Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2017 17:43 - ДА ЗАКЛЕЙМИМ ПОДЛАТА ПРОВОКАЦИЯ НА ИДИЛ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 809 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 07.04.2017 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

       ДА  ЗАКЛЕЙМИМ   ПОДЛАТА  ПРОВОКАЦИЯ  НА  ИДИЛ

 

    Войната в Сирия, която империалистите започнаха срещу народа, предвождан от великия им кърмчия, комуниста  Башар Асад, е към своя край. С помощта на братския руски народ подкрепяните от империалистите бойци на Ислямска държава, създадени в ЦРУ  да дестабилизират  Близкия Изток са окончателно разгромени. Народът на Сирия ликува -  той отново живее щастливо, раните от войната бързо заздравяват, все повче туристи желаят да посетят тази страна или да почиват по крайбрежието й. Сирия беше страна с прогерсивен обществен строй и си остава такава - държава, в която всичко се прави за народа и произлиза от името на народа. Така е от 1963 г, когато с помощта на Хрущов народа в Сирия взе властта. Колкото и на агентите на ЦРУ това да не им харесваше..

    Виждайки своя край, бойците на Ислямска държава извършиха безчеловеческая мерзость. Възползвайки се от бомбардировка на мирната военна авиация на Башар Асад срещу останали гнезда на съпротива срещу народа на Сирия и правителството му, избрано от народа, ети империалистческие уроди замислили пъкленное дело - взривили склад със снаряди с БОВ /бойни отровни вещества/ от типа зарин, откраднати от сирийската народна армия. Напомням, че снаряди със зарин и зоман имаше на въоръжение в СССР, прозведени още по времето на Хрущов, като при следовника му Бражнев те бяха произведени в такова количество, че нямаше къде да се съхраняват. След спогодбата между Рейгън и Горбачов тези планини от оръжия с БОВ СССР не можеше да унищожи поради липса на технологии и хипергигатнското им количество, поради което тази дейност срещу заплащане извършиха американски химици. Они преработили отровните вещеества /зарин и зоман/ в безвредни. Тези планиини от непотребни и отпадъчни продукти от БОВ до днес си стоят, защото за унищожаването им са необходими чного средства, макар технологиите да са налични.

     Не всички държави обаче се присъединиха към тази конвенция за унищожаване на химическите си оръжиа, една от тях бе комунистическа Сирия, тогава с кърмчия Хафез Асад, баща на днешния кърмчия на Сирия. През 2013 г. Башар Асад употреби срещу тия идиоти от ИДИЛ снаряди със зарин, но под натиск на ООН той пое ангажимент да унищожи наличните си запаси и да се присъедини към конвенцията, ако не, американците го заплашиха да го треснат. Това означава, че той в момента няма кьорав снаряд с БОВ зарин, което деяние му бе вменено от ИДИЛ.  Оказва се обаче, че ИДИЛ са се възползвала от процеса на унищожаване на сирийските БОВ и са откраднали снаряди със зарин. Виждайки края си и за да го позабавят малко, тия идиоти от сега взривиха един склад с откраднати снаряди с БОВ, находящ се под къща на семейство с 22 ма члена и обвиняват сирийската народна армия, че по време на мирните си бомбардировки над тях била ползвала забраненото оръжие – снаряди с БОВ. От този терористичен акт на ИДИЛ загиинаха към 90 души, още към 300 са натровени и са по болници предимно в Турция. За да дозаблудят междунаровдна общност още по-убедително, те жертваха семейство от 22 души, включително и бебета, за да лъжат, че налетелите им мирни самолети на народа на Сирия не само не подбират кого да избиват, включително и бебета, но и ползват забранени оръжия с БОВ. Целта на Ислямска дъргжава е да заблудят света, да го настроят срещу народа на Сирия и въпросът да достигне до ООН и СС /Съветът за сигурност към него/. Двама обаче не могат да бъдаат заблудени, едният съм аз, другият е Путин. С напредване на възрастта човекът поумнява и поради това твърдя, че мен вече никой не може да ме излъже, камо ли някакави са там бедуини.

    Товарищ Путин, най-популярният политик в света – едиин истински, ама много истински филигранно-ювелирен жемчужиин/ объяснил, что мирната авиация на Башар Асад сбила склад с химическо оръжие на бойците на Ислямска държава и това е причината за отравянето на хората, а не хвърлена при мирните бомбардировка на самолетите на сирийския народ бомба с БОВ. В това свое твърдение товарищ Путин все едно повтаря моите мисли, като да чете постингите в блоога ми.  Този склад е бил съзнателно избра да бъде в къща на семейство с 22 членове, за да се изтровят всичките и  ефектът върху световната общоност да е по-силен. Поради същата причина – да заблудят ООН – бойците на ИДИЛ са взривили още и болницата, за да вменят и този акт на мирната авиация на Башар Асад срещу останките от ИДИЛ в Сирия, внедрении там от ЦРУ.

   Не пройдеть!!!  Путин ообясни на членовете на СС цялата тази сгхема на престъпниците-идилисти и така гласуването, което щеше да се окаже контрапродуктивно, в полза на терористите, създанени от ЦПУ,  бе блокилано от него. В моя  блог  изразявам своята  подкрепа към това деяние на Путин в СС и да го  поздравявам за прозренията в политиката. Посочвам само едно доказателство – Благодарение на този негов акт провокистите оот ИДИЛ бяха разобличени от него, светът узна каква е истината, а репутацията на великия кърмчия на Сирия не пострада - той излезе от нея кристално чист, както спрайт.

       Надявам се, че и блогърите, от които аз се уча - Блеки, Борн Чара, Цав и Икономста - споделили мои взгляды  по отношение на тази подла провокация на ИДИЛ и тоже написат что-то против ИДИЛ, в прославе Асаду и Путину.

 




Гласувай:
2



1. planinitenabulgaria - Отговарям Ви с реплика-коментар, която извадих от блог на Ваш съмишленик:
07.04.2017 19:44
анонимен написа:
Победа будет за нами, нега се влеем във Велика Русия и станем част от тази велика страна, державата без експлоататори капиталисти, където всички работници и селяни са равни!

Един язик, една писменост, един бог, един Путин!

Привет,
russofil


"Не одообрявам мазохизма. Удрям и убиваам. Никакви дискусии с олигофрени. Един свекавиичен междувеждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди."

цитирай
2. zuzi0550 - иронията в поста ми хареса.
08.04.2017 10:50
иронията в поста ми хареса.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Никакъв хумор няма в постинга ми, големи идиоти били тия от ИДИЛ.
08.04.2017 12:47
zuzi0550 написа:
иронията в поста ми хареса.

Добре, че Путин ги фана и ги разообличи. Да взривят химически склад по себейство с 22 члена, състоящо се от съпруг, три негови съпруги и бебета...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188680
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031