Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2017 21:42 - СЛЕД ПРОВАЛА СИ В ЧЕРНА ГОРА....-
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 998 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 10.09.2017 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                  С посвещение на блогъра, който през лятото живее   

                               до Македония, а през зимата – до Сърбия:

                        СЛЕД  ПРОВАЛА  СИ  В  ЧЕРНА  ГОРА

                  ПУТИН  ИЗВАДИ  НОВА    БАЛКАНСКА  КАРТА

       Мой коментар към речта на Вучич, когото не приемам за сериозен човек, а за смешен. Затова направих на прима виста така да изглежда и писанието ми.

       Гърция, Неа Плагиа.

      С излизането на Черна гора от орбитата на сръбските комунисти /б. м. мекеретата на Путин на Балканите/, възможно е да се случи същото и с Македония. Македонските комунисти осъзнават това и се борят срещу тази възможност както могат. Те изразяват недоволството си чрез заличаване на надписа „МК” на табелките на автомобилите си, като всичките по един и същи начин /инструкция от Центъра?/ напръскват надписа с бяла боя. По този показател специалистите преценяват съотношениието в Македоноя между комунистите и хората. Това действие ми напомня на случка в зоологическата градина, когато някой дава храна на мандрила. Маймунът е доволен, но ако някой каже на даващия му храна, „Не му давай!”, той отива гневен при него, обръща се с гръб и разтваря двете бузи на огромния си червен задник, за да го накаже. Същото е и с табелките на колите…

     В случая проблемите в Македония са повече отколкото в Черна гора. Гърция има основателни претенции за името на Македония. Македонските комунисти обаче се обиждат, защото те са първичните, гърците са вторични. Дори архитектите на катедралата „Свети Стефан” във Виена са окрали достиженията на македонските каменари, македонците са дали писмеността на Русия, както наскоро потвърди Путин и така наеректира самочувствието им и любовта им към Голямата странаа. Тэова вдъхнови народен македонски певец да появи в нета песента „Заплакаала е Македония за Путин”, едно от най-големите културни достижения в областта на народното творчество на ХХІ век. Влиянието на сръбските комунисти и на техните подкрепници в Македония проължава да е голямо. В хората има още останал страх за възможни репресии от бившия репресивен апарат /УДБА/, днес пенсиотерии с по 1000 евро пенсии, ако пожелаят това, което е в интерес на Македония - независимост от Сърбия, нормални връзки с България и път към Европа. За насадената омраза в част от македонците срещу нас виновни са сръбските комунисти, възпитаници на СЮК и УДБА, нарекох ги мекеретата на Путин на Балканите. Но без промени Македония загива, защото там върви пълзящо и тихо косовският сценарий в актуализиран вариант. Без път към Европа, Македония, която е изкуствена държава с етнически българи, откъснат регион от Българя поради мръсните замисли на Англия за да бъде тя ябълка на раздора на Балканите и повод за намеса на великите сили в този регион, съвсем наскоро с „помощта” на албанския приръст тя ще изчезне от картата. И още една причина ще изтъкна – албанците имат по-здрав ген от македниците и ще ги асимилилат не след дълго време. Родените албанчета в Македония са 6 пъти повече от македончетата. Всички мислят албанците за недоучени, прости, но това не важи за всички. Те имат национално чувство,  борят се за него с всички сили. Точно зарадии тази им непокорност турците преди някоолко века ги ислямизират, за да ги следят изкъсо. Аз съм бил на музикални конкурси в Македония, албанчетата са и доста музикални.

    Ако се измъкне от смъртната хватка на Сърбия/Русия, Македония би имала някакав шанс да остане като държава, аз обаче съм песимист за тях. Заради многобройния албански етнос тази държава никога няма да бъде присъединена към България, както се мислеше след Илинденско-Преображенското въстание. Напомням, че Фердинаанд гръмна Яне Сандански, който искаше отделна от България държава Македония. Не само този, много проблеми на Балканите са сложни и според мен неразрешими, ще посоча тагове: Прешево, Санджак, Босна. Не ние, които живеем на Балканите не сме виновни за това наследство, виновни са тези, които се стремиха да превърнат региона в барутен погреб, на първо място Англия, а в по-далечното минало Турция. Точно от този регион идиотите ползваха повод да започнат ПСВ, чиито последствия не само не са преодоляни, но са в осноовата на всички злини по света днес, защото бяха препотвърдени с договорите от ВСВ.

   Ако не влезе Македония в ЕС – лошо. Притиснати от албанците, които търсят път към Европа, от косовските албанци, от албанците в Прешево, Медвен и Буяновац, отгоре подпряни от Сърбия, която иска да ги присъедини към нея като правоверни комунисти титовисти, македноците правят последен опит за спасяване. Той минава през отърсването им от влиянието на Сърбия. Не успеят ли, с Македония е свършено. Дъртите, които цял живот са печелели от писане на статии против България няма да се дадат лесн.

    Отбелязвам, ча не поставям на една плоскост македониците и комунистическите им ръководители, сърбите и комунистическите им ръководители, турците и заразеният с гигантомания техен биринджия, който си спретна опит за преврат. Македонците са етнически българи, половината сърби са етнически българи, с турците в България нямаме никакви проблеми, по-скоро имаме проблеми с българите мюсюлмани, които ги вкараха в капана на ДПС. Ако имаа напрежения у нас, то се причинява от външните сили – някога Англия, сега – Путин. Той гледа на Балканите като на дестабилизиращ фактор за ЕС и въъзлага това като прикАз на сръбските комунисти да го следват. Казах, те днес са предрешени като националисти, патриоти, все метастази на популизЪма, чада на най-големия националист на света, Жириновски. Със съседните ни дърави на Балканите ние можем да живеем приятелски, да не се противопоставяме едни на други, както в слуая Путин опитва с изиграванто на Балканската карта.

    Ходът му с балканската карта е прозрачен и се разбира от хората, да не говорим за тези, които са по-умни и интелигентни от него, не въвеждам за сравнениее термина непримат. Няма да посоча обаче един, който предвосхищава какво ще каже Путин още като го види, без да си е отворил рота, защото съм много скромен. Ще осветля обаче балканската връзка на Путин, която е следната:

   Путин – националистът Жириновски – националистът Шешел, фамулусът му Вучич. По тази верига премина балканската карта на Путин и Вучич я изходи пред медиите. Комунистите вече не се представят за комунисти, а за нациналисти и патриоти. Чувах за партия, вероятно най-нахалната на света, нарекла се Националеен фронт за спасение на страната си. В нея специалистите различават новото /трихинилозно?/ течение в политиката, което се нарича популизъм. Преводът на тази дума е демагогия. Популистите станаха модерни, башмераклиите да станат президенти преди изборите посещават Путин. Напомням за една такава популистпроститутка, и тя на ясла при Жириновски, кандидатка за президент на велика страна, която Путин прие с държавни почести. Само че хората в страната й се усетиха и на изборите експлоадираха перинеума й. Сега, вероятон превързана с копринен бинт, ренимира някъде благодарение на партийните популстки рубли, преведене й по един много познат начин. Язък и за инструкциите что должна она делать, получени дни преди  изборите лично от Товарищ вовА.      

      Популизмът е демагогия, а тя минава в страни, където хората нямат достатъчен интелектуален потенциал. Така на хоризонта изгря новата мегазвезда, Тръмп, който няма потнециал за президент на най-силната държава на света и липсата му на ум и интелект може да се окаже решаваща идиоти да разпалят регионална ядрена война.

      Путин много трудно преживя отпадането на Черна гора от орбитата му, атентатът срещу Джукич се оказа неуспешен и разобличаващ го както и парите на виолончелиста /2, 5 млрд. долара/  Ралдугин, негов приятел, в една панамска офшорка. Сегаа Македония му готви втори черногорски сценарий.  

     От тук дойде  наактивирването на Вучич, да каже, че Сърбия няма да търси път към Европа, а ще се въоръжава. Това не е дори маркспутинска политика, а кимченунова. Тя не обслужва сърбите, а Путин, който сега запълва вакума след оттеглянето на великите сили от Балканите с негови сплетни.

     Възможно ли е това?

     Първо, Сърбия няма никакви пари. Там цари голяма бедност и единствено работещото все още земеделие и умението на хората в таза област ги оцелява. В Сърбия има планини от екологични хранителни стоки, но те нямат реализация. Путин не купува и грам бращно от тях, защото няма пари да го плати. Сърбия не е в ЕС и не мвоже да изнаса храни в него, защото пазрът му е преситен. Сърбия няма пари за газ и петрол, поради което сече горите и изпразни язовирите си за енергия.  И при това положение Сърбия ще се въоръжава. Тя нама пари за газ, ще купува от Путин скапаните му самолети, кораби й не трябват, защото няма иизлаз на море. Тази насока няма как да бъде реализирана, това са намерения, постановки, които не правят смисъл и обслюжват единствено Путин. И маркспутинците в Сърбия, пенсионерите от СЮК, работили като партийни секретари и тези от УДБА, рабонтили за сигурността на измислената страна Югославия. Те са с по 1000 евро пенсии, а хораата сега ги пенсонират предимно с миинималната пенсия от 120 евро, като е възможно тя да достигне до 180.

   С тези политиически пениси, които Вучич по приказ на Путин размятва, той пречи на отношенията между хората в България и Сърбия, където половината хора са етнически българи, посръбчили се. Шешел е някъде дипломат сега, но той е оосновният играч с Путин и повелиител на Вучич. От тях започват тези неприятни за отношенията на Балканите сплетни. Вместо да си живеем като съседи, Вучич ще въоръжава Сърбия с негови оръжия  и срещу кого ще се противопооставя? Хървания са му врагове, Словения ги недолбва, защото ги счита за прости, Босна да не види сърбин, ще то раздели на молекули след „Жепа и Сребреница”, косовците ги мразят, с Албания нещата не вървят, с нас също ма напрежение, защото държат незаконно около 5000 кв. км. българска територия, наричани от тях Пиротската и Босилеградката Крайни.

   Вместо да вървят напред, сърбите под натииска на техните бивши комунисти, подкрепници на Путин, водят една сбъркана политика. От тази сбъркана политика на сръбските комунисти иерес има единствено Путин, който държи военна база до Ниш.Според хора, които са копали там, тя е с ракетни силози. Има обаче и други елементи на сбърканост при сръбските политици. Министър-председателката им наподобява на мъж в женско тяло, а президнентът им – точно обратното. Голямо дупе, устни, които по времето на една обиколка на луната около земята надебеляват, от ъглите им се стича обилна лига, после спехват. Изменения настъпват и в обема и цвета на носа му. При 6000000 сърби нямаше ли една дама с не толкова висок тестостерон и един мъж с не толкова висок естроген? Сигурно има! Да ме привлекат в комисия за квалифицране и редуциране на кандидати за тези постове, тия ще ги шкартирам от листата.

    Наскоро писах постинг, че сърбите - обикновените хора – по морал надвишават нас, българите, защото нашата ценностна система бе унищожена след отнемането на собствеността, национализацията. Наистина е така. Идиотите с неподплатено самочувствие по Сърбя, които живеят по Белград и се представят за Курецкаогредо или Пичикаояма са малцинство. Това малцинство обаче може да направи големи бели, защото това са необразовани първични хора, аз ги окачествявам като предпримати. Точно тези техни мутри предизвикаха скандалите в Прищина, последвалата намеса на Милошевич и юговойната. След която сърбите никога няма да заемат предишните си места заради извършените от Ратко Младич, Караджич и още няколко като тях паравоенни ръководители жестокости, съпроводени с геноцид в два района на Босна. Същото клане са правили и по Босилеградско през ПСВ, та съсипаха най-бедните хора на България тогава, босилеградчани.

    Ние водим разумна политика спрямо Сърбия и Македония, има знак на признак и македонците да ни отговорят адекватно. Адекватно биха ни отговорили и сърбите, ако Путин не се намесваше в техните работи, за да гони интереса си – да цепи ЕС и да създава напрежение на Балканите. Не протиивопоставяне като политика, а връзките ни със сърбите на базата на общото ни културно наследство биха могли да помогнат срещу новите разработки на Центъра, които сега Вучич със сладострастна лига по ъглите на устните си заподмятва…

      Не нам, друже Вучич! Мы умнее чем Вами с Путином, Шешелом и Жириновским вместе. Мы неприматами!

        Ще поместя извадка от речта на Вучич:
        Сърбия няма да влиза в НАТО, развива собствената си армия
Вучич: Сърбия няма да бъде повече боксова круша!
5 сеп 2017
11:15, Елка Василева 
9
Александър Вучич. Снимка: архив, Reuters
Сърбия сама ще взима решения, няма да влиза в нито един военен съюз и иска да развива своята армия, заяви президентът на Сърбия Александър Вучич.

Той заяви, че не само ще бъдат повишени заплатите в армията и полицията, но и ще се излезе с програма за построяване на жилища, така че войниците и полицаите по-лесно да решават жилищния си въпрос.

Вучич посочи, че е заявил в централата на НАТО, че Сърбия няма да бъде член на този военен съюз, както и че генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг проявява разбиране за това.

"Йенс разбира Сърбия. Никой не ни бута към НАТО", каза сръбският президент.

"Ние имаме добри отношения с Македония, с македонския народ и нямам нищо против политиката на Македония", заяви още сръбският президент, цитиран от "Вечерне новости". Той заяви, че уважава македонския премиер Зоран Заев, но го интересува политиката спрямо Сърбия и "за нас е важно каква ще бъде тяхната позиция по повод на ЮНЕСКО, по повод на някои други въпроси, важни за Сърбия", каза Вучич.

"Ще градим реципрочни, искрени и добри отношения с Македония, но няма да бъдем повече боксова круша за когото и да е, а ние и ръка да не вдигнем", заяви Вучич.

Президентът на Сърбия заяви също така, че е поканил американския президент Доналд Тръмп да посети Сърбия и отново ще го покани.

"Ако някога е имало шанс да доведем някой американски президент в Белград, смятам, че това сега е шансът ни. Както и смятам, че ще доведем и руския президент в нашата страна", каза Вучич.

Говорейки за Тръмп, Вучич каза, че никога не се възползвал от възможността да го нападне, защото уважава смелостта му, тъй като е трудно да се издържи "патологията, която разпространяват Си Ен Ен и другите" в Америка.

"Това е трудно. Какво и да направят, за всичко са виновни... Но Тръмп направи революция – че народът е по-важен от всички "селебрити", че е възможно до победиш и когато се вдигнат Мерил Стрийп, Леброн Джеймс... Гражданите им заявиха – не ме интересувате, става дума за мен, искам някой, който се грижи за обикновения човек. Тук Тръмп имаше страшна смелост и енергия. Шапка долу, майсторе. А дали ще има сили да постигне нещо, това е друг въпрос", каза Вучич.

Прочети още на: 
http://www.dnes.bg/balkani/2017/09/05/syrbiia-niama-da-vliza-v-nato-razviva-sobstvenata-si-armiia.352441

 

     Забележка моя:
    Опитните оперативни работници веднага ще открият три разлики в деянията на Вучич и на Ким Чен Ун. Първата е, че Вучич химнослови Тръмп, който ще се грижи за народа на САЩ, а втората е желанието на Ким Чен Ун ако може да раздели тоя, дето обеща да се грижи за народа на молекули.

     Третата разлика - единият подмята ракети, другият тепърва ще се въоръжава и когато се въоръжи на лошите по света мамето ке им разрида…
     Има една поговорка тук, която гласи:       
     
ФАни еднИо, ударИ другИо!     
     
Защо ли точно тази поговорка ми два на ум? 




Гласувай:
7



1. planinitenabulgaria - Абсолютно сте прав!
11.09.2017 00:00
анонимен написа:
"Ние водим разумна политика спрямо Сърбия и Македония" - външната политика на една държава се изразява в това да защитава интересите на народа си, а нищо такова не се наблюдава у нас.

Да пропуснем антибългарската политика на македонисткия идиот Георги Димитров, също и диктатурата на правешкия циганин Тодор Живков, но след 1989 г. нищо добро не се случи в тази насока.

България пропусна историческия момент да си възвърне Западните покрайнини от руския кенеф Югославия и когато САЩ натикаха мародера Милошевич в миша дупка, българската войска трябваше активно да се присъедини към победоносните НАТО-вски войски и да освободи поробеното българско населени там.

Марксисткият "демократ", недоразумението Желю Желев побърза да признава официалното откъсване на българите в Македония, а правителствеото ни не предприе никакви мерки да наложи българските интереси в този район, като продължи (по руски поръчки) да разпалва натибългарската пропаганда на Груевич, а ДС агентурата от ВМРО (днес са авери на лщбимците ти от ГЕРБ) са най-големите провокатори на антибългарски изяви в БЮРМ.

Не разбирам какво "разумно" виждаш в политиката ни към днешна Сърбия, като липсва и след от каквито и да е били български интереси, а българското население там продължава да се тероризира от сръбските служби. Дори не сме в състояние да се възползуваме от членството ни в ЕС и в НАТО за да изградим някаква смислена за българските интереси външна политика. Такава на Баканите няма, дори в София най-легално си функционира руски център за пропаганда и спонсориране акцците на руските агенти из полуострова.

russofil


Големият българин Иван Николов, духовният отец на Босилеградско, заяви на българската делегация в Белград:
Ако сърбите поискат да ни върнат към България, Вие няма да ни искате!
Никак не сме прави спрямо българите към Западните покрайнини и останалото българско населенше там, заточено в собствените си имоти. Не ме замесвайте с Каракачана и Боленчо!!!
цитирай
2. nkf - Опит за въоръжаване на сърбия, би ...
16.09.2017 17:11
Опит за въоръжаване на сърбия, би довел до икономически фалит, което, в крайна сметка, ще е още един удар по путин, но ще е добре за нас: ние нямаме никаква сметка от силна сърбия- сърбия трябв ада се разпадне и да иде на дъното! Така че нека другаря вучич харчи пари за ръждясали руски железа.
Второ: твърдите, че англия е отделила Македония от България!- Това е фундаментална не истина, и не защото имам сантимант към тази страна-англия - а защото е глупост. Македонизма и отделянето на Македония са РУСКА ДЪЛГОТРАЙНА ПОЛИТИЧЕСКА СТРАТЕГИЯ, към която има причастност франция. Тоест франция има причастност към македонския проблем, доколкото поддържа сърбия и е ко създател на юдославия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12271134
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930