Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2016 23:14 - ЧЕСТИТА НАГРАДА НА ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 09.12.2016 23:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 АЗ - ДОВОЛЕН!

Днешният ден бе един от най-възвишените в живота ми. Рано-рано научих благата новина, че основателят на етническата турска партия в България, узаконена от Луканов и която поради непонятни мне причины главният прокурор не забранява, е удостоен с едно от най-големите руски отличия за много изключителна дейност за сътрудничеството между Руската Федерация и Република България в областта на духовното сближаване на двата народа. Тук ще поясня, че майката на Доган е преселничка от Крим и е татарка, което означава с български етнос, но потурчена като вяра и като език, а баща му е циганин от Делиормана. Роденото от такива родители дете се нарича джуревец, което пък означава, че Доганът няма нищо общо с турците. Независимо от етноса на джуревеца обаче мечтата ми – да се откачим от ЕС, който ни краде по начина, който окраде Гърция, Италия, Ипания и Португалия и да се върнем в орбитата на славянските ни братя, от които произлизаме, вече считам за реална. Срокът за промяна на този наш геополитически курс според мен започна и ще стане реалност по време на мандата на новопредставения пред нас президент, това е моята прогноза.

    Възвишен от тази вест духовно до експлоадирване, днес бях на разходка по един от любимите ми преходи из Балкана. За първи път тръгнах с бутилка домашна крушова шлоьокавица, която купих от с. Дивотино, но ми не стигна и в махала Мала Мечка в кръчмата допълних бутилката отново. Нямаше къде да ми я допълнят още веднаж, но и 1,4 л. е добре.

    Сега един кратък коментар:

    Спаси ли ни Доганът на два пъти? Спаси ни! Първият път той измисли формулата за етническя мир и така ни спаси от Турция. Вторият път той изгони Лютиф Местан от ДПС след свалянето на руския самолет от Турция и така ни спаси втори път. Благодарение на него ядосаният ни Путин, който бе насочил срешу нас ракети, след мъдрите политходове на Доган ги отсочи.

   Освен тези заслуги Доганът е и специалист в много области. Никой по-добре от него не може да каже къде да се построи язовир. Язовирът е скъпо съоръжение и ако се построи където не требе и после се наложи да се премества, туй струва много. Как да му не дадеш 1,5 млн. евро, но пък построяваш язовира на точното му място и после го не местиш!

    С този мозък-вселена той разбира и от право. Твърди се според едни, че той държи първите трима в съдебната система, според други пък ги върти.  Освен от съдии и прокурори, Доганът разбира и от банки. Ако от КТБ го бяха послушали, нямаше да стане този сикиджансикиш с клиентите й, нямаше държавата да плати 3 млрд. лв. на ограбените. Каквото и крупно събитие да се случи в тази страна, не каже ли Догана как то да се оправи, всичко ще се обърка. Не назначи ли Доган новите министри в кабинета и шефа на ДАНС, батакът в страната ще остане. После ще трябва пак до го оправя Орешарски.

   Как да се не радвам на тая награда? Да подържаш връзките на турците с Тупция и едновременно да си биринджия в духовното сближаване на България и Русия, туй го не може всеки…

    Помествам снимка на Догана и оригиналния текст за благата новина. Пожелавам такава награда и на тези, които се учат от Догана – на г/н Аппен, който има ювелирен талант, на г/жа Чара, притежаваща филигранен интелект, на г/жа ЦАВ, наградена с жемчужинов ум и на г/н Венци, който не притежава нито едно от тези качества, но до скоро бе най-пръв.

    Ето и текста на благата новина:

 

След руска награда, Ахмед Доган: Русия няма граници

08 декември, 2016

НОВИНИ

За голямата руска Земя и възраждането на Русия като алтернатива за гарантиране на сигурността и мира в планетарен мащаб, говори в благодарствено писмо почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Той бе удостоен с награда от Благотворителния фонд за социални инициативи „Народное Единство” – Русия заради дейността си за сътрудничество между Руската Федерация и Република България в областта на духовното сближаване на двата народа.

Доган заявява, че е дълбоко трогнат от номинирането му за награждаване във връзка със сътрудничеството между двете страни, особено в областта на духовното сближаване.

„В живота ми няколко пъти ми се е случвало да не приемам или да се отказвам от национални или международни награди. Но в конкретния случай за мен е въпрос на чест, че изобщо сте обсъждали името ми”, посочва почетният председател на ДПС.

„Защото в духовното си битие съм школуван в мисловното пространство на западноевропейската философия, но съм закърмен с екзистенциалната темпоралност на руската класическа литература. И съм убеден, че който не разбира Широката Руска Душа, не схваща и смисъла на Голямата Руска Земя”, подчертава той.

“Тъкмо затова може би Русия няма „граници”. Тя винаги е била в друго измерение. Именно затова, в актуалното ни политическо време Русия се възражда не само като геополитически Баланс, но и като алтернатива за гарантиране на сигурността и мира в планетарен мащаб”, добавя Доган.

    Помествам снимка на Догана

image

 
    image                image

    Помествам и статия, от която е видно, че Доган ни отсочи и още една опастност -  торпедо на Путин, с което той причинява цунами. Пробната серия на торпедото ще поместя в последната снимка към постинга. Статията прилагам като доказателство, че изпреварващите ходове на Доган пред всички световни политици са недостижими за тях. Каквото и да правят те, той все отзад им остава в застрашаваща ги позиция. И каквото и да каже,те  веднага го правят. Иначе – лошо.

Ето и статията: 

Источники в Пентагоне подтвердили факт испытаний Россией нового вида оружия — гигантской торпеды с термоядерной боеголовкой ужасающей мощности, известной как «Статус-6», пишет Popular Mechanics. «Это очень плохая новость», — сообщили американские военные.

По данным разведки США, испытания состоялись 27 ноября. Торпеда была выпущена с борта подлодки специального назначения Б-90 «Саров», подробности неизвестны.

Автор опубликованного в The Washington Free Beacon материала на эту тему называет российский подводный аппарат революционным: торпеда с ядерной силовой установкой способна двигаться со скоростью 90 узлов на глубине до километра. Дальность хода «Статуса» 10 тысяч километров, размер боевой части 6,5 метров.

Там, по данным американцев, может размещаться термоядерный заряд мощностью до 100 мегатонн. Взорванный у побережья США, он вызовет гигантское цунами, которое сотрет с лица земли прибрежные штаты вместе с военно-морскими базами, аэродромами и военными заводами.

По мнению экспертов, «Статус-6» является новым ассиметричным ответом России на развертывание США глобальной системы противоракетной обороны. Впервые о создании гигантской торпеды стало известно год назад, когда на правительственном совещании по военным вопросам в объективы телекамер попал планшет с описанием нового оружия.

В Кремле «засветку» секретной информации назвали «случайностью». Однако ряд политологов считают ее намеренным «сливом» и дезинформацией: согласно обозначенным в планшете срокам, «царь-торпеду» планировалось создать в 2019 году.

В качестве носителя «Статуса» будут использованы подлодки специального назначения — помимо «Сарова» это находящиеся на модернизации «Белгород» проекта 09852 «Антей» и «Хабаровск» проекта 09851. Официально субмарины именуются носителями глубоководных аппаратов и имеют стыковочный узел в днище, отчего их ношу нельзя обнаружить ни с суши, ни со спутника.

В описании системы сказано, что она предназначена в том числе и для нанесения гарантированно неприемлемого ущерба противнику путем создания зон обширного радиоактивного загрязнения на побережье, непригодных для жизнедеятельности человека в течение длительного времени.

Под это описание подходит кобальтовая бомба — термоядерное оружие, описанное одним из создателей американского атомного оружия Лео Силардом. Внешняя оболочка такого боеприпаса состоит из кобальта-59, а его взрыв гарантирует уничтожение всего живого.

Испытаний кобальтовой бомбы никогда не проводилось из-за непригодности пораженных территорий для освоения и риска уничтожить всю биосферу Земли — по расчетам, для этого понадобится всего 510 тонн кобальта.

Однако такая бомба и гигантская торпеда в качестве средства ее доставки могут быть использованы в качестве оружия сдерживания — вместе со стоящей на боевом дежурстве системой «Периметр», гарантирующей нанесение ответного удара всей мощью ядерных сил России даже при уничтожении командных пунктов и персонала РВСН.

Ето и снимка как хиперторпедото на Путин прави цунами:

image

Едно цунами от торпедо на Путин от към Колумбия и едно цунами от към Калифорния, само политик от ранга на Доган може да спаси Америка от този ужас.

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12318088
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930