Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2015 00:43 - НЕ Е СПРАВЕДЛИВ СВЕТЪТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1095 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                           НЕ  Е  СПРАВЕДЛИВ  СВЕТЪТ…

 

    От огромния обем информация, който получаваме от социалните мрежи стигнах до този извод. И реших:

        Наш дълг е да помогнме на ощетените!!!

        Наскоро четох статия на една известна финансистка от Гърция, чиито съпруг е финансов експерт към Белия дом.  Тяа орисва как Гърция е била буквално срината от Германия по време на ВСВ. От сраженията между   гръцката и германската армии, продължили от 1939 до 1945 г. камък върху камък не бил останал, инфраструктурата им е била тотално унижожена, всичко ценно от страната, е било откраднато и откарано в Германия. Ако това не бе се случило днес Гърция щеше да е локомотивът на Европа в икономиката, а не Германия. Всичките беди на Гърция днес са по вина на Германия, доказва видната финансистка с гръцки етнос, по чиито изчисления Германия трябва да заплати за разрухата в Гърция 160 млрд. евро контрибуции и репарации.  Германия е длъжна да стори това, защото именно на Гърция тя дължи днешния си икономически възход, а Гърцияя – падението си във всички области.

    Такава е политиката на спечеелилата изборите в Гърция социалистическа партия на Цифрас. Напомням, че първият поканен на пресконфиринцията на победитерлите в изборите  бе руският посланик. Цифрас обеща на народа да повиши пенсиите и заплатите два пъти, да разкрие 2000000 нови работни места и за 800 дни да оправи проблемите на държавата. Гърците му поверваха и си подадоха глъсеца за него. Германия обаче се дърпа като магаре на мост и му пречи на обищанията, макар обективно погледнато да може да си плати, за гдето разруши Гърция. Щом е така, Гърция е в правото си да проведе референдум - да си подадат глъсеца гърците искат ли да връщат взетите от държавниците им кредити или не. Тук ще направя едно отклонение – вместо за нови инфраструктирни проекти, заводи с модерни технологии и разкриване на работни места, милиардите евро кредит за гърците бяха преработени от тях на на краен продукт…фекалии.

   Въпросът с неопрощаването на кредитите за Гърция стои отдавна и ЕС не престава да тормози гърците. До сега на тях са им предоставени около 1 трилион евро, като почти всичките са опростени с изключение на около 160 млрд. Това е ужасяваща провокация към гърците – защо не опрощават и тази сума богатите европейци,след като една държава от ЕС – Германия – разруши тотално страната им през ВСВ?

     Правя едно сравнение за да подчцертая колко голяма е тази сума. Путин прави сметки с 800 млрд. долара цялостно да модернизира и воъръжи руската армия за да стане тя най-могъщата в света. Това сравнение ме кара да си задам въпроса:  В колко ли кубични километри  фекалии могат да се превърнат от такива като гърците тези пари?

     Пожелавам успех на гърците. Те имат исконното право право да не връщат кредитите на богатите евпорейци, май така и ще стане. Окачествяването на гърците като паразити е неправилно, те са жертва на германците през ВСВ.

     Винаги съм бил на страната на онеппавданите, но имам препоръка към гърците:

    Не бъдете много строги с кредиторите си.  Когато Ви опростят дълговвете, изиграйте им поне едно сиртаки заради жеста. То май само това им остава на тия, глупаците  от ЕС. Които ощипахте с трилион евра.

   / Данните за иска на Гърция спрямо Германия взех от доклада на проф. Melassa Venera - Jerking, съпруга на професор-доктор по икономически науки Georg Jerking, финансов експерт към Белия дом./

 

 

     Друга несправедливост, превърнала се в дългогодишно издевтелство над най-бедните хора в България също не ми дава мира. Ето и предисторията й:

     Поради нужда от електорат за Братята ва местните избори в Дупница, циганите от квартал Гиздовци бяха кредитирани с електроенергия, която трябваше да им заплати общината. Това обаче не стана и при достигане на неплатени сметки от по 25000 лв. те бяха прекъснати. Последваха преговори, електрозахранването им бе възстановено, но сумите по 25000 лв на 503 семейства си останаха дължими. Общата им стойност е около 12500000 лв. Длъжниците обаче за нищо не са виновни за това и лидерът им, извесетна като Йото Циганинът, настоява просрочените им задължения да бъдат сторнирани. Същото изисква и настоящият им народен преддставител Александър Методиев от Седми квартал. Мотиви:

    Хората не са виновни, че са им обещали а не са им платили.

    Такова количество ток не е реално, то е начислено на база на повредени електромери и не спазване на срока за отчитането им. С този несправедлив акт се цели да се създава етническо напрежение, да се нарушават правата на ромите, които са в трудно финасово положение, защото са многодетни. Те имат средно по осем деца, от помощите за които разчитат да се издържат, неграмотни са, безработни, социално слаби, болни, голяма част от тях пенсионирани по болест още от детските им годиини, пенсиите са недостатъчни.

    Тези онеправдани хора - досущ като гърците от ЕС, а и по манталитет като тях - трябва да бъдат подпомогнати от държавата така, както гърците от ЕС. Няма роми, няма мануши, няма цигАни, всичките са български граждани и държавата трябва да им помага непрестанно, въ вдсичко. Нека от социалните мрежи напомним на тези, които теглят кредити за дъравата, да предвидят от тях толкоз средства за ромите, колкото те искат. Размерът на днещните помощи, които те получават е обидно малък.

 

    Върху още една несправедливост се сезирах тези дни:

    Врагове на на Догана искат да му снемат охраната от НСО. Ние от социалните мрежи трябва да се противопоставим срещу тази несправедливост. Нека си спомним произхода му- той е мулат /джуревец/ между етническа  кримска татарка, което означава ислямизирана българка и циганин, което означава,че Доган няма нищо общо с турците. Но пък до този момент той е най-важният бизнесмен на страната, което той върши за нея е по-сложно от работата на банкер. Нека си спомним как той с депесарски шут сменяше негодни за страната правителства, как измисли формулата на етническия мир, как привика в България Царо. Понеже той е много известна личност за да стане и друг известен покрай него, току виж, че го сполетяла съдбата на Джон Ленън. Трябва да го пазим!

   А охраната му, че е скъпа е вярно. Охранява се домът му, сараите му, колата му, а когаго той пътува с нея има отцепление. Осем души от НСО го охраняват него и имотите му денонощно, а това означава щат за 11 охранители, защото и те  почиват в събота и неделя. Като се сметне средната работна заплата за охранители – без другите разходи на НСО, това означава около 10000 лв. на месец за охрана на Догана.

   Доста са, но нека си спомним за Марк Дейвид, който уби Джон Ленън за да остане в историята. Да подкрепим тезата да не се премахва охраната на Доган – несправедливо е – настояваме тя да има ростоянно базирано звено и в село Пчеларово.

 

    Нямат край несправедливостите, добре, че има социални мрежи да даваме рамо на ощетените. В последно време украинците плащат Путин, че ще заведат дело срещу Русия за анексирането на Крим. Нека не забравяме, че руснаците завладяват Крим от турците и тяхно исконно право, произтичащо от този акт е да го задържат по същия начин, както и завладяните по това време Кавказки републики. Нещо повече – в неразрез с международните норми Путин заяви исконното право на Русия да инсталира на полуострова ракети с ядрени заряди, а Западът нададе злоба срещу това. Тъмните сили напомниха за инсталирването на ракети на времето в Куба и за отинсталирването им. Сега обаче е друго – Путин се бори срещу монархобандеровитеукрофашистите.

     Нека ние от социалните мрежи подкрепим онеправданите по света и докато не получим известие, че е възтържествувала правдата, да не спираме с борбата. Сега няма да има ядрена война, ще се води борба за мир, но тя така ще се разгори, че мнозина ще изгорят в пламъците й…

 

     С настоящото си писание путканвам и други да се присъединат към мен в защита на онеправданите и се сезирам върху няколко социалномрежови активисти, които избрах случайно:

     

vencivaleri1951
dolce
kushel
1997
zaw12929
ok3223
rustam
chavdar01
nagodi62
freeoldmen
theeconomist
lyubomircholakov
born
vdp
kostadin
blackpredator

 rumen221

 

   /Тези активисти изтегли моят личен хакер от архива на оперативния тандем Гламидиев – Фекалкина./

 

      Имам големи изисквания към пишещите в социалните мрежи, поради което ще направя забележка на един от тях за непълност.

     В авторитетното британско финансово списание Fekalshan times имаше статия за инцидент между американски кораб и руски изтребител. Поместилият статията е избрал отделни части от нея, но аз прочетох цялата статия и положението е още по-компрометиращо за американските офицери, ето хронология на случилото се:

 

    На палубата на американския военен кораб американските офицери си пият кафето. На метри над тях прелита суперсъвременен руски изтребител, невидм за радарите и за човешкото око. Чащите с кафето се разляли от вибрациите, офицерите от страх обилно се поакали. До тук свършва статията на социалномрежовия писач. А истината е още по-трагична – самолетът се повърнал, облетел офицеры еще раз, они сново обосралиись, още по-обилно, след което припаднали. Били спасени от корабните лекари след като спешно им е било извършено лайнопреливане - червата им се били изпразнили 99,5  заради руския самолет. В авторитетното британско финансово списание се питат:

    Ами ако самолетът се бе изгърмел  върху них?

 

    До тук критиката ми за непълното копипействане, сега една препоръка. В списъка, който е съставен на случаен принцип се оказват 16 човека и 1 жена. Без всякакво съмнение, човекът е по-умен от жената, но не трябвя да й го казва, аз го не казвам и сега. Жените пишат много често неща, които нямат никаква стойност, поради това към жената в този списък имам препоръка – да засегне тема, по която наистина ще е компетентна.

    Американските и Западноевропейските учени създадоха превръзката на бъдещето, която нарекоха „Всеки ден”. Тя е ултратънка, много удобна и абсорбира интимната миризма до 95 %. Постинг бих желал да прочета на тази тема. Заявка дадена?

 

    И още две препоръки:

    Звученето на написаното в социалните мрежи на един от пишещите е като на неразположен в трети ден, а на друг – приповдигнато като да е в овулация. Аз съм доста музикален и държа написаното слово да звучи истински – да има правилно ударение, запетаята да служи за поемане на дъх, мисълта да се провежда в една тоналност,  да има въведена и втора подходяща тема. Това, че съм доста музикален е причина да превеждам понякога звученето на някои постинги на музикален език, но бих желал преводът да звучи по-добре от този, който съм публикувал до сега.

 

 

     Всички заедно от социалните мрежи можем да помогнем на онеправданите.  Големте ми надежди и очаквания обаче са насочени към тези, които избрах на случаен принцип.  

    С пожелание за успешна изява в тази област и без кьорфишеци, които изразходват емоциите Ви в области, в които хабер от понятие си нямате - завършвам това обръщение към всички честни и прогресивни социалномрежови труженици.

      Защото светът не е справедлив…

  

     

 

 

    

     




Гласувай:
6



1. germantiger - ...
15.03.2015 07:41
Gurziq NE E SRINATA - SRINATA BE6E GERMANIQ ot rusko-suwetskite iznasilwa4i po zemq i ot anglo-amerikanzite ot wuzduha prez WSW

Gurziq be "srinata" ot italianzi o6te i ot grajdanskata si wojna prez WSW

XITLER I GERMANZITE SA WINOWNI WINAGI I ZA WSI4KO

ZA GLADA W ETIOPIQ, NAWODNENIQTA W KITAJ I SU6ATA NA MARS

AZ KATO POLOWIN GERMANEZ SUM WINOWEN ZA WSI4KO PREDI, DNES I TOWA KOETO O6TE NE SE E SLU4ILO

Ako nqkoj gurk jelae ne6to da mu pla6tam i misli 4e ne6to mu dulja - da zapowqda, 6te go wurna w "dobrite stari wremena" i 6te go "srina" (posle o6te powe4e 6te mu dulja i 6te go kanq pak i pak).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191727
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031