Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2014 00:15 - СЛЕД ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ:
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2244 Коментари: 4 Гласове:
14

Последна промяна: 05.10.2014 00:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
              ЗАТРУДНЕНИЯ  В КРАЯ  НА  ДЕНЯ  ЗА  РАЗМИСЪЛ

 

    Минути ми остават  за размисляне,но още се затруднявам. Еднакво ми „харесват” двама водачи на партии и поради това не мога да реша за кого да си подам глъсеца. Единият предлага веднага да повиши двойно заплатите и пенсиите. Но пък другият предлага 1000000 нови работни места. По оперативни данни единият няма шансове, защото номерът с национализЪма му вече не минава, оказа се кьрфишек.  Всички разбраха, че той не е националист, а интернационалист, работещ за Путин под паравана на национализЪма.

   ГлАсеният да влезне вместо него в парламента със същата оперативна задача има затруднение, защото незаобиколимят фактор за министъра на полицията и за главния прокурор му срути банката, която го финансираше. На търга за ромовите гласове той въобще не може да се яви. Поради това го помпат с агенти на Центъра – една гимнастичка, внедрена като държанка на един наш голям деятел на културата, поради това и оперативно интересен, бе активирана по казуса, макар това да стана причина тя да бъде разобличена в отношенията си с човека, който я бе приел като съпруга. Синът на един писател шестак, който го пробутват навсякъде, също го активираха. Явно това, което е вършил бащата някога сега го върши сина. Приемственост? Като тях са и перестройчиците, пардон, реформаторите. От тях най-интересна ми е една, която има криви хоризонтални устни. И като я видя все се питам, а веркалните й, дали и те са криви. Ама тях ги не показва.

   И остана ГЕРБ. Ако те съберат мнозинство над 50% ще направят правителство и ще поемат отговорността да управляват страната. Тогава отпада схемата, която прилагаха две тройно коалиции, напомням за първата – 8 идеални части за БСП, 5 – за Царо и 3 за ДПС. Но тази схема не проработи, защото от БСП искаха 80%, от НДСВ – 50% и от ДПС – 30% . И всеки крадеше колкото може, защото такова животно 160% няма.

   ГЕРБ падна след уйдурмасикиш, разработен от Центъра в Москва, внутриметренский пуч ги свали. Причината – централата АЕЦ-Белене. Дългата ръка на Путин ги отнесе като бръмбар сламка. И дойде правителството на подмяната, сбрано от агентите на Путин. Те подклаждаха протестите, те разработиха аферата Костинброд. А изпълнителите бяха Бареков, главния прокурор, Мая Манолова, Сьергейката.

   И така размисълът свърши. Ако ние нямаме правителство на мнозинството и равновесието се осъществява отново от партиите на задкулисието, преходът и грабежът ще продължат. Затова ще подкрепя утре ГЕРБ.

   Давам и прогноза за изборите, като предваригелно подчертавам, че тази тодина ДПС ще има най-много гласове в цялта си история и те ще бъдат между 600 и 700000. Ето и прогнозата ми:

      ГЕРБ – 48%

      ДПС -  20%   /благодарение на гласовете на ромовете/

      БСП -  19%   /благодарение на гласовете на контрапротестиращите/

      ББЦ -   4,5% /благодарение на гласовете на тия с картончетата/

      РБ  -     4%   /благодарение на гласовете на плодниците и коронките/

      Партиите-фантоми, чиито ръководители живеят от парите за подадените гласове за тах – 4.5%

 

      Ако прогнозата ми се сбъдне коалиция няма да е възможна, защото от игрите на малките партии /активирана от Центъра/ ще зависи политиката на големите. Така преходът би продължил отново и най-вероятното решение ще бъде нови избори. И така докато парите за ромовете и изборния туризъм попривършат и докато на хората им уврат главите, че тряба да гласуват. Изборният закон е отвратителен, той пази задкулисието и едиинственият начин да му се противопоставят хората е да гласуват масово.

    Ще постъпят ли така хората или отново заблудени ще откажат да си подадат глъсеца. И вместо тях, ромовете отново ще наложат нормите, по които да живеем.




Гласувай:
14



1. demograph - Може Господ да се върне на българската опасана ливадка и да я поле с вяра
05.10.2014 01:41
Защо пък не. ДАНО ИСТИНАТА ДА Е ОГРЯЛА ПОВЕЧКО ЗАСПАЛИ КРАТУНИ. ПОЗДРАВ.
цитирай
2. mt46 - Моята прогноза -
05.10.2014 07:32
никой няма да спечели... 2 възможности - коалиция/ГЕРБ-БСП, ГЕРБ-ДПС/ или нови избори...
цитирай
3. sande - Коста, и язека така размислювам, ама българина като легне да спие, и 500 години са му малко ...
05.10.2014 11:27
Това е на пазара сега. Това има на сергията. От това, което е налице може единствено да се избира. Другото е кандърма, празен фишек.

Аз гласувах вече за ГЕРБ. И моите хора.

А за ДПС и БСП не искам и да се споменава. Гледахме този блудкав, банален филм.

Поздрави, Коста!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Лошо, г/н Санде, лошо...
05.10.2014 14:25
В избирателната ни секция - празно, малко хора ще си попадат глъсеца. Така ще натежи глъсецоподаденото от турците, от помаците и от платените ромови гласове. Като допълнително обстоятелство за тази ситуация е съвпадането на изборния ден с този на рамазана. Но където няма контрол върху гласуващите турци, те няма да гласуват всичките за ДПС. При помаците обаче агентите на ДПС са железни и при тях гласовете ще бъдат 100% за ДПС, което означава над 100000 само от тях. Още 100000 ще има от изборния туризъм, прибавям и още към 200000 от местните турци. Нека ровите гласове да не са максималните, 300000, но мисля, че ще бъдат 250000. И сметката става много тежка за бъдещето на България, към 650000 гласа за задкулисието. Ще видя довечера, дали съм прав. Контрапротестиращиите от цялата страна ще бъдат разпределени за останалите партии, но ще има още малко и за ДПС. Ако хората не размислят и не отидат да гласуват, тези избори ще допринесат до продължаващо управление на задкулисието, което хората не искат повече. Ще последва или ново правителдство на подмяната иили нови избори, веднага, който вариант считам за по-вероятен.
Има и друго утежяващо обстоятелство. Помаците и турците гласуват за вярата си, така са подучени от моллите, но нали главният прокурор също е турнат за такъв с гласовете на ДПС, той няма да забележи този факт, че ДПС е етническа партия и е незаконна. Ако въпросът се отнесе до Конституционният съд, нищо няма да стане и там - биринджисъдията му също е турнат за такъв с гласовете на ДПС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180236
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031