Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 09:44 - РЕШИХ: ВМЕСТО ДА МЕ ВОДЯТ КАТО МЕЧКА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1854 Коментари: 5 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

РЕШИХ:

ВМЕСТО ДА МЕ ВОДЯТ КАТО МЕЧКА ПО ЧУЖДИ СТРАНИ –  УЕЗЖАЮ ДОБРОВОЛЬЦОМ!!!

 

    Къде ли не ходих по българските земи по своя воля, но да си помисля, че ще се озовавам периодично в Лос Анжелес – не съм си и помислювал. Вече и не броя за кой път съм тук, но нещо друго знам точно: Остават ми по-малко два дни и се прибирам! Знам и други работи – признавам си - ще дойде време да пиша и за тях!/

     Америка променя хората, и аз се убедих в това. Ще дам един добър пример - Дворжак и неговата Симфонията №9, наречена „Из новия свят”. В бавната част темата е взаимствана от индианска народна песен – „Песен на индианския вожд”, нещо много прекрасно! С тази симфония Дворжак се утвърждава като  композитор със световно значение, докато Сметана напр. остава в историята на музиката като борец за националната култура на страната си в областта на музиката. Още две прозведения на Дворжак, вдъхновени от Новия свят ще спомена за тези, които обичат музиката – Концертът му за виолончело и Струнният му квартет, наречен „Американски”.

   В днешно време Новият свят засмуква съвсем други личности, но за качествата им запазвам комепетентно мълчание. Ще упомена обаче една категория от тези личности, такиви не са малко тук.

   Ако някой основе банка и си я окраде сам, /б. м. напр. в България/, той не носи отговорност за това – банката банкрутирала и толкоз. Отивайки след това в Америка с окраденото, то си остава собственост на банкера. Ако нещата се объркат, което на практика не е възможно, окраденото от банката става собственост на Новия свят. То не се връща в България, защото има закон за краденото в чужбина и отнесено в Америка. Поради това компетентните органи от окрадената страна не закачат крадеца с надеждата той да се върне зедно с окраденото и да го инвестира някъде. Напр. в ТЕЦ „Марица-изток” или пък в някой ядрен блок на АЕЦ. Банкерът се  връща обратно в стрнатата си превърнат в спонсор или… откровена мутра.

    Напрегнатият начин на живот тук води до различни странични явления, засягащи предимно мъжете. Не е тайна, че голяма част от тях обръщат /превъртат с/ резбата. Други пък идват тук и „заработват” точно в този близнес, защото парите в него са много големи. Най-смешното е обаче, че и аз обърнах резбата откакто съм тук, но обръщането при мен обхвана само мисленето ми. Доста късно, но и аз както и много блогъри се убедих, че Путин е най-великият стратег, че 99,99% от руските граждани одобряват каквото и да прави той и го подкрепят с каквото могат. За да го израдват на рожденния му ден влюбени в делата му и в него сАмия циклово гръмват по някой негов критик, както сториха с Политковская. Но любовта е вечна, напомням за една от най-великите програмни увертюри, Франческа да Римини на Чайковский. Тя е не по-малко значима от Симфониите му № 4 и 6. Първосигнално от моя страна след гръмването на Политкивская се възмутих, но толкоз ми бил акълът тогава. Сега, след като обърнах резбата, аз одобрявам тази постъпка – она писала против Батюшка, для это – пулю получай, девка блатная.

    Не мога да кажа, че за да обърна резбата от дясна в лява освен Путин доста ми повлияха и блогърите от Блог. бг, които мислят точно като него и пишат в блога с надежда да превъртват резбите и на други блогъри като мен и читатели, разкливайки им величието на Батюшката. Вместо да ги считам за блогови проститути, аз взех да се уча от тях. Човек поумнява с годините, а се намират и такива, които го поумняват без той и да подозира това - тия, дето пишат за Путин и срещу фашистите на Украйна напр. Сигурно не само аз им повЕрвах.

 

   А ето и причината, поради която окончателно реших да стана доброволец и да замина за города Луганск:

   Преди два дни слушах извадка от реч на Путин, в която той обвинява  украинските фашисти и бандеровци, че са направили блокада на украинските градове Донецк и Луганск по подобие на тази на Ленинград от немските фашисти. Гадове, гниди, мерзавци дерзкие. От него научих колко зли били фашистите. Това го е принудило да изпраща на обсадените конвои камиони с помощи. Не пропусна Бащицата /не споменавам думата мафия, тя е така обидна за руснаците, както да кажеш на някой негър в САЩ, че е негър/ да каже, че това, което става в Украина си е тяхна работа, в работите й Русия не се намесва дори с пръст. Там украинците воювали срещу срещу собствената си си армия. Явно е, че украинците не схващат това, за което Путин е прав да им се сърди, защото той им казва какво да правят, а они нЕщат. Дураци. Късмет в гъзо им вкарва Бащицата, они се бегат от късмето. Дъсъибът вглавъвъпроста! Той каза обаче  и нещо друго, което аз взех като идея от него и което бе  дотълкувано от коментиращия оралната му изява.  Стоящ изключително високо като интелект и продукт на службите, товарищ Путин е труден за разбиране когато прави звуци и поради това трябва някой да разяснава какво той иска да каже. А то бе следното:

   Руски войници в градски и в годишен отпуск използвали отпуска си за да отидат и да помогнат на братския украински народ. Едни /б. м. по време на отпуска си!!!/ отишли със самолетите си, други с танковете и артилерията си, трети – и те в отпуск, с противосамолетните си ракети. Някои пък – според спътникове снимки към 4000 души, отишли само с Калашниците и БМП-та си. /б. м. Бойни Машини на Пехотата/ Тези доброволци постигнали и успехи. Пленили  няколко украински бандеро-фашиста, които телевизията показа да ги развождат на парад на комунистите в Луганск с белезници, вързани един за друг, защото нивото на интелекта там е както по вемето на нашата народна песен „Три синджира с роби”. А възмутените от тези фашисти честни и прогресивни хора викаха срещу тях: Фашисты, надо разстрелят, кафявая чума, агенти Америки, предатели, сволочь, гниды, немедмленно разстрелять!!! Други носеха плакати, посочващи как те са се снабдили с оръжие, а това е известно и на бабите - пари им е дал Джо Байдън. Аз се присъединявам към тях и към блогерите, които химнословят Путин, Джо Байдън е фашист.  Така им се пада на всички фашисти по света, да ги водят вързани и с белезници докато им уврат главите, които те навирват за реванш в Украина.

    Замислих се дали и аз не мога да стана част от този процес срещу фашистите в Украйна и измислих начин да се включа в него. Ще стана доброволец и ще си ловвам украински фашисти и бандеровци в Украйна, ще ги доведа в България и ще ги показвам по време на паради на ДПС, на ББЦ, на Атака, който повече плАти.  Дори си мисля, че не само в Украйна мога да сторвам това, а и в Приднестроието, в Северна Осетия, в Абхазия, в Полуострова на свободата /Крим/.  Преди да превъртя с резбата и да поумнея тези държави считах за държави-идиоти, но сега – не! Щом следват линията на Путин, значи са много фърст. Намислих и разервен вариант когато стана доброволец – ако няма как да си фана бандерофашист, защото Джо Байдън им даде много пари и те имат скъпи пушки, ще ги снимам, а снимките им ще помествам в Блог.бг. Вместо да пия бира по чалготеките и да играя чалга ще запечатам на симкарти стремежите на тези братски народи да изгонят агентите на Джо Байдън, на които той е дал пари.   

     За да си набавя необходимата техника за Украина влязох в едни тукашен МОЛ да си търся подходящ фотоапарат с голям зум. То и МОЛ-ът бе огромен, колкото поне десет наши. Избрах си фотоапарат с оптичен зум 100 и цифров зум 5, което означава общо 500. За сравнение привеждам един обикновен бинокъл, който приближава само 8 пъти. Ако не мога да си ловна фашист или в краен случай бандеровец, поне ще си го снимам и ще публикувам снимката на идиота. Фотокамерата ми струва само 200 долара, защото е първата серия на нова японска фирма, която опитва да пробие на пазара тук и прави дъмпинг с цените. Ако някой има интерес към тези суперсъвършенни апарати давам сайта на фирмата:  




Гласувай:
18



1. syrmaepon - Добре, че с хумор представяш нещ...
01.09.2014 10:10
Добре, че с хумор представяш нещата, та по-лесно се преглъщат ))) За робството и в кой период живеят руснаците съм напълно съгласна. Въпреки, че в тяхната империя те са имперския народ самочувствието им е по-ниско от това на нашите възрожденци от 19 век, които още тогава видяха и прозряха напредъка на Европа и поискаха да присъединят българите в клуба на успяващите, но Вежливите сили и нашите Велики освободители не позволиха това. И тогава българите познаваха Свободата, за разлика от руските си братя.
Както е казал поета:

"Грязью чавкая жирной да ржавою,
Вязнут лошади по стремена,
Но влекут меня сонной державою,
Что раскисла, опухла от сна."

https://www.youtube.com/watch?v=AkO1o7ExZAs
цитирай
2. planinitenabulgaria - Благодаря за клипа с песента на Виисоцкий!
01.09.2014 10:46
syrmaepon написа:
Добре, че с хумор представяш нещата, та по-лесно се преглъщат ))) За робството и в кой период живеят руснаците съм напълно съгласна. Въпреки, че в тяхната империя те са имперския народ самочувствието им е по-ниско от това на нашите възрожденци от 19 век, които още тогава видяха и прозряха напредъка на Европа и поискаха да присъединят българите в клуба на успяващите, но Вежливите сили и нашите Велики освободители не позволиха това. И тогава българите познаваха Свободата, за разлика от руските си братя.
Както е казал поета:

"Грязью чавкая жирной да ржавою,
Вязнут лошади по стремена,
Но влекут меня сонной державою,
Что раскисла, опухла от сна."

https://www.youtube.com/watch?v=AkO1o7ExZAs


Той е доста важна личност за руската култура. Като него от пиене умира и Мусоргски. А в блога си имам нещо доста интересно за Шостакович от 4.07.2010 г.
Благодаря /още веднаж/ за клипа с песента.
цитирай
3. vmir - За огромната част от руснаците да се запишат доброволци е единствения шанс да видят цивилизация.
02.09.2014 09:31
Когато през 1814 г. руснаците навлизат във Франция, войските им губят в пъти повече жива сила от напускане на армията, отколкото в бойните действия. Цели бойни подразделения изчезват безследно, защото войниците намират условия за изява и щедро възнаграждение на уменията си, за каквито в Русия не са и мечтали. Много от тях остават във Франция не им минава и през ум да се върнат в Русия. Че как иначе, освен като доброволци могат да отидат в Европа руснаците, които не са фаворити на КГБ или на мафията? И аз да бях на тяхно място, и аз щях да се пиша доброволец да ходя да нападам хората по света, вместо да дебна жена си кога ще си купи отново Тройной одеколон, за да й го изпия за пореден път, а после да ме млати с тигана по тиквата и да ми пищи безсмисления вопрос пачему опят нет адекалона, гадино.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Този е пролемът да се разселят руснаците из републиките, където
02.09.2014 19:53
vmir написа:
Когато през 1814 г. руснаците навлизат във Франция, войските им губят в пъти повече жива сила от напускане на армията, отколкото в бойните действия. Цели бойни подразделения изчезват безследно, защото войниците намират условия за изява и щедро възнаграждение на уменията си, за каквито в Русия не са и мечтали. Много от тях остават във Франция не им минава и през ум да се върнат в Русия. Че как иначе, освен като доброволци могат да отидат в Европа руснаците, които не са фаворити на КГБ или на мафията? И аз да бях на тяхно място, и аз щях да се пиша доброволец да ходя да нападам хората по света, вместо да дебна жена си кога ще си купи отново Тройной одеколон, за да й го изпия за пореден път, а после да ме млати с тигана по тиквата и да ми пищи безсмисления вопрос пачему опят нет адекалона, гадино.


се живееше по-добре отколокото в Русия. Тогава те нямаха възможност да имигрират на Запад. Руснаците в Украина бяха много по-добре отколкото в Русия, ако си останат в Украина ще влезат и в ЕС. Между тях обаче има инфилтрирани агенти на Путин, които предизвикват днешните събития и заради които украинците ще изгонят от Украина всички руснаци, както хърватите сърбите и циганите от Славония. А да върнат махналите се от Русия руснаци обратно в нея - това за тях ще е кошмар.
цитирай
5. sande - Вчера руският посланик в Скопие заплаши, че ...
04.09.2014 11:20
Вчера руският посланик в Скопие заплаши, че Русия ще помогне на Р Македония!

Това написа в. "Нова Македония" преди няколко години по повод интервю ва вестника с посланика на Русия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183905
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031