Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2018 11:09 - ЧЕТИВНО НЕГРАМОТЕН МИНИСТЪР....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1529 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 28.01.2018 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 ФУНКЦИОНАЛНО  НЕГРАМОТЕН МИНИСТЪР  Е  ОБИДА  ЗА              

        ХОРАТА  И  СРАМ  ЗА  МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

                                Пирин

 

(Гледан от Кадиин връх)

 

Ирин-Пирин! Поклон, грамада чудна

от преспи, хаос, облаци, гранит!

В небето синьо, кат легенда будна,

стърчиш, величествен и страховит.

 

Поклон, Пирин! Как царствено се периш!

Кой бог въз твойто чело има трон?

С кой друг гигант тъй гордо те се мериш?

Какво мечтаеш в тайний небосклон?

 

Не отговаряш... Като сфинкс чудесни,

немееш, глух... Да те не знай челяк

не би вервaл, че в теб гъмжи рояк

орли, хайдути, самодиви, песни...

 

                     Иван Вазов

 

             П И  Р И Н 

От траките наричана Орбелус,
славянски назоващ се – Перун,
алпийска от скалистата си смелост,
величествена снежност от безумие.

Превали, водопади, речни клетви,
легенди, съвършени върхове,
обширни ледникови гледки,
вълнуващи с безкраи, светове.

Дълбоки циркуси – светлеещ смисъл.
Пирамидалност, гледаща отвъд.
Места, които само  Бог орисва
с най-чистата сълза на своя път.
 
От карлингите, спускащи пътеки –
коси на Ехо в ласка на Перун,
прегръщам те с посоките си леки,
любима планина на моя сън.
                         

         Дела Раи

 

 

     Въведение:

     Сагата за Пирин продължава, но мафията не се дава. Тя си има острие – министъра на МОСВ, явявящ се същевременно бушон на правителството, с което мафията „работи”.  Ако истината не може повече да се прикрива и се стигне до алтернативата – ил министъро, проституиращ с казуса  да бъде изходен от правителството или цялото правителство трябва да си подаде оставката, щом то е зависимо от някяква си мафия без лик, в случая „Юлена” АД, ще изгори бушонът. Подобно е положението и с френската мафия „Софийска вода” АД, чиито грабеж над софиянци същият този министър прикрива. Напомням, че директорският и бордовият състав в тази френска мафия е с месечни заплати над двеста хиляди лева и губи 70% от водата. Това е доказателство, че този министър работи не за опазване, а за рушенето на природата ни защото е острие и на тази мафия, правейки се на функционално неграмотен, но е възможно да си е такъв и точно поради това да е турнат на този пост.  Престъъпнците си приличат. В момента и двете мафии подмятат един пенис, който минава пред министъра на МОСВ и който бива наричан „Бизнесплан за развитие”. Едните мафиоти ще съсипват прироодата на Пирин, като никой не знае кой ги представлява, т. н. концесионер, който има мощта да клати държавата в момента, а другите – при това чужденци, французи, които съсипват 70% от най-ценния ни ресурс водата, най-скъпа за нас в Европа, по схеми изнасят по чужди банки парите на софиянци, на общината и на държавата, защото сме много богати и ще ги финансираме както чехските песнионери по линията на ЧЕЗ. Защото пенсиите при нас са много високи…

   Възниква обаче въпроосът:

   Би ли било това възможно, ако правителството ни се грижеше за интересите на страната си?

 

    А сега – по същество:

    Повод да напиша този постинг е попадането ми в някакъв канал, по който показаха непочтеника №1 на България сега, министъра на МОСВ. За мен той е с отвратително излъчване, непоносиим, а причината за този му отвратителен лик са нечистите му дела – той работи точно срещу това, за което е назначен, да пази околната среда. Едва ли това е негов избор, но той има алтернатива ако е чист човек - просто може да се махне от този пост поради здравословни илии семейни причини или пък други подобни. Този непочтеник, у мен предизвикваш погнуса когаато го покажат по новините каза, че протестите на зелените, които контрапростърите му наричат зелена мафия нямат природозащитна цел, а политическа. Те по този начин подкрепяли политическите партии с резултати на последните избори под 4% и които сега чрез оранизирането на „зелени” протести искали да повишат рейтинга си и така вероятността им при следващите избори да влезат в парламента се повишавала. Непочтенникът с това изказване заподмятва нов пенис, с който постави началото на запроституирването му с казуса Пирин. Запроститураането си той се опита да извиси още с мотиви, че сега в Пирин гората била повече от всякога и даде предложение към протестиращите - направете си партия, спечелете изорите и вие си вземайте решенията. Сега ги вземаме ние. С това той показа, че мафиотско-правителственаата договорка ще си остане, каквото и да прави „зелената мафия”, нактивирана защото няма акъл от малките партии.  А може би и мотивирана с финикийски знаци? Които обаче няма от къде да дойдат, докато за контрапротестърите има…

    Неволно поставих себе си на мястото на тези, които според наглеца министър протестират за опзаването на природната среда, защото и аз протестирам. Пирин е част от живота ми, а също и Банско, на което мафията му е.. майката, превръщайки го в един български Лас Вегас. От китно планиинско градче с изглед към Суходолието и Тодорка, Банско бе пригодено за снобове. Според министъра, острие на две мафии, аз не обичам Пирин, а се боря за някоя от партиите с нисък рейтинг, за да им го повиша и те да влезат в парламента. По-просташко твърдение, по-нагло, по безочливо, не може да се каже. Чувствам се лично ообиден. Посещавам Пирин от десетки години, той бе планината на младостта ми. Сега мога по памет да направя карта с билата му от вр. Пирин до Парилската седловина, мога да включа и Алиботуш, който е част от Пирин и двете разклонения след вр. Гоцев, които достигат до Бялото море. Всичко е пред очите ми, но също и образа на този юрод.  Когато човек обича природата, той помни красотите й и я защитава от рушителите й, най-опасни от коиито сега са организиираните престъпници. Ето пример за организирании престъпници, които искат да рушат пиринската природа, други организираани престъпници вероятно и те с връзки в това министерство секат горите за метровици, които изнасят в Гърция, привеждам един таг, Момчилградско. Криейки тази престъпност министърът, който трябва да я предотвратява, а вместо това запроституирва с казуса, подмята пениси, с надежда да се ловне някой балък на тях или залага куркапани. Този непочтен миниистър е срам за нас, наглост от негова страна е да заема такъв пост.    

      Ето негови лъжи:

      Такова залесяване били извършили, че сега горите в Пирин били повече от преди,

      Само два процента от горите щяли да унищожат, това мафията казва по различен начин, ще правим втора кабинка. Зад тези 2%, наричани още Втора кабинка се крият писти с дължина 330 км. и лифтове и влекове покрай тях, строителство на пътища за строежа им, при които също ще се сече, а знаем на какво е способна дървената мафиа, ще се строят и сгради, които да обслужват лифтовете и скиорите, защото на такава височиина не може без подслон.

    Такова подло Нещо да решава съдбата на природата ни е срам за нас, за правителството на Бойко Борисов, а моментът е неслучайно подбран - мафията бърза с издаването й на документи, на основание на които да за почне разрухата на Пирин. Напочням, че другата мафия, Софийска вода, вдигна цените на водата в последните дни на временното праветелство на един недоправен мининстър-председател, поет с върхово достижение стихотворението за запека на внука му и един нещастник с излъчване на дете-идиотче, председателя на КЕВР. Мафията Юлена пък сега бърза с документите докато правителството е заето с председателството на ЕС.

    Докато начело на МОСВ остава този недопавен миниинсътр, опастностите за пиринската природа остават. Мафиотската разработка, която се прикрва зад понятието „Втора кабинка” е продажбата на превръщащите се вече в гълъбарници апартаменти в Банско, които станаха собсвеност на кредитралата тези безумни строежи банка след фалита на строителните мафии и които тя няма как да продаде. Единственият начин, да бъдат те продадени, макар и на занижени цени е намерението за действие от страна на банката, да убедят снобовете, балъците и опростачените, които имат пари за „инвестираане”, че Банско ще продължи да се развива, че ще има нови писти, нови туристи, които ще наемат тези апартаменти и др. простотии. Точно сноби и опростачени от преди десетина години станаха жертва тогава и сега се апят де се не стигат. Видяхме една такава гимнастичка, символ на простащината. Заплахите за природата на Пирин, произлизаат от същата тази мафия, която построи блоците, ресторантите, хотелите, част от които никога няма да продаде, а купилите имоти в Банско за по 40000 евро гледат да се отръват от тях за по 10000, ама не могат.

   Не може един министър да не знае тези факти и да се бори за разруха на околната среда, която той трябва да пази, освен ако не е или участник в тази мафия или дете –идиотче.

   Аз имам версия защото този министър изглужда така и защо така прави и тя е следната:

    Узрялата яйцеклетка бива атакувана едновремеенно от около 500000000 сперматозоиди, всеки от които има различни качества. Само един от тях успява да я оплоди. При този непоносим дори да го погледнеш министър, вероятно опложданеето на яйцеклетката е били извършено от най-некачествения от всичките 500000000 сперматозоиди. И си мисля:

    Толкова ли нямаше някой друг за назначавене на поста министър на околната среда, при който оплождането на яйцеклеклетката да не е станало от най-некачествения при ейакулацията сперматозоид? Мъжете в България са около 3000000, все е могло да се назначи някой друг… 



image



                        image



image







Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12271339
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930