Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2016 12:57 - ПОПУЛИЗМЪТ, ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ И ПЛАТЕНИТЕ НЕТОВИ ТРОЛОВЕ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.07.2016 06:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПОПУЛИЗМЪТ,  ПРОМИТИТЕ  МОЗЪЦИ  И  ПЛАТЕНИТЕ  НЕТОВИ  ТРОЛОВЕ – ТЕЖКИТЕ  ОРЪЖИЯТА  НА  ПУТИН  СРЕЩУ  ЖЕЛАНИЕТО  НА ХОРАТА  ОТ  РАЗЛИЧНИТЕ  ДЪРЖАВИ  И  ЕТНОСИ  ДА  ЖИВЕЯТ В  ХАРМОНИЯ   И  МИР

 

    Повод да напиша този постинг стана едно излъчване по КЛАСИКА на сцената от операта Дон Джовани, когато статуята на командора влезе по време на купон на Дон Джовани при него и поиска той да промени живота си съгласно естественото Божие употребление. Дон Джовани отказа и статуята го уби. Това е най-силната сцена от всички опери за мен. Един свикнал да живее в измисления от него измамен свят, обкръжен от подобни на него не може да стори това дори с цената на живота си. Все едно статуята на командора да увещава Путин или Ким Чен Ун да се откажат от ядреното си оръжие. Няма да стане - с тях ще се случи същото като на Дон Джовани когато дойде часът им.

 

    Аз пътувам доста /от Мумжидан до Лос Анжелес/ и имам доста информация от свои близки, които живеят по Европа и Америка, от свои приятели, които живеят в Турция и в Сърбия и по други краища на света, някои на 20000 км. от България. Разполагайки с тази информация аз се учудвам на приматите, които, сплътили се на групички по типа на сталинските тричленки пишат и пишат глупост след глупост, за които обаче се намират достатъчно читатели, бих казал много, дори - най-многото. Като контрапункт на тези спамници ще напиша и своето лично мнение по тази тема.

 

    Популизмът е нещо страшно. Той не е разработка на Центъра, но е внедрено като едно от най-могъщите му оружья. Популизмът – това са лъжи, приготвени от политици-измамници за най-необразованите хора, които могат да се ловнат на тях и да бъдат манипулирани за ползване като електорат при избори с цел спечелването им от хора с ентелект на примати. Нека да не са чак примати, да са от следващото стъпало, напр. маймуни с влажни носове, известни като полумаймуни, пък и дори истински маймуни, които вече са социални животни.  Популиизмът образува много страшни метастази – за да минава той, системата трябва да бълва манипулируеми примати. И тя работи много сериозно в тази насока чрез образованието, медиите, рекламите, подбраните изроди, които явява по телевизията да правят звуци, вместо нещо, което да прави смисъл. Те стават пример за стремежа на децата, които не могат още да мислят и преценяват и така децата биват обърквани в живота за дълги години или за целия си живот. Ако подрастващите са малко по-умни, популизмът не намира почва сред тях.  В кои държави популизмът намира почва и дава плодове? Това са държавите с традиционно нисък интелект на етноса им. На първо място сред тях е Гърция. Там популистите дори са на власт, а на върха е башбиринджипопулист, мязащ на дете идиотче със затлъстял език. Кой е най-големият му приятел държавник, нека някой познае от три пъти. За популистите в Гърция виновна за сегашното им положени е Меркел, която ги ограбила, но Путин ще помогне. Може би той ще започне да им дава и опрощава кредити?

   Популизмът е силно представен и в България. Волен Сидеров, Ники Дудука и не помня още кои обещаваха заплати по 3000 лв. и пенсии по 1000, но не всички се ловнаха на подмятания от тях фалос. Не всички, но достатъчно, за да пречат ловналите се на лъжите им и депутирани в парламента нещата в България да потръгнат. Популистка държава е и Сърбия, а също и сплътената по линията на титовия комунизъм с нея Македония. Тези две страни ще загинат заради популизма, първо Макеония, но въпреки това те го химнословят. За всичко лошо им са виновни американците, ЕС и НАТО, всичкото добро им идва от Путин. С песни те го призовават да доди и да ги крутули от тях.  Популизмът е силно представен и в Италия, напр. в областта Реджо Де Калабрия, от които северните италианци искат да се отделят с граница. За тях Германия, Англия и Франция са виновни за покачването на цените след влизане в еврозоната, а не мафията им. Силен е популизмът и в Северна Англия, където младежите са неоправни с акъла, но пък чевръсти с бутилките. От тях идва основният английски контингент по Слънчев бряг. Популизмът е силен и във Франция, където той с успех се ползва от една простачка, националистка, която лъже неуките французи /б. м. преселници-неграмотници от Африка и Азия/, които не различават тъмно от светло, но са елеекторат. Друга простачка като нея /на фалшивия популистки кон/ спечели изборите в Рим за кмет. В някакав степен популизмът съществува и в Испания и Португалия, едни от най-изостаналите в културно отношение държави на ЕС. Уточнявам, че гърците непрекъснато лъжат ЕС, че ще направят заводи с кредитите, ще открият работни места, но вместо това те много бързо преработват кредитите в…екскременти. След което агресивно искат нови кредити и прощаване на старите, играят охисиртаки, рисуват Меркел със свастики по всичките й видни места.  Португалците бяха още по-директни – всичките пари, които получиха от ЕС за инфраструктура те ги откраднаха. Зарпади тях получаваме сега парите за пътища от ЕС по доста сложна схема. Популизмът има почва и в Холандия.  Холандските селски стопани искат премахване на ембаргото срещу Путин. За самолетът с избитите от джелатите на Путин холандски младежи на обелват и дума, за нещастниците в новите три народни републики – Луганска, Донецка и Кримска – също. Те искат да си продават продукцията в Русия и да печелят, какво става около тях си мислят, че не ги засяга. Както приимера на Маркс за капиталиста, който за печалба ще произведе въже, макар да знае, че с това въже ще го обесят.

    Популизмът не е само в тези държави, него го има и в Русия, но слабо. Популизмът там е отстъпиил тотално на национализма, а биринджисветовният им националист е Жириновски. По същия начин Воленчо се пише националист, а играе заедно с язовирния доктор Аамед Доан за Путин, вместо етническият турчин да е първият неприятел на нашия биринджи националист, какъвто се води по документи. Но пък може би вместо истинси Воленчо е националист менте, получаващ за това заплата от Центъра. Чрез популизма  Путин трови отношенията между хората в самите държави, където те са необразовани, ползва ги за свои цели, напр. ромите в България и младежите в Северна Англия, които благодарение на безпросветността им той може да манипулира чрез агентите си в тези държави. Крещящ пример са англичаните – приматите от Северна Англия, които изиграха решаващата роля за излизане от ЕС, по пък бяха подпомогнати и от бетонните глави по Лондон и изродите по цяла Англия, плод на непредумишлено островно кръвосмешение и на безумно пиянство, за които най-великото достижение на човечеството е бутилката.  Нормално – Англия има интереси, тя няма прятели. Сред такива личности, които не притежават ценностна система върви популизЪма.

 

    Второто оръжие на Путин срещу хората са промитите мозъци. Това са индивиди, в чието мислене са вкарани грешни команди и от които те не могат да се освободят дори да ги осъзнаят в един по-късен момент от живота си. В този клас причислявам и безпартийните комунисти, които съзнават, че са заразени с брадатата спирохета на Маркс, но не се притесняват, че заради нея те няма никога да бъдат нормални хора.  Множество промити мозъци има в бившите страни от соцлагера - 100% са в Северна Корея и над 80% в Русия. В Русия има и интелегенция – Политковская, Немцов – но не им се случваат хубави работи на такива. Така е било от 1917 г. -  макар и не така жестоко с тях се постъпва по актуализиирани методи на Центъра и сега. Промитите мозъци са тези, които след отхождането на Путин ще клонират системата, както стана със сегашния кмет на Своге. Нямаше го няколко мандата, заместваха го от други партии, но създадената от него корупционна ситема функционираше безпогрешно при всички режими. Докато неговите хора си го турнаха отново. Те работят по неговата система и са свикнали с него така, както някога въшките с ДДТ-то. Този, който е на върха може много да направи, но ако той е и идиот, идиотите, култивирани по неговото време ще изберат нов идиот след отхождането на стария, като него, ако не и по-голям. Пример – това, което стана след отстрела на Кадафито със златния му пистолет - нещата в Либия не се оправиха. Като си гръмнат руснаците Путин или той се спаси по сценария на Янукович, това няма да е гаранция, че там нещата ще потръгнат. Там всичко е объркано вече 100 години, хората вярват единствено в далаверата, палката и нагайката, те вече нямат основата за промяна, ценностна система. Корените на злото там вече са много на дълбоко и дават горчиви плодове, както казва нашия светец Свети Иван Рилский в Завета преди успението си.

 

     Третото тежко оръжие на Путин са платените му хибридни войници в нета.  Те са много лесни за откриване, защото терминологията им е налята в мозъците им от една централа, методите им на „работа” са подобни. Те сменят често снимката на ника си, имат клонинги, които също са платени, темите, по които пишат са поръчкови, казусите – досущ същите. Тези хибридни войници на Путин се групират по типа на сталинските тричленки, а дейността им протича по сценария на чалгата. В чалгата има чалгаджия, който пише музиката, така си вади хляба, останалите са чалгарчета, нека ги нарека жертви на чалгата, защото тя ги е превърнала в чалга поколение. Нетовите тричленки са малко по-различни – един в тях се пише чалгаджия, другите двама – чалгарчета, допълват с коментарии  чалгаджията, после едното чалгарче става чалгаджия, а чалгаджията приглася на третото чалгарче. Няма да давам конкретни нетови примери. Преди години наричахме тези бригади балумбаджии, сега – чалгабригади. Моделът може да се усъвършенства по примера на т. н - тричленки за модерно общуване, които ги има в САЩ и Запаадна Европа, състоящи се от по три педераса. Един от тях на купон играе напр. ролята на мъж, а останалите двама – на жени, които той обгрижва, На следващия купон „мъжът” се изявява като „жена”, а двамата „мъже” го скъсват от обгрижване. Възможните комбинации на тричленката за модерно общуване са шест. Вероятно чалгатричленките са запознати с този вид взаимотношения, но едва ли знаят, колко лесни за разкриване са те дори от неспециалисти.

 

    Тези неща се променят с времето, защото светът върви напред. Всички виждаме, че в България американският начин на живот навлиза  и че не може да бъде спрян. Той обаче навлиза и в Русия, но понеже там всичко е ненормално, навлиза им през задния двор, като този начин на живот там сега водят мужиците, както руснаците нариичат техните си мутри. Мужиците химнословят Путин, но я карат точно по американски, лъжейки, че го дават по путински. Там тия неща сега вървят, защото Путин никога не е бил толкова зле като кърмчия. Китайците открито искат Сибир, където те вече се населиха, защото там практиически руснаци няма. Заради нагъчкването на Крим с ракети го подбраха отсам, от към НАТО. Сахалин и Курилите също са обезнаселени от руснаци, Япония си ги иска. От друга страна Путин няма ресурси да се противопостави на целия свят, защото деиндустриалиизира Русия и раздаде богатствата й на бившите най-първи от КГБ, днешните олигарси. Затова имитира активност, изразяваще се в подмятане на ракети. Единственият му отговор на положението, в което е изпаднал е да сее разцепление сред държавите и да може на тази база да установява с тях икономически контакти, кето му носи някакъв успех. Този успех обаче ще задълбочи агонията на руснаците когато те самитее си утепат Путин или той избяга както Янукович. Но кои ли ще да са държавите, които ще предпочетат сношения с него вместо с нормалните държави…

    В Сърбия, когато започват да ме бъзикат, колко погрешна е линията ни, че не сме с Путин, аз им казвам, че съм по-умен от Путин. Ефекгът е като от падане на мълния върху опитващите се да влезнат в орални сношения с мен. Сега офицално заявявам в блога си, че съм по-умен от Путин с мотиви, че не може един човек да противопоставя страната си срещу целия свят и че това ще го доведе до финал, чиито сценарий е описал геният-пророк Пушкин в трагедията си Борис Годунов.

   Оставам с надежда, че Путин отвреме на врем отваря блога ми. Този път той наистина трябва да го отвори. Иначе – плохо…

  image        







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182281
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031