Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2016 22:52 - ДИАГНОЗА: ПРОМИТИ МОЗЪЦИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1090 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                     ОЩЕ  ЕДНА  ПРОМИТА  МОЗЪЧКА

 

    Днес бе първият учебен ден. Точно в този ден пристигна Разпореждането от НОИ за пенсиониране на съпругата ми. Тя се пенсионира седем години след като навърши възрастта за пенсия. Известно е защо се налага върастни учители да работят толкова дълго. На път за НМУ, където ще продължи да работи по малко като преподавател по пиано тя мина да си поднови картата за Градския транспорт, която вече става преференциална.

     Служителката на ЦГМ, която трябваше да промени картата взела Разпореждането за пенсиониране, за да го въведе в масива, разглежда го и започва да сипе хули срещу учителите и персонално срещу съпругата ми. Мошеници били учителите, изнудвачи, на нищо не учели децата, рекетирали държавата за пари чрез стачки, били необразовани и на нищо не можели да научат децата. Съпругата ми се стъписала от тази зла жена, не посмяла да каже нищо. Само казала, че не е учител към образованието, а към културата и че да се работи за културата е задача трудна. Тази приматка, програмирана в социалистическия реализъм да мрази всчки, които са образовани в някакав степен или принадлежат към интелигенцията е част от простотията, на която днес се крепи задкулисието. Такива като нея бяха необходими слез 1989 г. необходими са и днес, защото подлежат на манипулиране. Те са заредени с негативна енергия към всичко, различно от масовата култура, наричана още чалгакултура или простащина. Вижда промитата мозъчка една възрастна жена, при това от областта на културата, нормалното е да се държи с нея възпитано, почтено. Точно обратното правя тя обаче – това обстоятелство я дразни, реакцията й е насочване на негативна енергия срещу такива клиенти. Защо? Ще отговоря след другия такъв случай пак от тази година.

    Ето какво се получи при изваждането на преференциална карата за Градския транспорт от кума ни, който е професор в БАН и началник на отдел със 150 души. Професориите имат право да работят до 68 години. Отива той да си вади карта, само че не в пункта на Халите, а в този на спирка Сердика. Понеже е навършил 68 години той има право на преференциална карта от 8 лв. на месец, като за навършилите 68 години не се изисква Разпореждане за пенсионирането им. Простакелата тук явно също неолюбва бразованите хора и започва да се заяжда с него без да има причина, разпитва го за неща, които не са по същество и го обижда. И той като съпругата ми, облъчат ли го с негативна енергия не може да се защити. Въртяла го простакесата около 20 мин. и му издала картата, защото нямало причина да не я издаде. Но добре използвала времето да сипе обиди срещу титулованите учени и персонално срещу него. За да не се среща отново с нея или такива като нея кумът ни си извадил карта за цялата година.

   Едва ли това поведение на служителките от ЦГМ е продукт на политиката на ЦГМ. Може и да има нещо в таза връзка, защото шефката та ЦГМ е до толкоз неприятна, бих казал отвратителна като излъчване, че единствено по наглост и нахалство с нея може да се сравнява Курнелия Нинова, когато говори от най-високата трибуна на България. По-вероятната причина е друга:

   Още с победата на Ленин при ВОСР той, вземайки властта избива интелигенцията. Обвинява ги, че са реакционна маса. И понеже физически няма как да ги избие на веднаж, изпраща ги в манастири, които превръща в концентраионни  лагери. От там джелатите на Дзерджински ги извеждат по партиди и ги избиват, избиват и семейството на императора. По-късно Сталин строи огромен архипелаг за несъгласните с него, а това означава по-интелигентните руснаци. Тази линия бе проведена след Деветото и в България под надзора на съветски инструктори. Интелигенцията ни бе разгромена, голяма част от нея – разстреляна. Ще посоча само един несправедливо репресиран, банкерът Буров. За да се представи този процес пред хората като нещо хубаво, те е трябвало да бъдат обработени идеологически, което по същество се явява процес на промиване на мозъците им. Тези промивки не се ставали по желание, те са били облигатни както помохамеданчването на нашите българи, които днес наричаме помаци. Колкото те могат да се откажат от вярата си, която те предават по наследство на децата си, така и родителите с промитии мозъци се включват в подготовката за престоящите мозъчни промивки на децата си за да ги подготвят в някаква степен за жестокия живот, който ще ги връхлети като порастнат. Тези метастази на комунизма са живи още в много хора, това са подкрепницте на враговете на България, които се възползват от тях, на първо масто Путин, диритентът на задкулисието у нас. Давам пример с изказването на Курнелия Нинова по случай стъпкването на знамената на ЕС и НАТО от хибридни войници на Путин с червени блузки, на които пишеше СССР.

   Съпругата ми и кума ни по паднаха точно на такива промити мозъчки, програмирани да мразят неприматите, затова бяха облъчени с негативна енеергия. Тези служителки не са платени хибридни войници, те са най-ниското стъпало на човешкото развитие - агресивни промити мозъци със самосъзнание на бозайници. Няма как вече да изразяват доскорошните насилници агресията си както те са правили, но ще дам и един такъв пример. В трудовия лагер Скравена една надзираателка пребивала всеки ден артистката Надя Дункин, коато изтърпявала наказание за симпатии към фашизЪма. Надя изпадала в безсъзнание, извергата пъхала смок в устата й. Все пак надзиратерката отговорила веднаж защо я бие:

-         Ти помниш ли, когато играеше на сцената, а аз те гледах от залата.

Сега аз съм главната.

Само че тази история продължи и след трудовия лагер. След 1989 г. Надя Дункин заведе дело срещу надзиратеката, но крадец уби Надя и делото бе прекратено. Не разбрахме с чадър с отровна сачма ли я уби или с радиоактивен литий…

   Това са корените на омразата на приматите срещу неприматите. Това зло трови отношенията между нас и ни разделя, което прави пътя, който трялва да извървим невъзможен. По същия начин тази омраза я има и в нетовете, където приматите се обединяват срущу неприматите и скършват таланта им, обезверяват ги, променат жизнения им път…

    Това зло е навлязло много сериозно сред нас и то ще дава все по-отровни плодове поради липсата на ценностна система у хората. Вместо такава, проповядва се приемането на чужд акъл, липса на самоинициатива, водеща до развитие на личността. Този процес бе насаден от Хрущо след 1963 г. в някои арабски страни, в резултат на което те сега се избиват, а като странично явление поради невъзможността на хората да мислят и да се трудят, те се юрнаха в развитите страни, където да бъдат хранени от социалните им системи. Като социализмът толкова им харесва защо не отидат в Русия или Северна Корея, а всичките искат да живеят в страни на ЕС… 




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12290938
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930