Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 09:32 - ПОСТИНГ ЗА ПЪРВА СТРАНИЦА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

              НЕ СКЪСВАЩИТЕ С КОМУНИЗМА ДЪРЖАВИ

                          ЩЕ БЪДАТ РАЗКЪСАНИ ОТ НЕГО

 

      Моите постинги са интересни, но са предназначени за много малко нетови посетители – туристи, еколози, любители краеведи. Постингите ми са резултат на много усилия, които обаче не ми тежат, а ме радват, защото контактът ми с Майката-природа е нещо много важно за мен. Тази е една от причините да съм доста различен от съвсем влизащите в стандарта хора, но има и други причини. Поради темите и поради начина ми на описание на най-дивите кътчета на Родиината ни почти никой не чете написаното от мен с малки изключения. Времето на моите постинги за природата на страната ни и процесите, които текат в нея, видяни при пътуванията ми ще дойде след доста години и то при едно условия – ако хората се откажат от магията и се върнат към Божите ценности. Не само, че съм четен от малко хора, но има и такива, които не са доволни от постингите ми. Давам пример с гласуването срещу постинга ми за Балкана, към който съм описал 37 производни от него планини. Аз толкова се трудих за да покажа, че Балканът е най-голямата наша планина, че той не се разпростира върху 10000 кв. км. а въху 25000, но пак има недоволни от мен. Вероятностите са две – или този читател е по-вътре в темата от мен или пък интелектуалното му развитие отговаря на това на полумаймуните.
   Ще внеса обяснение към това понятие - такива, подобни на предците ни има доста сред нас и сега. Някои от тях дори пишат в нета.

    По възходяща линия бозайниците след няколко милиона години  от появяването им преминават в примати. Приматите първи осъзнават, че с ръцете си могат да ползват дървета и тояги като оръжия и се изявяват агресивно спрямо вида си. Те не мислят, а действат първосигнално и по това си качество наподобяват на днешния култивиран от медиите и рекламите вид промити мозъци, чиито действия са подобни на тези на приматите, намерили тояги по гората. Разликата е, че вместо тояги сега се ползват нетови изяви.

    След бозайниците идват маймуните, но това не става изведнаж. Първи са полумаймуните, които притежават влажен нос какъвто имат кучетата, мечките. Истинските маймуни след тях вече имат сухи носове, каквито са нашите.

    Връщам се на изходна позиция: Едва ли гласувалият срещу постинга ми за Балкана знае повече негови производни планини от мен - аз се изявявам като турист по Балкана вече десетки годиини, а като ходя и гледам. Остава предположението ми, че недоволният от постинга ми вероятно има влажен нос. Кой ли ще да е той? 

    Тенденцията обаче да се четат най-много постингите, в които се пише за Путин набира мощ и желанието ми да ме прочетат и мен веднаж много хора, туитъри и фейсбучки и други подобни нетови изявниц/чк/и реализирах в този постинг, в който и аз ще напиша нещо за него, ще поместя и негова снимка. Така ще ме „посетят” повече хора и поради проникванията им в блога ми ще допринесат ли да ме ме турнат ли за по-пръв /б. м с много посещаван постинг/, ще си покаже…

 

      Мнозина политАНАЛизатори, политоведи, прогнозисти, ясновидци, политици, журналиисти и какви ли не обясняват защо Калфин напусна плавителството, където имаше пост на вицепремер. Колко неща се изприказваха, които не правят смисъл, а никой не каза в прав текст:  
      Търсете дългата ръка на Путин!
Потому что говорим Путин, пониимаем задкулисие, говорим задкулисие, понимаем Путина. Точно той е заинтересован да клати правителстото, защото сме в ЕС и в НАТО, а затова той има у нас много мощни инструменти. С партията АБВ той има енергийни алъшвериши, като се започне от Агент Гоце. Не стана както той искаше, но надеждите умират последни - неговите агенти тук са живи и са на огневи позиции. Въвеждам таг, Южен поток, моминската мечта на бащицата на руските олигарси. АБВ са му петата колона в парламента ни. Още една пета колона има Путин в парламента, ДПС. Показа го язовирният доктор Ахмед Доган, който отново спаси България. Първият път с формулата за етническия мир, сега с формулата против Ердоган и в защита на Путин. Как да му не дадеш едно-две милиончета за консултантски енергийни услуги. Той също играе в енергийната мафия. Напомням, че първият път той не одобри приватизацията на Електроразпределенията, а вторият път не дойде да гласува. Предполагам, предоставени са му били желаните от него "мотиви". Сещам се и за още пети колони – тези, които уж се борят за социална политика, а към тях са олигарсите - столетницата БСП. И Атака работи за Путин. Тези пети колони са предните постове на Путин, но той има и още в актива на другите партии, ще ги упомена и тях когато им дойде часът. Как бать Боко ще провежда линия, каквато той иска, когато седящи ооколо него, натресени му от Центъра и наактивирвани по казуси от там да работят срещу интересите на България и в интерес на чужда страна, няма да посоча коя, имат решаващата дума. Как в парламента ще се гласуват закони, след като половината депутирани /с платени ромови глатове?/ са подкрепници на Путин.

    Как така нито един политовед или социовед не се сети да подхване тази тема във връзка с отхождането на Калфин от правиителството и новопредставянето му в АБВ. Като го погледне човек – не специалист, заемал важен пост дълги години в Центъра – той забелязва, че Калфин първо е изненадан и второ е поставен от Путин в едно положение, коета в шаха се нарича цугцванг. И този с този цугцванг го придвижват към поста канидатпрезидент за наближаващиите избори, та и там, како сега с вицето на Плевнелиев да има има човек

    С надежда този път да съм много четен и много пръв, приключвам този кратък постинг с портрет на Путин, който лично проверява качеството на ново руско оръжие, навлизащо на въоръжение. Твърди се, че той-разбира от оръжия както Доган от язовири. Отбелязвам - никъде не съм написал, че подкрепниците на Путин тургам към класа маймуни с влажни носове, такова нещо си е не помислювам.

image
                     







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12301716
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18380
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930