Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 14:10 - КОНТРАСЪПРИЧАСТЕН ПРИВЕТ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1854 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                  КОНТРАСЪПРИЧАСТНО  ДА  ПОДКРЕПИМ                     

                   ПРОГРЕСИВНИТЕ  БЛОГЪРИ

 

   Прогресивните блогъри днес имат повод за голяма радост – някой възмутен от дейността на опозиционера Немцов, снощи взе, че го гръмнА. Вече има статии в блога, че това трябва да се отпразнува, макар да е станало твърде късно. Ако бе гръмнат по-рано този враг на народа, той нямаше да разцепи СССР и да унищожи промишлеността му. Уйдурмата на враговете на Путин обаче крие опастности за него и аз призовавам прогресивните блогъри да му турнат по едно рамо чрез някой и друг постинг.

   Когато някой гръмна Политковская, стори това точно на родженния ден на Путин, което ми напомни за отравянето на Георги Марков. Анализаторите сега отчитат тази разлика и правят извод, че след като датата е различна и разстрелячите ще да са други. Мнозина врагове на Русия веднага скокнАа: Само Путин й е пратил джелати! Но те забравят, че Русия има независима съдебна система и само тя може да каже кой гръмнА Немцов, както преди кой гръмнА Политковская. От разстрела й изминаха доста години, но и напредъкът по това дело е голям - вече се знае, че в него има чеченска връзка. При сегашният разстрел казусът е същият – независимата руска съдебни система трябва да каже кой утепа Немцов, а не тоя и оня, които не са компетентни. Не бе ли същото с нашите медици в държавата, ръководена от полковник Кадафи, където осем години чакахме решението на съда? Същото е и сега в държавата, ръководена от полковник Путин.

    В момента срещу него се води медийна война и това убйство има за цел наливане на масло в огъня. Аз съм твърдо убеден, че Путин няма нищо общо с убийството на Политковская или Немцов, това са сторили злоумишленици – той просто няма защо да сторва подобно нещо, а не бил могъл и да си го помисли. В момента подръжниците на неговия режим в В Русия са над 90%, той се радва на всяческа подкрепа.  Разправят врели-недокипели, бил изпратил руски войски в Донецк и Луганск. Нема такову нещу, човеко сам обЯсни:

   Там има руски войници, но те са в годишен или градски отпуск и по време на отпуска си отиват с автомата си, с пулемета си, с танка си, с ракетната си установка, със самолета си, за да се бият за народа, срещу майданлииските бандерофашисти. Какво общо има той с тези хора, които са в отпуск и са свободни да го прекарват където си щат? Я верю Путина!

   Обвиняват го и за свалянето на малайзийския пътническ самолет над Луганск. Какво общо има той, това е станало над територията на Украйна?

   Обвиняват Путин, че бил окупирал Крим. Вчера един депутиран от Атака, който с други депутирани от партията си посети тази най-нова народна република разказа какво е станало там. Хората искали да са към Русия и като станало това хвърляли си шапките на високо. Путин го каза досущ същото, но по по-интелигентен начин, нашият депутат намирисваше на недообразован. За каква окупация говорят, това си е осовобждаване. Аз пък, като разбрах, че са гръмнали Немцов заподскокнувах от радост и установих, че никога толкоз високо не бях подскокнувал. И как не – той разцепил СССР, разбил му промишлеността, сто големи бели направил. Малко се помрачи радостта ми като си спомних как северокорейците отиваха да гасуват за Ким Чен Ун. Излизайки от дома си те танцуваха, достигайки до урните – също. След това с танци отидохо до паметника на Ким Ир Сен – там няма мавзолей на Ленин – продлъжиха да танцуват и с танци се прибраха по домовете си. Вече е уточнено, подръжниците на Путин в Русия са почти 90%, а на Ким Чен Ун в Северна Корея – 99,999999%.

   Дано с моя контрасъпричастен привет към вдъхновените от разстрела на Немцов блогъри да съм успял още да ги вдъхновя и серията постинги срещу разстреляния враг на народа и в защита на Путин да определи модата в Блог. бг – ако се наложи до разкриване на разстрелячите от независимия руски съд. Каквото и друго да се помества по това време в блога, то няма да е до такава степен всеобъемлюещое…






Гласувай:
3



1. sande - Вчера пък, Коста, застреляли Борис Немцов ...
28.02.2015 14:29
Слледствието е започнало, но няма да приключи.

Ще гонят Михаля.

Жалко за хубавия човек.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Жалко за човека, не мисля, че това е ...
28.02.2015 16:42
Жалко за човека, не мисля, че това е начина за разправа с опонентите, но и не вярвам това да е поръчано от Кремъл. Някой се е престарал да получи медал за храброст. На Путин наистина не му трябва в този момент такъв инцидент с политически опонент и не е толкова елементарен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181480
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031