Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2016 23:04 - ЕВАЛЛА, ТОВАРИЩ ПУТИН!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2640 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 22.12.2016 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                              image

                                             Вперед!  Победа близка!

                                image
                                               
                                                    /Анна пулеметчица/
                      Умерла Анна, возник аннанизм, умер Лениин, возник ленинизм....

              image

                                                 Весь земля - наша!

image

У нас все, чтобы обеспечить свою безопастность!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                             ЕВАЛЛА,  ТОВАРИЩ  ПУТИН!!!

     При последната класация на най-първите мъже на света на върха е турнат Тръмп с мотиви – президент на най-силната в икономически аспект страна. Може би хората са имали и други мотиви, например интелигентността му, знаеш ли…

     След него е турнат товарищ Путин, но мотиви не се изтъкват. Предполагам, защото той има оръжия, с които може да взриви земята и да я превърне в прашна комета, или пък защото за щяло и нещяло заподмятва ракети. Може би хората са имали и други мотиви, напр. че е държавник-бащица на страна, в която олигарсите се водят държавни служители. Такава форма на собственост - срастване на партията с мафията - няма дори в Северна Корея. Ако аз ги тургах най-първите, Тръмп бих го тръзнал доста по-назад, а за най-пръв щях да турна Путин.

   Ползвам турска дума за възхвала, защото Путин заигра комшулукючек с Ердогана, трябва да е понаучил и малко турски. Вместо „Евалла” обачеза Путин върви нещо по-велико дори от „Само на Господа в небесата слава!” Още не е измислена вероятно такава възхвала, можее пък турците да я измислят. Знаеш ли…

   Да напиша този постинг повод е случилото се в Иркутск, където хората нямали пари за водка и пили вещество, предназначено за миене на вани, съдържащо спирт. Руската милиция е сериозна, установирла е, че пилите от каналина са 80 человека, от които почииналите са 40, а останалите 40 – още не.  Решението на областния управиител на Иркутск било:

   Да се докладва на Путин!

   И са докладвали, няма как. Реакцията на бащицата обаче е била мигновена, мъдра. След доклада до него нито един жител на Иркутск не е пил никакъв каналин и хората – благодарение на Путин – са живи и здрави.

   Този случай не е пръв за Русия, споменавам производството на самогон, за което е неообходима херметическа тенджера, домати, захар и хляб. Крайният продукт се нарича самогон, а резултатите от него са видни – подуване на долните крайници, зачервяване на носа и после на цялото лице, отрязване на крайниците, смърт. Въвеждам таг за най-великия руснак, починал от самогон, Модест Мусоргский.

   Пиенето на течности, съдържащи спирт доведе и до краха на руснаците във войната в Афганистан, но това го знаят само оперативните работници высшего класса или такива, които могат да теглят информация от архивите на Центъра. Ето как руснацте загубиха войната в Афганистан и едновременно рухнаха икономически:

   Руските войници изпили антифриза на военните машини – камиони, самоходни оръдия, танкове, радарни инсталации. Антифризът е съставен от метанол, етанол, глицерин и вода. Ако в него преобладава етанолът – той става за пиене. Но ако преобладава метанолът, той е отровен. Глицериинът пък се пие от гомосексуалистите, когато не могат да си набавят течен парафин. Войниците ослепяват в резултат на отравянето от метаноли в антифриза, повреждат се части от мозъка им, но само ако им се окаже помощ бързо. Ако не – изходът е летален. Така СССР губи голяма част от силите си в жива сила – гибердясалите от пиене на антифриз – а излекуваните оставали половин човеци или още по-малко. Каква война ще водят такива войници. Но това било едната беля. Другата била, че те не докладвали на началниците си, че са изпили антифриза и машините се повредили от прегряването – това ги изкарало от боя и превърнало в мъртво желязо. Така са причинени огромни разходи на СССР и Брежнев довежда страната си до банкрут.

   За да не се стигне до нов подобен казус Путин е взел крути /стръмни/ мерки. Разпоредил е на ФСБ да източат всички коли, камиони, влакове и др, коиито ползават антифриз и да го съхраняват в мазетата на ФСБ. Наредил е същоо така да се изземат всички одеколони от порфюмериите, разредителити на спиртна основа за бои, течностите за почиистване на клавиатури, боите за коса на спиртна основа, йодовата тиннкура от аптекитте, спиртът за горене за рибарите и сибиряците, дори и сухият спирт.

   Това се казва държавник – докладвали са му и той веднага е решил казуса. Знам само още един като него, такъв оправен. Докладвали на Чапаев, че Анна сиффились хватила.

-         Анна наградить, сифилиса растрелять, разпоредил Чапаев.

   Евалла Чапаев, твоите методи са живи и днес!

   Освен, че целят свят е срещу Русия, което принуждава Путин да произвежда ракети на конвейр, както колбаси, непрекъснато се явяват и нови пречки. По времето на Чапев - сифилисите, та му се налагало да ги разстрелва, сега – разните антифризи и разредители, които Путин изземва и складира в местните служби на ФСБ. На ракетите му пък космоса им пречи. Отвсякъде му се стъмни на Путин, имаме една такава поговорка от Северна България. 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. syrmaepon - За всичко е виновен Достоевски
23.12.2016 11:29
И края на това търпение трябва да дойде и някой да извика "Да нахраним хората!"
цитирай
2. sande - Има и други причини за краха в Афганистан, но и това е фатално и показателно...
09.01.2017 12:13
Руските войници изпили антифриза на военните машини – камиони, самоходни оръдия, танкове, радарни инсталации. Антифризът е съставен от метанол, етанол, глицерин и вода. Ако в него преобладава етанолът – той става за пиене. Но ако преобладава метанолът, той е отровен. Глицериинът пък се пие от гомосексуалистите, когато не могат да си набавят течен парафин. Войниците ослепяват в резултат на отравянето от метаноли в антифриза, повреждат се части от мозъка им, но само ако им се окаже помощ бързо. Ако не – изходът е летален. Така СССР губи голяма част от силите си в жива сила – гибердясалите от пиене на антифриз – а излекуваните оставали половин човеци или още по-малко. Каква война ще водят такива войници. Но това било едната беля. Другата била, че те не докладвали на началниците си, че са изпили антифриза и машините се повредили от прегряването – това ги изкарало от боя и превърнало в мъртво желязо. Така са причинени огромни разходи на СССР и Брежнев довежда страната си до банкрут. Руските войници изпили антифриза на военните машини – камиони, самоходни оръдия, танкове, радарни инсталации. Антифризът е съставен от метанол, етанол, глицерин и вода. Ако в него преобладава етанолът – той става за пиене. Но ако преобладава метанолът, той е отровен. Глицериинът пък се пие от гомосексуалистите, когато не могат да си набавят течен парафин. Войниците ослепяват в резултат на отравянето от метаноли в антифриза, повреждат се части от мозъка им, но само ако им се окаже помощ бързо. Ако не – изходът е летален. Така СССР губи голяма част от силите си в жива сила – гибердясалите от пиене на антифриз – а излекуваните оставали половин човеци или още по-малко. Каква война ще водят такива войници. Но това било едната беля. Другата била, че те не докладвали на началниците си, че са изпили антифриза и машините се повредили от прегряването – това ги изкарало от боя и превърнало в мъртво желязо. Така са причинени огромни разходи на СССР и Брежнев довежда страната си до банкрут.

***
Авантюрата в Афганистан... Краят на СССР и на соца.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191668
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031