Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2016 14:12 - ОТ БЛОГ. БГ ДА ПОДКРЕПИМ ЦИПРАС!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1671 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


image


      Опростете ни дълга към Вас или Ви пускам преселниците. Часът ни дойде!


                             ЕДНА  ХУБАВА  НОВИНА

 

     След толкова дълъг период на преселение на примати в културни страни, решението на проблема е на дневен ред. То ще се вземе до дни и проблемът с преселниците примати, които търсят да се закрепят към гостоприемник, от чиято снага да се хранят ще се реши най-после. Проектът е на партията СИРИЗА - най-прогресивната партия в страна от ЕС, подкрепяна и от Путин. Тази партия има бъдеще и аз мисля да  се изява като подкрепник на Велизар Енчев, решил да основе такава партия и в България като подам документи за редови сиризчия.

    А ето и решениета на кризата с нахлуващите в Европа примати, което предлага Ципурас и ще се приеме тези дни – то няма алтернатива!

   Ципурас  предлага на Е С да опрости дълга на Гърция към тях /б. м. около 360 млрд. евро/ заради трудностите им с мигрантите,  след което да им предостави помощи за мигрантите в размер на 115 млрд. евро без правото на контрол как те се изразходват. При тези условия гърците ще задЪржат наглеците при тях, като няма да се уточнява за колко време. И още нещо иска Ципурас – да не се делят мигрантите на законни, преминали през ГКПП и незаконни, преведени с гръцки лодки от бреговете на Турция до островите срещу заплащане на гръцките каналджии лодкари и от островите до македонската граница, също срещу заплащане на сухоземните гръцки каналджии. Това стана бизнес в Гърция, Ципурас трябва да се грижи бизнесът в страната му да върви.

    Няма начин ЕС да не се съгласи. Те трябва съвсем да нямат акъл, ако отклонят предложенията на Ципурас. Ако му откажат с мотиви, че е нахалник и предложението му пропадне и така проблемът с преселниците не се реши, по време на запой в кръчмата на Требич политкоментаторите-пиянища ще заключат:

   Ципурас късмет в гъзо им вкарва, они се бегат от късмето!

 

  Аз се обръщам с призив към другите блогъри и към Бойко Борисов:       

  Да подкрепим Ципурас, като и ние извън исканата от него сума от ЕС му дадем няколко милиардчета - от нас, за нещастните преселници - без да го питаме как ще ги изразходва, защото този най-пръв гръцки сиризчия може да ни прехвърли за нула време през Родопите няколко хиляди мигрантчета и тогава министър-председателят ни хем ще даде тези пари, хем ще се хапе къде се не стига от яд. Аз мисля, че сумата 10 млрд. евро ще направи Ципурас по-благосклонен към нас до времето, когато не ни поиска пак и когато отново нямаме как да не му дадем. Защото пак ще ни отпочне с блокади по границите ни или с други византийски номера, криейки се зад куклите си.

   Отново извадих късмет – гръцките фермери днес още не са блокирали блога…

 




Гласувай:
11



1. germantiger - Подкрепям сарказма ти!
07.03.2016 14:32
Ципрас е боклук като маса гърци и балканци, българи вкл. за жалост.

Левичар, левак, другар руски, кому онанист.
цитирай
2. анонимен - Поздрави
07.03.2016 20:13
за поста и от мен!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Ципрас е върхът!
07.03.2016 21:28
germantiger написа:
Ципрас е боклук като маса гърци и балканци, българи вкл. за жалост.

Левичар, левак, другар руски, кому онанист.


Когато трябваше да отиде в Брюксел да обсъждат там какво да правят с дълга на Гърция, той кацна в Петербург и се срещна с Путин. След срещата каза:
Европа вече има нов център, Москва, а не Брюксел!
На снимката Ципурас ми прилича на дете идиотче, разтворило за нови европомощи всичките си телесни отверстия, но туй, дето го каза пред руските медии фокусира върху себе си вниманието на всички и показа че като разум и интелект наистина той е върхът!

цитирай
4. planinitenabulgaria - Аз имам една статия за "Дъгата на Балканите.
07.03.2016 21:33
angpiskova написа:
за поста и от мен!


Сърбия с цел Русия да я пази от нови разцепвания, Македония, за да я пази Русия от албанците и Гърция, за да ги храни Русия с парите от наеми за военни бази да сключат военен съюз с Путин. Пенсионираният УДБАджия каза, че това стане ли, Европа сама ще падне в краката на Путин, без война. Защото Путин ще фаща Средиземното море и сърцето на ЕС.
цитирай
5. vladtepes - За Ципрас
08.03.2016 11:23
Ципрас е евтин популист. Гърците трябва да си плащат борчовете вместо да трупат нови. Не е нормално заплатите и пенсиите в Гърция да са много близки до тези в Испания и Италия при над 30% по-ниска продуктивност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12314721
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930