля малко от историята на тези имоти, придобити от банките и предлагани за продажба на търг.

   В САЩ има непрекъснато движение в продажбата на недвижими имоти, като причиниите са много. Една от причините да се продават скъпите недвижими имоти са техните данъци, които са 1,25% от стойността на имота, а тази стойност се и актуализира всяка година. Голяма част от собствениците на скъпи недвижими иимоти, достигащи до стойност 500000000 долара могат да изпаднат в неплатежоспособност поради неудачи в бизнеса си, което означава да не могат да си платят данъците. На един такъв имот данъците са 6000000 лв. годишно, но поне още толкова са необходими за поддръжката и разходите му за това, което наричаме консумативи – газ, вода, електричество и др. Неплащането на данъците е изключително рисковано нещо, защото глобите са ужасяващи, следва продажба на имота и удръжка на парите по разхода за тази продажба, а те са много големи. Те включват геоложки проучвания, влизане със „змии” по каналите за да се провери здравината и плътността им, за да не причинят свлачища, проверка за термити, дървеници, плесен, кумините да не наппавят пожар, на здравината на конструкцията на покрива и по още много показатели. И става така, че държавата /САЩ/, упълномощила някоя банка по казуса с банкрута на някакъв милионер, придобива собстеността върху имота му. Банката има сметка да продаде имота /заключените пари/ веднага. На нея не й трябват имоти, а пари, с които да оперира по света и го обявява за продажба. Естествено е такъв имот да се купи от някой балък или от дурак, който няма отношение към парите, защото ги е окрал от държавата си. Купува той скъпия имат, но с това му започват проблемите. Първо, той не бива да се явява в имота си, защото конкуренти от руската мафия ще го идентифицират, издадат на бащицата, че го е окрал и той ще му изпрати джелати. Затова купувачът се не показва при имота въобще. Назначава обаче персонал – охрана, поддръжка, комендант, управляващ имота, те пък захранват други работни места, напр. тези на гювендиите. За този имот обаче колко се заплаща за подръжка на лицевата му част, която се полива целогодишно и водата е скъпа, за сметоизвозване, за газ и електричество? Тези разходи дори надминаават годишния данък, който както казах е 6000000 долара. Продължението с историята на имота има две опци Едната е: ГръмнАли мутрата, данъкът му останал неплатен. Това е идеалният варинт за САЩ /банката/, която придобива имота отново и пак го превърта чрез пазара. Може ли да се води дело за наследство от мафиоти, та нали чрез това дело те ще се самоосветлят! Ще им вземат имота от раз. И така, поне 500000000 лв. на руските олигарси се явяват щипнати от Америка, все едно олигарсите са крали за да финансират Америка.

   Тук ще вмъкна едно допъление:

   Хората в Америка казват при повищшаване на разменния курс на долара или при пониижаване: В Америка един долар си е един долар. Прави са. Чрез този бъзик обаче Америка направлява доларите към нея. Дадох пример с падането на курса на долара, от който Путин губи 20% от спечелените от него 250 млрд. долара по време на презединтските си мандати. Ако си купи с неговите пари стоки от Америка, един долар си е един долар. Ако си купи стоки от Европа, автоматично американците му щипват 20% от спечеленото от него заради обменния курс, равностойно на 50 млрд. долара. Трябва да е ненормален Путин, да си изхарчи спечеленото в друга страна, а не в Америка.

   В Америка броят на преселените руснаци е много голям и видът им говори с какво се занимават те в САЩ, а също и с колко пари са отишли там. Ако парите им са над определена сума, мисля, че е 1000000 долара, но май летвата им сега е вдигната доста по-високо - гражданство им се предоставя веднага, ако бащицата ги изиска законово обратно за да ги съди, парите им остават в САЩ. Всичките тези руснаци купуват недвижими иимоти, към които има градинари, поддръжка, счетоводство, слуги – всичкото това работни места за американците, спонсорирани от руската мафия. Има и крадеци с по-малки възможности, те си купуват имоти според доходите си, напр. по 20000000 долара. Тези вече нормални имоти за да могат те да подържат отдават под наем, който се явява техният доход, а самите руснаци живеят незнайно къде. По хълмовете на Лос Анжелес има много къщи /замъци!!!/, купени от руснаци и заключени, които погледнати от по-висок хълм разкриват прелестите си – каменни зидове на терасите, басейни, игрища, огради с камъни, достатъчни за постройка на малък град. И които са на руснаци. Бедни били руснаците. Аз мисля, по времето на Путин те се разбогатяха…

 

   Посочих един от начините за привличане и усвояване на откраднатото от руските олигарси огромно състояние в САЩ. Намирайки са на стратегическо място, притежавайки ведущите технологии, явявайки се банката на света, за тях да владят останалата част на света е задача нетрудна. Аз съм виждал военноморсия им флот между Лос Анжелес и Сан Диего – такова нещо друга държава не може да има. По тази линия, военната, САЩ също печелят от останалата част на света като банките им от крадливите руски олигарси и то без да водят войни. Има досатъчно места, където без американските протекции над определени страни ведга ще започне война. Ако Америка не пазеше Европа дали до сега Путин нямаше да е нападнал Балтийските държави, Украйна, че и Европа. Само америанците могат да обуздаят агресивността му. За това се плаща обаче. Веднаж, да ги пазят и втори път – за оръжия.

     Има и такъв момент, че териториите на чуждите държави, присъединени към страната, където живеят най-щастливите хора на света /руснаците!/ са пригодени за такъв щастлив живот и на присъединените към тях, давам пример с теиториите на Финландия в Русия, където финландците живеят по-добре от съгражданите си във Финландия и втори пример с островите Сахалин и Курилските, където условята за живот и икономическото развитие на хорат в в теми присъединени кам Голямата срана територии надвишават тези в Япония.

   На другия край на света, ако Америка не озаптваше Кимчуковете, те отавна да са напданили смартните си врагове, Япония и Южна Корея. Благодарение на американците, Кимчуковет държат ракетите си срещу тях само в мирна закана, оти ако ги нападнат – край с комунистическата кимова династия. И от тези ненормалници печелят американците - работни места за да се произведат въоръжения, кораби, работни места за войници.

     Сезиирам, които се интересуват от икономика да погледнат резултатиието от икономическото развитие на САЩ в последните година и половиина. На които няма да го погледнат, казвам, че то е връх на икономиката им и това се вижда и с просто око от посещаващите Америка. Дори и тези, които посещават Америка без да гледат…

    По отношение на Близкия Изток, американците също имат стратегия. Хибридните войници на Путин обвиняват Америка, че предизвиквала конфликтите там, но напрегжението там започна там още след като англичаните създадоха еврейска вържава в региона, една от договореностите след ВСВ. Второто нагнетяване на напрежението, което избухна сега е нацръкването на хрущовия комунизъм в няколко арабски страни през 1963-65 г, по-късно фатален се оказа опитът на Човекомаймуната да присъеедини Афганистан към СССР. Резултатът – Рейгън рухна СССР икономически, след туй он се разпадна сам.  От тези процеси, от Израелско-арабската война и другите, в основата на които стоят интереси на държави-ппимати отново се възползваха американците. Те не са чак толковаа прости, колкото ги представят хибридните централи на Путин. Последният хибриден пенис, който се заподмята е, че Русия не само спечелила войнаата в Сирия, но сплротила към себе си и арабски страни, привърженицо до преди няколко дни на САЩ, та дори  натовска Турция, на която Путин продал противосамолетни ракети от 1976 г. /С 400/. И на американците им измръзнали топките, бе написал символично в коментар един напопулизиран блогър към постинг на друга блогърка, и тя повлияна от хибридната война на Путин, чрез  която централите му замърсяват нета с фалшиви новини,  дезинформация и пропаганда. Истината е, че Путин е отново изигран в сирийския спор, той загуби войната, а страната му бе обезкръвена икономически извън допустимия за Русия рубеж – Путин просто нямаше ресурс да води тази война, а тя няма скоро да свърши, по скоро ще свършат валутните резерви на ограбената от олигарсите Русия. В ендшпила й той е в положение, наричано в шахмата цугцванг, което означава, че противникъг не му разрешава да прави полезни ходове, а диктува неговите. Това води до мат, вече му е обявен и шах.

    Коментирайки преместването на столицата на Израел в Ерусалиим, коментаторът показва, че дори понятие си няма за важността на тази държава за света. Необразованите палестинци разбраха, че за да победят Израел трябва първо да победят Америка, поради което плашат с интифада, с джихадисти.Мисля, че нещо още по-плашещо – пушещияя самолетоносач на Путин, дошъл на собствен ход от Баренцово море до Латакия не би ги изплашил, камо ли джихадисти. И едно сравнение:

     Промишленоото производство на Израел е равно на това на Русия, същото е и на и Холандия. Няма да уточнявам по-голямо ли е промишленото производтво ва Америка.

     Интересно защо този коментатор толкоз се гняви на преместването на столицата на Израел, на цял свят е ясно, че това е държава, основана на чужда земя. Но защо не го дразни, че Путин отне доста повече земи от чужди държави, като Приднестровието, Северна Осетия, Абхазия, ЛНР, ДНР, Крим, а Турция – Северен Кипър. Рзбирам, че в случая не става въпрос за платен троол, а за напопулизиран блогър, в резултат на напопулизирването си, станал за кашмер. Ще зевърша постинга си с този измамен от нетовите хибридни войни блогър след малко.

  

    Америка обаче понесе два удара. Първият е разцеплението, което вече го има между американците, съгласни и несъгласни със сегашния им президент, върху който тежи подозрението, че „играе” с Путин. Ако не е така, защо тогава той е изтеглил заем от Дойче банк, през която се трасферират парите на руската мафия? А после ги е съдил за неустойка. Трябва да има нещо. Това противопоставяне пречи в някаква степеен на Америка, но те ще го преодолея, въпреки него, Америка в момента е в икономически възход. Скроиха му и кюляфа на Тръмп - вече има в Сената комисия която ще решава как да се процедира с Путин, това е извадено от задълженията на президента им. На мен специално Тръмп ми намязва на Генерал Радев и на Егор Додон.

 

     Вторият удар е икономически от областта на туризма. Милион американци летяха за да упознаят Япония, да опитат кухнята им, което бе изключително изгодно за двете страни. Сега американците ги е страх, защото „докато сме там оня кретен ще вземе да тресне една ядрена бомба над Япония”. Страхуват се да посещават Япония и други държави, така Япония губи много от туристическия бизнес. Уж на Кимчо наложиха санкции, потърпевша в най-голяма степен икономически се оказа Япония и страниите, които изпращаха натам круизи, самолети. Това е проблем, който лежи над американския президент, по мое мнение той няма акъл да го реши.

   Отново си спомням за коментатора, който заподмятваза казуса „КНДР” с предложение, да станел Путин посредник в спора между Момчето-ракета и Тръмпчо. Това считам за по-невъзможно от хипотетичната фикция на виртуално предложение, мъж да бъде подканен да осъществи интимен контакт с Тереза Меи…и да се съгласи.

   

 image


image



image


                                   image


                                   image


     image


                             image


image





Гласувай:
7



1. sande - Коста, ставаш все по-артистичен! Образуваш ми радост!
12.12.2017 08:37
Това не означава обаче, че не възникват спорове между тях, че няма наковладени и хвърлени в затвора олигарси, оти грабят народа, укриват данъци или извършват най-страшното нещо на света, критикуват си бащицата. Грабежът на Русия го виждат и по-укумушруснаците, опитват се да променят нещо, защото така олигарсите водят страната към погибел, икономически крах и физиологическо израждане на нацята, но си плащат за дързостта. Политковская, с пет куршума в главата, Немцов - с четири в гърба. Само тези да са. Най-знаковите показни смертательные казни се извършват по време на рожденния ден на бащицата - да му образуват радост.
цитирай
2. bdenkov - Шменти-Капели. Шменти-Капели-Легендата.
12.12.2017 22:06
Извинявам се. Мога ли да помоля Коста Иванов да провери в YOUTUBE за Българските филми Операция Шменти -Капели-цялия филм, както и Българските филми Шменти- Капели-Легендата от Епизод № 1 до Епизод № 15. Ще помоля Коста Иванов ако обича, желае или има възможност да коментира тези филми в Блога си, както и да ги популяризира. По- делата им ще ги познаете. Цитат от Новия завет. Извинявам се.
цитирай
3. get - "Откpoвеният пoглед към и...
12.12.2017 22:12
"Откpoвеният пoглед към иcтopиятa не СЛЕДВА ДА Е oт минaлoтo към днешнa дaтa, a oт днешнo гледище към oнoвa, кoетo е билo. Тoвa, кoетo ЗНAЕМ днеc, oпpеделя кaквo виждaме в минaлoтo – от което следва да си поставим – ВЪПРОСА?
– Какво става при случай на ФАЛИТ?
В частно-правен смисъл … Кoгaтo някoй фaлиpa, тoвa е зa негoвa coбcтвенa cметкa и зa cметкa нa тези, кoитo зaвиcят oт негo(неговите близки и поръчители).
B държавно-икoнoмичеcки(план) пoлитикa, нещaтa изглеждaт пo cъвcем дpуг нaчин. При нея е характерно: paзпopеждaнетo да е cъc cpедcтвa нa дpугите(ОБЩЕСТВОТО) - cъoтветнo фaлитът е зa тяxнa(тоест, НАША) cметкa.”

Рене Декарт – ни съветва?
- За да НАМЕРИ ИСТИНАТА, всеки един човек, ПОНЕ ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА СИ е длъжен да се ОСВОБОДИ от възприетите за „истинни представи” и съвършено НАНОВО ДА ПРЕУСТРОИ СИСТЕМАТА СИ ОТ ВЪЗГЛЕДИ.
Тогава той ще престане да е РОБ НА УТОПИИТЕ в които са го накарали да повярва!

- КАКВО НИ ОБЯСНЯВА в книгата си „Brave New World” – Прекрасният нов свят”, Олдъс Хъксли:
„В т-о-т-а-л-и-т-а-р-н-а-т-а държава(!), всемогъщата кохорта на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ БОСОВЕ и подчинената им административна армия, ще управлява население, състоящо се от роби, които не ще е необходимо да насилват, тъй като те ще о-б-и-ч-а-т РОБСТВОТО си.”
- Освен това …
- Имаме ДВЕ СИЛИ КОИТО ГИ УСТРОЙВА ЕДИН ТАКЪВ „социалистически-строй” – елита на финансовите и мултинационални компании и … колкото и да е странно за някои … най-преданата на маркс-лениновият социален модел ЕЛИТАРНО-партийна номенклатура – именно те, тези две категории, РУКА ОБ РУКЕ, ПЪРВО наложиха БОЛШЕВИЗМА в Русия … а след, като ограбиха на два пъти народа, НАЙ-НАКРАЯ … ЗАКРИХА ПРОЕКТА - носещ името „РЕАЛЕН-социализъм”!

- За нагледност – ей ги тези две категории „убавци”(за които обяснявам) на пропаганден плакат от 1917 г. … за които, И ДО ДНЕС, НИ ЛЪЖАТ ЧЕ СА „ВРАГОВЕ” :)))) !
Адрес: https://upload.wikimedia/wikipedia/commons/8/80/UncleSamshakinghandswithrussian.jpg -
Товарищи „демократы” – Иван и дядя Сам (1917 г.)

- Питам, се дали блоговия „другариат” ще имат достатъчно интелект и чувство за БЪЛГАРСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ – за да разберат тези прости истини?
цитирай
4. planinitenabulgaria - Понеже не съм чел Ваши постинги, като бивш професор, завеждащ Катедра "Изкуство"
12.12.2017 23:02
bdenkov написа:
Извинявам се. Мога ли да помоля Коста Иванов да провери в YOUTUBE за Българските филми Операция Шменти -Капели-цялия филм, както и Българските филми Шменти- Капели-Легендата от Епизод № 1 до Епизод № 15. Ще помоля Коста Иванов ако обича, желае или има възможност да коментира тези филми в Блога си, както и да ги популяризира. По- делата им ще ги познаете. Цитат от Новия завет. Извинявам се.


в Центъра, където подотвяхме кадри за високи постове в областта на културата, ползвах паролата си за допуск до центровите архиви, които мога да отварям до степен на секретност 6А. Оказа се, че там има инормация за Вас, но тя е с гриф "само за сведение, но не и за публикаване". Казусът, натретиран от мен в този постинг е невъзможен за капиране във Вашата глава и поради това имам препоръка от Центъра да не Ви отговарям. Постингът ми е подметнат пенис към една изключителна нетова фигура, THEECONOMIST, която трябва да се самосизира върху написаното от мен и да обясни экономическими способами что сделал Путин. А то е съвсем просто - забрани на територията на Русия да се търгува с долари, а само с рубли, юани и вони. Това ще промени статута на долара, който престкава да международно платежно средство и ще въздигне рублата. Аз вече си смених доларите в рубли, предполагам, Вшите спестявания също с в тази валута на бъдещето.
Постингът ми е за професионални икономисти, той може да бъде разбран само от изключителен блогър Икономисто, който след запознаването си с тънкостите в него да напише смислен коментар или да го допълни с друг, негов оригинален. За това той разполага с трите си качества, които никой друг нетов труженик не притежава:
1. Той е мтого уникален,
2. много изключителен и
3. много пръв.
Това са митивите ми да не отговоря на коментара Ви, моля Ви да ги приемете.
А за Икономисто - ако сее направи,че не е сезиран от Центъра да допълни постинга ми, това би означавало отнемането му на точки по единадесетобалната система на оценяване.
цитирай
5. milady - Костааа, напикАх се, какъв си Талант, ей палавник...
13.12.2017 21:06
За това той разполага с трите си качества, които никой друг нетов труженик не притежава:
1. Той е мтого уникален,
2. много изклячиелен и
3. много пръв.

€кономичната превъзходна Уни/ блогова собака няма свободни валенции
за да се..изкоментира тук..особено след 300г Тройной Распутин..
слагам на бас ,за 1 000 000 рубли..
цитирай
6. planinitenabulgaria - Влязох в масива на Центъра за да изтегля информация за Вас и разрещение за отговор.
14.12.2017 00:52
milady написа:
За това той разполага с трите си качества, които никой друг нетов труженик не притежава:
1. Той е мтого уникален,
2. много изклячиелен и
3. много пръв.

€кономичната превъзходна Уни/ блогова собака няма свободни валенции
за да се..изкоментира тук..особено след 300г Тройной Распутин..
слагам на бас ,за 1 000 000 рубли..


Заказът е да Ви отговоря телеграфно и служебно, защото пригежавате повече от един ник. В момента пред мен преминава здравния Ви картон, гледам резултатите от едни Ваши ТАП-изследвания. Проверете си щитовидната жлеза още веднаж заради опастност да ви образува топли или студени възли.
Имам чувството, че Икономисто е толкова високо над Вас, че не сте в състояние да го разберете. Това Ви състояние ще се влоши, защото той се въздига непредстанно, нагоре лети като ракета на Путин, а Вашият преход нагоре има "скоростта" на охлюв.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183609
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031