Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2014 01:02 - ТВОРЦИ С ТАЛАНТ В БЛОГ. БГ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3024 Коментари: 5 Гласове:
48

Последна промяна: 21.09.2014 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                  ТВОРЦИ  С  ТАЛАНТ  В БЛОГ. БГ –

                        БЪДЕТЕ   ВНИМАТЕЛНИ !

 

        Процесите в Блог. бг не не са различни от това, което лошите хора случват на страната. В блога има творци, които търсят чрез него начин на изява, има и такива, които имат нещо да кажат. Има и много качествени личности, притежаващи възвишен ум и висок интелект, но не надарени с талант. Те също са за уважение, защото отразяват лъчението на творците и така те се оглеждат в тях.  Тези блогъри трябва да са откровени по отношение на възприемането на творбите на надарените с талант личности, както и да са честни по отношение на преценките си.. 

     Надарените с талант личности обикновено не са оправни в земните си дела или ежедневието си, като изключение от това правило има много рядко. В  КГБ и в ДС за „работа” в този сектор имаше отлично подготвени кадри за тази категория  хора. Те са добре запознати с психиката им, защото са обучавани от хора от гилдията на творците, продали се на службите. Тези продажници научават агентите как да манипулират творците, как да ги тормозят, как да ги унижават, как да прекършват вдъхновентието им, таланта им. Имало е раздели за „работа” с поети, с писатели, с артисти, с музиканти, художници и др. Давам един пример от миналото с най-зловещата личност в тази област, Андрей Жданов. Нека да изтъкна обаче и нещо положително за него –  той мачка непрекъснато Шостакович, но не го изпраща на смърт в Сибир, а по време на ВСВ го депортира в Куйбишев.

 

    Днес времената са други. Няма как да се извършват депортирания, убийства или показни разстрели на творците, които не творят „правилно”. Не свързвам думите ПРАВилно и ПРАВец. В тази насока отново се работи, но тактиката сега е променена. Защо се работи в тази насока привеждам две мисли - на един гениален човек и на един зъл гений:

 

  Лев Толстой:

  Силата на правителството се крепи на невежеството на народа и те знаят това и винаги ще се борят срещу просвещението.

   /б. м./   Прозорливостта на тази мисъл се вижда от мераците на един много голям глупак, който иска да има в работния си кабинет копче, което като натиснел да спира интернета в страната, на която той се явява едноличен диктатор. Това вече е постигато в КНДР, в някои арабски страни.

 

      Владимир Илич Улянов – Ленин, внесъл с локомотив вируса на Маркс в Русия:

     Интелигенцията – реакционна маса.

  

   Умът на Лев Толстой е прозрял към какво се стремят политиците, геният на Пушкин е предвозхитил случващото се в Русия след 1917 г. Ако някой не е чел траедията на Пушкин „Борис Годунов” за царя-престънпник, да я прочене, а после да чуе и запис от операта на Мусоргски, една от най-великите творби в този жанр. Желателно е записът да е с Борис Христов.  Злият гений Ленин също провижда враговете на вируса на Маркс и с тази мисъл той се сезира върху тях, но той и действа – набързо чрез ФЕД  той основава ЧК и първите концлагери в Русиа – по манастирите. Ленинската разработка  ГУЛАГ довършва Сталин.

  

   Днес ленинизЪмът още е жив, а вирусът на Маркс остава в организЪмите на много хора, привикнали с него, защото им е предаден генно от предишни заразени поколения. Поради това съвсем естествено е перестроените за работа в годините на „демокрация” служби да продължат да се борят срещу просвещението като  скапят образованието, което вместо мислещи хора направят да бълва чалгапримати, а срещу творците да се прилагат нови, по-прецизни методи. Те обаче остават просташки и се изразяват в заподмятването пред тях на  различи пениси, с надежда да се ловнат творците на някой от тях. Лошото е, че това се е получило тук и там, което не е добра атестация за твореца в личен план. Допускайки лошите хора да обсъждат творбите му, да му пишат коментарии и той /тя/ да им отговаря, е тревожно – творецът не различава доброто от злото, подобно на жена в осмия ден, за която всичките мъже, които вижда  са еднакво красииви и пожелавани в мислите й.

 

   Как манипулаторите в Блог. бг манипулират творците:

   Преди да спорим, трябва решително да се разграничим, казва татко Ленин. И аз предварително уточнявам, че понятието манипулатори е много широко. Зад тази категория могат да се крият лица, които да поместват от свое име лазерно насочени срещу определени творци или събития „статии”. Тези лица  /б. м. или задници?/ могат да бъдат и кухи образи, да ги нарека многониковци. Те могат да публикуват нещо, да се похвалват или критикуват сами. Многониковците се изявяват като блогови проститути, които биват активирани по казус. Както продалите се политице могат да участват в една политическа сила, да се местят в друга, после да я напускат и т .н. защото са независими, което означава, че това което правят не зависи от тях, така постъпват и многониковците. Те обаче са две категории – плодници /активни блогови проститути/ и коронки /пасивни блогови проститути/. Плодниците са не повече от 15% от общата бройка блогови проститути, броени те почленно или по глави..

    А сега за методите на работа на агентите с творците в Блог. бг. Те тук никога няма да бъдат оповестени от Комисия по досиетата или друга обществена организация, защото демокрацията им разришава те да се инфилтрират и нацръкват навсякъде. Лошото е, когато творците не осъзнават този процес и биват подвеждани, въвличани в него. Веднаж допуснали го, те стават обект на разработка. Разработката е съвсем проста и протича по схема:

    1. Агентът проучва обекта /б. м.определено лице/ и търси слабите му страни. Напр. трорецът /творкинята/ много обичат да похвалват творбите им,

      2. Проникнал в блога на определено лица, агентът пише коментар. Ако коментарът му бъде публикаван или към него има реплика, то „разработката” може да се стартира и  се преминава към оперативна работа с обекта. Основите на методите на „работа” с интелектуалците /б. м. реакционната маса/ са поставени отдавна, след 1917 г, като многократно са били актуализирани и переустройвани.  Сега те са пригодени за епохата на „демокрацията” и интернетвръзките.

      Творците са дар Божий за нацията си или за света. Независимо в коя епоха творят, те не са станали много различни.  Днес интернет разрешава достъп до творчеството им от много хора по всяко нвреме, но пък и дава възможности за виртуален контакт с творците от опитващи да ги “разработят”  агенти. Напомням, понятието „разработване” има изключително широк спектър. Поради това творците трябва добре да се огледат за съмнително проникващи в блога им коментиращи и към изпращащи им ЛС. ЛС са също лост за разработка, за натиск, за стрес и ако разработваният обект не изчиства тези съобщения без да ги чете, той бива разработван. Ако творецът обаче, сезиран върху творбата си не може да направи разлика между читател, приятел от блога, който искрено желае въздигането му на ново ниво в изкуството и между негов разработчик, вторият ще посее в душата ву съмнения, ще го манипулира и ще бъде пречка за твореца да достигне максималното в рамките на таланта си. С това агентът изпълнява задачата на Центъра -  да остава народът прост, манипулируем по косвен начин, чрез мачкане на  първенците му, в случая творците.

 

    Още веднаж изказвам съжаление, че няма Комисия по досиетата на изявяващите се в Блог. бг. Ето, точно преди изборите Комисията появи 98 досиета на агенти, списъкът на които ще определи отношението на избирателите към тях. Не вярвам да се появи такава Комисия за Блог. бг, но там пък агентите са много лесни за разкриване. Оперативен работник с десетилетен опит може да ги гепне само по техен коментар, та и дори по част от коментара им, ако няма време. След това ще им проникне гастростопично в блога. Агентите са разработвани, те не са творци и са стандартни, за разлика от многоликия оперативен работник. По изявите им веднага се разпознава и кой е Центърът им. Ако оперативният работник има музикално образование той пък веднага гепва многониковците,  защото писмовната изява има тоналност, от която пишещият не може да избяга, тя върви с него.  Многониковецът може да се представя за мъж, за жена, но написаното от него издава пола му, както и всичките му блогове, в които той пише, коментира се сам, критикува се сам. Никак не е трудно да се идентифицират агентите в Блог. бг, да се определи кой е бюлюкбашията им в блога - той е отдавна известен - да се разкрият многониковците.

 

   Не за агентите обаче пиша това писание, а за творците в Блог- бг:

 

    Творци с талант в Блог. бг, бъдете по-внимателни!

 

    За де не звучи много строго писанието ми ще  приложа  един израз на мой колега, който някога бе в командировка за няколко дни в Голямата страна. Връщайки се, той бе научил и нови думи. Когато нещо станеше сериозно, той казваше:    

   Осторожно внимание трябва!

   Май такова е нужно и на творците.

 

   А аз – аз си мечтая за едно червено копче. Когато попадна на блогов проститут  да натисна това копче, да му изсокне на монитора един надпис – няма да кажа сега какъв! – и да му се блокира достъпа до блога му за час-два, време за зазмисъл от негова страна. Те стигат за жестоката истина за него, че разкритият агент повече не е такъв.

 

   Прилагам музикален поздрав за творците - от Моцарт:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Cc2IiRb7TfE

 

  и още един за идентифицираните агентите в Блог. бг - от приятелката на Делян Пеевски,  Цветелина

 

https://www.youtube.com/watch?v=BAQYS3KxbTw


    Приложение: 
   Снимка на блогъра, който предложи рожденният ден на Путин да стане официален празник в Русия и в България. Той стана моден в началото на прехода, когато колкото повече някой мязаше на изрод, толкоз повече го уважаваха.

image

 
А туй нещо е бюлюкбашията на контраблогърите.
Той издава приказите до плодниците, които пък активират коронките и настава сикиджансикиш.

image


  Те така се стиковат два контраблогъра, кацнали върху нечий ностинг.

image
 




Гласувай:
50



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
21.09.2014 11:55

Аз доста изписах по темата и определено имаше ефект. Истинските блогъри вече не се хващат толкова лесно на словесни хватки и не е достатъчно някакакви профили да им надраскат по два-три реда за да ги убедят, че говорят с “различни хора”.

Освен това някои доста активни блогови лицемери, които от едни профили се подмазваха, а от други плюеха, вече не са толкова активни. Още вият на умряло заради моите разкрития.

Остана само един проблем: някои от злобните хейтъри са много оборотни по блогърски срещи, където, естествено, са мазни, мазни ... Познават лично доста блогъри и това ги спасява от разкриване на истинското им лице – хората си казват ‘Ние се познаваме. Не може да е той/тя”. Bсъщност е достатъчно да се запитат защо излизат снимки от блогърски срещи, въпреки че участниците са се разбрали това да не става публично? Обяснението е просто: троловете и хейтърите са сред тях. Може би ги плаши мисълта, че са яли, пили и веселили с такива, които после ги оплюват и подиграват чрез фалшиви профили, пренасочвайки обвиненията към невинни хора.

цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
21.09.2014 12:10

Изнудването и заплахите са неоспорим факт. Много обичани блогъри спряха да публикуват заради такива неща. Една жена ми писа, че влизата понякога, но рядко се логва - от страх да не попадне на обидно лично съобщение. Друга, също известна блогърка, беше толкова отвратена от мръсотията на хора, които дори смяташе за приятели, че ме помоли да махна линк от мой стар постинг – линкът водеше към новия й блог на друга платформа. Помоли ме, защото не иска абсолютно нищо да я свързва с Blog.bg. А онези, които изгониха и нея, приятелката си, вярвайки че е също толкова сляпа и лицемерна като тях, т.е. няма да отчете мръсотията в поведението им – до ден-днешен разправят, че някакви други гонели хората. Изобщо не признават собствения си принос.

Да не разправям колко блогърки са ми се оплаквали от брутални свалки и разпитване за личния живот.

Въобще лошото е лошо – то не може да се представя за добро, позовавайки се на някаква лична гледна точка. Aко разсъждаваме така, масовите убийци също имат собствено виждане. И терористите. И всички престъпници. Тормозът над други хора е престъпление – няма как да мине за “въпрос на лична гледна точка”.

цитирай
3. planinitenabulgaria - На Фараона:
21.09.2014 13:02
Още в първи курс разработваните за агенти учат за ювелирно изпълнената задача по прочистването на врага на Сталин, Троцки. Агент на НКВД в Мадрид набелязва обект - един не съвсем нормален и манипулируем 18 годишен младеж. Започва разработката му, но не директно, а чрез майка му. Офицерът от НКВД започва да сваля и след това да изшибва майка му, тя се влюбва в него. За да свият собствено семейно гнездо пиленцата отиват по предложение на съветския офицер в Мексико, където е емигрирал Троцки. Още малко усилия, вече съвместни - от майката и офицера, който усърдно я изшибва по приказ от Центъра и манипулируемият й син грабва един ледокоп и удря врага на Сталин и на тяхното семейство - майката и втория си "баща" - Троцки, по тила, който умира.
Младежът изкарва 20 години в затвора, разкайва се, после се жени и има деца. Не иска да види майка си въобще.
Подобен пример е Павлик Морозов.
Така са разработени тези "хора", агентите, изцеление за тях няма. Но да не могат да блогърите с талант да различат тези агенти, или пък ако установяват контакти с тях, които могат да доведат до подобен на този на майката на глупавото момче с офицера - към тези творци отправям задочна критика.
цитирай
4. vmir - На всезнайковците образование и таланти не са им необходими,
21.09.2014 15:47
защото покрай тях ще се види колко безумни са претенциите им и колко са жалки самите те. Също както глупостите им за Запада и в частност за "тъпите американци", които по случайност имат най-известните университети в света. (И как да не са тъпи, като не се сещат да измамят някого, за да му гепят парите, вместо да се хабят по изобретения, нови продукти и технологии).

Цитирам US президент от недалечното минало, нарочно няма да му кажа името, за да не чета червени глупости поне по негов адрес:

"Нашият прогрес като нация не може да бъде по-значителен от успеха ни в образованието. Човешкият интелект е нашият фундаментален ресурс".

Така говори на сънародниците си един американски президент, докато други президенти лъжат безсрамно хората си, че природните ресурси са по-важни и решаващи от всичко останало, и ще направят приматите владетели на света. А примера е твърде близо - Монголия, от която на глава от населението надали има повече природни ресурси в друга държава по света. Което никак не пречи на монголеца да е 10 пъти по-беден от средния българин. Нищо, че някога монголците са били владетели на света.
цитирай
5. pcelata - dobur den ot Germania
21.09.2014 15:50
Izvinete za latiniticata-no niamam Oste bg-menu. Ta po vuprosa po postinga......niama da mi poviarvate-no,otraziavate do izvestna Stephen polojenieto tuk. Otnoshenie turci i ostanalite HORA.Kakto znaete,tuk te sa zavzeli goliama scast vor Germania i SE misliat za bogove.Niama dwa govoria povesce. S uvajenie: Pcelata
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183732
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031