Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 05:19 - @ @ @ @ @ @
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1309 Коментари: 7 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image




image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image




image



image


image



                                                 @  @  @  @  @  @ 

 

 

     Опитите на няколкото внедрени в блога блогови проститута да го приматизират са обречени, защото тяхната дейност отдавна не е тайна.  Напомням за троловото възхваляване на банкера на КТБ и за това на Иван Костов и ДСБ преди него. Всичко това се извършваше обаче законно. Банкерът си плащаше на троловете, а на партиите се дават пари от държавния бюджет въз основа на електоралните им единици от изборите. За какво да се изразходват парите от тях закон няма, но трябва да бъдат изплатени дължимите данъци на държавата. Тролове са химнословили Иван Костов и ДСБ срещу заплати, достигащи 10000 лв. на месец.  Ашколсун, Иванефенди! /Тролефенди?/ Ето един пример как се зареждат хранилките на специализирани в определен бранш проститути.

   Същата тази дейност като професия беше тема за изпита на кандидатитстудентите по журналистика. Не всички са били наясно по темата, но пък преподавателят във факултета Светослав Пинтев я е развил блестящо и тя е поместена във в/к „Жълт труд” под заглавие: Мулатките, троловете и Рио де Жанейро. Още в заглавието дейността на троловете и тази на проститутките биват поставени на една плоскост, което сторих и аз в моя постинг за троловете, разработени за блогови проститути. Вестникът има №: Година ХХІV, Брой 25 от 18 – 24 юни 2014 г, а статията е на 15-а страница. Добре е блоговите проститути да видят как ги е изтипосал г/н Пинтев. Много по-добре от мен е сторил това, макар да няма блог. Не съм съвсем съгласен с него, защото сравнява проституиращите тролове с красивите мулатки-проститутки. Мисля че мястото им е другаде - в тинята на прехода, която те ползват за храна и размножителна среда, поради което девизът им е: Безкраен преход!!!

   Запознатите с оперативнита работа могат безпогрешно да идентифицират блоговите проститути по делата им и да ги подредят в социалната им стълбичка. По звученето на написаното пък може да се определи кои имат допълнителни никове, написани в същата тоналност, а също кои „статии” са писани от мъже или жени. Това е съвсем леко, защото се борави с примати, не притежаващи елементарен интелект. Нещастници – да си вадят хляба с проституиране, без мнение и жизнена позиция, и най страшното - БЕЗ ЛИК /!!!/, основното при тях. Оперативният работник като погледне двете изречения от Първа той вече знае какво е написал по-долу блоговия проститут, а за допълнителна информация може да погледне коментариите към приматщината му. И пъзелът е подреден.  Оказва се, че активиращи пасивните тролове към изяви са двама, а от пасивните вече съм идентефицирал 17. Да им имам имената на никовете! Нито едно от тях не прави никакъв смисъл. Те и не предполагат, че всяко написано слово звучи специфично, в определена тоналност и по нея оперативните работници ги разкриват. А с това и кой стои зад няколкото ника, блогърите от които се възхваляват, критикуват и допълват /самите себе си/.

        Измежду пишещите в блога преобладават честните хора, надарени с талант в някакав степен, хора с мисия, разностранно надарени, други с познания в различни области. Аз напр. познавам планините на България вероятно най-добре  от всички, любител краевед съм и войнстващ еколог. Познанията ми в тази област искам да останат и след мен. Тези хора няма да бъдат повлияни от пиперливите писания на чалгакючекчиите, проституиращи в блога по спусната им от Центъра тема. Не е съвсем безвредна дейността им обаче, защото в блога има хора колебаещи се, други неубедени в самите себе си, трети ще помислят, че и в блога нещата са така, както в цялата ни сбъркана държава, че приматите са първи и там както в съда, в правителството в парламента, в общините. Има и хора, неопитни в живота, които могат да бъдат увлечени от мнения в двусмислени, специално приготвени в кухнята на Центъра статии и публикувани в блога на блогов проститут. Неопитни в малкия свят са доста от творците и вероятно се разчита те да бъдат объркани в творчеството им, да бъдат разколебани в линията, която провеждат в него и така да се объркат и в големия свят. Това правят блоговите проститути – срещу заплащане - за да дадат рамо на чалгата, приматизацията и култивирането на манипулируеми лица /гъзове?/ в страната, които ще се ползват после за безмозъчен електорат, който да подмени ценностите. Подло нещо са блоговите проститути, но лошото е, че не всички идентефицират дейността им и ги четат, четат. Това е грешка – идентифицирайте ги и ги махнете от тези, които четете така, както овчарят изгонва от стадото краставата овца за да я изядат вълците.  Това ще стане лесно ако се запознаете с два от последните ми постинги.    

    А сега съвсем леко ще открехна завесата

    Внедрените от Центъра тролове  се разпознават по темите, върху които проституират. Двама от тях са активни, мъже са, но по проституиране не им отстъпва и една блогова проститутка. Мъжете-проститути имат и допълнителни признаци за разпознаване, взети нескопосано от проститутките. Напр. те публикуват свои снимки, но за да се направят на интересни крият лицето си както проститутката крие родовото си дъно / вагиналния и аналния отвор/. Или пък за да са по-убедителни според темата на писаниета им, сменят снимката на ника си. Това е нормално за хората без лик, но за оперативния работник е важна информация какви задачи може да възложи на лицето с данни на проститут още преди да го разработи.  

   Ще поместя три линка на статии, авторите на които не се повлияли от чалгакючеците на блоговите проститути. И аз ще напиша една такава. Статия, зъмислил съм я отдавна. Тях помествам като доказателство, че разработчиците дават пари на проститути, от които ефектът ще е нулев. Проститутката от околовръстното е с по-висок морал от троловете в блога, защото жената рискува здравето си, живота си, а тези – нищо. На хранилка към партийните каси са или на тези на Центъра.

   В борбата между лошите хора и добрите хора побеждават обикновено лошите. Но пък делата на добрите остават. Внедрените лоши хора в Блог. бг са част от тези, които /срещу заплащане!!!/ пречат България да излезе от кръга на злото вече четвърт век, които спасиха правителството и искат да бутнат президента, които помогнаха да турнат валии на големите градове и агенти на постове, от които те да не могат да бъдат махнати. Това е малкият им свят. А големият им е да извадят България от ЕС и да я вкарат в ЕС /Евразийския съюз/. Но животът върви напред, нищо не е същото, а тези, които пазят същото, мислейки, че са станали недостижимо умни и не вървят по законите на света, а в личен план по Божиите закони, са обречени на погибел. Защото всичко и всички в света се развиват, променят, а те – не!

    Каква е ролята на троловете в блога, как я изпълняват и как я играят се вижда от четвъртия линк. Ако се харесват – да продължават. Пинтев е написал до къде ще стигнат, и аз мисля така.

    Имам новина за троловете:

    Докато бях в Гевгелия чух интересна информация за Успелия на 33. Той бил македонец, защото името му завършвало на „ски” и доста интересен като личност. Древномакедонският герой Ахил след раждането си бил изкъпан в специален извор, който правел местата от тялото му, до които се е докоснала водата недостъпни за противникови оръжия. Само петата му останала недокосната от тази вода, защото майка му го държала за нея и тя останало слабото му място. Подобно на него са постъпили и с Успелия на 33 в Македония след като се е родил. Майка му го изкъпала в извор с вода, която пази от хули, обругаване, обиди, нападки. Само че не за петата го държала при къпането майка му, а за фалоса. Поради това незащитеното му място срещу хули и обиди останало само то, както петата на древния македонец Ахил. Ако някой отправи хули или обиди към него, те се пренасочват към недокоснатото му място от водата.

   Мисля, че критиката към лошите хора в блога, поуките към тях, също автоматично се пренасочват към точно това място на организЪма им, останало незащитено срещу обиди както при Успелия на 33.

    Лос Анжелес

  

http://josarian.blog.bg/politika/2014/07/02/trevojno-chetivo-za-demokrati-bylgari-no-i-za-sopolivi-putin.1277888

 

http://kordon.blog.bg/politika/2014/07/03/a-ti-kyde-beshe-na-25-i.1278059#last_comment

 

http://kordon.blog.bg/politika/2014/07/01/kak-reigyn-unishtoji-syvetskiia-syiuz.1277588

 

http://www.youtube.com/watch?v=6c_aM3Ub098

 

 
























Гласувай:
10



1. анонимен - Здравей, Коста!
05.07.2014 10:11
Статията е добра, имам само две забележки:
- Знае се, че заглавието продава материалът. Така че сложи подходящо и най-вече привличащо вниманието заглавие
- Говори с имена, тоест с никове. Не че не знаем кои са платените тролове, но такива трябва да се назовават. Винаги.
цитирай
2. favn56 - Умно си го рекъл
05.07.2014 10:11
"Неопитни в малкия свят са доста от творците и вероятно се разчита те да бъдат объркани в творчеството им, да бъдат разколебани в линията, която провеждат в него и така да се объркат и в големия свят. Това правят блоговите проститути – срещу заплащане - за да дадат рамо на чалгата, приматизацията и култивирането на манипулируеми лица /гъзове?/ в страната, които ще се ползват после за безмозъчен електорат, който да подмени ценностите. Подло нещо са блоговите проститути, но лошото е, че не всички идентефицират дейността им и ги четат, четат."

Проблемът е не само в блога обаче. Навсякъде сме обиколени от проститути, които ни обясняват колко са добри, защото са ... исти. И затова сме на тоя хал. А хората все повече тънат в невежество.
цитирай
3. sande - В природата е вечен празник, тя тържествува безспир!
05.07.2014 11:43
А хората непрекъснато ги привлича Ада.

Затова и българите палят на Бога свещ, на на дявола - две.

Поздрави, Коста!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Сърдечни благодарности за префесионалните препорърки, Г/жо Ангелина!
06.07.2014 06:29
angpiskova написа:
Статията е добра, имам само две забележки:
- Знае се, че заглавието продава материалът. Така че сложи подходящо и най-вече привличащо вниманието заглавие
- Говори с имена, тоест с никове. Не че не знаем кои са платените тролове, но такива трябва да се назовават. Винаги.

Това не е статия, а забавление с блоговите проститути. Да не се мислят за толкова умни и почтени, щом с проституция си вадят хляба и другите ги знаят. Заглавиието наистина продава материалът и ще дам пример. Дялян/ият с брадва/ Пеевски бе турнал заглавие "Поетите ни се замерват с лайна" и зарада заглавието пусна следобеден допълнителен тираж на в/к Телеграф, а също и в следващите дни на този брой, всичко се продаде. В кръчмите на Требич и Царичина пък имат друг термин при такива случаи - лице пице продава.
Статията на журналиста трябва не трябва да бъде повлияна от дребнотемие или чалга, тя трябва да има въведение в проблематиката, подобно на увертюрата към операта, която съдържа най-съществените моменти от нея или на оркестровата интродукция към инструменталните концерти. После трябва да има две теми - едната ако е тъжна /минорна/, тя трябва да се проведе за кратко весело, героично /в мажор/ и отнова се минава в основната тема /тоналност. Накрая трябва статията да има кода. Това е истинската статия, но когато журналистите са честни хора не им вързвам кусури за това. Този принцип важи и за журналистите, които ги явяват по медии - ако те не спазват ударенията, паузите за поемане на дъх както в песните - не стават за тази работа.
Имам цел в блога - описвам пранините на България и не искам да ме атакуват масирано блоговите курвове и проститути. Искам да помогна на тези в блога, които не са наясно с проблема, а между тях има и надарени с талант. Анонсът ми за прикриването на част от лицето, за смяната на снимката и никовете, които не правят никакъв смисъл е достатъчен за да бъдат разпознати изродите, които често проникват и във Вашия блог.
цитирай
5. mt46 - Не знам
06.07.2014 10:16
дали тук има платени блогъри... Но ако има, е логично те да са платени от всички водещи партии и мафиотски групировки... Блоговете обаче нямат такова обществено въздействие и влияние, както големите медии /там отиват големите пари/. Иначе Боко щеше да има блог, вместо да се разхожда по телевизиите...
цитирай
6. анонимен - Коста,
06.07.2014 10:50
като казвам да сложите заглавие, нямах предвид нещо от рода на това, което цитирате. В никакъв случай.
Поздрави на Америка!
цитирай
7. planinitenabulgaria - Бать Боко има фейсбуци и туитъри.
06.07.2014 16:55
mt46 написа:
дали тук има платени блогъри... Но ако има, е логично те да са платени от всички водещи партии и мафиотски групировки... Блоговете обаче нямат такова обществено въздействие и влияние, както големите медии /там отиват големите пари/. Иначе Боко щеше да има блог, вместо да се разхожда по телевизиите...


А за двама платени блогъри - гарантирам. Но има и други, които се появяват и изчезват. И те са агенти на Центъра и са получили по нещо, но са се недоразбрали. Или пък са били вкарани целево с цел публикуване на определени статии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190556
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031