Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2017 21:38 - Б А Л А Д А ор. 2112
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1265 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 05.01.2017 21:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                  ОТНОВО СЕ  ЗАДАВА  УЖАСНО  ЗЛО…

 

   Въведение:

   След дългогодишната „артилерийска” подготовка опростачването не само при нас, българите, но и по света вече е факт. Сега дойде времето да се берат горчивите му плодове. Голяма част от хората по вина на съзнателното провежданото върху тях опростачване останаха необразовани и не могат да мислят, поради което са манипулируеми и вярват в магиите и вълшебните заклинания на опростачвачите си. А опростачвачите са навсякъде около нас – в социалните мрежи, в медиите, в рекламите. Само един пример за биринджи опростачвач на българите ще посоча, „шоуменът” Слави Трифонов. Цяло поколение беше опростачено от него. Приетото понятие за опростачване обаче специално при него е чалгизиране. Сезирам се върху едно невръстно момченце от екипа му, което разказва вицове. Казаха му да пожелае нещо на баща си, който имал рожден ден. Двата грама мозък на момченцето  родиха следното пожелание:

   - Луксозни коли и много пари!

    Опростачването доведе до странични явления - популизЪма и национализЪма. Популизмът върви само сред тотално опростачените хора, независимо в коя държава живеят. В Русия това е секторът на Жириновски. Опростачените може да са от западноевропейска държава или от Америка, дори от страна примат, каквито са Русия, Северна Корея и още няколко, не скъсали с комунизЪма. Тези „успехи” на опростачвачите, внедрени в медиите и в нетовете за да повлияят с измислените от тях фалшиви новини или лъжи върху важни за света решения никога не са били толкова успешни както през изминалата 2016 г. Те са резултат на политиката на Путин, бащица на една държава, която нищо не може да произведе и на която постъпленията в хазната идват предимно от продажба на природни ресурси. Неговият интерес след като не може страната му да напредне ни на йота в съревнованието със страните непримати е да пречи на другите държави по всевъзможни начини с цел да забави тяхното развитие и по този начин да удължи агонята на собствената си държава, която няма никакви перспективи, а хората в нея – никакав просперитет. За да катализира този процес бащицата подмята ракети. Така той държи на нокти света и почти всичките лоши неща, които се случват по света като войната в Сирия, бежанците, които заливат Европа, са последствие от неговата политика ва сържавник, притежател на атомни ракети. Това ее основата на хибридната война, която Путин води все по-успешно срещу държавите, които иска да руши и така пропастта между тях и неговата по-бавно да става опасно дълбока. Той не може да ги разруши, но че им пречи е видно. Разбира се, че на това ще бъде сложен край след провала на демократите при последните избори в САЩ, но надежди Путин има и за Европа – зарибените от опростачването чрез фалшивите новини и измислици хора в Австрия, Гърция, Франция и Италия могат да причинят проблеми в ЕС след избори, на които опростаченият им електорат може да стори непоправима глупост. Подобна глупост сториха в Англия, но там не е виновен Путин, а самите англичани – някога окрали света, днес – вегетирали в нещастни изроди, плод на непредумишлено островно кръвосмешение или на безумно пиянство. Нищо не става от тях, трябва да не се допускат в Европа въобще тия пиянища. Да се махат от ЕС, той не им върши работа, защото не могат да го крадат както някога колониите си.

   В момента се проституиира с един казус, тази вечер го подхвана Пластмасовия, Радан Кънев от ДСБ. Светът вървял към сближаване на Путин и Тръмп, което било добро за нас. Той не само има вид на човек без пол и излъчване като да е правен от пластмаса под налягане, но и акълът му е такъв, неелав. Никой не може да твърди това, най-малко Пластмасовият. Путин наблегна на Тръмп и с хибридното си войнство удари жестоко Хилъри не защото е приятел с Тръмп, а защото залага на Тръмп да направи простотии в Америка и Путин да се възползва от някои от тях. А каква политика ще провежда Тръмп, това едва ли ще зависи от тези, които организираха кибератаките срещу демократите -  агентите от ФСБ на Путин и дипломатите му по Америка.

 

   А сега – по същество:

   Ние също станахме жертва на хибридната война на Путин срещу нас, видно от политическата криза, в която той ни вкара. Тази политическа криза бе предвидима, тя можеше да бъде стартирана от Путин във всеки еди момент, защото той имаше в парламента и правителството пет парти в положение на готовност да предизвикат криза у нас, съответно на Балканите, които са чувствителна зона и от там тя да премине в ЕС. А сега има и президент. Кои са партиите у нас, работещи за Путин се знае, ще посоча само две, съдейки по делата им:

   БСП и ДПС заявиха, че ще бъдат опозиция, каквото и да се предлага за обсъждане или гласуване. Това е разрушителна позиция спрямо страната ни и обслужва единствено интересите на Путин – разруха навсякъде.

    Не само БСП и ДПС, подобна линия провеждаха и патриотите, и костовистите и атакистите, това доведе до отказ на Борисов да бъде начело на правитество, в което има кукли на конци, дърпани от Путин. И се отърва по елегантен начин от тези чужди агенти, но така даде път на ново задаващо се страшно зло срещу България, чиито конци вече са доста скъсени от ръцете на Путин до агентите му в България. Алтернативите ни са две:

 

    Първата е Товарищ радеВ да бъде винаги против политиката на ЕС и с подкрепата на ДПС и БСП да направят така, че да ни изгонят от ЕС и да се прикрепим към ЕС /Евразийския съюз/. Това е малко вероятно, защото в нас са „наляти” вече много пари от ЕС, а и самият Путин има интерес ние да сме в ЕС и чрез нас той да манипулира Европа. Нашите първи също предпочитат да правят услуги на Путин срещу тлъсти комисионни, но да принадлежат към Европа. Това в същност е най-големият ни коз да не излезем от ЕС. С една дума – България да остане троянски кон на Путиин в ЕС.

  

   Втората алтернатива е да си останем в ЕС, но вътрешните си работи така да ги устроим, че да продадем още веднаж България на Путин. Това правителство едвам се справи с разплащането от първата ни продажба от Станишев, Костов преди това, Орешарски, сега се задава още по-голяма опастност – да бъде продадена на руската мафия АЕЦ Белене и да се започне от руската мафия строеж на АЕЦ Козлодуй.  Напомням за сделката с АЕЦ Козлодуй, за която явно са снесени на определени хора тлъсти комисионни, поради които сега държавата изплати солидна сума за просташкия Голям шлем, ненужните реактори и други неща, всичките тези беди причинени ни от агентите на Путин в БСП и ДПС. Напомням за Южния поток, за който правителството на Орешарски щеше да подари на Путин /б. м. руската мафия/ тръбата със земята под нея и на практика Русия щеше да придобие част от територията ни, както е „придобила” напр. анклава Калининград или Курилските острови. И още нещо напомням – продукцията на Лукойл понеже е на затуба по документи, фирмата /б. м. руската мафия/ не внася в хазната ни нито лев данъци. И държи ужасно висока цена, по която се равняват другите вносители на горива. Това е грабеж на България от Путин по две линии - той ограбва и държавата и хората. Да не споменавам какво върши ТИМ, кои са обствениците на плодохранилището в Гара Искър, на търговския център Илиянци. Но най-страшното е ако АЕЦ да бъде продадена на руската мафия и тогава ставаме роби с цените на тока на руската мафия както с цените на бензина покрай Лукойл, също на руската мафия.

    Този вариант считам за по-приемлив за Путин. Хем ще бъдем в ЕС хем той ще ни ограбва чрез уйдурмите на неговите хора в България - министрите от БСП и ДПС, които ще застанат начело на държавата. А може би Делян Пеевски начело на сигурността ни? Служебният кабинет на Генерал радеВ и на Лиляна Идиотова ще има достатъчно време в тази посока. Давам пример – Путин сключи договори със Сирия за 39 години от тук нататък да ползва нефтените й кладенци и територии за военни бази.  Както американските ТЕЦ-ове с договора за изкупните цени, но те не са американски, а на една друга мафия, прикрита зад Америка, но този път неруска, чисто нашенска…

 

   И накрая - понеже заглавието е Балада, прилагам линк с четири Балади, изпълнени от един голям музикант. Ако до тук преобладаваше момента „Забавление”, музиката е много сериозна. Приятно слушане:

 

   https://www.youtube.com/watch?v=cV_xvsH_EDk

    

   

 

 

     






Гласувай:
9



1. sande - За 20 години този наглец и примитивец си създаде публика ..
06.01.2017 17:39
Само един пример за биринджи опростачвач на българите ще посоча, „шоуменът” Слави Трифонов. Цяло поколение беше опростачено от него. Приетото понятие за опростачване обаче специално при него е чалгизиране.

***
Пълни салони, стадиони, зала "Армеец"... Това е резултата от дейноста на Учиндолският "певец"-
цитирай
2. planinitenabulgaria - Аз съм нарекъл шоуменът
07.01.2017 09:17
sande написа:
Само един пример за биринджи опростачвач на българите ще посоча, „шоуменът” Слави Трифонов. Цяло поколение беше опростачено от него. Приетото понятие за опростачване обаче специално при него е чалгизиране.

***
Пълни салони, стадиони, зала "Армеец"... Това е резултата от дейноста на Учиндолският "певец"-


агент Задкулисников.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189445
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031