Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2015 11:03 - СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2812 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

 

СОЦИАЛНИТЕ  МРЕЖИ  -  ДАЛЕЧ  ОТ  ТОВА,       

            КОЕТО  ТРЯБВА  ДА  БЪДАТ  ЗА       

           ФОРМИРАНЕТО  НА  ЦЕННОСТНА

                      СИСТЕМА  У  ХОРАТА

 

       Нали отмина вече моят век, на новия не харесвам почти нищо, в това число и социалните му мрежи. В тях се генерират различни видове боклуци, част от които съзнателно от злоумишленици, които те умело прикриват и представя за „прогресивни и социални”. Ползвам соцтермин, но воюването на управниците-примати чрез медиите с хората по време на социализЪма  сега се масово прилага в социалните мрежи и достига целия свят с изключение на теротириите /не казвам държави/ където биринджиприматите на власт искат да се чува само тяхната позиция.  Не само емоционални боклуци се изфъргват в тези мрежи, но в тях открито се пропагандира и агресията по света – крайната форма на на чувството за малоценност и неудовлетвореност. Бавно и планово основната функция на социалните мрежи става трибуна на платените политпропагандатори на режимите-боклуци, на американски език наричани пиари, а на турски - уйдурмаджии.  Чрез внедрени агенти на страните с режими-боклуци в мрежите, те се превърнаха в иделогически  фронт от тяхната война срещу добрите хора, измиинаващи земния си път според естественото си Божие употребление. В името на истината медиите на боклуците не са съвсем еднакви. Някота имаше два много важни вестника – Правда и Известия. Те се издаваха в хармония – в Правда нэт известия, в Известия нэт правда.    

      Поради  възможностите на социалните мрежи, пропагандата на лошите хора днес надвишава дори тази на Гьобелс – псевдонационализъм с прицел  анексиране на чужди територии, вината за всички лоши неща се прехвърля от идиотите на  културните хора.  Този процес се финансира от политбоклуците, начело на страните-идиоти, защото те макар все да говорят, че войната е неизбежна, в едно са сигурни - ядрена война няма да има. Вместо нея  ще има икономически сблъсък между напредналия богат технологически свят и територията на притежаващите ракети примати, които нищо освен оръжия не могат да произвеждат. Следващият последен етап е т. н. Студена война със Желязна завеса. Управниците на приматските дъжави с обществен строй „Маймуни с ракети”  знаят, че една война ще бъде краят им - нямайки икономика, ракетите няма да им помогнат. Ако Ким Чен Ун завладее Южна Корея и Япония, ползата ще е същата, ако Путин завладее Западна Европа, която няма оръжия и разчита на Америка да я пази. Светът днес е разделен от пропаст – от едната страна на нея са културните хора, а от другата – приматиите, но пък притежаващи ракети. Пропастта става все по-широка и мост над нея вече не може да бъде прехвърлен. Този проблем в Европа  трябваше да разреши ВСВ, но стана точно обратното, в нея се намеси победи мафията. Неможейки по нормален начин приматите да достигнат в съревнование и конкуренция напредналите в технологично, информационно и културно отношение страни, те се стремят да пречат на развитието им като ги дестабилизират с т. н. от Запада хибридни войни. С тях те отклоняват вниманието им по пътя на тяхното развитие,  държат хората в напрежение. Без всякакво съмнение пречат им, но не бих казал, че ги връщат назад и че  до толкоз ще ги върнат, че да се изравнят с планиращите тези войни примати.. Големи надежди в тази област се възлагат от идеологическите ловци на души сред необразованите, лошите  и  

Социално невградими хора, които нямайки собствен разум са манипулативни. Архитектът на това подло противопоставяне - на воденето на война срещу културните държави от противник без лик  бе най-силната личност по времето на Брежнев, Юрий Андропов. Напомням за езин филм тогава, Планената на маймуните, който внезапно забраниха, защото Урко приличал на Брежнев. След загубата на арабите, съюзници на СССР в двете войни с Израел, всемогъщият Андропов  разработи нова военна стратегия, на война без лик б. м. тероризъм/, чрез която арабите трябваше да скондапцат Израел без да водят войни, които пак ще загубят. В тази война като оръже бе ползван дори петролът. Само че вместо това през 1998г. се скондапца самият СССР. А сега разработката на Андропов – петролът като оръжие – се обърна срещу ученика му Путин. Обучаването на тези муждахидини /джихадисти?, тупамароси?, талибани?, хунвейбини – откровени терористи, на които мозъците са били промити в необходимата степен от пропагадната/ се извършваше в бази в комунистическа Сирия – тогава в нея управляваше партията БААС на Хафез Хасад. Сирия се превърна в комунистическа държава, по-точно комунистическа династия и след успението на Хафез на трона му турнаха сина му Башар /Асад/. Същото се случва вече два пъти и в КНДР, но там така става, че турнатите винаги са гении на гениите.  Грчивите плодове на тези андроповки, които той разпространи в Сирия , бЕрем и днес. Изродите с промити от андроповците мозъци излязоха от техния контрол, станаха неуправляеми  и нападнаха самата Сирия, където КГБ ги създаде. Случващото се в Париж, Брюксел и другаде е следствие от тази зловеща разработка на най-могъщия владетел на КГБ в съветската история. Докато основателят й Дзерджински имаше подготвени хора само да убиват, Андропов вече имаше на разположение империя от разузнавачи - специалисти във всички области в целия свят. Тъй като те останаха без препитание, начело на Русия турнаха полковника от КГБ Путин, да възроди никому ненужното вече КГБ и така се утвърди олигархията, начелото на която постави Елцин. Може би някои още си спомнят андроповките по улиците и ресторантите у нас.

    Днес, осъзнали възможностите на социалните мрежи, режимите  на страните „Маймуни с ракети” работят много сериозно в тази насока, отделят от бюджетите си пари за финансиране на специализирани генти и имат големи успехи. Напомням за кибератаката на КНДР в Амераки срещу  Сони. Приматите унижиха много Сони, които загубиха 1 млрд. долара, но и Обама.

    Благодарение на социалните мрежи  срещу хората застанават и друг вид маймуни - не тия с ракетите, а с компюютри. Най-лесно е с лъжи да се обясняват истини, а лъжите се кроят от специалисти, които никак не са глупави, а са и добре платени. Добре платени са и съдтрудниците им - проблем, решен още на първия конгрес на Интернационла през 1895 г.  Резултатът от инвазията на лошите хора в социалните мрежи е промиване на мозъцте на доста хора в Русия чрез специално разработен за тази цел чистител, кодиран като национализъм. В паралелната на Русия държава  - КНДР – тоя номер не върви, защото ако ползваш там интернет те интернират в концлагер. При нас лошите хора ползват социалните мрежи за приматизиране, защото промиването на мозъци тук не е особено успешно.  Резултатите са добри – податливата част от хората – младите, жертва на отвратителното образование и подменената история - се ловват на постоянно натрапваните им лъжи и вместо подраствайки да придобиват реална ценностна система, те се чалгизират в прекия преносния смисъл на думата. Достатъчно е да чуеш една тяхна „мисъл”, къде слагат ударенията и паузите в „речта” си, как подреждат изречението си и веднага ти става ясно, че срещу теб дрънчи празна лейка, доведена от приматизаторите до някакво ниво по спиралата на този процес.  Тако заформеният примат е научил /например/ много повече за Кондю, отколкото за Бах. Но пък ще гласува винаги правилно и ще бъде манипулируем. Такова е програмирането му за изява във вътрешен план, но приматът се явява кастриран от към възмогжностите да може да мисли, да има мнение, да бъде творец и така става негоден для зарубежная изява /в ЕС/, за радост на Путин, ще иска излизането ни от него, защото там няма гарантирана посредственост и все ще го влече към държавите с обществен строй тип „Маймуни с ракети”, чиито бойци на тихия фронт, сега неречен социални мрежи са го програмирали като недоправен.

    Тази линия в социалните мрежи е част от идеологическата борба на Путин за подриване на ЕС. Култивираните от агентитите му  примати у нас в контакт с непримат изпитват усещането, гаче ли чадър в гъзъ им разтварят /б. м. не пъхат, той вече е напъхан и започват да му го разтварят/ Работниците на този тих  фронт са съвсев лесни за разкриване – по делата им те се разпознават. Цитирам Блог. бг, защото той е моята социална мрежа и там имам наблюдения. В него най-активните приматизатори са 15 човека и две жени. Трима от тях са разработвани от оперативни работници, но си остнават пълни простаци, другите са с мозък, нагънат колкото големите бузи на бившата председателка на парламентарната група на ГЕРБ. „Изявите” на двете жени оценявам като генитални, едната е малко по-умна, нека да оценя изявата и като родоводънна, малко в по-широк спекър.  Като дългогодишен деятел высшего класса в тази област, ако не бях вече пенсиониран, щях да поискам справка за оперативчиците, разработвали тези тримата за приматизатори и да ги уволня Работата по тях е срам за оперативния им разработчик.

     Социалните мрежи имат и положителен ефект и аз го отчитам – те  доказват, че в света все пак цари хармония. Давам два паралелни примера:

    Първият:

   Моя позната е написала в профила си, че й закъсняло с 5 дни, притеснена е. Получила е стотици коментарии жената по този случай- нейни фейсбукприятелки се отървали от тоз проблем приемайки орално хапове  цикломеноред. Друга моя позната пък е написала в профила си, че й избързало с пет дни. Пак коментарии, отново препоръки – да приема орално циклопрогинова.

    Вторият:

   На моя позната изобщо не й идва и е много притеснена. На друга моя позната пък и дошло и въобще й не спира. Пак коментарии, съвети. Едни й предписват билки, други – да кръшне с няколко мъже – за по-сигурно, за да се оправи.  Но аз си правя следния извод:

   Ако се съберат дните на избързването и на закъснението, всичко става точно. Равновесие се получава и при втория случай. Благодарение на  фейсбукването случилото се на тези четири жени ми подсказва, че в света има хармония и че тя се запазва. Цикловите откровения на фейсбукдамите– така често качвани на стената на Фейсбук доказват това. Голямо нещо са социалните мрежи, другаде туй нещо няма как да го узнаеш…

  

  А сега зе агентите в социалните мрежи, които са внедрени в това пространство с определена цел. Аз също имам цел, признавам си – искам да опиша България, а изявите ми в социалните мрежи да не подобяват на тези на приматите - хора, заразении с идеите на Андропов, днес  войници без лик на последователя му Путин. И още една разлика – не съм внедрен, сам съм избрал това електронно пространство. На внедрените обаче препоръчвам да намерят и прочетат и изучат книгата на товарищите Дроздов и Фартышев. Някога в Центъра моите студенти я изучаваха облигатно и не признавах зачота им докато не я наизустят цялата. Без приложението на богатия опит на нейните герои, внедрените в социалните мрежи ще наподобяват на айрян без кисело мляко.  

 

                          image 

   Войниците на тихия фронт /на хибридните войни/ нямат лик , те се крият, защото могат да бъдат разпознати и изобличени както Анала с разписката, която той в отчета си до оперативния му работник от ДС наричаше „расписка”. Издал сънародниците си по време на възродителния процес и получил 50 лв. за услугата агентът на ДС, за които бе написал и раСписка. Егати евродепутатът, образован та дрънка.  Идентифицирането на агентите – днес на щат като приматизатори –може да бъде извършено съвсем леко, по написаното от тях. От него веднага става ясно поръчано ли им е то, те ли са го писали, и други неща изкристализирват – думата вземам от речника на народните представители -  защото специалистът по звученето на написаното познава дали авторът е един или са няколко, които им пишат постингите.  И обратното. Ако авторите са няколко и те звучат еднакво, то пишещият е един и същ, многониковец. Надарените с музикален слух веднага ще гепнат многониковците и ще ги идентифицират, класифицират и редуцират по групи в зависимост от Центъра, където са подготвяни. Изображенията им в блога, които  поместват вместо снимки  са тъпи, приличат ми на двете бузи на задник. Други пък си менят изображенията в опит да подсилят написаното от тях, избирайки най-голямата простотия, защото колкото повече мвязаш на изрод, толкоз по-интересен си. В името на истината и моята снимка не е реалната ми, но причината за това е, че станах много голям и вече не нравлю себя. Но пък снимката на блога ми е изключително оригинална и си я направих сам - проекстирал съм сянката си на една скала от връх Хайдушки камък.

   Понеже ми е мъчно за тези, които не само че не пишат каквото искат - те и нищо не могат да кажат, защото мозъкът им е нагънат колкото на Делян Пеевски корема, но и поместват только то, что им приказали, аз бих желал да им дам идея с няколко снимки, които ще поместя в края на постинга си, да си изберат по една от тях. Уверявам ги, ще им отива много.  Снимките може да изглеждат еднотипни, но за специалистите са много различни. И затова отварям нова образователна тема – за кравите. Без да се запознаят с нея серията от снимки ще остане неразбрана и е възмогоно нито един многониковец да не си избере подхождащата за него.

 

     Кравата винаги е била спътник на човека – човекът гледа и храни кравата, тя му се отблагодарява с мляко, от което се правят трайни храни, но и с месо. През зимата кравите са живеели под стаите на хората и така са ги отоплявали като парно отопление. Две крави са достатъчни за да изхранват едно прасе с цвика от сиренето, с оставащото мляко, добавя се и още нещо разбира се към това.

    Кравата има живот около 20 години и развитието й в течение на тези години протича така. Първата година се брои за 8 човешки години, втората – за 7, третата – за 6, четвъртата – за 5 и останалите по 3,5. В силата си кравата е когато е на 6 години, това означава около 28-30 години възраст на жената. Тогава тя ражда обикновено по 2 телета и дава най много мляко. Силна е и физически, стопаните й я ползват и за впрягане. След дванадесетата си година кравата застарява – дава по-малко мляко, ражда по едно теле, а след петнадесетата си тя може вече и да престане да прихваща. Лактацията й обаче продължава до навършването на 18 години. После следва най-трудното, защото раздялата на стопанката с хайванчето й, заприличало на селет с кожа, с което двете са взаимно еднакво силно привързани е много тежко.

   Телето – така се нарича кравата до 1 година - расте бързо, а през втората година се нарича юница и вече има цикъл. Не бива обаче да се запложда хайванчето преди да е навършило две години, защото то не може поради бременността да порастне достатъчно, костите му не са укрепнали и никога няма да бъде истинска крава. Затова то не се пуска на паша с кравите, при които има бик, а се държи в къщи.

   Кравата има цикъл веднаж на 28 дни, а бременността й трае 9 месеца. До навършване на 15 годишна възраст цикълът на добре гледаната и невпрягана в каруци и рало крава е като часовник. След това я връхлита променливата възраст, известна като климактерикус гинекас. Цикълът й се променя, става веднаж на седмица и по-кратко. Кравата пощурява, пощуряват и останалите крави от стадото покрай нея. Стопанинът познава добичето си в кой ден на цикъла си е по тембъра на мученето му, по поведението му и по някои вънщшни признаци. Те се характеризират със следното:

     Около три дни преди цикъла си кравата започва да мучи с нисък глас, наподобяващ този на бика. Вместо да пасе, лежи и преживя, гледа тъжно. Боли я, казва стопанинът й. Когато й дойде цикъла тя става нервна и е склонна да се „разправя” с другите крави за храна или вода, опитва дори да ги боде с рогите си, гледа мръсно. Цикълът й трае три дни, след което тя се успокоява и започва да пасе като за световно. По лицето й обаче постепенно се появяват изменения, които стопанинът отчита – устните й се надуват, от сивочерни стават и червени, носът й е топъл, надува се и променя и той цвета си в посока на червеното. Надува се най-вече горната й устна - резултат на бушуващия в нея естроген. След третия си ден кравата все по-често мучи без да има никаква причина. Едно нейно телесно отверстие обаче /няма да кажа кое/, подобно на устните й  става все по-обемисто и стопанинът по него разбира, кога кравата му е в най-важния си ден, осмият.  Точно на този ден се счита, че ако кравата се заплоди, тя може да има две телета, те ще са здрави и женски. Това е най-важният ден за краваря, ако кравата трябва да бъде заплодена и той тогава я води на бик или пък вика ветеринар да я заплоди изкуствено чрез метода, днес наричан фистинг.  Кравата се вързва, ветеринарът със специално устройство впръсква разредена семенна течност по стената на матката й. Счита се, че ако кравата бъде заплодена след осмия ден яйцеклетката не е толкова жизнена и телето няма да може да стане пълноценна крава. От значение според кравара за качеството на кравите, оставяни за дамазлък е телетата да да родени от крави между 5 и 7 години. След седмата година телетата ставали неелави и трябвало да се колят, а след десетата година те не можело да се оставят за крави, защото нищо не ставало от тях.

    За разлика от другите женски животни с цикъл 28 дни – чифтокопитни, еднокопитни, безкопитни - кравата има много висок естроген и минимален прогистерон. Това й разрешава макар и кърмачка , тя да се разгонва и да бъде заплодена. Ако не бъде заплодена, тя продължава да дава мляко, мераците й за бик  след осмия ден се изпаряват и животът продължава както обикновено. Ако пък кравата прихване, лактацията й се прекъсва преди да роди по схема, защото ще се разрушат костите й.

    С юницата нещата протичат не само смешно, но и опасно. Когато тя наближи две години / това отговаря на 15 години на жена/ и вече иска бик , та две не види, става неуправляема. Скача, рита във въздуха, ще си прегази стопанина, не изпълнява никакви команди, престава да яде и отслабва жестоко.  На такава разгонена юница веднаж подадох филия хляб, а тя щеше да ми потроши ръката до рамото, такъв рог ми отпра.  Бях  свидетел на сцена, когато ветеринарът, поръчан на определената дата в с. Зимевица на направи „фистинг” на юницата се върна – стоанинът така и не можа да улови юницата си, тя можеше да го убие. Стефка Костадинова не може толкоз високо да скочи. Тичайки наподобяваше мотоциклет без кормило.

    Още две неща за кравите:

    Отсам границата ни със Сърбия преобладават кравите от породата искърско сиво говедо, които не са много едри. От другата страна на граниицата хората гледат едни огромни и много красиви крави. Нашите крави са недоверчиви към случайно преминаващите покрай тях хора, докато от другата страна на границата кравите при среща с турист се държат точно както непозната жена със случайно срещнат човек. Не говорят, но се разбира какво е отношението им, имат и усет за човека срещу тях, застрашава ли ги той по някакъв начин. Всичките животни с цикъл 28 дни са като тях.

   Кравата има едно място, по което Умре да бъде погалена. Това е долната страна на шията й, за което тя подканва този, който се спре при нея и ако той стори това за да е по-ефективен контактът, тя си изпъва шията до скъсване и насочва главата си нагоре.

   Ние имаме една уникална порода крави, родопското шарено говедо. Това е най-умната крава, която живее на принципа на козите. Тя е дребна, към 200 кг, не се нуждае от стопанин да я пасе, не се нуждае и да е в стадо. Сутрин излиза, пасе по полупустинята и вечер се връща. За жалост тази порода е застрашена от изчезване.

 

     А сега и предложенията ми за снимки към никовете на тези, които „работят” в социалните мрежи без лик. Предлагам им такива от темата „крави”, те трябва да се досетят защо. Може да им се сторят предложенията ми за снимки към социалните им мрежи доста еднообразни, но не е така. Всяка от тях носи информация за специалиста и съответно дали избралият си я има поне грам акъл.

    А ето и снимките предложения:


image

Крава в осмия ден. От естрогенната атака
са се подули носа и устните си, гледа лоши.

image

Крава в осмия ден, срециалистът открива
измененията от произведения в жлезичките
й естроген.   
           
image


image

                                         Свиня  лехуса  

image

      Свиня мома

image 
Този човек на лаптоп е въвел кравешките
дати, за да изисква на оппределени дати бик. Информацията получих от него, има сертификат
за специалист по кравите.

image

             В петнадесетия ден

image

 
image

              В тринадесетия ден

image

Не бе въведена датата й в компютъра!

image

                          В двадесет и петия ден

image

                    В двадесет и седмия ден

image

                            /Вероятно/ в двадесет и осмия ден

image



image

Тази сянка на четдвъртокласен /стратегически/ римски път
търси подходящи образи на пишещите без лик в социалните мреж.

image



image



image







 







 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikolinavalentinova - За постинг СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ........
12.03.2015 18:40
Поздравления за точното и духовито попадение! Бедите у нас са поне две - едната - кухите лейки няма да "вдянат", а другите - внедрените нямат интерес човеците да Ви разберат. Бъдете здрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12309171
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930