Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 23:23 - СВЕТЛИ ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД СВЕТОВНИЯ ПРОЛЕТАРИАТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1306 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 23.03.2016 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   СВЕТЛИ  ПЕРСПЕКТИВИ  ПРЕД  СВЕТОВНИЯ  ПРОЛЕТАРИАТ,

            ТЕЖКИ  ГОДИНИ  ЗА  КУЛТУРНИТЕ  ДЪРЖАВИ  И       

     НАДЕЖДА  ЗА  ИКОНОМИЧЕСКИ  ВЪЗХОД  НА  БЪЛГАРИЯ

 

    След толкова години бедност и неволи световният пролетариат вече има алтернатива пред бедността. Къде по света днес е пролетариатът ще поясня, защото това понятие придоби ново съдържание.

     По времето на Маркс пролетариатът бе предимно в Европа. Основната цел на борбата му тогава бе да изземе боагтството на капиталистите, да ги избие и да си го разпредели. Това се случи в няколко държави. Ленин първи изпълни тази мечта на пролетариата, но вероятно нещо сбърка – Коминтернът не може да сбърка!!! -  защото така се получи, че богатството на капиталистите свърши за 4 години и в началото на 1921 г. положението в СССР стана по-жестоко отколкото на французите по време на Парижката комуна.

    Сега пролетариатът не е само в Европа, той вече е по целия свят. Две трети от населението на Китай и Индия са пролетариат, почти половината от работещите в Латиинска Америка са пролетариат, около 2/5 от хората в Пакистан, Бангладеш, Северна Африка, Близкия Изток – също. Няма да изброявам всичките държави и континенти по света, в които пролетариатът преобладава. Спасението този път, почти 100 години след първато спасение, също е различно, защото грешката с избиването на капиталистите и отнемане на богатството им е отчетена. Трябвало е да им се изземе богатството и да се изиска да спечелят ново, после пак, не да се избиват. Спасението този път няма алтернатива - то е емигриране в Германия. Ако не става за там – в Швеция, ако пък в Швеция не може – в Белгия. Но най-добре е в Германия, защото там социалните помощи са най-големи, а германците са много сериозни. Те ще работят, а новопредставените в страната им от света ще живеят от помощи. Както арабите в Белгия, на които ще се спра в следващия ми постинг.     

    Един призрак броди над света - призракът на преселението на преобладаващата част на народите от всички континенти в Германия. За това голямо пътуване те имат и покана, лично от Меркел, както твърдят арабите, изтъквайки този мотив пред македонците, че ги не пускат да преминат през Македония към обетованата страна.

   Мислите ми обаче са насочени към ползата за новите ни бизнесмени, които се появиха след Десетото. Светът се променя, изискванията към бизнеса също. Появиха се много модерни бизнеси, един от които е каналджийството. За сега твърде малко чужденци пълнят джобовете на каналджиите ни и свързаните с тях хотелиери, посредници, полюционери – гранични, паспортни и всякакави, дето предизвикаха тази криза.  Ако вместо 100000 /араба/, колкото се твърди, че до сега са преминали през страната ни нелегално на път за Германия преминат между 2 и 3 милиарда от Индия, Китай, Пакистан, Балнгладеш и оставят тук таксите си за каналите, България ще стане богата като Дубай. И за мен перспектива ще има защото с познанията си на българските граници ставам отличен консултант на каналджиите. Давам таг на консултант, един от най-богатите хора на България, Алексей Петров, дължащ богатсвото си на предоставени консултантски услуги на тоя и оня. Убеденх съм, че по много показатели го бия абсолютно, значи по-богат от него ще стана.

     До сега се считаше,  че ако изсчечем горите си и превърнем страната си в пустиня ще си решим проблема с нефта, защото под пустините има много нефт. Не се получи, но с каналджийството ще се подкваси, ще станем по-богати от Швейцаррия! Само да поемнат тия от Изтока към Германия, ако може всичките! И ще поемнат, но ако ми отворят блога.

    Милиардний световний пролетариат, тръгнете към Германия!

Призовавам Ви нетово, но така направете, че да минете през България. Минете ли по други канали, хаир да не видите!

 image
            Пакистански поток за Кьолн 

image

Камионите на каналджиите поемат група афганци.

image

Нашите каналджии предлагат хотели от 3 звезди нагоре,
бърза обработка на документите срещу 3000 евро и 
доставка на сръбската граница за три дни.




Гласувай:
7



1. slavimirgenchev1953 - Те не са пролетариат,
24.03.2016 08:27
защото се предполага, че пролетариите поне нещо бачкат, гонени от камика на експлоатацията.
Тези са световен мангалиат - имат същия манталитет като нашия циганиат - готовански, комунистически, левичарски, кухеловенциатски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181894
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031