Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2014 01:23 - СЛЕД ТРОЛОВЕТЕ И ХЕЙТЪРИТЕ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1297 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 28.06.2014 01:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 

      Ако ли пък се намери някой измежду вас, който сее плевели, раздори и други съблазни, такъв веднага го отстранете отсред вашето събрание, за да не се обърне това на разяждаща живеница, според Апостола, и да не се разпространи злото между добрите, и да не би някой корен на горчивина да прорасте нагоре, да направи пакост и чрез това да се осквернят мнозина.

                                    /Откъс от Завета на Свети Иван Рилский Чудотворец/

                      

 

                      СЛЕД  ТРОЛОВЕТЕ  И  ХЕЙТЪРИТЕ

                        ВЕЧЕ  И  БЛОГОВИ ПРОСТИТУТИ?

 

    Лошите хора непрестанно търсят поле за изява и някои успяват да го намерят там, където добрите най-малко очакват. Не очаквах обаче да се намножат такива в Блог. бг, но и това вече е факт - вероятно някому не са издържали нервите, напсувал ги е и …те са се размножили. Това ми писание е за тях - лошите хора в Блог. бг, но то е и критика към добрите, които допуснаха да се случи това.

   Хората намират винаги точното определение за изродите измежду тях – напомням за понятието мутри, което се появи преди около четвърт век. По-точно определение за този подвид агресивни примати не може да се даде. Езикът е като организъм, който се развива, защото отразява промените в живота. В определен момент той ражда необходимото понятие – напр. пушечно месо по време на ПСВ - за да отрази развитието или пък падението на делата и морала на хората. Тази типична и нова българска дума – мутра! – няма точен превод на другите езици. Ако тя се превежда на друг език, възниква необходимост от допълнително поясняване. Напр. преведена на немски език за германците тази дума означава порода куче, шнауцер, и те питат за кое от трите вида от тях става въпрос.  

    Още едно ново понятие – блогови проститути – вече получава гражданство. Появяването му също не е случайно. То е свързано с проработка на Центъра – инфилтриране на агенти в Блог. бг - и дава преценка не толкова за дейността им там, отколкото за човешките им качества – почтеност и методи на работа. Тези /не казвам хора/ принадлежат към тинята на обществото, която те ползват за тяхна хранителна среда. Така, както навсякъде и днес има агенти на Центъра, биха били те облигатни или волннонаемни / със или без картончета/, такива вече има внедрени и в блога. Тези контраблогери /което е равнозначно на блогови проститути/ бяха създадени в същите лаборатории, където бе създадена и партията ДПС. Агентите на Центъра зад паравана на тази партия, „призвана” да се бори за правата и свободите на хората в политическия и икономически живот на страната и дейността на контраблогерите /блоговите проститути!/, имат една обща черта - пълната липса на морал на членовете им - тях не ги броя по глави. Блоговите проститути са разработени да принизяват стойността на написаното от почтените блогъри, да разколебават в достиженията им творците, да манипулират общественото мнение с поръчкови статии или да поместват в контраблоговете си тенденциозно приготвени от оперативните работници на Центъра статии за блога им по определен казус или срещу определена личност, да възхваляват друга личност. Това не изчерпва употребата им в блога. Същото правеха и контрапротестиращите - и те активирани от Центъра – които успяха да спасят правителството на подмяната. Подобна по същество е и дейността на блоговите проститути, които имат приказ да изблъскат истинските стойности в блога извън гнездото му, както кукувичето истинските пиленца и да ги подменят с чалга. Ще дам такъв пример, от който те да се поучат:

   Пред президентството по приказ заставаше едно отвратилелно нещо -  не мога да нарека жена отвратта - с брадавица от дясната страна на брадата си и с мегафон, за да иска смяна на президента с троянския кон на Центъра в президентството, вицето му. Тази отврат я явявят и по телевизията, от където тя путка_нва от екрана за по-широка подкрепа срещу президента, защото станал вече нетърпим. Явяват я и други медии, където тя химнослови министър Орешарски така, както това сторват северокорейците за Ким Чен Ун и го призовава да остане министър председател до края на мандата на правителството. Стои въпросът кой я активира, така, както кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС и кой сега не дава на Орешарски да абдикира от поста си, след като е видно, че ще гибердяса от пренатягането на дърпаните му конци по начин, който не прави смисъл. Отговорът на въпроса „Кои?” за Пеевски и Орешарски е ясен – същите тия, дето създадоха и активираха блоговите проститути. Но колкото и да се проституира по казуси, за контрапротестиращите и контраблогерите все пак има предел – те не могат да предизвикат напр. контранаводнения, контравалежи или пък да спасяват правителството перманентно. Защото всичко на този свят е ограничено. На всичко останало могат да турнат отпред една „контра”, от което се разбира, че са разработени да вървят срещу хората и естественото им Божие употребление.

   Да „заработят” блоговите проститути в Блог. бг се явява техният трети етап. Първият етап е инфилтриране, следва внедряването им ако се получи, и чак тогава те „заработват”. За да се стигне до проработката да се нацръкат контраблогъри в блога, виновни са си и самите блогъри. Ето защо:

     Липсата на жизнен опит сред поетите и другите творци, сред интелектуалците, както и безотговорността на тези, които лекомислено допускат коментарии на блогови проститут в блога си защото се считат за истински демократи - тази среда разработчиците на Центъра използваха като лигавица, през която вирусите най-лесно проникват в организма и го заразяват. Ще дам пример с един блогов проститут, който „работи” с една поетеса и я хвали по ужасно просташки начин. Горката жена - тя и понятие си няма, че този агент изпълнява спрямо нея оперативна задача. Покрай хвалбите към нея в коментариите си той й дава и акъли, – тъпи като самия него!!! – подмята разни пениси, само и само да се ловне жената на някой от тях и да му отговори. И така той да се внедри като приятел на блога й. От тази позиция той ще се насочи и към друга - от масива с данни на Центъра ще му посочат следващата потенциална мишена за разработка.

     Моят живот така се разви, че познавам много висши агенти, като ще запазя в тайна причината за тази връзка. Между тях има един хиперагент, който след като го появят по телевизията коментариите по разните предавания за това, какво е казал дълго не стихват. Познавам делата и възможностите на тези хора, разпознавам кому служат и агентите, които съм виждал еднократно, случайно. Става ми ясно веднага към нашата школа ли принадлежат те или към съветската, но това е тема за специалисти в контрабранша. Разпознавам агентите и по написаното от тях, защото мислят по стандарта, по който са били разработвани. Те имат инвенция колкото отвратта с брадавицата на брадата си. „Мольчать и изполнять!” или „Молчать и не разсуждать!” са приказите, които те съблюдават.  

     Сега ще обясня как блоговите проститути намериха почва в Блог.бг. Ще засегна една част от блогърите, защото заради тях и криейки се между тях в блога се внедриха конраблогъри.

   В блога има хора, чието място не е там. Ще икономисам обидите към такива, които ги заслужават, защото между тях има и почтенни хора за разлика от блоговите проститути. Ще изброя няколко категории блогъри, чието място не е в Блог. бг:

    Започвам с бетонните глави. Това са нещастници, които сами са се превърнали в такива, пречупвайки животът в главите си по начин, подобен на приматите. Бетонните глави не са много на брой. Тях не ги броя по членно, а по глави, най-бронираното им място. Този подвид се появи в Берлин след падането на Берлинската стена. Макар и паднала, те искаха възстановяването на стената, както сега политпроститутите у нас искат реизкупуване на МК Кремиковци и пускането му в експлоатация отново. Основаването на кръжока на гедерманските  бетонни глави стана в квартала Йоханистаал, където до днес има Клуб за германско-съветска дружба.  Кумирите на бетонните глави са Сталин и Валтер Улбрихт – най-големите убийци - а сегашният им кумир е полуевреина Грегор Гизи. Той преди избори скача с парашут сред привържениците си и после добетонирва главите им с речи за светлото бъдеще, на което Меркел, Обама и другите пречат. Но пък Путин се бори точно за това. В Бундестага никой не ще да сяда до него, но с глъсчетата на бетонните глави на бившите партайгеносета в несъществуващата вече  ГДР той си е все там. Бетонни глави има и в други страни. В България също има бетонни глави. Те подканват Путин да фърли по една атомна бомбичка върху непослушните страни, които подбунени от ЦРУ или МОСАД заслужават заради предателдството си. Те са предимно по селата, където са внедрявали колохолизацията, текезесирането, но ги има и по градовете - бивши партийни секретари и работници, профдеятели. Това се ниско образовани хора, които не подлежат на развитие. Те са достигнали най-високата му точка и вече нямат накъде, според тях. Бетонни глави има и в Блог.бг, те са нещастници. Не са много. Събирателно за понятието Бетонна глава се появи в предаване на Ифандиев и го вбеси.

    Друг подвид са промитите мозъци. Появяването им не е станало нито лесно, нито бързо. Промитите мозъци са вид психологическо бягство и спасение от жестокостите спрямо принесените в жертва милиони хора по света заради налагането на фалшив обществен строй в определени страни, измислен от основателите на световната мафия ,Коминтерна. Култивирането им започва в СССР след ВОСР. Този подвид не е добродушен и многословесен както бетонните глави, а изключително опасен, защото той не може да мисли. Има идоли, които мислят вместо него, той е техен войник, който ако се наложи убива. Лошото е, че все повече от руснаците се оказват в тази категория. Промитите им мозъци, вълшебните заклинания и отказ от отдаването на магия и връщане към естесвеното божие употребление са пречка за какъвто и да е контакт или бизнес с тях. Заради този подвид, който се намножава масово в Русия интелектуалците им напускат страната си и вместо за нея, творят изкуство за чуждите страни. Където могат да живеят нормално. Промитите мъзъци метастазират в различни  уродливи форми, но дори напуснали страната си, те остават такива. Ако бетонните глави са нещастници, тези са много зли, агресивни и непредвидими. Промитите мозъци бяха ядрото на контрапротестите тук, а сега и в Украйна – нали промивките им са извършвани по инструкции на един и същи Център. Промити мозъци изливат злобата си и в Блог. По делата им те се разпознават, не е необходима оперативна култура. Промитите мозъци се подкрепят много здраво, защото имат придобито стадно чувство. Поради това активирането от Центъра на един висш промит /мозък/ активира други, макар и не съвсем добре промити в процеса на пророботката им. Запознатите с технологията и кухнята на оперативната работа след поглеждане на статия на активиран по казус или активирал се в резултат на самосезиране промит и коментариите на пасивните промити, които „играят” с него, могат да ги редуцират и класифицират в социалната им стълбичка, по която от Центъра са ги накатерили със същия успех, както други едни специалисти, които само по гласа, погледа или походката веднага разбират кой е плодник или коронка, коя е с нормално нива на естрогена или е подвластна на гестагените на контраяйчниците си.

   Следващият подвид е на заразените с вируса на Маркс. Тези са по-нещастни и от бетонните глави. Те не могат да се излекуват от вируса, макар да им се иска и са обречени да страдат и да бягат от естественото си Божие употребление до последния си ден - единственото тяхно спаението.  Лошото е, че този вирус заразява не само необразовани хора, но и  интелектуалци, работещи дори в областта на изкуството. Имам познат професор, който произлиза от много известен род, но следвайки в Голямата страна са го заразили. Човекът вече е доста възрастен, но само няколко разменени думи с него стигат за диагностициране на заразата му. Лечение за него няма. Още един познат професор имам, и той заразен  докато е бил студент в Голямата страна. Той е още по-тежък случай, защото едновременно принадлежи и към подвида промит мозък. Биненормален?

   Има и други подвидове, които се изявяват в Блог. бг, напр. тези, чието оръжие е войнстващата им простащина. Техният кумир е сегащната ни зам. председателка на парламента, окачествена поради това й качество от един хомоноид като пич. Има тенденция на увеличаване на обладаните от манията за проява на агресивна простащина и това не е вече само мода, а опасна посока на развитие на хората.Тръгва се съзнателно по контрапът, водещ назад към приматите, води се борба срещу културните хора. Тези идиоти биват окачествявяни като простаци, но тази дума е неподходяща за тях. Правилната е лоши хора.

   Това са основните видове ненормалници в Блог.бг, но има и такива, които будят в останалите съжаление, защото нямат какво да кажат. Други участват в блога за да повдигат самочувствието си. Давам пример с дами, които в постингите си се представят за недоклатени. Нямам грешка, това би било комплимент за тях, защото специалисът веднага разбира от написаното, че те не са били изклатвани въобще. А недоклатена е по-висшата степен от въобще неизклатваната.

   Има и други в блога, бих ги нарекъл сбъркани. Едните се скъсват от злоба срещу надарените с талант и това, което считат за най-важно е да ги обиждат както могат. Давам пример: Появява се хубаво стихотворение, идиотът му турга „минус”. Защо? Друг подвид са сбъркани на психологична основа, трети - на хормонална. Но има и пълни кретени, четени най много заради това им качество. На снимката на ника има един такъв, с изфръкнали очи. В сайтовете си „плодниците” имат такива реклами, които показават до къде се разпростират възможностите им – на „коронките” очите ще им изфръкнат при интимен контакт с тях, толкоз са надарени. Този същият имаше много популярен постинг, в който бе нопшсол, че една сутрин слязъл в мазето и после се качил обратно. Друг един написал, че станал сутринта, тръгнал да се тегли на кантаро, но за да е достоверен отчета първо минал през тоалетната.  По-голяма специалистка от Кобилкина пък описва как заставала, че до сливиците й прониквал…

       Ето почвата –всичките тези от бетонните глави до тая с неотрязаните сливиц - върху която от Центъра засяха семената на блоговите проститути. Те избуяха в блога и вече дават своите горчиви плодове. Представяйки се за бетонни глави, за промити мозъци, за заразени с вируса на Маркс или като откровени примати, те проникнаха в Блог бг,  после се внедриха там и заработиха в него като блоговите проститути. Брависимо на Центъра, ориентирал се е отново безпогрешно!  В последните две години този подвид набра мощ. Без всякакво съмнение контраблогерите имат по няколоко ника, коментират се сами, допълват се, автокоригират се, получават и инструкции чрез някой комента/то/р.  Има блогови проститути без нито един постинг, подобно на сватбарчетата по кучешките сватби, които са несравнимо по-дребни от биринджисватбара. Просто участници.. Но задачата им е да замерват с фекалии от тази позиция нарочен от биринджиконтраблогъра автор. Контраблогерите имат и социална йерархия, в която на върха е биринджията им. По същество биринджията пише чалгата, както чалгаджиите, които с чалга си изкарват хляба, а останалите са чалгарчета, консуматорите на това „изкуство”. Биринджията за да се направи на иннтересен може да си избере ник на американски език, но в него да споделя мнения и прогнози от издания на съветски език. Така сигналът за химнословенето на Путин, с който блоговите проститути подменят Русия и културата й, писанията за съветската военна мощ, за фашистите в Украйна, към които причисляват и Степан Бандера, за бичуването на неосъзнаващите интереса на България от строителството на газопровада Южен потоп и нова руска АЕЦ, за вредата от ЕС за България, за ползата от включването ни в азиатския съюс се подава чрез писанията на тия с картончетата. Напомням, че имаше бригада блогери, които  пишеха за Иван Костов и вземаха месечни заплати от 2 до 9000 лв.

    На мен ли, който разбирам от оперативна работа не по-зле отколкото от музика напр. ли ще ми подмятват тъпите си пениси блоговите проститути да се ловна на някой от тях? Достатъчно е да погледна какво е написал биринджията им, кои и как го коментиират волнонаемните и цялата тази група лъсва като изпотения корем на Делян Пеевски, който каквото и да прави, коремът му все е извън костюма му.

   Не съм броил точно блоговите проститути в Блог. бг, но те са към 20. Поръчковите им статии коментирам понякога с поздрав, който отговаря на звученето им – една просташка чалга-песен с текс, съответващ на постинга им или с чалга-кючек. Биринджи блоговият проститут обаче поздравявам с нещо по-съществено – чалга-песен плюс чалга-кючек.

   Много общо има между блоговите проститути и проститутките в буквалния смисъл на думата. Проститутките обикновено си правят реклама в сайтове с голи снимки, в които с ръка или част от облеклото прикриват най-интимното си място. По-интересни са така, признавам им го. По подобен начин се изяват чрез снимките към постингите си и блоговите проститути. Но понеже нямат това, което проститутките прикриват, проститутите прикриват… лицето си. Така те се правят на интересни, но постъпват правилно, защото ако си го покажат, специалисът ще намери доста прилики между тяхното лице и туй, което проститутките прикриват с ръка, вагината си.

   Имам критика към блогърите:

   Не четете и не коментирайте блоговите проститути. Няма да ги назовавам, по делата им те се познават. Оставете четенето и коментирането между самите тях, те имат по няколко ника. Нека се четат и коментират сами.

 

      Завършвам писанието си с музикален поздрав към блоговите проститути, достоен за тях.

   

 /В следващите 6 картинки помествам образа на някои подвидове блогъри, който се е запазил в мен/


image

                                                Промит мозък

image

                                     Бетонна глава /изкопаемо/

image

                      Блогов проститут /контраблогер/

image

              След заразяването с вируса на Маркс


image

                                  Символът на контраблогърите


image

  Бииринджиконтраблогърът. Той винаги е скрит и дърпа конците

  /Лос Анжелес, тукашно време 15,30 ч./
 










Гласувай:
10



1. liliyanaandreeva - Възхищавам се от Вас! Много са тези ...
01.07.2014 08:06
Възхищавам се от Вас! Много са тези като Захария! Особено във ФБ! Чиста отрова!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Имена не съм споменал, но тези контрачовеци са ясни.
01.07.2014 16:42
И в блога, както в цялото ни общество се прилага един универсален модел, разработен в Центъра - на приматизиране на хората, за да бъдат те манипулируеми. За да се внедрят тези контраблогери в блога и да са най-четени, виновни са си самите блогъри. Значи идиотите са намерили почва в нега както комунизма в Русия, КНДР, че и в България, макар този път да води към самоубийство държавите..
Един поздрав към Вас с нещо много сложно:

http://www.youtube.com/watch?v=hca8kQjB6no
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12290745
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930