Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 11:25 - НА НЕПРИТЕЖАВАЩИТЕ ОПЕРАТИВНИ ПОЗНАНИЯ - ЗА ПОУЧЕНИЕ:
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1520 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

              

                                    С посвещение на агент-провокатораа, „осветлен” при  проработката

                                                                    „Прогнило бичме” от контраагент-провокатор:

 

                МАЛКО  СВЕТЛИНА  ВЪРХУ  РАБОТАТА

                        НА АГЕНТИТЕ – ПРОВОКАТОРИ

 

     Тези дни в база „Вучина махала” освен резултатите от провежданата от нета хибридна война ще обсъждаме и работата на нетовите агент-провокатори. Това се налага поради драстичното спадане на цените на суровия петрол – сокращения в этой области будет всеобъемляющими.

     Тъй като не всички са наясно с това, що работят агент-провокаторите, ще опиша същността им като хора и работата им:

      Агент-провокаторът е човек без морал, без съвест, хипербоклук, но и това определение е комплимент за него. Колкото и странно да кипи кръвта от нея все пак вино става, това важи и за тези идиоти. Както при строежа на една къща всичко може да се вложи в нея на подходящите за целта места, така и необходимостта от агент-провокатори в цялата човешка история е била реална. Това са слугите на непочтените властимащи, които чрез агент-провокаторите задържат властта си и подвеждат обществените процеси в изгодна за тях посока. Във времето на информационните технологии действията на агент-провокаторите предприемат нова насока – те все по-рядко са по  улиците, ориентирайки се към агетн-провокаторски изяви в социалните мрежи.     

      Към полицията също има агенти - подчертавам, агенти, а не агент-провокатори! - но те изпълняват друга роля, която аз одобрявам. Най-маститият ми познат от кохортата мои познати в тази сфера цял живот е работил като агент към полицията и ето в какво се съъстоеше неговата работа:

    Някаква бригада, напр. строителна, вместо да строи се занимава с кражби на строителни материали, измами и др. подобни. Всичките са много хитри в един такъв колектив, трудно е да се изобличат, да се съберат следствени материали, годни за прокуратурата и после пред съда. В такава бригада се назначава някакъв работник /б. м. агент на полицията/ на най-нискто стъпало, напр. изкопчия, чистач. Той обаче има за цел да разучи схемата на измамите, кои са главните измамници, с кои над тях „работят” те. Информацията се събира и предава на главния секретар на полицейското управление. Когато се събере достатъчно информация за да започнат оперативните работии срещу престъпниците „работникът” напуска поради болест или други трудности работата, след което започват оперативните мероприятия срещу тях – подслушване и записи на телефонни разговори, следене на движението на автомобилите, на товарите в тях. Тази схема за разобличаване на големите измамници обсъждахме с друг мой познат, бивш главен секретар на много голямо полицейско управление - най-сериозният от друга група мои познати и с най-висок ранг.

    Тези агенти на МВР са полезни и те не трябва да бъдат осветлявани, както престъпниците под предлог, че сме демократично държава искат. Това са полезни за обществото хора, разкриването им ще направи преестъпността неоткриваема и безнаказана.

    За разлика от тези агенти обаче има други, които служат на мафиите, те са наричани агенти-провокатори. Самото наименование говори за презрение у хората към тази идиоти. Най-прост пример ще дам:

    Има разрешен протест срещу нещо, напр. екологичен. Хората протестират мирно, но сред тях се вмъква агент провокатор, който има за цел да подмени темата на протеста или да направи нещо още по-просто - хвърля напр. един камък по полицейска кола, строшава й стъклото или ранява полицай, после протестът се разнищва от медиите на Делян Пеевски не по същество, а в светлината на деянието на идиота, който има криминално досие, както вероятно и другите участници в протеста по този казус, напр. опазването на горите на Пирин. Протестиращите се представят в изкривена светлина – напр. че са лумпени и т. н. и така благодарение на този внедрен агент казусът е подменен. Полицията не е в играта, тя разбира се арестува агент-провокатора, но от горе се обажда някой, изпратете го при нас. Пращат го за да го освободят, да му заплатят за работата и да му поставят нова задача - някъде другаде същата или подобна провокация да извърти.

   В Центъра, където дълги години обучавах бъдещите оперативни работници в Катедрата по култура  узнах за класически проработки с участието на агент-провокатори, които детайлно се изучават от студентите, подготвяни за агент-провокатори или пък за точно обратното – за разкриването и осветляването на агент-провокаторите. Всяка дейност има две страни, давам пример с разузнаването, което си има и контраразузнаване. А сега примери за класически оперативни мероприятия с участието на агент-провокатори.

   Един от тях е случаят със стрелбата по Ленин с отровни патрони.  Не е имало срелба - оперативното мероприятие е трябвало да подготви хората за слизането на Лении от власт, защото месата му започнали да се разпадат от сифилиса. Вината за оттеглянето му обаче по документи става стрелбата срещу него с отровни патрони, за сифилиса – нито дума!

    Друга оперативна разрабока с агент-провокатор е тази с опита за убийство на Сталин в бронрания му влак. Берия заповяда на един от неговите офицери да влезе в купето, където той е със Сталин и да го застреля. Берия поставя Сталин така, че той да се окаже зад вратата, ако тя се отвори. Влиза агент-провокаторът и в момента, когато той вади пистолета си Берия го застрелва, т. е. спасява Сталин. След тази оперативна работа доверието на Сталин към Берия расте, он му спасява живота.

   Трета оперативна разработка от Испания:

   Търси се кой да убие Трцки, който се крие от джелатите на Сталин в Мексико. Намират едно ненормално момче, което слуша само майка си. Съветски агент-провокатор започва да изшибва майка му, манипулайки я по този начин за да наманипулирва пък тя сина си. Номерът минава, отиват в Мексико. Агентът обещава пълна безопастност на момчето, което с ледокоп убива Троцки.  И лежи в затвора 20 години.

   Четвъртата оперативна разработка с участието на агент-провокатори, изучавана облигатно от студнетите в Центъра е от България, запалването на Партийния дом от възмутени граждани, /б. м. снабдени с напалм агент-провокатори/.

   

   Тези класически оператвни деяния вече са модернизирани, защото брутални убийства и толкоз тъпи проработки не минават, поради което над 90% от агент-провокаторите от улицата вече се изявават в нета. Те не влизат в номенклатурата на агентите, работещи срещу престъпността, от които хората имат полза, защото чрез тях обществото се освобождава от крадци или други пестъпници, а служат срещу добро заплащане на хипернепочтените слуги на мафията. Аз съм изготвил за няколко обекта доклад за симпозиума на Вучина махала с цел психоанализирането им, сега съвсем накратко и общо ще се спра на дейността им:

   В страната тече процес на приматизация на всички нива, като все по-голямо внимание в последно време се отделя на него в социалните мрежи, защото туитърките и фейсбуците са милиони, а в тези социални мрежи място си търсят най-тъпите и поради това подлежащи на манипулиране „обекти”. Те са изключително благоприятен материал за работа /с масите/. Ако се появи нещо разумно в тези мрежи,  ако се обединят общи приятели, културни хора, срещу тях заработват агент-провокатори, които да тровят отношенията им, да ги разбият ако може.  Те ровят, търсят, ако намерят нещо сглобяват компромат, ползват го при казус, настройват хората в приятелските кръгове едни срещу други, всяват недоверие, разколебават ги по пътя им, обиждат ги, попържат ги, както в кръчмата на Требич казват. В редки случаи има изяви и на музевиирджии, които бъзикат откровени глупаци, но агент-провокааторите работат по план, последователно и като захапят са като булдог - само местят захапката си без да пускат, докато достигнат до застрашаващо живота място.

    Има хора наивни, които се поддават на такава обработка, но има и хора, които отлично разпознават агент-провокаторите, защото те по същество са примати, които изпълняват определена задача. Ако разбаботваният обект има някакви познания в оперативната работа и ги заподозре, отклонявайки ги от оперативния план, те се превръщат в айран без кисело мляко. Клишетата им или както се казва в оперативната практика, подмятането на пениси, са много стандартни – напр. набеждават някой, че е камила, подканвайки го да докаже,че не е. Друг набеждават напр, че дядо му ебал змия, подканвайки живи свидетели да докаажат или отхвърлят обвинението. Ако не – обвинението срещу него остава, повтаря се до припадък и после отново.

    За жалост агент-провокаторите като част от хибридното воинство, работещо срещу хората има големи успехи. Не всички хора  могат да различат агент-провокатора от нормалния, може би трябва да уточна, почтения човек и се гепват на някой от упорито подмятаните от „оператора” пениси, други се гепват неразумно и биват заманипулирвани от агент-провокатори, което е най-тежкият случай. В това отношение особено внимателни трябва да бъдат по-издигнатите в итнтелектуално отношение пишещи, защо те са основната цел на центровите агент-провокатори, нактивирвани по казус срекщу тях. Първенците винаги са пречели на управляващите. Давам пример с турците, завладяващи Балканите – те са избивали първенците /биринджиите/. Ленин също когато идва на власт първо изтепва интелигенцията на Русия, защото са реакционна маса - ще възродят капитализЪма, който той идва като агент на коминтерна да унищожи.  Сега такива неща не вървят, политубийци днес няма, заместиха ги агент-провокаторите от социалните мрежи, кото се борят да смачкат или наекскременират фасона на теи, които са фигури и могат нещо да кажат. Ако не, ще пречат на приматизационните процеси.

    И накрая, защо неграмотните гледат да избият първенците или да ги отеснят до степен, от тях нищо да не зависи? Ще напомня крилатата фраза:  

   Сам себе си глупавият сбърква, мнозина умният обърква.  Която означава че хората, макар и неуки, биват повлияни от по-умните от тях.

  

   Накрая един въпрос:

   След толкоз години работа в Центъра като ръководетел на катедра, ако друг глупак отново ми заподмята пениси с надежда да се ловна на някой от тях, би ли имал успех или и той ще стане за смях?

    Опциите са две, а аз знам точния оттовор!

 




Гласувай:
5



1. dianaan - Браво
11.03.2016 12:22
Но това ще га разберат отново само нормалните, т.е. почтените. Как да се преборим с агент- провокаторите? Има ли решение? Никой не предлага. Аз, лично, също. Уви
цитирай
2. born - Вярно е това, което излагате за туитърките и фейсбуците, но ми се струва,че
11.03.2016 13:01
надценявате ролята на провокаторите . Просто болшинството от хората не са чак такива примати, за каквито ги набедявате.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Понеже станах много голям вече раздавам акъли на ляво и на дясно.
11.03.2016 18:36
born написа:
надценявате ролята на провокаторите . Просто болшинството от хората не са чак такива примати, за каквито ги набедявате.


Следващите, за които ще напиша нещо за поучение са промитите мозъци - едно от най-отвратителните достижения на хибридните воини, много лек обект за манипулиране от агетг-провокаткорите. При тях промиването се извършва по стандартна технология, оти те нямат гънки и мозъците им са гладки като тромпет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183845
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031