Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2016 21:52 - "АКО НА БАЛОТАЖА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЦАЧЕВА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3606 Коментари: 10 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                      С посвещение на Blackpredator:

„АКО НА БАЛОТАЖА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЦАЧЕВА, ЗАГИВАМЕ!”

 

    Странно наследство получих от чичо ми - вилно място, от всякъде обградено с кадесари, како той казваше. Чичо ми бе туберкулозно болен и за да стои на хубав въздух си купи през 1962 г. парцел в землището на Симеоново, което е било изоставено от ТКЗС-то. До него същото сторил негов познат и така са се образували първите два парцела в днешната вилна зона „Косанин дол”. Един ден обаче, след години,  чичо ми отива на парцела си и вижда, че навсякъде около него заграждат още парцели. Всичките новопредставени в землището на Симеоново /днес към Бистрица/ се оказват висши офицери, познати, полковници от КДС. Когато аз наследих парцела през 1979 г. почти всичките все още бяха на линия, както те казваха. Запознах се с тях. Те нямаха нищо против мен, защото – отговорно го казвам – от мен понаучиха доста неща извън служебните им задължения. Само с един от тях не можах да установя контакт, защото беше идиот, бившият вратар на Левски с прякор Хулигана. Всякакви имаше измежду тях. Един не изтрезняваше, хвалеше се, че само в отдела на Каракачана се пиело. От пиене и умря. Друг един „работел” по анонимните писма, а той, завалията бе почти неграмотен. Много работеше обаче, всичко по парцела си направи сам, включително къщата и кладенеца. Умря от претоварване на сърцето. Друг един го сгази мутра с джипа си на пешеходна пътека. Имаше и един от ВКР-то, и той голям образ, но без мисъл. На парцела си имаше камъни и павета, които му ги докараха с няколко КАМАЗ-а. Той непрекъснато ги местеше на нови места и ги подеждаше по теми – едри павета, дребни, обли къмъни, ломени камъни. Докато умря се чуваше тракане от прехвърляне на камъни от парцела му. Пропуснах още един, отвратително гаден, на „служба” в Турция, днес един от най-богатите хора на България. Една разменена с него дума ми разваляше деня…

    Децата на повечето от тези хора получиха богато наследство и днес имат някакъв бизнес, не се интересувам какъв, но мисля, че не стават за бизнесмени. Допривършват предполагам „спечеленото” от бащите им. С един от тях аз подържам непрестанно контакти. Той обаче е готен и отлична разбира какво е било някога, какво е сега. Баща му беше частично евроантлантически ориентиран, синът – напълно. Синът обаче се среща с доста хора от бранша на баща си и има сериозна информация за положението в България днес. Той го счита за изключително опасно и вероятността да бъдем вкарани отново в спиралата на прехода, този път към Путин, той счита за реална. Според него точка първа в сценария е избор на президент, който да работи против ЕС, да го дестабилизира, да опита да направи така, че ЕС да ни изгони от общността си, да се предизвика отново в България дестабилизация като се „откачи” валутата ни от еврото и хиперинфрация. Така ще бъдат хората ограбени още веднаж по познатата схема. За да се достигне до тези резултати има план, който се прилага, твърди той. Една от първите точки е свалянето на правителството на Борисов или принуждаването му да даде оставка, избори до дупка, в които определящ фактор ще са агентите на Путин и патериците му в България – ромгласовете, партиите Атака, БСП, АБВ, ВМОРО, ДПС. Аз добавям към тях и платените нетови тролове, хибридните войници на Путин.  Ако това стане имащите бизнес в България ще бъдат ограбени от новопоявили се мутри и ще напуснат страната, в която ще останат само манипулируеми и продажни гласоподаватели, / б. м. боклуците/. Когато и това се постигне ще се насрочи референдум „Булгаристанекзит” от ЕС и НАТО. И отново сме към Путин и ОНД. Дори не към Турция, а още по-на изток от тях, в Азия. При Туркменистан, Дагестан, Киргизстан и останалите Станове, на ниво на мислене и технологии ХVІ век.

    Натам ни водят и този път се изминава според плана, твърди съседът ми и даде пример със селата Антон, градовете Клисура и Копривщица. С Антон работата е ясна, там няма нито един некомунист. В селото не разрешили да се лепят предизборни плакати на Цецка Цачева въобще. Аз съм бил в кръчмата на селото, наричана „Сталин”. В Копривщица и Клисура разлепили все пак плакатите, но вечерта всичките плакати на Цецка Цачева били изпокъсани. Пиянищата по кръчмите пояснили този акт така:

    - Тия /Борисов и Фандъкова/ ги не искаме. Готови сме да преживеем нова инфлация, да си загубим парите, да преминем през нов преход, но тези повече ги не щем!

   Съседът ми твърди, че в ход е активна програма, работеща против правителството, в която са ангажирани всички привърженици на Путин, / б. м. по същество предатели на собствената си страна/ и че дейността им е повсеместна, като най-големите им успехи са по селата.

   Не само тук настроенията са такива, така е в цяла Северна България, това пък го знам аз, безпокойството на съседа ми е обосновано. Той се безпокои, че ако минем през познатата ни спирала на грабежа отново /други мутри/ ще откраднат и пенсионния фонд, ще оставят хората без пенсии. Напомням за актуализирането им от Иван Костов някога.

   „Ако на балотажа не гласуваме за Цецка Цачева, загиваме”!, завърши излагането на опасенията си пред мен за предстоящите избори съседа ми, син на бивше висше ченге.

    И ме съгласи и аз да направя такъв избор…




Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Честито Коста
03.11.2016 11:26
Ней сетне на заветната Пьрва!
цитирай
2. rosiela - ДОСТА ВЕРНИ НЕЩА РАЗКАЗВАТЕ
03.11.2016 11:52
КАК ЗЕ ЗАСТРОИХА ПАРЦЕЛИТЕ В СИМЕОНОВО, основно супени от БКП кадри, но имаше и друг вид продажби, ние сме от "други". Станахте ми интересен. Няма да падне Бойко Борисов, той е в много силна астрологическа година, Цецка Цачева също, да видим кой е прав./?!/.
цитирай
3. ok3223 - Евтини ПРИКАЗКИ на бивше
03.11.2016 13:50
ВИСШЕ КДС ЧЕНГЕ, КОЕТО МИСЛИ ДРУГИТЕ ЗА МАЛОУМНИЦИ. И ПЛАЧЕ, КАТО ВДОВИЦА ЗА Х... НЯКОЙ, ЗА НАХАЛСТВОТО И ДЕБЕЛОЧИЕТО МУ ДА ПРАВИ ДРУГИТЕ НА БАЛАМИ, ДА ГО НАМЕРИ И "НАПЛЯСКА" ЗДРАВО ПО ДИБЕЛИТЕ И ОХРАНЕНИ БУЗКИ.
АМА СИ ХЕМ НАГЛО,ХЕМ ПРОСТО, ХЕМ ИЗРОДЕНО ЧЕНГЕСЕРСКО ДЕБЕЛОГЪЗО КОПЕЛЕ .
ЗНАЧИ, АКО НЕ ИЗБЕРЕМ КРОКОДИЛА И БИВШ ПАРТСЕКРЕТАРИН цъцката цачева, падами и пропадами,АААААААА ....

ПЪЪЪКК НИЙ, НАРОДЪТ СМЯТАМИ,ЧЕ КАТО ИЗБЕРЕМ ГАНЕРАЛА, СУПЕР ЛЕТЕЦ И МЪЖ И ПОЛОВИНА, ЧЕСТЕН, ПОЧТЕНУ СМЕЛ И СЪС СУПЕР ИНТЕЛЕКТ. ПОД НЕГОВОТО РЪКОВОДСТВО
ЩЕ ВЪРОДИМ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ Я НПАРАВИМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.
ЕДНА ОТ НАЙ - БЛАГОДЕСТВАЩИТЕ В ... ЕС И СВЕТА.
цитирай
4. sestra - Естествено.
03.11.2016 19:24
Има един елементарен факт. И путиноидите, и трайчовите диво плюят ГЕРБ, но путиноидите нито веднъж не ревнаха срещу Трайков. Елементарно - по делата се познават.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Так точно надо разсуждать!
03.11.2016 20:25
ok3223 написа:
ВИСШЕ КДС ЧЕНГЕ, КОЕТО МИСЛИ ДРУГИТЕ ЗА МАЛОУМНИЦИ. И ПЛАЧЕ, КАТО ВДОВИЦА ЗА Х... НЯКОЙ, ЗА НАХАЛСТВОТО И ДЕБЕЛОЧИЕТО МУ ДА ПРАВИ ДРУГИТЕ НА БАЛАМИ, ДА ГО НАМЕРИ И "НАПЛЯСКА" ЗДРАВО ПО ДИБЕЛИТЕ И ОХРАНЕНИ БУЗКИ.
АМА СИ ХЕМ НАГЛО,ХЕМ ПРОСТО, ХЕМ ИЗРОДЕНО ЧЕНГЕСЕРСКО ДЕБЕЛОГЪЗО КОПЕЛЕ .
ЗНАЧИ, АКО НЕ ИЗБЕРЕМ КРОКОДИЛА И БИВШ ПАРТСЕКРЕТАРИН цъцката цачева, падами и пропадами,АААААААА ....

ПЪЪЪКК НИЙ, НАРОДЪТ СМЯТАМИ,ЧЕ КАТО ИЗБЕРЕМ ГАНЕРАЛА, СУПЕР ЛЕТЕЦ И МЪЖ И ПОЛОВИНА, ЧЕСТЕН, ПОЧТЕНУ СМЕЛ И СЪС СУПЕР ИНТЕЛЕКТ. ПОД НЕГОВОТО РЪКОВОДСТВО
ЩЕ ВЪРОДИМ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ Я НПАРАВИМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.
ЕДНА ОТ НАЙ - БЛАГОДЕСТВАЩИТЕ В ... ЕС И СВЕТА.


Не одообрявам мазохизма. Удрям и убиваам. Никакви дискусии с олигофрени. Един свекавиичен междувеждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди.
И един музикален поздрав за Вас:
https://www.youtube/watch?v=pGemc-f4VOk



цитирай
6. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми.
03.11.2016 20:30
Между тях има две много интелигентни дами - специално им благодаря. Повечето от коментариите са като този, който поместих в блога си. Като че на едно и също място са били подготвяни. Понеже съм много дискретен, този път няма да спомена думата Центъра.
цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Бай Коста, има резон написаното от теб!
03.11.2016 20:40
Напълно логично и правдоподобно е. Ето затова става ясно, че този път няма договорка между САЩ и Путлер да бъде харизана България на Кремъл и Евразия.
Ето защо другариатът тук, в БГ и по света е така освирепял и пърдят от ужас всякакви миризливщини.
Но няма да им се отвори парашутът!
Много ще пищят, ще има плач, пръцкане, скърцане със зъби и бездарни стихчета от Бездарника на БКП.
Много хубава "музика" ще дочакаме, много!
цитирай
8. germantiger - ...
03.11.2016 21:18
За комунисти и руснаци не гласувам! Такива са всички бг кандидати

Горд съм, че никога не съм избирал никой!

НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ И СЕГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ - ШИБАНИ РУСКИ ШЛЮХИ НЕ ИЗБИРАМ!

Шибаната анархо-комунистка Емма Голдман е заявила:

„Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят!”

А алкохолика Чърчхилл е казал/написал:

„Най-сериозния довод срещу демокрацията е 5-минутен разговор със средностатистическия избирател!”

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОЯТА ПОЗИЦИЯ НА НЕГЛАСУВАЩ Е ДОБРЕ ДОШЛА ЗА КОМУНЯГИТЕ И РУСОФИЛИТЕ.
цитирай
9. wasp - За съжаление...
05.11.2016 13:56
верни констатации.Както е тръгнало ако безродниците путинофили надделеят ще почнем да се редим за шенгенски визи.
цитирай
10. kordon - до planinitenabulgaria
11.11.2016 11:25
Напълно съм съгласен с констатациите в материала. Според мен, планът за сваляне на всяко правителство, което не обслужва комунистите и руските интереси, работи винаги и по всяко време. Той беше ефективно задействан през 2012 г., когато бе свалено правителството на ГЕРБ. Но силата на проруските саботьори в България се дължи преди всичко на политическата неграмотност и историческото невежество на народа ни. Затова проблемът не е в партиите, политиците, политическата класа, модела на управление, Конституцията, институциите, злоупотребите, корупцията и останалите негативни явления, а в нас самите, защото гореизброените са само функция на обществото ни, т.е. те са такива, каквито сме ние. Когато гражданите не се интересуват от политика или когато подхождат към нея емоционално и с предразсъдъци, тогава те не могат да вземат адекватни и рационални решения. Казано по друг начин: "Каквото посеем - това ще пожънем".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180511
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031