Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 21:49 - ТРИ СУПЕРТРУДНИ ВЪПРОСИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1045 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 01.12.2016 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВЪПРОСИ С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ КЪМ ВАЛЕРИЙ ВЕНЦЬЕВ:

 

    Известно е, че човек с напредване на възрастта поумнява. Ако този процес обаче е съчетан с ходене по планини, той се катализира. Чувал съм, че жената пък поумнявала от извънбрачните връзки, които тя осъществява между 40 и 55 години, когато вече е поумняла и може да различава по-сложни неща, напр. топло от студено. Има си обаче хора умни - толкова умни, че не се нуждаят от време, за да поумнеят - те така се раждат.  Като следя блога оставам с убеждение, че най-умният от всички в него е Венций Валерьев и като оценявам с разбиране това негово качество, отпервам му следните 3 свръхтрудни въпроси, на които аз не мога сам да намеря отговор. Нека с отговорите по тях да потвърди позицията си на най-пръв в блога:

 

       Въпрос №1:

       Защо след повишението на цените на билетите за Градски транспорт между несъгласните с това и протестиращите пред Общината нямаше нито един циганин? Би трябвало да има, защото:

       Те най-много от всички ползват Градски транспорт, развозвойки по автобусите и трамваите боклуци, които събират от тук и там, откарват ги /с Градския транспорт/ до гетата си, където  от тях годното за скрап или за домакинството им. После - отново на Градския транспорт и до пунктовете за вторчни суровини. След това пак на Градския транспорт и отново до първичните суровини по контейнерите. Поне пет курса на ден прави един циганин с Градски транспорт, но той не протестира срещу новите цени. Трябва да има нещо!

      Защо така, Другарю Венци?

 

   Въпрос №2:

   Защо г/н Радев - обърнетете внимание, Другарю Венци, не пиша Другарят Радев или Товарищ Радев – не отиде на Консултативния съвет при отиващия си президент, който го покани да решават заедно бъдещето на България, а отиде на конгреса на БСП, където нищо не се решава и където вероятно никой не го бе поканил. Кой според Вас, Другарю Венци, като стане безпартийният г/н Радев президент ще го наактивирва какви решения да взема, какво да говори, кои закони да приема и срещу кои да надава злоба, към каква нова геополитическата ориентаця да се застремим ако дойде такъв приказ? Трябва да има нещо.

       Защо така, Другарю Валерий?

 

   Въпрос №3:

   Културното наслество на траките е доста интересно за мен и аз се стремя да го свържа с Източните Родопи за да насоча хората, туристите, жените, учениците, алпинистите и останалите натам да ходят по туризъм. Много е интересно. През пролетта там е раят на земята! Постингите ми считам за интересни, доста неща в тях за много хора са неизвестни. Защо при това положение чанчунът Аппен 13, който Ви катурна от върха на Блог. бг като види такъв мой постинг, гаче ли чадър в гъзъ му разтварям?  И за две секунди след публикуването му той вече го е прочел и ми извъртява един минус?

    Прецизирам въпроса:

   - Как така за една секунда чанчунгът се е запознал с постинга ми и на втората вече го отхвърля? Има умни хора, но този вероятно е свръхумен или има нещо, което не вдявам, може би има повече програми отколкото ние в Центъра?

    - След като  постингът ми му въздейства както чадър, който му разтварят - пояснявам, не му го мушкат, а вече мушнат му го отварят – защо той продължава да „чете”, постингите ми? Да не би пък точно този ефект спрямо самия себе си да търси чанчунът, отваряйки постингите ми за Източните Родопи. Трябва да има нещо.

 

     Има необясними неща на света, но пък затова има и умни хора, които трябва да поучават другите, какъвто сте Вие, Другарю Венци. Подобни необясними за хората казуси са възпяти дори в народните ни песни. Ето един такъв труден за младоженика въпрос, отговор на който той търси от невестата си:

   
Що така бе Миме?

        Роклята ти е ушита,

                    ти си ми сърдита,

                             майка ти ми е навита.

                                            Баща ти ме пита.

                                                   Що така бе Миме?

 

       Ако ми дадете отговори на трите въпроси, Другарю Валерий, с приложени мотиви към тях, ще Ви поздравя със следната песен:

 

              https://www.youtube.com/watch?v=yy247d2OW90

 




Гласувай:
6



1. getmans1 - Бай Коста, правилно си се обърнал ...
01.12.2016 22:53
Бай Коста, правилно си се обърнал към най-умния и много съм сигурен, че и други по -умни ще те уважат (брей, че го измислих). Искам да кажа, ще ти обоърнат внимание но индиректно.Те си ходят с чадърите в задниците и не трябва голямо усилие да се задействат, даже по някога и сами си го разтварят и си го дърпат, щото изпитват тая нужда!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Малко неточен ми е адресът...
01.12.2016 23:04
getmans1 написа:
Бай Коста, правилно си се обърнал към най-умния и много съм сигурен, че и други по -умни ще те уважат (брей, че го измислих). Искам да кажа, ще ти обоърнат внимание но индиректно.Те си ходят с чадърите в задниците и не трябва голямо усилие да се задействат, даже по някога и сами си го разтварят и си го дърпат, щото изпитват тая нужда!


В момента най-първият е чанчунгът аппен13, но нямаше как да се обърна към него, защото не мога да попитам директно някой, защо така прави. Разбира се, че защото е умен, въпросът ми ще е излишен. Фауве-то - Другарят Венци - е на второ място в класрането, но той има необятен енцефаломов потенциал и се надявам също да може да ми отговори. Тези въпроси не са по силите на никой друг в Блог. бг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12318123
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930