Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2016 22:31 - ЗА НАЙ - НОВИТЕ ОРЪЖИЯ НА ПУТИН
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2154 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 21.03.2016 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    ВЪВЕДЕНИЕ:
    В този постинг ще предам в резюме лекцията на г/жа Мастурбатовная, проф.д/р по военните статегии във ВВА в град Омск, която запозна командированите балкански специалисти на симпозиума на Центъра в базата "Вучина махала"  с най-новите оръжия на Путин. Понеже изнесеното от нея е разтърсващо, подтискащо, започвам с картини от една разходка около базата. 


image

                         Следват снимки на няколко Вучински водопади

image



image



image



image



image



image



image



image



image

        Тази маркировка я направих аз, колегите балканисти ми събраха камъните.

image

                     В опит за цъвтеж, но тук е още доста студено.

image



image

        Следват снимки на Вучинското цвете, което приехме че символизира Путин.

image



image



image



image



image



image



image



image

         Тази и трите следващи снимки аз имам претенциии, че символизират мен.
          Това е връх Вучина махала.

image



image



image

                                          Има муцуна, уста , уши, чело....

image



image



image



image



image



image

Тази и следващите осем снимки символизират ръководителите на НАТО, които търсят война срещу честните и прогресивни държави.

image



image



image

                             Тоя ако не е Обама сАмия....

image



image

                 Тази приехме, че прилича на Меркел.

image



image

Лицето на този прилича на анус, този държавник е само един.

image



image

Може би и това цвете наподобява Путин. Знаеш ли?

image

 Вучинското кладенче. От него вуците тук пият вОда. И аз изпих една чаша, имаше дъх на златна шума.

image

А този си водеше записки по лекцията на г/жа Мастурбатова, които следват:

                     ЗА  ОРЪЖИЯТА  НА  ПУТИН

     Отложената от миналия ден лекция на г/жа Галима Мастурбатовная – на причините за отлагането ще се спра в друг постинг – се проведе днес. Всичките в залата бяхме смаяни от мощта на руската армия, която командвана от Путин за минути може да простреля всички осмелили се да й се противопоставят държави. Ако няко отвори постинга ми, нека обърне внимание на този глагол, ПРОСТРЕЛВАМ, той ще се повтаря често.

    Г/жа Мастурбатовная започна лекцията си с въоръженията на сухопътните войски. Започвайки от танковете, доведени до съвършенство, поради което не могат да бъдат унищожени от вражески снаряди или ракети, тя проследи възхода им до днешния ден. Легендарният танк Т-90, който бе недосегаем срещу всички видове атаки е бил заменен с два още по-съвършени модели, които също са недосегаеми и разполагат със свръхмодерни оръжия. Новият Т-100 има монтирана на него противосамолетна система, която изстрелва до 30 ракети за 30 секунди срещу един или група самолети. Ракетите са от новото поколение, те летят със скорост до 10000 км./мин и срещу тях антиракети няма открити. Освен тази хиперсистема танкът е съоръжен с противоракетна система, която сама открива ракетата, насочена към него, а противоракетата се изстрелва сама по зададена от Центъра програма. Следващият модел Т-101 е подобен, но той разполага и с още нещо - противолодъчна ракети с обсег до 8000 км, които се изстрелват автоматично след задание от Центъра, като ракетата разкрива както кораби така и подводници.  

    Друго страшилище за американците е многоцелавата БМП, наречена Бумеранг. Тя е неоткриваема за радари, въоръжена е с всякакви леки оръжия и ракети с къс обсег на действие / до 1500 км/. Има радиолокационна система и е въоръжена с ракети срещу атакуващи я самолети, които тя сваля веднага след включването на радарите им.  

    От тази година влезе на въоръжение универсалната бойна машина Курганец, която може да се движи по водни площи, да се скрива под водата, да стои там с месеци на гюме и от там да изстрелва по протвника страховитите си ракети. За разлика от Бумеранга, Курганецът е на гъсеници, но въпреки това е една отлична крайбрежна подводна лодка, неоткривама от врага поради наличие на борда й на  заглушителна система от типа Красуха.

    Путин веече разполага и със самоходно оръдие-вездеход, наречено Коалиция, което също е модернизирано. Старото оръдие тип СВ имаше далекобойност на снаряда 70 км, на новото надминава 200 км, а реактивните снарядите се управляват от Центъра.

     Путин има в арсенала си и новата универсална машина за разстрелване на противникова техника, универсалната бронирана машина Ракушка. При нея главното въоръжение са ракетите, но тя има още лазер и заглушитерно устройство тип ХИБИНИ. Машината може да остане месец под вода и в един момент да разстреля целият тил на противника в радиус 700 км. Тази машина няма оръдията-убийци на Курганеца, чиито акумулативни снаряди пробиват стоменена броня с дебелина 1000 см, тук ударението е поставено на ракетите.

   И още едно сухоземно оръжие на Путин, тракторите Челябинск. Те освен, че орат, могат и да стрелят с ужасяващото си лазерно оръдие. Да си спомним спора между Русия и Китай в далечния Изток, когда трактор вспыхнул и все китайци в землю пропали. Това лазерно оръжие, монитрано на всички Челябинци се управлява от Центъра и може да пробива най-дебелите брони, включително титанът на корпуса на подводните лодки, корпусът на самолетоносачи, но може да унищожава и вражески спътници. Такова оръжие – трактор, който да потопява подводници и самолетоносачи, но да унищожава и спътници американците никога няма да имат.

   Стационарните ракетни бази на Путин вече са мобилни и пътуват непрестанно. Те никога не остават на едно място повече от минута.

Една от най-популярните ракетни установки е мобилната система Бал. Тя е предназначена да пази бреговете от десанти или приближаване на вражески кораби. Установката не се влияе от студ, лошо време и каквото и а било. Тя има заглушителна система, и изстрелва на автоматичен режим 96 ракети за 96 секунди, след което пуска нова серия, всяка ракета се насочва към врага от Центъра. Поради отличната си електронно-заглушителна система тази установка може да достигне до брега или до вражеския кораб и да го унищожи без да бъде засечена от него, но може да го унищожи и от разстояние до 500 км.

    Подобна, още по-нова мобилна установка е ракетната система Бастион. Тя може да защитава от враговете брегова линия с дължина до 1500 от двете страни на установката. Установката изстрелва свръхзвуковите ракети Оникс, които летят със скорост 12000 км./час и не може да бъде унищожена от противоракета, не може да лъде и прехваната от системите АУАКС. Установката не може да бъде открита от самолети или спътници, защото има към нея монтирана свръхсекретната заглушителна система „Монолит – С”. Тази система е с няколко секунди по-бърза за достигане на бойна готовност от системата Бал, като действията й се командват от Центъра.

    Самолетиите на Путин също са недостижими по качества от америкаанските. Старият стратегически бомбардировач Ту-160 е заменен с нов тип Ту-830. Той може да носи ракети под крилатаа си с общо тегло 50 тона, всякаа от които в последната си степен се разделя на пет по-малки насочени според програма на Центъра ракети срещу врагове на Путин.

    Самолените СУ са недостижими във въздушно-космическата отбрана. Те са в състояние да разстрелят всеки дръзнал са да им се противопопстави самолет на американците, защото са построени по нова технология. В тях анологовото оборудване е заменено с цифрово. Един Су 35 /от старите, които вече са по музеите на путин/ е достатъчен да разхвърчи във въздуха като пилци 100 самолета от типа F 16 или В, а новите, влезли от миналата година типове СУ 107 няма да бъдат достигнати като технология от американците и след 3000 години. Освен модернизираните самолети, модернизирани са и ракетите към тях, те са от типа „умни” и при автоматичен режим сами откриват и унищожават противнка, ако им са зададе такъв режим от Центъра.

    Г/жа Мастурбатова говори и за новите модификации на ракетите Калибър. Те вече са в състояне да унищожат целия средиземноморски флот на Америка за минути, като ракетите могат да бъдат изстреляни от Черно и Каспийско море, а също и от Тихия океан, от където ще бъде унищожено всичко в океана от островите до Америка за по-кратко от минута, но и от Атлантика.

    Видяхме сниките на новия суперголям транспортен самолет Рустам, следваащото поколение на самолетите Мриа, който возеше само 200 тона.  Новият самолет може да носи 500 тона военен товар, да лети на височина 12000 м. със скорост 1200 км/час и има радиус на полета 8000 км. Резервоарите за гориво при него са в крилата. Теглото на заредения с гориво и товари самолет е 2500 тона. Преценихме, че пилотът е на височина спрямо летището все едно е на седмия егаж на сграда. Към Рустама има 100 тонни кранове, които могат да работят заедно. Американците такова големо нещо не могаат да направят, те и летище за него нямат, ще им се напука пистата.

    Друго голямо военно достижение на Путин е хелокоптерът на базата на КА-50, наречен от разузнаването на Америка през 1982 г. Черен хищник. Сега този хеликоптер е комбинация между хеликоптер с две съосни витла плюс два реактивни мотори за хоризонтална тяга, а крилата за носене на ракетите се ползват за летене, те имат и елерони. Хеликоптерът има хоризонтални и вертикаални стаабилизатори, може да развива скорост до 830 км/час, за радиуса на полета и за тавана му не бе изнесена информация, защото още има забрана за тях. Хеликоптерът носи под крилата си умни ракети, които сами откриват врага, управлявани от Центъра, има радиолокационна станция и сваля вражески самолети подобно на танковете на Путин, съоръжен е за борба срещу подводници и надводни кораби. Системата Красуха го прави неоткриваем като цел.

    С подводнците също е страшно. Новите подводници от тира Борей са аабсолютно неоткриваееми за самолети, нещо повече – те изстрелват ракети срещу самолетите над тях и ги свалят със сигурност 100%, а срещу излитащите изпод водата противосамолетни ракети няма защита. Тези подводници са съоръжени с по 96 ракети с ядрени зааряди, като в последната степен към отделни цели се носочват по пет ракети, управлявани от Центъра. Такава подводница може да навлезе в залива на Сан Дието в центъра на военната база на САЩ без да бъде открита и от там да простреля всички американски военни съдове от упор.

     Подводвиците имат също така подводни ракети с ядрени заряди, които унищожават самолетоносачи на разтояние до 5000 км. Ракетите не се движаат по курс, а следват профила на дъното на морето и са неоткриваеми.

      Подбонии и дори още по-страховити са надводните съдове на Путин, съръжени с непробиваема отбрана от към въздуха, водата сушата или космоса.

      Путин има и неконвенционални надводни оръжия, подбони на тракторите Челябинск. Почти всички рибарски кораби, които нааближават Америка имат ракетен комплекс с ядрени бойни глави в зависимост от големината на кораба, като ракетите са от една до осем. Те са добре прикрити, а изстрелването и насочването им се управлява от Центъра. Тези ракети са стратегически, а като защита срущу нападения рибарскит кораби не притежават. Такива системи с ядрени бойни глави има и по търговските кораби на путин, които пътуват по света.

      И още нещо има Путин – заглушителната система ХИБИНИ. Тази система може да си включи той самия от дипломатическото си куфарче, напр. да прекъсне връзката между Обама и държавния му секретар, който е някъде по света и да развали работата им. Путин има и още една такава система, наречена Красуха. Тази система извършва разузнаване по метода свой-чужд, известна сред оперативните ратоници като окидоки,  заглушава противника, чака заповед от Центъра, обслужва се само от един шофьор – всичко в нея се командва от Центъра.

   За въоръженията по севера, от където ще литнат междуконтиненталните ракети над Арктика към Америка не бе изнесена подробна информация. Загатното бе, че ракетните устновки са в океана под леда, който не е пречка да излетят до минути изпод него ракетите срещу врага. Американците за подобно технологическо ракети да полетят изпод дебелия десетки меетри лед чудо не биха повярвали.

    Накрая като направи баланс на въоръженията на САЩ и на Русия г/жа Мастурбатова изтъкна, че докато американците произвеждат храни, коли и други глупости, руснаците произвеждат правилната стока оръжия, при това на конвейр, както колбаси,  поради което те са изпреварили стократно америкнаците и Путин може да простреля Америка от всяка точка на света сто пътии над необходимата за унижожаването им норма, без да могат американците да реагират въобще. Путин също така е в състояние да простреля и Япония, и Китай и Европа, ако Европа, продължава да се държи връждебно към него. Поради тази причина американците ги е страх да се противопоставят на Путин, който взе Крим и Източна Украйна, защото ако го ядосат, това ще е краят им – он ще ги унищожи!!!!!!!!

    На въпроса ми към г/жа Мастурбатова, какво ще стане с България в този аспект, тя отговори, че ако продължаваме - да сме в НАТО и ЕС, а не изберем Волен Сидеров за най-пръв и не преминем обратно към Путин, той може да ни превърне от държава в радиоактивно стъкло. За секунди.

    ИзплашИх се, дъгуЕбъ. Май наистина трябва да напуснем и НАТО и ЕС, иначе лошо - Путин ще ни превърне в радиоактивно стъкло. Ние на цвете го уподобихме, он ракети ни пригОтвил. Дали не трябва да направим така, както ми отговори изчерпателно лекторката от Инстититута за военни стратегии в град Омск, военният инженер проф. доктор по военнознание г/жа Мастурбатовная.

  image   








Гласувай:
8



1. vmir - Много ми харесаха тракторчетата "Челябинск" с лазерното орудие.
18.03.2016 00:00
Но другаря Путин не бива да е толкова миролюбив и добър човек да ги оставя така, а трябва да издаде приказ да ги оборудват с ракетни комплекси за немедленно уничтожение поне на 6-ти американски флот. Това ще подобри хармонизацията между любезността на тракториста и неговата миротворческа мисия.

Освен това, таварищ Путин требе да поръча изработката на мотика с електронна система за парализиране на Европа, за да даде възможност на любезния й приобретател да си я включва докато почива, за да не бъдат обезспокоявани геостратегическите сънища на мужиците от разните му еврогейове. И тъй като е много народен человек и слуга на народа, време е да помисли дали да не предостави на пазара мотика с бутон за изстрелване на ядрените бойни глави по избрани от копаещия локации на земята и в космоса.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Такива мотики има разработени, има и белове, които са още по-усъвършенствани.
18.03.2016 08:53
vmir написа:
Но другаря Путин не бива да е толкова миролюбив и добър човек да ги оставя така, а трябва да издаде приказ да ги оборудват с ракетни комплекси за немедленно уничтожение поне на 6-ти американски флот. Това ще подобри хармонизацията между любезността на тракториста и неговата миротворческа мисия.

Освен това, таварищ Путин требе да поръча изработката на мотика с електронна система за парализиране на Европа, за да даде възможност на любезния й приобретател да си я включва докато почива, за да не бъдат обезспокоявани геостратегическите сънища на мужиците от разните му еврогейове. И тъй като е много народен человек и слуга на народа, време е да помисли дали да не предостави на пазара мотика с бутон за изстрелване на ядрените бойни глави по избрани от копаещия локации на земята и в космоса.


С тях работят селяните по граничните райони на Русия. Мотиките могат да бъдат задействани за психотронна отбрана срещу многоброен личен състав, а беловете са предназначени за лазерна отбрана срещу бронетанкови части. Тези "инструменти" за обработване на земята са предназначени за управление тип ръчен режим и не се управляват от Центъра. Това е много стара разработка, новата е още засекретена. Тя е в раздела оръжия с къс обсег на действие, съобразен с отстоянието на нивата от границата с врагове. И двете оръжия са в раздела лични, най-страшното оръжие си остава трактора Челябинск, чиято лазерна мощ се управлява от Центъра. Старото име беше Сталинец и стана известен след вспыхването си срещу китайските агресори срещу острова на граничната река. Вместо да лъдат прогонени, те бяха изпарени. Бъдещите оператвни работници разучават като студенти тази операция в детайли.
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Със съветската армия и другаря Путин
18.03.2016 08:53
шега не бива. Тези оръжия се уникални, кат Русия няма втора тъй могуча на света! В нея можно толко дзверить, както е рекъл поетот Стютчев
цитирай
4. planinitenabulgaria - По време на лекцята си проф. д-р Мастурбатовная
18.03.2016 09:18
slavimirgenchev1953 написа:
шега не бива. Тези оръжия се уникални, кат Русия няма втора тъй могуча на света! В нея можно толко дзверить, както е рекъл поетот Стютчев


загатна, че тези оръжия, с които тя ни запозна не влизат в раздела "секретни". В този отдел тя не навлезе, но каза, че каквито неща има сега там в арсенала на Путин ако американците ги знаят ще се предадат без бой. По същия начин не чак с толкова съвършени оръжия, загатна проф. Мастурбатовная Северна Кория може да превърне в радиоактивно стъкло за часове враговете си Южна Кория и Япония. И още нещо загатна проф. Мастурбатовная - предстои обединяване на екипите от Севеерна Корея и Русия, които произвеждат модерни оръжия.
Не завиждам на новия президент на САЩ, той ще е Последният....
цитирай
5. vmir - 4. planinitenabulgaria,
18.03.2016 10:25
planinitenabulgaria написа:

Не завиждам на новия президент на САЩ, той ще е Последният....


Аз пък мисля, че таварищ Путин засега ще го пожали, защото сърцето му прелива от доброта. Освен това, както някъде прочетох в блога, на Русия й трябвали 20 години мир, за да стане най-силната страна в света. (После всички по света сами ще научат руски и ще изгорят всички книги на други езици, за да не се изкушават от миналото си, а да следват само Кремъл и премъдростите на Путин) Но затова им трябват западни технологии, което означава курс към ново побратимяване със Запада.

И точно тогава ще настъпи моят геостратегически момент. Защото тяхното е нищо в сравнение с това, което аз имам. Няколко пеперуди (няма да казвам точно колко по разбираеми причини), две от които (не казвам кои) поставени на разстояние от 2.66666666... (броя на знаците са тайна) светлинни години по права линия и на по 1 метър, 79 сантиметра и 29 ангстрьома от други две, като плеснат с криле в един и същ момент, могат да потурчат половината галактика. Аз обаче съм гоУем патриот и ще изполвам тази възможност да накарам всички по света да преминат от руски на български, и да ми плащат данък за използване на езика на моите деди. Даже ще ги изчакам не 20, а 40 години да се нагушат хуууубавичко, че да ми плащат повече. Ако ще и филии със свинска мас да ям дотогава, щотУ съм гулем тирикат и най-виликия стратег във Вселената. Само пручетети за ефекта на пипирудата и ще се уверити, чи ни ви лъжа хич.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
18.03.2016 10:46
Виж ти, виж ти, каква грешка сме направили, дето се откъснахме от гОлемио брат...:) Перфектна сатира!
цитирай
7. planinitenabulgaria - Това не е никаква сатира, това е самата истина.
18.03.2016 16:56
batogo написа:
Виж ти, виж ти, каква грешка сме направили, дето се откъснахме от гОлемио брат...:) Перфектна сатира!


Хората са недоверчиви по природа. На мен ми не верват, не верват и на съобщенето от ЦГМ от тази сутрин, че в автобус №79 са хванали пътник с редовен билет, което се случва за първи път от 1956 г. Всеки казва, туй нещо не е възможно, пак ни плацикат.
На мен пък ми не вярат за оръжията на Путин, за които узнах на симпозиум на Центъра, където съм поканен персонално.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12282397
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930