Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2016 12:42 - ЗАЩО ДА НЕ БЪДЕ ПРАЗНУВАН ПЪРВИ МАЙ И У НАС?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1120 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 03.05.2016 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

КОЛКОТО И ДА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МЕЖДУНАРОДНАТА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА РЕАКЦИЯ, СВЕТЪТ ВЪРВИ НАПРЕД

 

    С честването на Деня на труда и наближаването на деня, когато СССР пречупи гръбнака на фашизЪма и спечели ВСВ, честните и прогресивни хора по света, към които се причислявам и аз се наактивирват и напомнят за себе си. Вече има четири знаменателни случая, които начертаха посоката, към която се е устремил светът.

 

   Първият случай е Решение на Политбюро на Корейската комунистическа партия да бъдат забранени сватбите и погребенията!

   Моят коментар е, так точно надо. Какви са тия простотии, да се изразходват средства, сили и време за глупоости. Вместо тези простотии, от които страната нищо не печели, същите тези хора от сватбите и погребенията могат да произведат правилната за момента стока, напр. една ракета, оръдие, дори само няколко снряда, с които страната да унищожи врага, който ги дебне, а той ги дебне от три страни – от към Република Корея, от към Япония и САЩ. Погребения, сватби – глупости! Усилията на народа трябва да се насочат в правилната посока, начертана им от гения на гениите Ким Чен Ун – опазване на страната от империалистите, които искат да разпалят война на полуострова.

 

  Вторият случай е с възстаановяването на Празника на труда в Русия. Двадесет години този празник не беше официален, /б. м. задължителен/, сега правдата е възстановена благодарение на мъдрото ръководство на страната от бащицата й,  Владимира, за когого македонците написаха народна песен. Успехите по времето на управлението му по отношение повишаване на благосъстоянието на хората са невероятни, ще дам само един пример – квартирите на хората скочиха цената си 4 пъти в резултат на шашмите на американците с цените на петрола. От тази работа благодарение на бащицата отново спечелиха руските граждани. Ако някой е имал квартира за 25000 рубли миналата година, сега тя струва 100000 или руснакът е забогатял четири пъти за една година. А както е тръгнало, може да стигне и милион. Как да не се празнува такова нещо на Деня на труда!

 

    Третият случай – във Венецуела вече ще се работи само два дни в седмицата. За да не нарушава някой разпоредбата на соцкърмчията им през останалите дни токът ще се спира. Да им пожелая на венецуелците да преминат скоро на еднодневен работен режим в седмицаата, а защо не и в месеца. През останалото време ще могат да възблагодаряват на този, който им осигури толкова много почивка…

 

    Четвърти случай – кубинците вече ще имат интернет! Той няма за сега да има връзка с мрежите от света, те ще се свързват само един с друг в Куба, но и това е нещо. От две години те вече имат и мобилни телефони. Това е прогрес, който дразни империалистите, но хак им е..

 

    Колкото и да не се харесва на международната политическа реакция, светът върви напред, изтъкнах смазмащи примери. Към този процес мнозина от нета, приятели на тези четири страни, към които се причислявам и аз, се опитваме да присъединим и България. Защото и ние искаме двудневна работна седмица, с тенденция да премине тя в еднодневна, а като се откачим от НАТО и ЕС - въобще да не работим…

 

   Поздрави с най-актуалната песен на света:

   https://www.youtube.com/watch?v=CEfPo9R4K7g

   Да живее международното положение! 




Гласувай:
4



1. slavimirgenchev1953 - Мързеливците
04.05.2016 09:58
най-много обичат да празнуват пръви май и да карат другите да бачкат, а те да се скатават.
цитирай
2. sande - Да живее международното положение!
10.05.2016 12:15
Всеки ден е Дет та труда!

За нормалните хора!

За други е Безкраен празник!

И те ще умрат.
цитирай
3. planinitenabulgaria - За Първи май си спомням безкрайното четена на лозунгите по радиото,
10.05.2016 22:02
които местните лидери трябаше да записват и да правят плакати. Да живее международното положение е от там, но какво означава това може да бъде обяснено от измислителя му колкото измислителят на преводната рубла може да обясни що е това преводна рубла.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185456
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031