Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 18:12 - ОБЩИ ЧЕРТИ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ И У НАС
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1206 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 11.11.2016 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                         С посвещение на г/жа Чара и на г/жа Цав:

     ПРОСТАЩИНАТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ – ВСЕ ПО-АГРЕСИВНА

 

     Промяната на живота на хората в резултат на навлизането на нови технологии, които променят мисленето им или яхването им от идиоти, проповядващи не живот съгласно естественото Божие  употребление на хората на земята, а измислен от обожествилите се техни кърмчии командно-административен, който не прави смисъл и активно отрича развитието, срещу което се противопоставя - ако трябва заподмятват се  ракети - дава горчиви плодове. Едва ли има някой частично интелигентен човек, който да не разбира тази насока и да не се възмущава от безумието на тези, които не търсят собствен път в живота съгласно даденостите си, които са длъжни да усъвършенстват,  а място в пазара или сред управляващите ги идиоти.

    Това разделяне на дегенератите, в който вид се припознават все повече млади хора, протича по два сценария. Първият е този, който все повече навлиза в Америка и допринася младите хора там да изостават като интелект от повечето останали като тях по света. Американците забравиха, че произлизат от Европа, те постепенно й обръщат гръб. Като култура те изобщо не могат да се мерят с Европа! Младите американци в сранение с другите млади хора по света са богати, задоволени, а един наш писател бе казал, „Сит търбух, за наука глух!”. Като човек, който е бил не само по най-голямата дивотия на света, посочвам и таг, село Дойкинци, аз съм бил много пъти и в Америка. Считам младите хора за крайно ограничени и незапознати с нищо друго, освен с това, което вършат. „Тесният специалист – пълен кретен!”, няма да кажа кой е написал това в едни свой монументален труд през 18-век. Изучавалите политикономия го знаят. Преобладаващата част от младите американци са неуки, техният идеал в живота е някой неук като тях, койо е забогатял. У нас пък стана модно младите да се стремят да стават мутри, защото мутрите имат много пари. Освен, че не са учили усърдно, когато е трябвало, младите американци не се и трудят върху себе си в годините, когато вече са се осъзнали като хора. Младите необразовани американци имат страхотно самочувствие, на тях дори не им се ходи по света. Свободното си време прекарват по Америка, като най-същественото е това в ресторантите.  Да отидат някъде по света, да видят как живеят другите хора, да се заинтересуват от културата им – това няма как да стане, Америка е върхът, защото има пари, значи е културна, може би най-културната държава в света.

    Тези млади необразовани хора могат да бъдат манипулирани лесно от управляващите страната, които за празлика от приматите никак не са глупави. Но идва един момент, когато точно глупавите определят президента на страната – човекът от властта с най-голямо влияние - и тогава е най-опасният момент за Амрика. Защото приматите не искат културен човек за президент, а примат като тях. Вещината при манипулирането на приматите този път бе решаваща кой да стане новият президент на Америка – една интелигентна жена или примат. В Америка се повтори сценарият с нашите избори, когато в деня на размисъл Барека, Мая и Цацаров хванаха на калъп в печатницата в Костинброд бат Боко да попълва фалшиви бюлетини, Цецо да ги вързва и да ги товари в автобуси с двойно дъно. След това се оказа, че нямало такова нещо, но хоата се въззмутиха от Боко-Цецо и това им отне доста гласове, което пък доведе до тази ненормална коалиция. Сега в Америка стана същото. Там хората могат да гласуват предварително, което се случи в дните, когато ФВР плашеше Клинтън да й снеме генетичен материал и да я разследва въз основа на документи от тандема Сноудън-Асандж-Путин. За колко работи този грижовен за бъдещето на Америка тандем свидетелствуваше слещу нея! Как може кандидат президент да върши такива работи? От ФБР после казаха, немало такову нещу. Както уйдурмата при нас на времето и тази сега реши съдбата на Америка за следващите четири години. Начело на най-могъщата държава застана примат, който има опастност да разиграе Европейската карта, за да изнудва ЕС за пари, срещу които да ги пази от ракетите на Путин. Тръмп е възможно да разпусне НАТО и да пази ЕС срещу заплащане. Още много други приматщини може да направи той, които да преобърнат реда в света, дадайки свобода на Путин и Ким Чен Ун да имат свобода за идиотизЪмите им, но нека не бъда лош пророк.

   В бившите социалистически и все още комунистическите страни, култивирането на приматите става още по-ускорено. През 1917 г. приматът Ленин изби интелигенцията на Русия, по-късно Сталин изпрати в Сибир търсещите място под слънцето нови интелигенти. В резултат на промиването на мозъците на руснаците, в енцефалоните им са въведени грешни, но много устойчиви команди подобно на нашите помаци, които хем са българи, хем предпочитат Турция, защото там имало ислям. В резултат на тези промивки младите хора в олигархичната и начело с бащица Русия са още по-зле от американците, и те не могат да мислят, трябва Путин да им каже как. Нямаа да спомена Северна Корея, спирам се на предстоящите избори за президент у нас:

    У нас приматите бяха култивирани много успешно след 1944 г. след като бе отнета собствеността на родителите им. Без собствеността хората се оказаха без източник на сила, както Тезей, когото Херкулес вдигна от земята, за да не черпи от нея сили и го удуши. Кривият път в живота на родените от селяните в града деца продължи и след 1989 г. като той е съзнателно насочван от медиите в грещна посока, най-първият насочвач на младите хора е Слави Трифонов, един от най-могъщите демони на прехода. Но има и много други, осебено сега, когато има интернет. В него се изявяват платени нетови опростачвач/к/и, които с лъжи обясняват истини. Присъствието на едни /една/ от тях на диспут е достатъчно, за а го опростачи. Парите за тях без всякакво съмнение са от Путин. Ситуацита у нас сега е подбона на тази с примата Тръмп и образовааната Хилъри. Нормалната жена Цачева руските вестници „обвиняват”, че не е красива /както адреналинките?/. И че е била бивша комунистка. Закърмената с приматщина класа от младите необръзовани хора ще предпочетат начело да имат също необразован човек, но малко от тях знаят, че на него се възлага да стартира процес, който да доведе до референдум за излизането ни от ЕС и присъединяването ни към ОНД. Само едно нещо може да ни опази от тази беда, това е, че нашите олигарси искат да играят с Путин, но да са в ЕС.

     За Хилъри Клинтън се появиха много страшни компромати, оказа се, че такова нещо нямало, още по-страшни се появиха и за Цачева. Не помня точно, но един твърдеше – имало документи, попълнени надлежно от оперативен раотник, в които се описва как дядо й ебал змия. При дядото на генерала обаче такова нещо не е имало, с никакви змии никой мъж от рода му не е осъществявал никакъв контакт. И той! Аз като научих тая работа за змиите, сериозно размислям за кого да си подам глъсеца…

    В Америка зад Тръмп има стоячи от РП, а ФБР също ииграе за него.  При нас изборите за президент са вот на доверие за Борисов и могат да доведат до оставка на правителството и парламентарна криза. Това ще съсипе икономиката ни. Как БСП, която не издигна генерала ще направи правителство, достатъчнни ли ще са й маркспутинците от ДПС за да управляват Орешарски и Карадайъ? Ще се обърка страната в момент, когато има някаква стабилност. Далеч съм от мисълта, че нещата в страната вървят - дава пример с грабежа на хората по линията на горивата, на софиянци с водата, с направената да обгрижва башбабаитите на  ДПС съдебна система, спирам до тук.

   Трябва ли Бойко да подаде оставка след като генералът двуличник стане президент? Отговорът е еднозначен, да! Сега той отговаря за страната а всичките, които не могат да управляват се пишат опозиция. И като се стигне до съставяне на правитлество от опозицията, Ламбо ли, който лансира двуличния генерал ще поеме отговорността за простотиите му и вредата му за страната или пък Инициативният му комитет, оти Ламбо вече няма акъл?

     Путин, с неговите колони в България – БСП, ДПС, Атака, ВМОРО, АБВ и Раданчо Кънев и др. ни е подготвил ужасяващ сикиджансикиш, дано да не стане. Киибератаките му дадоха резултат в САЩ, сега опитва да атакува Меркел, а в България той си има обръчи от приятели. Пада единият обръч, идва втори, ако трябва трети. Така е уредил агентурата си у нас, че негови обръчи има вероятно на всеки километър около възлюбения от него за президент на България.

   Аз обече реших за кого да гласувам, - ще гласуваам за генерала, ако и да е двуличник. Вотът ми ще бъде протестен – заради туй, дето дядото на Цачева е правил със змията…

    Помествам снимки на един вече произведен за президент и на един, който е одобрен, но няма да уточнявам на снимките кой кой е…

 image

image

     




Гласувай:
11



1. kliomba - Какво е това Цаф? Изборите ще ги с...
11.11.2016 18:57
Какво е това Цаф? Изборите ще ги спечели ГЕРБ, другото е връщане с 27 години назад и с нови 50 милиона лв. Младите не са толкова прости за колкото ги мислите. Радев е симпатичен, но абсолютно некомпетентен ЗА държавен глава. Стига вече се учиха върху нас. Цачева поне е научена.
цитирай
2. born - Уважаеми г-н ПланинитенаБулгариа
13.11.2016 10:39
Постингът Ви не прави смисъл, поради погрешните заключения на анал лизаторите Ви, които са недостатъчно компетентни в областта в която сте ги настанили. Заключенията на моите анализатори от кварталната кръчма, чието самочуствие и висок професионализъм поддържам с рубладжийски финансови и алкохолни инжекции са доста по-различни от тези на Вашите пишман специалисти, за които напразно си харчите парите. Спирам се на едно от фундаменталните заключения на моите професионали, което е видимо с просто око. Единият от кандидатите /вече президент/ е доказан предприемач с ясен поглед в бранша си, доказан професионалист / с разбираем маниер на действие за подобна професия/ и т.н. Не е натискал стола пред бюрото за заплатка и не се е мазнил на горестоящите за повечко местенце пред казана с меда. От другата страна стоеше една баба, която през цялия си житейски път е изповядвала чиновнически, бюрократични схващания и винаги е бъркала в кацата с меда без и да помисли никога да допълни поне и част от изплюсканото. Е, хайде да се поставим на мястото на нормалниците-гласоподавателя и защо те качиха на президентския пост нормалника, постигнал милиардерската американска мечта, вместо бабето. . Подобно е и положението с избора и на българските нормалници. Избор между двама от така любимите Ви комунисти /бивши май/. Резултатът ще е същия като при милиардера и юесбабата.
И все пак да благодарим накрая на управляващите, че водят така успешна борба с маркспутинците. Макар и малко, но те с голи гърди се изправиха в неравна битка с жужето. Тяхно дЕло прямое ! Булгариа е велика страна и под тяхното мъдро ръководство правдата ще победи. Нищо че икономиката е пародия, политиката-комедия, а животът-трагедия ! Можем още 16 млрд. да вземем- нали ще имаме хъб и еднопосочен интерконектор към Румъния.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187229
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031