Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2017 22:18 - ЗА ПРОСТИТУЦЯТА НЕСТАНДАРТНО....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1844 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 17.01.2017 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                 ЗА  ПРОСТИТУЦИЯТА  НЕСТАНДАРТНО... 

 

   Аз пътувам често, предимно с влак, разговарям с пътуващите с мен хора, защото съм контактен. Този факт, съчетан със силната ми памет е причина да имам разнообразна информация за процесите, които протичат в страната от съвсем различни като интелект, интереси и професии хора. На основата на нея сега ще споделя нещо, а през пролетта ако някои отворят блога ми ще се убедят, че съм бил прав – изборите този път ще спечели БСП и отново ще имаме правителство на Задкулисието /БСП-ДПС/. Никакво съмнение не може да има, че страната ни отново я очаква сериозна политическа криза, която този път може да има фатални последици. Напомням и още нещо: Говорим Задкулисие, понимаем Путина, говорим Путин, понимаем Задкулисие. Времето, през което тази ПЛАТЕНА коалиция след предстоящите избори ще се задържи на власт ще е решаващо за организирането на референдум за излизането ни от ЕС – Булгаристанекзит, разработен в лабораториите нао Путин -  което ще означава връщането ни в орбитата на ЕС /Евразийския съюз/, тъй като резултатите от референдума са ясни от сега. Отхвърлена от Европа заради  ПЛАТЕНИТЕ ни патриоти, демократи, националисти, социалисти и всички останали политпроститути и върната обратно в орбитата на страните-примати, това ще бъде краят на България. Ако сценарият премине успешно, разбира се, надеждите за Булгаристанекзит се основават на простотията на следващия американски президент, която може да обърка света и да насърчи агресивните примати да разширят приматлъка си. На фона на опростачването на хората, което тече вече четвърт век, хората у нас станаха манипулируеми, без позиция – да не говоря за ценностна система! - аз вярвам в успеха на този заговор срещу България.     

    Понятието опростачване не се ползва, по същество то означава приматизация, политическият термин за него е популизъм. На езика на това мое писание, свързано с пролетарската терминология, аз бих го разширил още – популизЪма е запроституирване с масите. Ще посоча и два тага – най-първата дама в ЕС,  Мари Льо Пен и най-активният патриот у нас – Каракачанът. Каквото да каже единият, то важи и за другият, а откъде идва заказат как да мислят тия двамата аз се досещам. Ще дам и тук един таг, нацоналистът-патриот Жириновски.

   Прилагам цитат от безглагорното стихотварение на Великия поет, станало известно от едно телевизионно предаване със самия него:

        

                            Лято, избори, сефте.

                            Бюлетина, ром, кюфте.

 

   Може би ще трябва да се актуализира само годишното време в това стихотворение – пролет, вместо лято – иначе сценарият си остава същият.            

   А сега - за класическите проститутки:

 

   Те винаги са участвали в живота на хората, внедрявали са се навсякъде, били са отхвърляни и приемани, но винаги са оцелявали и са оставали съставна част от обществото. Причината – те са стока, която се търси. Затова тяхната професия се нарича древна. Аз също изразявам позиция по този казус - не съм против КЛАСИЧЕСКИТЕ проститутки. Контингентът на тази професия в последните години у нас има тенденция да се разширява, а методите на проститутките като начин на изява се възприеха и се ползват от политиците, по-простите от които ги копират изцяло в работата си. Рамо на проституцията от долните етажи у нас и в ЕС даде циганският етнос в доста широка гама - проститутки, сутеньори, склоняващи към проституция, осигуряващи им работа в България и по ЕС, настаняването им, транспорт, логистика. Това е организирана престъпност, в която със сигурност участват и полицаите. Давам таг за наш град с голяма активност в тази организирана престъпност, която захранва с най-нископлатените жрици Западна  Европа, това е гр. Сливен. Един известен певец от Сливен спря да пее и се включи в този бизнес, като доста по-доходен, но го окошариха. Които живеят около Лъвов мост пък сигурно са забелязали, че докато пред хотел Цура имаше афганистанци, циганки-проститутки прииждаха от цялата страна. Мнозина от тях – малолетни. А полиция? Такава просто нямаше. И как ще има, като за изваждане на документи на един мигрант посредникът им вземал по 3000 евро. И пак достигнах до туй, дето го наричаме организирана престъпност. Престъпниците са винаги една крачка преди тези, които ни пазят от тях. Престъпниците първи се усетиха как да се възползват от „демокрацията”, както Путин се внедри да прави мръсотии на държавите непримати чрез хибридната си война срещу тях, сфхормирайки три айтиармии – за фабрикуване на фалшиви новини, на дезинформации и за пропаганда. При него, понеже няма демокрация, тези неща не вървят. Засегнатите от компютърния му огън са фейсбучките, туитърите, необразованите, промитите мозъци, бетонните глави, идиотизираните от Голямата лъжа нещастници, които като ответ на лъжите, консумирани от тях през целия им живот вече никому не вярват.

  Освен проститутките със сутеньор, който им осигурява работата и прибира голяма част от заработеното, има и такива, които сами се справят с организацията на работата си и печелят добре. Техният контингент от клиенти е по-тесен, случващото се е по-предвидимо и не до толкоз рисково, заплащането – много по-високо. Понякога мутрата пребива проститутката, напомням за наша биринджипроститутка, на която мутрата спука капсулата на далака. Това едва ли се е случило от прекомерно голям фалос, по-вероятно е да е имало удар или ритник.  Тези проститутки са на свободна професия и са на повикване когато има нужда от тях. Елитен контигент от тях обслужва дори чуждите дипломати и политици..

   Други проститутки живият само с един богат и глупав, който ги издържа, с никакъв друг те се изшибват докато „играят” със спонсора си. Те не се изявават в точния смисъл като проститутки, но методите им на работа остават живи в тях.  Карат, докато им минават номерата, после като ги изгонят, търсят друг балък. Обикновено възрастен и богат и се прехвърлят при него. Тези си имат и деца, които запаразитват към спонсора си.

   Има и специализирани проститутки, които не правят секс, но прилагат проститутските номера в играта, в която са включени. А за да ги включат, те са доказали, че стават за проститутиране не в смисъл, да се изшибват за пари, а по казуси, за които са подготвени предварително да проституират така, както класическите проститутките са подготвени за свирки, духалки, задни прашки и още стотина опции. Тези са най-отвратителните проститутки, аз ги наричам политпроститутки. От тях голямо разпространение добиха проститутките социоведки или политоведки, които се домогнаха до това право предимно благодарение на родителите си, учили и разработвани на времето в Голямата страна. Друг раздел от този тип проститутки работи към вестниците, в централите, където се получава по заказ темата за желаните фалшиви новини, дезинформация или пък пропаганда, възвисяваща един или група идиоти. Уточнявам – кретенът е роден ненормалник, идиотът е станал ненормалник от фалшивия начин на живот, който води. За да бъде превърнат обаче един нормален човек в боклук /б. м. идиот, проститут, пазарна измет/, той е имал предпоставка за тези качества. Честният човек не може да стане боклук, той осъзнава мястото си в света.

   Проститутки работят и на още по-високите етажи на властта, напр. по министерства, в парламента, та дори и в президeнтството – платформа, разрешаваща на проститутката, достигнала тези върхове в държавното управление да запроституирва от тяхната висота. Вместо да помага на президента, тя по кодиран заказ до нея ще му пречи, ще е на друго мнение, вместо за страната си ще запроституирва за страната заказчик, която без всякакво съмнение има долни или задни мисли спрямо собствената й страна, щом неполезни за страната предложения се пробутват чрез нея по методите на проституизЪма. Два примера ще дам с проституизъм, за да посоча, че в него морал няма.

     Първият е с промяната в България след 1989 г. Правоверните, били в основата на комунистическия строй, първи  се отказаха от него и запроституираха с демокрацията,  запазвайки по този начин властта и привилегиите си от миналото, в което те се кълняха. Май клетвата им във вярност към комунизЪма е била фалшива, струвала е колкото на една проститутка в любов. Любовта й са парите.  Типична проститутска история, масово проституиране на цяла една класа. Тази висша каста при предишните ни обществени строеве – капитализъм, социализъм и комунизъм, в страните, където не бе разформирована държавната сигурност мимикрира като Задкулисие. То продължи да управлява страната по старому и така в нея бе основан един нов уникален обществен строй, който аз наричам проституизъм. Това е наложеният от Задкулисието обществени строй на България вече четвърт век и както се очертава на тези избори, той ще стане официален.

   И един частен пример:

   Проститутка от ниво миячка на чинии стана журналистка, защото осъществи интимен контакт с почетния председател на ДПС когато той започна кариерата си. Представям си с какъв репертоар е представила на премиерата си тя пред Рязаната карабина, та да заслужи с депесарски шут той толкоз на високо да я изрита. После тя се абортира от тази връзка и написа статия против него в един много четен вестник. Тази история не е точно проститутска, тя носи черти и на най-просташките курвенски от типа махленски или пък слугински истории. Само че в очите на хората курвите и проститутките са нещо доста различно. Курвите се считат за жени, с по-активни от нормалните сексуални изяви, неопасни при връзки с тях, а некласическите проститутки – за мошенички, подлецки, мръснички, интригантки, много опасни.

    Проститутките обаче понякога стават жертви на пезевенка си. Давам пример с една руска политпроститутка, която „работИ” по заказ на хуренмайстера си в Донецк, Луганск, Крим, Алепо. Нейната работа стана причина да бъдат осветлени „лошите”, които причиниха нещастията в Украйна. Проститутката посочи кои са лошите и в Сирия, заради които до сега само има 400-те хиляди души жертви и края на конфликта с тия лоши не се вижда. Само че така се получи, че като я пратиха да отрази победата на народа в Алепо, самолетът й взе, че падна и то много интересно. Уж се приводнил след като започнало излитането му, но така се приводнил, че колесникът му бе на километър и половина от него, а отломки от самолета са се разпръснали по кръг с радиус 15 км. Обяснението за това „приводняване” на самолета е типично проститутско. И така най-първата политпроститутка стана жертва на хуренмайстера си, изпратил я с неподходящия самолет на неподходящо място. Но пък вече е ясно защо – вторият пилот бил сгрешил там нещо си, имало го в черните кутии.

   Да не пропусна и още един вид проституиране, чиято основа е популизЪма. Визиирам една френска проститутка, която иска да стане президент по същия начин, както стана Тръмп, запроституирвайки се с популизЪма. Популизъм е нов термин, правилното му название вече казах - опростачване или приматизация. И понеже стана въпрос за Тръмп, който  не е жена уточнявам, че както има жени проститутки, макар не всичките изкарващи прехраната си точно в смисъла на тази дума, както класическиите, но и такива, които ползват в работата си само методите на проститутките. По същия начин има изяваващи се и проститути, които днес са навсякъде около нас. Нямам предвид мъжете с обърната резба, чиито брой нараства застрашително, а съвсем нормални мъже като сексуална ориентираност. Те отлично владеят методите и врътките на проститутките и ги прилагат успешно в живота, по-успешно от самите проститутки, защото са по-образовани. Разказваха ми за един адвокат, който не проституирал по време на съдебните заседания по казусите. Нямало друг такъв в България, но го укриват, защото е уникат, така никой не може да му снеме интервю как така го прави. В съда този термин се нарича шиканерене, взет е от името на драматурга на Моцарт, Емануил Шиканедер. Както един певец-кастрат пее по-добре от една певица сопрано, така и един проститут винаги е по-добър и по-опасен за тези, които имат работа с него отколкото с една проститутка, била тя и на много висок пиедестел, напр. зампрезидент.

 

    А сега за срещи с проститутки, които съм имал, като предварително предупреждавам, че ще ползвам нецензурни думи. Иначе речта на този контингент няма да звучи автентично:  

 

     Тази зима в опит да се справя с шип в петата си бях по планината и в най-големите студове. И друг път съм казвал, че мутробароците не се вече само в Симеоново и Драгалавци, а никнат из цялата страна. Достъпът до тях е труден. Ако една проститутка на свободна професия до преди малко години притежаваше една двуместна кола, за да пристигне на адреса с тлъстата поръчка, днес тази кола не я устройва. За да се изкачи до мутробарока, който е на трудно достъпно място, проститутката се нуждае от джип. Успелите в бранша се преориентираха и освен малката количка вече имат и джип - ако се наложи да пътуват с него и така да не изпуснат добре заплатената поръчка. Точно на такива две налетях тази зима и им помогнах да излезат от трудната ситуация, а така и да не изпуснт парите от поръчката. Не за първи път в планиината попадам на такъв тип проститутки, аз ги наричам джипеси.

   Качвам се аз по летния път от разклон на шосето за Батулия към с. Кръстец. Бях достигнал фермата за гъски на едно младо семейство, зад мен идваше джип. Джипът бе разкошен, голям, с тъмни стъкла отзад. При опит да завие в ляво и да поеме към с. Кръстец джипът се поднесе и се запързаля обратно към водния басеин на гъските. Причината за връщането на джипа назад беше, че този от фермата с гъските заледил пътя, а върху плътния лед имаше сняг като брашно. Джипът не можеше да се изкачи по никакъв начин. Слязоха двете „жрици”. Дясната бе като стафидка, не повече от 40 кила, между 50 и 55 години, с ужасяващо грозно удебелени устни. Шофьорката бе слаба като змия, межда 30 и 35, с усти от същия пластичен хирург, нещо страшно и отвратително. Никакви гърди, никакви дупета, само на устни. Брантийката, с високи токове и дебели подметки, с пола от много тънък плат й се караше, че в сервиза не поискала да им сложат веригите. Казах им, че има друг път, по който да заобиколят този завой. Попитах ги обаче на къде пътуват. Отговориха, до Преслапа, това е седловина, която ми е известна. И аз бях натам, предложих им да ме вземат, ще им покажа пътя. И двете скочиха едновременно, нямало как да ме вземат в джипа. Донесоха един джипиес, показах им как да достигнат хубавия път. Нарочно минах след джипа, бяха завили на правилното място. Това са скъпите курви, каза момчето, не минават за първи път от тук, и други джипове с курви минават нагоре. Явно обгрижват мутри в този регион и имаха заявка за някой мутробарок. А какво возеха двете стафидки в задната част на огромния си джип, предполагам – това е някакав курвоекип, който изнася програми, отзад са возели такъмите си.

 

    Сега един случай с проститутки от най-ниската категория.

    Слизах от с. Подгумер към околовръстното, защото нямаше маршрутка. Две проститутки стояха там без клиент, едната избяга. Която остана бе около 45 годишна, висока като кон, с ботуши поне 45-и номер. Имаше мъжки глас и нито един зъб в устата си. Спря ме, била помакиня от с. Дунево, където наблизо над 25 години държала район, но шофьорите много намаляли. Аз познавам Смолянско и казах, че пътувайки за Устово съм спирал на разклона за с. Левочево /б. м. от който се отива за се. Дунево/, защото там имаше едно много хубаво момиче. Това, каза огромният кон, бях аз, ти си ме забравил. И започна да вика другата проститутка да дойде, която се оказа стажантка при нея. Тя бе циганка без горна устна, с виждащ се венец на горната й челюст с корени на зъби в него. Така зверски осакатено момиче не бях виждал. Баща й я видял, че тя се държи с момче за ръка като се връщала от училище, възмутил се и с желязо я ударил през устата. След това го вкарали в затвора,  отнели я от него, била тук и там, и сега на 15 години стажува при дъртата проститутка. Вместо да извика колежката си, дъртата проститутка я напсува няколко пъти и тя дойде. Браннтийката се скара на момичето, че не трябва да бяга и че ако иска пари трябва на мъртвец да може да го вдига. И даде за пример себе си – от дете й изпадали зъбите, но пък поради това станала първата свиркаджийка в училището в Смолян, от където я изключили в седми клас. След това хванала район, в резултат на което отзад станала широка като кофА. Каквото се наложи, това ще правиш, няма да бягаш, скара се тя на циганката.

   В това време към Подгумер пътуваше автобус, който брантията спря с викове:

   Ша ти ибъ майката, /това повтори 2-3 пъти и застана пред автобуса/ , дай ми две цигари, че го закъсахме. Шофьопът чинно й подаде поне 5. След като тръгна, проститутката каза, че й е клиент. Още едни младеж тя спря с товарния му бус със същите псувни и от него взе цигари. И той-неин клиент. И разказа за късмета в живота си. Чакайки клиент на разклона за Левочево, спряло такси на път за София. Шофьорът, който тя обслужила останал толкова доволен, че поискал веднага да я откара в София в кв. Орландовци, където имал къща и бил сам. Върнал се човека в Смолян, на следващия ден я взел с куфара й  и тя отпътувала за София. Първите дни в София шофьорът /тогава 60 годишен/ щял да я подпали, не излизал на работа, само с нея се „занимавал”  След това тръгнал на работа и разбрал за свободното място при разклона за Подгумер. Закарал той там проститутката, от първия ден работата тръгнала. За много кратко време тя разраотила местото, все повече клиенти идвали. В Орландовци също тръгнало – вечерта таксидижята водел други таксиджии да играят карти и да пият, който я оправял отивал за пиене и оставял пари на масата. С мен, каза проститутката човекът стана богат. Всяка вечер имало празник, ядяло се на корем, които ме ибът, каза тя, оставят пари на масата и отиват да купят още пиене. А до работата й  я возел или мъжът й /б. м. сутеньорът й/ или шофьорите на маршрутките, на които не плащала, защото й били клиенти.

  Попитах я, като е такава огрмна какви са й клиентите. Каза, че най-предпочиитана е от дребнитее мъже, имала клиенти ученици и доста възрастни, на които знаела датата за вземане на пенсиите и тогава ги обслужвала. Не пропусна да изтъкне и качествата си:  Никой не може да направи по-хубава свирка от вен, няма друга жена в България, широка отзад колкото аз. А за осакетеното цигане каза, че имало страхотен задник и затова го взела да го учи на занаят вечерта с таксиджиите, но вече ставало и за оставяне на околовръстното.

   Този пример посочвам като пример за класическата проститутка, родена за такава. Явно има хора / в случая таксиджиите, които вечер се забваляват, покачвайки се върху този кон и шофьорите на автобуси, маршрутки и камиони/ за които тя се явява търсена стока.

 

    И последния примеер, който ще дам, макар да мога да дам много-много такива се две циганета, които в най-големия студ и поради студа ми предложиха да ме свирнат за 4 лв.

   Слизам аз на разклона за с. Брестово, което е над с. Томпсън и там – две циганки, не повече от 14-15 годишни. Начервисани, напудрени, облечени и с качулки защото беше страшен студ. Пред мен застана едната и мина по същество. Каза ми така:

    - Шефче, заради студа имаме примоция на свирки, една свирка 2 лв. Но и на другото момиче трябва да дадеш 2 лв. Съжалих ги, имах в джоба си една монета от 2 лв. и им я дадох, като им казах веднага да отиват на топло и ги попитах от къде са. Казаха, че са от Своге, но не можели да се приберат с маршрутката, щяли да ги вземат.

    И пак достигам до  заключението – организирана престъпност. Как може при минус 10 градуса да  изкараш на „работа” тези деца? Май за цялото им студуване днес с моите 2 лв. ще си останат…

     В това ново мое, отново в доста голяма степен откачено писание се опитах да представя проституцията в държавата ни, пречупена в моето съзнание, като започнах от най-високото ммясто, зампрезиденсктата инситуция, минах през парламент, миниистерства, медии, та сиигнах до разклона за с. Брестово. Както битовата престъпност, а в последно време  специално и алопрестъпността, стават все по-популярни като поминък, същото нещо става и с проституцията. Имаме големи проститутки на важни постове в държавата, а нима нямаме големи разбойници на също така важни постове? Проституцията извън класическата и форма и употребление е вид престъпност, но за съжаление тази опастност за страната е не само толерирана, а и недосттъчно осъзната. Но е време за това. Безогледната и безсрамна проституция на управляващите аз класифицирам като нов обществен строй, който наричам проституизъм.Други могат да не го осъзнават, но го усещат на гърба си.

   Чувал съм, че човекът поумнявал ако ходи по планини, а жената /между 40 и 55/ ако осъществявала в този период  успешни извънбрачни врйъзки. Ако някой не възприема написаното от мен, това е предложение към него що да стори, за да го схване…

    Ако някой все пак прочете писанието ми, добре ще е да се замисли по казуса, а не да запроституира с него. Защото всичко може да е написано по смешен начин, но нещата са много сериозни…

 

 

 

 

   




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Ако слизането от планината действа зле на един човек,
18.01.2017 09:18
По-добре да не слиза, и да живее на място без интернет.
цитирай
2. sande - Истината е жестока!
18.01.2017 13:12
Всичко, което си описал и написал, Коста, е истина.

За съжаление.

В капана сме. Не само котето в капана за мишки.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Не става въпрос за един човек, нещата са много сериозни.
18.01.2017 17:35
krumbelosvet написа:
По-добре да не слиза, и да живее на място без интернет.


Освен това не сте си нтамерил правилното гнездо относно този постинг. В последните девет реда от писанишето ми има указание за тези, които не го разбират, разделени в две групи, а в най-последните четири реда има препорска как да не се постъпва с писанието ми. Като истински съвременен маркспутинец трябваше да напишете по-изискано коментара си, с ОСТОРОЖНО внимание....
цитирай
4. rosiela - Не го раздавайте така в мрачен хумор, Коста,
18.01.2017 19:47
за България лошо няма да има, така са ми казвали видни екстрасенси. Аз на тях се позовавам. Божиите планове често са различни от нашите прогнози.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183656
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031