Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2014 23:29 - БЛАГОДАРЯ ВИ, БЛОГЪРИ ОТ ПЪРВА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1441 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 03.05.2014 08:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

              БЛАГОДАРЯ  ВИ, БЛОГЪРИ   ОТ  ПЪРВА!

 

   Никога не е късно човек да научи истината, стига да има кой да го открехне. А такива, открехващи вратата към истината от първа страница на Блог.бг вече почват да се прескачат. Какво ги активира? /Не питам кой, защото е ясно./

    Разбира се, Денят на победата. Станало е нещо важно, нещо много важно, най-важното нещо в историята на света. Лошите – Германия – нападат добрите – СССР. Страната, в която живеят най-щастливите хора на земята е в опастност. Така започва ВСВ, която се води между фашистка Германия и  страната, в която управлява народа - рабочих и крестянь. СССР пречупва гръбнака на фашистите и побеждава във войната. На 9. май. 1945 г. Германия подписва безусловна капитулация пред СССР и тази дата става Денят на победата.

    Така се представя ВСВ. Аз в началото не приемах тази теза, мислех тези блогъри за тъпи, но  се се запитах: Ако пък толкова са тъпи, защо ще ги тургат все на първа? Трябва да има/т/ нещо! И постепЕнно се убедих, че те са прави, възприех и тезата им. Същите тия от първа ме открехнаха и за истината в Крим. Пишеха враговете на народа в Крим, че имало там някакви военни без отличителни знаци, коли без номера и др, вменявайки им, че били руски военни. Нищо такова не било имАло! Доказателството – 99% от народа си подаде глъсеца и пожела вечна дружба с СССР, пардон  с Русия. Днес говорим Русия, понимаем Путина, говорим Путин, понимаем Русия. Следователно, който е против Путин, той е русофоб.  И това възприех от тези, дето все са на първа. Как така до сега не бях го осъзнал, дъсъебъ вглъвътъ проста!

   Благодаря Ви, блогъри от първа страница. Вие ме поумняхте!

   Загубвайки мен като опонент, май само един Ви остава,  г/н Кордон, но съм убеден, че ще съгласите в скоро време с тезите си и него. Не можете да се мерите с него, но като се повтори нещо сто пъти, то става истина, може и той да Ви повЕрва.  Не аз, Гьобелс го е казал.

   Аз очаквам тези дни политически протуберанси на Путин и на събрата му Ким Чен Ун. Дано да ми четат и те блога и да ме послушат. Мисля, че на 9-и май мястото на трибуната на Путин не е на Червения площад, а на Севастопол, Симферопол, някъде из Крим. А Ким Чен Ун трябва да направи един ядрен опит в момента, когато Обама е в Корея и води преговори с фашисткия президент. Обама ще го втресе.  Ако пък двете неща станат едновременно, ефектът върху  ще е мултиплицаращ се. Представям си какво окакаване ще има от радост ако това стане сред тия, дето са все на първа – по обилно от това на американските военни, може би.

   Ще завърша с една история, в която блогърите от първа страница наблегнаха най-много на… ексрементите в нея. 27 американски военни моряци си пият кафето на палубата на военния кораб, минава обаче един руски изтребител наблизо и те всичките се накакват от страх. За да не срамят воинската чест на САЩ те са били веднага уволнени след като уведимили за това Обама, така твърдят блогърите от първа. Тази история обаче има продължение с още две покаквания и аз сега ще ги опиша в моя блог по материали, които изтегли от марината на САЩ личния ми хакер. Ето какво е станало:

   От сената се застъпили за уволнените военни, но Обама оставал твърд – уволнение. Тогава му показали запис от прелитането на самолета и Обама като видял за какво нещо става въпрос, също се окакал. Окакан до ушите от страх, засрамен, той признал, че стореното от американските моряци е било единственото възможно деяние пред прелитащия изтребител и наредил да ги възстановят на служба. Та тази история е завършила със щастлив край.

    Окакването обаче във връзка с облитането на руския самолет е обхванало още по-широк кръг. Блогърът, който описа окакването, също се е окакал, но от радост, това са сторили и коментиралите постинга му и то толкоз пъти, колкото са го прочитали. Забравих да помоля хакера ми да ми свали видео за критерий за сравнение за най-окакал се, но ми се струва, че това ще бъде блогърът от първа, описал случая. Такава радост…

    Въпросът, който си задавам аз е следният:

   Ако самолетът не бе само прелетял, а бе  изпълнил маневра за сплашване на моряците, щеше ли това да се отрази на количеството откакано от тях от страх и от блогърите от първа, от радост?

 

    А сега един музикален поздрав

    https://www.youtube.com/watch?v=gksVOxZX8u4

    и малко снимки:
    





image

                   Този блогър го не свалят от първа

image

                           Най-често коментиращият турнатите на първа

image

                           Два коменатора  стиковат  мнението си.

image

    Ние от първа гледаме проблемите винаги в лицето!

image



image



image



image



image



image

На долната снимка:
Не става и не става, да ще да прелети един руски изтребител!

image



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mamkamu - :)
03.05.2014 19:34
Добре ме поразсмя :) Да си призная и мен са ме спохождали подобни мисли.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12310773
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930