Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2017 21:37 - КОРИДОР №8 И Ж.П.ЛИНИЯ СОФИЯ-ТИРАНА НЯМА ДА ИМА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2622 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ПУТИН ИЗИГРА ЮВЕЛИРНО БАКАНСКАТА СИ КАРТА „ВУЧИЧ”

 

    С филигранна проработка на Центъра Путин отново изигра бать Боко, но този път много сериозно. Този негов сценарий, на който бать Боко се ловна ще пречи на развитието ни като страна-фактор на Балканите. Ето как отново ни изигра Путин, но не само нас, а също Македония и Албания. Той стори това чрез машата си на Балканите, Вучич, комуто любезното си съдействие оказа хитрецът Ципурас, най-безцветната личност от биринджите на Балканите.

    Путин загуби битката в Черна гора, втори казус „Черна Гора” на Балканите той се стреми да не допусне. Напомням за заговора на сръбските комунисти /мекератата на Путин в Черна Гора/ в Подгорица, при който едва оцеля при атентат Мило Джуканович. Не мина номерът на Центъра, имаше поправителен за черногорци, след като мекеретата, подготвили атентата бяха арестувани или избягаха и днес Черна Гора е в НАТО, кандидатства и за член на ЕС.  Черна Гора съвсем не е без проблеми, защото черногорци, най-красивият етнос на Балканите, са и най-мързеливите. Вместо тях работят албанците в Черна гора, но в страната има заложена и друга бомба – бошняците от Санджак, които заедно с тези от Сърбия искат да се присъединят към Босна. Това са мюсюлманизирани сърби, тамошни помаци, които мразят сърбите християни и искат да са в отделна държава, Босна. Тази омраза се подклажда и от геноцида на сърбите по време на юговойната, когато хиляди момчета мюсюлманчета между 10 и 15 години бяха застреляни от силите на Караджич и Младич и хвърлени в изоставени мини в Жепа и Сребреница. Тази жетокост няма да бъде забравена от мюсюлманите сърби, тя ще подхранва омразата между сърбите мюсюлмани и сърбите шовинисте, които предприеха този ход, мислейки, че ще остане ненаказан и неразкрит, но се повтори историята с Катинската гора от ВСВ.

   И ето, че се появи нов подобен проблем за Путин, Македония, който ако той не разреши с проработка на Центъра, на Балканите той остава само с една вярна нему държава, Сърбия. Като любител балканист аз добре познавам положението в Македония, но няма да го коментирам. Само ще кажа, че ако там не се предприеме нещо много сериозно и то веднага, предстои втори сценарий „Косово”, който ще протече по различен начин, съвсем кротко и от Македония ще остане само частта на изток от Вардара.

    Колкото и да са били промивани мозъциите на македонците от сръбските комунисти, колкото и да не смеят да мислят в тази насока, те добре осъзнават, че скоро с Македония е свършено и че е необходима пълна политическа промяна с тази страна, връзките им със сръблските комунисти и от там с Путин ги водят към погибел. Няма даа коментирам защо.  Последните избори показаха, че Македония поема по нов път и че за да продължи по този път Македония трябва да има Договор за сътрудничество с България. За този Договор само ще отбележа, че той гарантира закрилата на македонците в България, а македонската Конституция не включва към етносите, живущи на територията на странатаа им българи. Има обаче два цигански етноса там, единия е на чистите цигани, дошли в Македония след изгонването им от Западна Европа около 1680 г. и втори цигански етнос, наричан гипти, защото те били дошли в Македония по следите на войските на Александър Македонски от Египет, хранейки се с мършата, оставаща след военните действия. Египтяни не върви да бъдат наричани тези цигани, наричат ги гипти. И тях ги има като етнос в конституцията, българите – не.

    Албания, на времето комунистическа по китайски тертип, сега също не иска да чуе да Путин. И акво става – тези две страни на Балканите направо изкъшкват Путин от Балканите, а Албания – от Средиземното море.  По примера на англичаните да разделят страните на Балканите след ПСВ и така да ги противопоставят, днес работи Путин. Единствената вярна страна тук му остана Сърбия, която той вкара в икономическа криза, която изостава от Европа и се капсулира. И това ще е до време, но засега Сърбия е направо бетон за Путин. Опастността за Путин от обединение, а не противопоставяне на страните на Балканите идва от проекта на ЕС, наречен Коридор №8. Този коридор / б. м. магистрала/ трябва да свърже Албания през Македония с България. Финансираането на този обект обаче се бави не по вина на ЕС, а по вина на балканските лидери, които Путин разделя. Сърбия не иска да допусне Македония да бъде страна, независима от нея и пречи на всички проекти, които биха я сближили напр. с България или Албания. Освен проекта Коридор№8 тя саботира чрез мекеретата си в Македония и проекта  на ж. п. линията от София да Скопие и Тирана. В тази игра на Путин срещу Македония и Албания главен еграч е Вучич, който получава приказите по доста заобиколен път – от Жириновски, който е националист и патриот през Шешел, който е досущ като него и който е политическият баща на Вучич. И ето как Путин ни подреди, но не само нас, а и Македония и Албания:

   Вучич излезе с идеята да се сберат тримата първи на Балканните – на Сърбия, която не е в ЕС, на Гърция, която е приятелски настроена към Сърбия и винаги е паразитирала към тях, напомням за годините на ембаргото, когато Гърция на свръхвисоки цени доставяше петрол на Сърбия. Бать Боко пък бе домакин, от Албания и Македония нямаше поканени. В момент, когато се решава накъде да се насочат пари за инфраструктура от ЕС и кагото ЕС е затруднен финансово заради брекзита, тия тримата се сбират и решават:

   Ще настояват пред Европа да се строи магистрала от Русе до Дедеагач!?!?!?!?!?!?!?!?

   Кому е нужна тази простотия, кой ще я ползва тази магистрала? Да не би гръцките превозвачи да започнат вместо от Кулата да пътуват първо до Турция, после до Румъния и тогава до Европа. Целта е подмяна на потребностите на Балканите, специално на България, Македония и Албания, като  отпуснатите средства се насочат където не трябва. Щом така искат балканските биринджии, няма тези, дето ги финансират да им дават и акъли, да си трошат главите. Ако се отпуснат обаче пари за такава магистрала, няма да останат пари за важната, тази от Бургас до Тирана и така естесвеният път за развитие на Балканите отново бе блокиран от Путин чрез балканските му мекерета.

   В центъра на тези политмръсотии обаче са мекеретата на Путин в Сърбия. Ципурас за наше съжаление винаги играе със сърбита, а нас държи като заложници напр. с блокадата на границите. Ползва ни, за да притиска ЕС да му отпускат още кредити и да му ги опрощават, а пропусналите ползите поради тези блокади сме ние. И още един важен елемент:

   Гърция никога не е поставяла въпроса за името на Македония до момента, когато Македония поиска да поеме по пътя на независимостта. Те директно казаха на Киро Глигоров, срещу когото имаше атентат:

   -  Върнете се обратно към Сърбия и този проблем няма да го има.

    С тези инсинуации, проработка на Центъра, Вучич и приятелят му Ципурас изиграха бать Боко, който явно не беше в час по този казус, а съветници или нямаше или пък и те го подведоха. Това донякъде устройва и ЕС като цена. Предвижданата магистрала от Русе ще премине по лек терен, ако пък се строи Коридор №8 ще трябват стотици мостове и тунели, някои дълги с километри. По-малко средства но също много ще са необходим и за ж. п. линията от София /б. м. Бургас/ до Тирана, защото тя ще преминаава през най-балканскатаа част на Балканския полуостров.

   Ако тези проекти се реализиират, красотите на Балканите ще ги превърнат в туристически център като Северна Италия, Австрия, Швейцария.

   Да, ама Путин няма инетрес от такова нещо. Неговите иинтереси са да сее противопоставяне между държавите не само на Балканите, капсулираането им, стремящите се към нормално развиттие държави чрез негови хора като Рамзан Кадиров да ги превърне в държави примати, които дса произвеждат само оръжие като КНДР или държави-идиоти, това са анклави, отнети от друга държава, провъзгласили се за независими, които държат на нокти света. Примери за такива са Приднестровието, Крим и още много, все рожби на проработка на Голямата страна.

    Отлагането на този важен проект, Коридор №8 и успоредната с него железница, недостроена и изоставена, също става след проработка на Центъра.

   Много лесно се даде бать Боко, изиграха го. Недопустимо е да си на такъв пост и да допуснеш така да те изпързалят.

 

    Този сценарий обаче ще има продължание. По време на председателството ни в ЕС тук от БСП/ДПС вероятно ще спукат НС от вотове за оставки на правителството, от демонстрации. Началото го даде Нинова на конгреса на партията й. Ще сваля правителството, само че не уточни поради каква причина и БСП/ДПС ще поемат властта. Към това ще се стремят, като стремежът им трябва да започне веднага.

   Ако и това не е разработка на Центъра, шеф на който е Путин, не знам какво е. И методите са същите – фалшиви новини от трибаната на конгреслиите,  дезинформация и пропагнда, това което наричаме кибератаки, в резултат на които спечелиха президентите Тръмп, Радев, Егор Додон /на Молдова/. А за целта на Путин се досещам:

  Дестабилизиране на страната ни от неговите хора и партии тук, като с този центровии вирус се зарази и ЕС. В него освен отявления путинец Виктор Орбан, има и още доста. У нас – също. Те сега са като в сън, но много лесно могат да бъдат нактивирани в момента, когато ще бъдем педседатели на ЕС. Точно тогава на гости в България е поканен лично от президнета ни, активен маркспутинец и Владимира Владимирович…

    Нищо случайно няма на този свят…

     





Гласувай:
6



1. sande - Нищо случайно няма ..
30.10.2017 09:34
* Ще настояват пред Европа да се строи магистрала от Русе до Дедеагач!?!?!?!?!?!?!?!?
   Кому е нужна тази простотия, кой ще я ползва тази магистрала? Да не би гръцките превозвачи да започнат вместо от Кулата да пътуват първо до Турция, после до Румъния и тогава до Европа. Целта е подмяна на потребностите на Балканите, специално на България, Македония и Албания, като  отпуснатите средства се насочат където не трябва. Щом така искат балканските биринджии, няма тези, дето ги финансират да им дават и акъли, да си трошат главите. Ако се отпуснат обаче пари за такава магистрала, няма да останат пари за важната, тази от Бургас до Тирана и така естесвеният път за развитие на Балканите отново бе блокиран от Путин чрез балканските му мекерета.*

***

Отлагането на този важен проект, Коридор №8 и успоредната с него железница, недостроена и изоставена, също става след проработка на Центъра.
   Много лесно се даде бать Боко, изиграха го. Недопустимо е да си на такъв пост и да допуснеш така да те изпързалят.
***
Май ще ни изпързалят всички.
цитирай
2. nadzambunata - Чудесно изложение, Господине!
30.10.2017 11:02
И по-нататък, поглеждайки към западна европа, питам се:
1. как ше се отрази коалицията Себастиан Курц-ХЦ Страхе. Защото единият ми иде на представител на австр-унг стремежи (Босна), а Страхе е откровено със сърбоите;
2. каква ли е ролята на циганите в България, едва ли е само като изборна маса, тормоз над Населението или забавяне на Развитието на Българите;
3. Защо не се РАЗРЕШАВА строежа на пътища и комуникации в Българските Села и в Албания?
Изоставената жп-линия съм я виждала на младини. Много е жестоко това! Много!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Проблемите, които споменавате са наистина тежки и не са случайни:
30.10.2017 17:01
nadzambunata написа:
И по-нататък, поглеждайки към западна европа, питам се:
1. как ше се отрази коалицията Себастиан Курц-ХЦ Страхе. Защото единият ми иде на представител на австр-унг стремежи (Босна), а Страхе е откровено със сърбоите;
2. каква ли е ролята на циганите в България, едва ли е само като изборна маса, тормоз над Населението или забавяне на Развитието на Българите;
3. Защо не се РАЗРЕШАВА строежа на пътища и комуникации в Българските Села и в Албания?
Изоставената жп-линия съм я виждала на младини. Много е жестоко това! Много!


Не се строят пътища в селските райони, които се обезлюдяват, не се води борба с циганската престъпност, поради която огромни региони на България се обезлюдиха.
Проблемите са наистина тежки и не случайни, това са само два. Считам, че ако така продължава, циганският етнос ще пропъди българите не само от отделни региони, за сега предимно в Северна България, но и от цялата страна.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Едни идиоти насадиха тези проблеми на Балканите,
30.10.2017 17:03
sande написа:
* Ще настояват пред Европа да се строи магистрала от Русе до Дедеагач!?!?!?!?!?!?!?!?
   Кому е нужна тази простотия, кой ще я ползва тази магистрала? Да не би гръцките превозвачи да започнат вместо от Кулата да пътуват първо до Турция, после до Румъния и тогава до Европа. Целта е подмяна на потребностите на Балканите, специално на България, Македония и Албания, като  отпуснатите средства се насочат където не трябва. Щом така искат балканските биринджии, няма тези, дето ги финансират да им дават и акъли, да си трошат главите. Ако се отпуснат обаче пари за такава магистрала, няма да останат пари за важната, тази от Бургас до Тирана и така естесвеният път за развитие на Балканите отново бе блокиран от Путин чрез балканските му мекерета.*

***

Отлагането на този важен проект, Коридор №8 и успоредната с него железница, недостроена и изоставена, също става след проработка на Центъра.
   Много лесно се даде бать Боко, изиграха го. Недопустимо е да си на такъв пост и да допуснеш така да те изпързалят.
***
Май ще ни изпързалят всички.


създавайки държава Ябълката на раздора и изкуствената държава Югославия, други идиоти яхват тези проблеми днес, възролзват се от тях и ги задълбочават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181698
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031