Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2014 14:08 - ПЕЗЕВЕНККЮЧЕКЪТ НА ЛЮТИФ МЕСТАН...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1226 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

       ПЕЗЕВЕНККЮЧЕКЪТ НА ЛЮТИФ МЕСТАН С ЕРДОГАН -

КАНДЪРМАКЬОРФИШЕК ЗА ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС И УЙДУРМАКАШМЕРКЮЧЕК СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТСКАТА  

                     НИ ИНСТИТУЦИЯ И ДЪРЖАВАТА НИ

 

      За да се наберат допълнителни гласове за ДПС на тези избори задкулисието устрои съвместен уйдурмакючек на Лютиф Местан и  президента на Турция Реджеб Ердоган. Това бе удар под кръста както за нашата дипломация, така и върху имиджа на нашия президент. Президентът Ердоган от висотата на неговата позиция не кани президента на България, а партиен лидер на една партия в България с преобладаващ турски етнос в нея. Едва ли Ердоган е решил да покани Местана на кафе при него, защото той не е на нивото му. Предположението ми е, че той му е натресен от задкулисието в България, чиито преден пост в законодателната , изпълнителната, съдебната, местната власт и къде ли не е точно параванът, наречен Движение за права и свободи. А агентите на това „Движение”  наистина са навсякъде и ще дам два примера:

    Първият е, че ДПС изцяло управлява София-област и се разпорежда с природните й богатства. Писал съм, горите отидоха. София област се превърна във вакъф на ДПС и от това произтичат всичките й проблеми. Цитирам и едно име, Емил Иванов, който след тези избори ще получи още 4 години имунинет за това, що е свършил.

    Вторият пример ще дам с едно наше ченге, което работеше в Турция когато бе изверваненето и се издаваха паспорти на изгонените от България турци. След връщането си тук той купи 4 магазина на Граф Игнатиев, още по десетина в кварталите Хаджи Диимитър и Западен парк, но по-малки, на първия етаж на блоковете. Майка му се възмущаваше, че в банка на някаква футболистка му изгоряли 5 млн. долара, което показва колко пари е имал той. После започна да „държи” фуража на Разград, като всичкият заминаваше за Турция, от където пък пристигаха промишлени стоки и турски боклуци. Синът му по това време пък „държеше” всичкото зърно на Благоевград, което също заминаваше за Турция. После синът му замина на „работа” в Русия по посолствата и не се е върнал, а бащата тук управлява богатството. Сега е болен от рак. Ето един активен задкулисен играч, който без всякакво съмнение „държи” някои от биринджиите на ДПС, но за това не е казал нито една дума. Мисля, че този човек поставя държавата си на последно място, а на първо далаверата и алъш-вериша.

   Преценявам тази среща на Ердоган с Местан като обида за нас. Местан в случая е кукла на конци, но това му действие показва, че той е гьонсурат высшего класса, подобно и на останалите бириинджии на „партията”. Без всякакво съмнение обаче, тази среща ще окаже влияние върху някои от българските турци, които сега живеят в Турци и са с двойно гражданство. Ако са се колебавали, те сега ще гласуват за ДПС - за изверниците си от 1988/89 г.

    Имам и друго предположение – с голяма популярност сред турците се ползва Касим Дал, който няма картонче на агент и набира популярност сред турците. Тази среща несъмнено е и срещу него. Това не е гаранция, че той не е такъв, таково картонче единствен в Светия синод нямаше и починалия наскоро патриарх Максим. Нищо чудно да имат и те картончета, но да са в КГБ. А от там нищо не излиза. Подозирам и друго – че пак от там сега активират Осман Октай, който наистина знае мнаго неща и няма как да достигне до тях ако не му предоставят преди да го явят по телевизията оперативна информация.

   Турците имат чувство за общност, за държава и ако са убедени, че правят нещо за двържавата си, те ще го направят. В случая гарант на турските граждани да подкрепят ДПС става Ердоган. Същото чувство, бих го нарекъл национално, имат и сърбите, но те не слушкат както полуграмотните и по-работливи от тях турци.

     При нас нагласата е друга. Ние, българите, се държим като държавата ни да не е наша и гледаме да я разграбваме. Затова грабежите и кражбите са навсякъде - от ниво парламент, минавйки през изпълнителната власт, съдебната власт, после местната власт, те достигат до последния ром, който наистина живее в чужда държава и мисългта къде и какво да открадне не го напуска. Причина за това е нашият нихилизъм и такава държава е отречена на погибел. Ако на нас това не е известно, съседите ни го знаят. Не е възможно да не сме ключени в стратегическите планове на Ердоган, който подобно на Путин отлично знае какво е дереджето ни.

   Споменах с лошо местната ни власт, но да кажа и нещо в нейна защита. Някъде в страната имало един честен общинар, който не крадял и се грижел за общината. Не се споменава къде работи този човек, но ето, че вече има един такъв. Споменах и етноса на циганите, че са крадливи, но да кажа и една добра дума за тях – в автобус №79 са хванали циганин с перфориран билет. Явили са го по медиите, качили са го в нета…

    Понятието агенти е много широко и кому служат те знаят само тези, които ги ползват, но те най- им нямат доверие. Има случаи на двойни агенти, за чииято дейност и методите им на работа обучените за оперативни работници са изучавали с подробности. На път сме в България да подобрим рекорда на двойните агенти, защото на биринджиите на ДПС не може да им се хване краят. На колко господари служат те, знаят само те и господарите им. „Партията”  им осигурява хранителна среда според възможностите си да упражняват те агентурна дейност, надвишаща тази на двойните агенти. Биринджиите в ДПС могат да служат на Центъра в Москва, на този в София, на Турция, те облигатно са и кукли на конци на задкулисиато в България. Знам един биринджия от ДПС, дето се явява много рядко, но се твърди, че въртял България на пръста си. Той е джуревец /кръстоска между татарка и циганин/, хитрец, и нищо чудно да се окаже някога, че е бил четворен агент.

    Това писание направих в подкрепа на твърдението ми, че ДПС ще бъде втора политическа сила на тези избори. И как не – за нея работи задкулисието тук. Конституционният съд, главният прокурор – те също ще допринесат резултатите от изборите да са правилни и с тяхното любезно съдействие ДПС отново ще изиграе на България и хората, които искат да свърши безкрайния преход в страната поредния си изборен мурафеткючек. А после е лесно – в коалиция с БСП и парламенталристи колкото  на ГЕРБ, нещата ще зависят само от ББЦ. И тя създадена от задкулисието, защото АТАКА вече е употребена – нова партия требе. Така мисли и една художествена гимнастичка и един, дето преведе на български „пусь говорят”. Спомням си, че той бе победител една година в конкурс за най кръсив мъж.

   И преходът продължаа, яхнат от задкулисието…

  

image


image


image


image


image


image


image


image








Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185104
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031