Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2016 21:49 - ПЕТ СКЕРЦА ОПУС 1959
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1227 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.08.2016 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                 С посвещение на чара:

      ПЕТ  СКЕРЦА  ОПУС  1959, ИЗБРАНИ  ОТ  ДАМСКИ ФЕЙСБУЦИ

      Скерцо №1:

      Привържениците на Путин са вдъхновени от Бащицата във връзка с Негово посещение при откриване на нов завод в Русия. Забравих кой е точно е градът, но пък запомних какво е направил Той там за хората. И аз както и приятелките на фейсбучката писах „одобрявам!!!”, защото изпаднах във възхита от постъпката му.

   НякАакви руски фирмаджии построили до стария завод нов, модерен, защото дейността им се разрастрстнала, извършвали износ по второ напРавление и имали нужда от по-голям завод. При откриването му те поканили Путин и Той дошъл. Само че не фирмаджиите посрещнали Путин, а биринджии от синдикатите. Казали Му, че от три години фирмаджиите не са изплатили нито рубла на работниците, които настояват да си получат заплатите. Путин се замислил, попитал за имената на фирмаджите, седнал, извадил един лист и започнал да пише нещо.

    Минало откриването, последвал тържествен обед, но Путин вместо да яде, попитал фирмаджиите изплашат ли редовнто заплатите на работниците си. Отговорили Му, че не, защото нямали пари. Тогава Путин извадил от куфарчто си листа и казал:

-         Подпишете се!

     Фирмаджиите се учудили - това се оказала Заповед от Негово име до тях да изплатят заплатите на хората веднага. Те възразили с мотиви, че нямали средства, но Путин изтъкнал, че щом имат пари за такъв голям и модерен завод не може да нямат пари за заплати и им казал:

-         Подпишете се, срокът Ви изтича днес!

    Фирмаджиите подписали, до вечерта задържаните заплати за три години на работниците били изплатени.

   Това за мен е истински държавник, бих го нарекъл и Месия. Исус Христос пише с пръст на пясъка, с което разкандърдисва канидатубийците с камъни в ръцете да убият жената жената, която е съгрешила, Путин вместо по пясъка пише на лист Хартия от куфарчето Си, в което носи печата за обявяване на ядрена война. Как единио образ да го не свържа с другио.

     Замислих се и се чудя, защо не Го поканят в България да разреши въпроса с неизплатените у нас заплати. А като уреди заплатите на хората, Той би могъл и президент да ни предложи, има толкоз подходящи – Явор Хайтов, Слави Трифонов, Николай Бареков, Волен Сидеров. Така Той  ще пресече спекулациите на политическите партии за предложените от тях личности. Дано ообаче да подкрепи моя кандидат, Слави Трифонов. Аз повервах в него.

   Заповядай, Путин у нас, имаме нужда от Теб – със Заповед на лист хартия да изчистиш батаците ни със срок кроя на деня.

 

       Скерцо №2.

       Една американка на 50 години си изгонила мъжа. Довела си в къщи любовник на 25 години - да се заеме малко с нея, защото мъжът й вече отказвал да я обгрижва, а мераците й растяла, растяли. Яко я поел младокът – изчезнали й бучките в гърдичките, проблеми имала с най-интимното си място, и те минали в историята, нервите й стабилизирал, но голямата й радост била, че се отървала от запека. А тя е имала такъв запек, че се е налагало да постъпва в болница за разбиване на консистенцията в правото й черво, което оставало упорито там и не падало. Дамата препоръчва на приятелките си от фейсбук и те да се отърват от запека както тя, ето как:

    Младокът имал склонност към аналния секс, който в началото не се харесал на дамата. Впоследствие обаче и тя се оринтерала по неговите мераци и двамата превърналии този вид контакти в изкуство. И о, чудо - запекът минал в историята. Два три месеца след този тип интимно третиране тя вече нямала проблеми, защото вече всичкото падало. И горещо препоръчва на приятелките си от фейсбук ако имат такива проблеми, да ползват богатия й опит.

 

    Скерцо №3:

    Доста млада дама на 23, за която все не се нимирал приятел и била изнервена намерила начин да се отпуска самаи то не само да се отпуска, но и да спи по цяла вечер като бебе, ето как.

   Връщайки се от работа, всяка вечер дамата влизала по два часа в банята и пръскала със силна струя на душа най-инитмното си място, но не пояснява кое е то. В края на втория час вече се отпускала и сънчо идвал. След като започнала да „работи” с душа, тя повече и не помислила за мъж. На въпросите обаче не е ли малко скъпо това удволствие, тя отговаря с твърдо не. За седмицата това удоволствие й излизало коло 50-60 долара за количеството вода плюс 60-70 долара за подгряването на водата, което прави 100-120 долара на седмица.

   Следват препоръка към приятелките й от Фейсбук и те така да започнат да се отпускат и да им се приспива, когато са нервни…

 

    Скерцо №4 :

    Тази история е като Първото скерцо, мисля, че фейсбучката не е у ред. Да беше писала нещо за гениталията си, за това че й избързва или закъснява, бих го приел, но да изпитва оргазъм за това, че Путин има най-страховитата ракета на земята, не считам за нормално.

    Ето какво е публикувала във фейсбука си тази простачка.

  Москва първа осъществи това, за което дълги години си мечтаеха във Вашингтон. Тежката междуконтинентална ракета РС-28 "Сармат", която предстои да влезе на въоръжение в руската армия, обърка всички карти на американските генерали. Защото в своя не-ядрен вариант тя представлява именно онова оръжие за "мигновен глобален удар", с което САЩ отдавна плашат целия свят. Но на практика се оказа, че американците са просто неспособни да създадат за своя "глобален удар" ракета с нужните характеристики за скорост, далекобойност, точност и сигурност. А виж, "изостаналите" руснаци създадоха и Москва вече разполага с него. Между другото: във варианта си с ядрено въоръжение, е достатъчен само един "Сармат", за да нанесе неприемливи за САЩ поражения! 
Скорост, точност и неуязвимост - днес в медиите много се говори и пише за военния "хиперзвук", но по принцип доста неясно си представяме какво означава това. 

Казано простичко и без засукани научни термини: "хиперзвукът" е способност на някакъв материален обект - например самолет или ракета, да маневрира в атмосферата със скорост, която поне 5 пъти да превишава скоростта на звука, а тя е 331 метра в секунда, т. нар. "число на Мах". Във военната област това отдавна е достъпно за междуконтиненталните ракети, които летят със скорост до 25 Мах - но те я постигат само в космоса, в безвъздушното пространство на височини, където липсва съпротивление на въздуха и, съответно, няма възможност за аеродинамично маневриране и управление на полета. 

Военните самолети днес може да се използват ефективно само на височина до 20, пряко сили до 25 километра. Космическите апарати - на височина не по-малка от 140 километра (параметрите на ниската орбита). Промеждутъкът височини от 25 до 140 км е недостъпен за военно използване. Но именно този диапазон, който е достъпен само за хиперзвуковите летателни апарати, е фантастично перспективен от гледна точка на бойната ефективност. 

Защо хиперзвукът е толкова важен за военните? Отговорът е прост и се състои от 3 думи: скорост, точност, неуязвимост. Хиперзвуковите ракети, летящи с огромна скорост, са способни в срок до 1 час да поразят всяка цел някъде по земното кълбо. При това, благодарение на своята способност да маневрират и коригират курса си по време на целия полет, поразяват целта с изключително висока точност, буквално до метър. Освен това, се движат в плазмен облак в атмосферата, благодарение на което остават максимално скрити и абсолютно недостъпни за която и да било система за противоракетна отбрана. По този начин превъзхождат многократно всички съществуващи образци оръжие, включително термоядрените боеприпаси. 

Хиперзвуковият полет е неразличим не само за съвременните радиолокационни средства. В обозримото бъдеще дори не се предвиждат средства за прехващане на подобни ракети. Явно неслучайно руският вице-премиер Дмитрий Рогозин, коментирайки перспективите за създаване на хиперзвукови апарати, заяви, че по значение и влияние върху стратегията на въоръжената борба този технически пробив може да се сравни само със създаването на атомната бомба. 

Появата на серийни образци хиперзвуково оръжие ще извърши истинска революция във военното дело. Първият, който успее да снабди масово армията си с такива летателни апарати, ще получи, по същество, абсолютното оръжие, способно да решава всякакви стратегически задачи в най-кратък срок и с минимални загуби. Например: бързо, неотвратимо и безнаказано да унищожи военно-политическото ръководство на всяка страна...

   За такива хората казват:

   Ни я знам, ни съм я чувАл, но да ти е драго да й ебеш майкята…

 

    Скерцо №5:

    В последния брой на в/к Уикенд има изказване на популярната водеща от Телевизията, Николета Лозанова. Тя е популярна, защото предаването й е глупаво, а днес глупотевините са най-търсената стока. Същото е и в социалните мрежи, където такива като нея винаги са с най-много прониквания в постингите им и компютъра ги висва на Първа страница.

   В сапунката тя хвали футболиста Кристияно Роналдо, който с нея се изявявал като страхотен любовник, макар в живота да бил гей. И други дами в нета, подобни на нея по акъл и не правене на смисъл в постингите им има, но го дават по модата - простотията днес е стока, която се търси. Вероятността да попаднеш на непростотии в нета е по-малка отколкото да се намери български гражданин с билет в автобус №79. И още едно сравнение мога за направя, някой да мине през Плевен и да не фане трипер, но няма да го направя.

    Поучително нещо е фейсбука, особено за дамите, които споделят опита си. Преди 9. 09. 1944 г. най-големите курви хората с уважение наричаха каките. Сега тия каки, за които не може да се намери мъж за тях пишат, та се късат и то на теми, които хич им не подхождат, но въпреки това те се вземат на сериозно. И после се чудят, защо мъжете вместо да проявят интерес към тях побягват от тях.

    От написаното от фейсбучките ясно се вижда, че докато Борисов е на власт, консистенцията в правото черво на дамите никога няма да им се оправи. Защото вместо да се заеми с тази важна задача, той оре небето. Докато македонското помаче Плевнелиев е на внласт, водата на яз. "Искър" ще се изразходва за впръскване всичкото количество газ от Русия - за подгряването й. Докато не се поеме властта у нас от БСП нищо няма да се оправи. Проблемите на България също могат да се оправят, но никой не кани Путин - за ден, за няколко часа, той ще ги оправи. Единственият умен политик се оказва Плевнелиев – Нинова му каза, че не става за президент и никога не е ставал и той се отказа от надпреварата. Само на него му увря глъвътъпростъ…

  Завършвам с песeн на една кака: 

    






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12291201
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930