Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2016 23:05 - ДА СПОДЕЛЯ И АЗ МОИ МИСЛИ ЗА "ЕВРОВИЗИЯ"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1422 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 19.05.2016 23:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                ПОСТИНГ  ЗА  НАЙ-ПЪРВАТА  СТРАНИЦА

                            /Вдъхновено от Валерий Венцьев/

        Радвам се, че и и други започнаха да пишат по темите, които са присъщи в блога ми. Ето и един товарщ, който явно също понаразбирва от музика и от оперативна работа, щом се е заел с този заплетен казус. Но за да се убедя, че разбира от музика ще стане възможно само ако той може да прокоментира написаното в линка, с който го сезирам: http://planinitenabulgaria.blog.bg/muzika/2015/02/14/330-godini-iohan-sebastian-bah.1338399. За да се убедя пък, че е чевръст в оперативвната работа ще стане възможно ако той напише серия постинги за Юрий Дроздов и Василий Фартышев. Като дългогодишен професор на Катедра „Култура” към Центъра винаги изисквах от студентите ми максималното по време на процеса на обучаването им от мен, за да бъдат те интелигентни оперативни работници, а не да излезат от аулите на това най-уважавано в света висше учебно заведение на интелектуално ниво маймуни с влажни носове.

   А сега конкретно за Евровизия 2016:

 

   Като пенсиониран бивш кадър на Центъра с право да тегля информация от масива му със степен на секретност 5С извадих нещо за Джамала.    
   Оперативният му работник го води мъж, а не жена, е първото нещо, което ми направи впечатление. Второто нещо, което също е забележително е една постъпка на дядо му, Джамалага от гр. Житомир. Към биографията на сегашната Джамала оперативният работник от Центъра е отбелязал с гриф "Совершенно секретно"-  дядо му ебал змия. Случаят е описан точно от агента на Центъра – змията /смок мишкар/ се опитала да го ухапе, но си намерила майстора. След този случай змията поради обада напуснала имота му.

    От позицията си на пенсиониран професор на Центъра считам, че има нещо тъмно с този субект Джамал/а/. За песента обаче имам конкретно мнение – ще приложа клипове от Ю-туб с четири песни, далеч по-съвършени като музика и с по-смислени текстове от таза на Джамал. Щом товарищ Венцьев пише на тема музика  и се спукват да го четат, защо да не последвам и аз примера му и да се спукат от четене и слушане още, проникващи в нета. Товарщ Венцьев е един от тези, от които аз се уча.

    А сега и една снимка от архивите на Центъра, която стана актуална след осъждането на  предателката Надежда Савченко от Путин. Ето и самата снимка:

                 image

 - Ти колко взе за българските медици?
 - 400 милиона долара.
 - Аз колко да искам за Надежда Савченко?
 - 400 милиона е добра сума, искай и ти толкова, повече няма да ти дадат.
 - Малко е, брат. Цените на нефта много паднаха, трябва да избивам от някъде загубите. В Надежда ми е надеждата да си върна загубеното от газа и нефта.













Гласувай:
6



1. slavimirgenchev1953 - Бай Коста, ако имаш предвид оня Валерий Венцев,
20.05.2016 08:32
той е награждаван от Центъра за вярна служба под знамената.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Точно оня
20.05.2016 10:04
Валерий Венцьев имам предвид. А за празната кратуна - едно приложение:
Киро Японеца го гръмнаха в главата и все му лекуваха увредения от куршума мозък, вадейки части от него. Като му го извадииха всичкия, човеко се управИ.
цитирай
3. kasnaprolet9999 - Леле, умреш да се похвалиш: &quo...
20.05.2016 22:49
Леле, умреш да се похвалиш: "Като дългогодишен професор на Катедра „Култура” към Центъра винаги изисквах от студентите ми максималното по време на процеса на обучаването им от мен, за да бъдат те интелигентни оперативни работници, а не да излезат от аулите на това най-уважавано в света висше учебно заведение на интелектуално ниво маймуни с влажни носове."
Що си мислиш, че ти вярваме :))) Виж, като пишеш за планините и твоите маршрути си е друго нещо, идва ми да тръгна по твоите пътеки.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Жените все мислят, че ги лъжа...
23.05.2016 19:01
kasnaprolet9999 написа:
Леле, умреш да се похвалиш: "Като дългогодишен професор на Катедра „Култура” към Центъра винаги изисквах от студентите ми максималното по време на процеса на обучаването им от мен, за да бъдат те интелигентни оперативни работници, а не да излезат от аулите на това най-уважавано в света висше учебно заведение на интелектуално ниво маймуни с влажни носове."
Що си мислиш, че ти вярваме :))) Виж, като пишеш за планините и твоите маршрути си е друго нещо, идва ми да тръгна по твоите пътеки.


Аз помогнах на цяло поколение оперативни работници, подготвяни за ръководни длъжности в областта на Културата да бъде по-оправно на местата, където е турнато от Центъра. Сега съм вече пенсионер, но ето, че вече годиина ме канят като анализатор на психологическите промени в мисленето на Балканите. Вероятно в Центъра имам добро картонче. В последно време се изявавах там като психоаналазатор на жени на ръководни постове, но вече тази дейност разпрострях и върху хора, от които се интересуват оперативни работници, на политици и депутати. Затова не само съм канен в базата ни /"Вучина махала"/, но и участвам в подготовката на занятията по актуалните теми. Днес се връщам от там, където имах оперативна работа.
Следващият поздрав със снимки от базата ни ще посветя на теб. Тъй като всяка моя буква, която минава през нета се следи в Центъра, няма да издам местонахождението на нашата база. Темите този път ще са: най-новата тежка хиперракета на Путин, утвърждаването на кандидатурите на Барека и на Слави за президент, бъдещето на Прешево, Буйновац и Медвеж, новата рола на Черна гора на Балканите, ще излезе ли Сърбия от цугцванга, в който я вкарва Путин и срещу който младежите вече негодуват..
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12283165
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930