Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2017 16:34 - ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТА НИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.06.2017 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

                        ДА  ПОДКРЕПИМ  ПРЕЗИДЕНТА  НИ!

     В опит да отслабят президентската ни институция, тъмните сили у нас, наактивирвани по казуси от еврогейци и соросоиди подеха кампания срещу един истински българин, работещ в президентската йерархия. В някакво свое селфи той бил имитирал Хитлер. Гадна лъжа!!! На базата на комичната снимка те настояват този наш висш служител да бъде уволнен. Дураци тъпи… Без всякакво съмнение това може да иска само нещо /не казвам човек/ с интелект на предпримат. И неспециалистите знаят, че от приятелския кърг на президента ако някой сторва нещо подобно, то това е за да наиронизира Хитлер, да го набичува, подигравайки му се по този начин, както и да изрази отрицателната си политическа преценка към него, довела до  световна война. В тази световна война, заяви преди две години Путин на Парада на победата, СССР счупи гръбната на фашизма и спечели войната. Така светът бе спасен от кафявата чума от Сталин.

    Има хора обаче, които не различават фалос от палец, толкова интелигентни са привържениците на ГЕРБ. Те са си правили същите снимки, но подтекстът при тях е съвсем различен – видно от снимките им, те притежават излъчване на рафинирани неомонархофашисти. Снимките си /с циничния жест/ те правят поради съжаление, че не Хитлер, а Сталин спечели ВСВ, което означава, че те са потенциални реваншисти и одобряват делото на този злодей, измислителят на вируса на кафявата чума. За такива хора място като ръководители на страната не е имало, няма и не може да има. Всичките те - вън от ръководните постове на страната с могъщ шут в гъзъ, апелирам аз и търся подкрепа от меторите си. За първата категория селфаджии обаче, всичко това важи с обратен знак - делото им е резулт на благородни подбуди, такова и е излъчването им, на малки, сладки херувимчета, подемащи небесна песенка от най-горните слоеве на небето.    

        Днес се търсят  патриоти, които да застанат начело на страната. Давам пример с изимсислителя на формулата за етническия мир и спасител на България от ракетни удари, когато Турция свали военен самолет на Путин. Освен тези спасителни дейности, измислителят на формулата разпределя и паричните потоци в страната по неговите думи, изказани пред помаците в Девинско. Такива хора са нужни на България сега, а не неомонархофашисти, проникнали по неведоми пътища в управленето на страната, в интерес на еврогейците и соросоиидите.

    Да подкрепим президента ни!
    А мои ментори - меня и моя нетовая кампания, которая я начинаю сейчас.











Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188152
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031