Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 00:23 - BG ГРАЖДАНИТЕ -...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 2282 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  BG   ГРАЖДАНИТЕ - С  ПРИНОС  ЗА  НОВИЯ  ОБЛИК  НА  ПАРИЖ

 

   Тази тема набира мощ и вероятно скоро по нея ще има конкретно решение на фенското правителство. Ако не -  Париж като туристическа атракция ще сподели съдбата на нашия Велинград.   

   При пътуването ми до Лос Анжелос се убедих, че черните и арабите, които минават през България никакво намерение нямат да остават при нас или в Европа. Спирката за тях «България» е бизнес на нашата мафия, в който играят нашите и турски каналджии, граничните им полиции, набързо пргодилите возилата си за превоз на емигранти транспортни мафиоти, хостелиери, проститутки и най-важното звено в този процес – посредниците с връзки в МВР, които им уреждат документите от граничната към мирационната и паспортната полиция. /Б. м. тези три полиции са в една сграда/ . Аз очаквам и в скоро време „бракове” между незаконните емигранти с BG  гражданки, които ще скрепят трайното им присъствие тук. Съобщиха за нощувки на емигранти в кв. Столипиново. Към посредниците има и чакащи поръчка от тях за доставяне на телефони с наши карти, за оформяне на документи, за разпределяне и насочване към местата за настаняване на емигрантите докато документите им станат готови.  Вероятно документите, които издава на незаконните емигранти МВР им дават право да отлитнат за Америка. А това, че ще се разкарат от ЕС със сигурност е известно на Брюксел.

    От летище Франкфурт за Америка самолетът, който ползвахме до Лос Анжелос се насвятка с араби, арабки и децата им - по един бюлюк, но и малко негри. Попитах една сладка дебелана от летището все такиви ли фръкват от Франкфурт към Америка. Тя потвърди, но прибави, че голяма част от тези пътници от там ги връщали.

    От пътниците в малкия Боинг от София за Франкфурт нито един български гражданин не остана там, всичките летяхме после за различни щати на Америка. Седалките в самолета за дългия полет над океана бяха по три. Те се ползваха от един спящ на трите седалки араб, а арабките стояха прави, забрадени, да не попречат на възстановяващия физическите си сили араб хубаво да се наспи.

    Твърде дълга за част от BG гражданите се явява тази дестинация, а и неудобна – няма как да насвяткаш в самолета планина от багаж /б. м. боклуци/, каруца, кон и др. потреби. Тогава се ползват други опции за транспорт – автобуси, коли с ремаркета, превозващи едър добитък, каравани, каруци. С тях не може да се премине през океана и да се достигне Новия свят, остава се в Европа. Комуто се отдаде да остане – шукер! – както казват турците. Записващ се за социални, а който е на социални е и на безплатни здравни услуги. За дете се плаща толкова, че остава и за двамата родители, а ако имаш 5-10 деца – ставаш богаташ. Има и опции, да получаваш парите там или с фалшиви документи да ги превеждат в България, какъвто канал разкриха холандски социални служби, измамени от BG граждани. Най-желаната дестинация в момента за българските граждана се оказва Париж. Там най-обичат демокрацията, най-първи насвяткаха страната си с емигранти от колониите си в Африка. Емигрантите буквално превзеха Марсилия, но и други градове, за които още французите не признават. Под обсада вече е Париж, където емигрантите са навсякъде. Те всичките са на социални помощи, но вече толкоз пари за тях няма от къде да идват. Заради издръжката им данъците във Франция нарастнаха до 90%, което пък убива бизнеса и конкурентноспособността на стоките.

  В подкрепа на емигрантите, опитващи след Марсилия сега да превземат Париж се присъединиха и многобройни BG граждани. Те имат възлюбени райони на Париж, където трайно отсядат, но нечаквано отсядат и в нови. После в още по-нови и така отново. Числеността им там и могъщите им популации вече допринасят много за новия облик на Париж. Освен социалните помощи, които те получават, BG гражданите и „чукат частно” – сбират стари електроуреди, които горят, за да извличат от тях суровини за скрап. В един квартал на Париж при технологичния процес изтгаряне на изолации, за по-малко от месец гората около BG заселището e била запалвана от тях и гасена от пожарникарите  9 /девет/ пъти, което принудило полицията да отцепи гората за постоянно. Бизнесът обаче не може да спре и заради тия тъпи полицаи пред гората пламнали къщите на самите BG граждани, принудени да горят топлоизолацията на извадените от употреба храдилници пред домовете си и да дишат тая смрад. Гадни французи..

   Известно ни е Великото преселение на народите между ІV и VІІ век. То е извършено чрез военни действия, разрушени са империи и култури. Днес също се извършва велико преселение на народите, но по много по-гаден начин, станал възможен след налагането от мафията сбед ВСВ на новия ред в света, „демокрацията”. Страните вместо да се пазят от враговете си, сами ги допускат в тях и ги издържат. Така на неработещите етноси остава само да се размножават. Подмяната на етноса в тези страни и затриването на културата им е въпрос на не много години, но то е желано от световната мафия – не от културни хора се нужда е тя, а от манипулируеми примати. Франция е една от най-застрашените в това отношение страни и мисля, за нея вече спасение няма. Надушили мърша чак в нашата страна нашата страна, идващ от мястото, където бе сключен най-позорния за страната ни „договор”, наречен Ньойски, натам сега се устремяват BG гражданите с развито чувство за точно пласиране. Очакваната разруха е добра хранилка за мършоядите – скрап, платени гласове на избори, помощи, незаконни търговия, далавери и др.

    Хак им е на французите, и те от екипа архитекти на Ньоския договор! Ако тази тенденция продължи Париж ще престане да бъде притегателна туристическа дестинация подобно на нашия Велинград. Запознатите с велинградския казус „Адфалтова база” и „Анезица” ще ме разберат.

 

    Нека някой познае – искам посочване на точната година! - при тия BG граждани, отседнали в Париж, кога ще ни приемат в зоната, наречена „Шенгенско пространство”. Ние пазим външните граници на ЕС от емигранти и как ги пазим само, и ограда с бодлива тел строим. Готови отдавна сме за зоната, но все някой ни пречи. Преди  Холандия, сега  Франция, после ще се намери друг...

    Това е демокрацията, г/да французи.  Ако не Ви харесва,  емигрирайте! Брюксел ли предпочитате да Ви го каже или наш професор от Велико Търново. Или пък аз, сАмият...

 

      Може това от снимките да не Ви ареше, но това е демокрацията, г/да французи. А това от снимките е само началото. Да бяхте мислили като измисляхте договорите след края на ПСВ, които доведоха до Втора, до победа на мафията, на която и Вие също вече ставате жертва ако не осъзнаете, че да се крепи повече световното статукво на несправедливите договори от 1919 г повече не може.

 Какъвто сами си го направихте, такъв Ви го натътрузиха. И африканци, и азиатци и BG граждани. Хак Ви е...

    



image

                  Първо си интегрирайте гражданите у вас и тогава да идват при нас!

image

                                                      Парижко врабче

image

                                      Новите парижани

image

                               А сега - в кой от новите квартали на Париж?

image

                                             По улиците на Париж

image

                               Деца парижанчета. На френски социални.

image

                                       Новата украса на парижка градинка

image

                              Толкоз нещо с вагони не може да се докара...

image

                              Квартал на Париж, вече бивш...

image



image



image



image



image

                       Връзката на тази тръба е със джелезо, копайте още...

image

Бащата май е французин от африкански произход, но всяка професия носи рискове.

image

           Бях слаба като пушена риба преди да ми дадат социални от Париж.

image

Само като ни видят полите, парижани ще луднат п о нас - фабриките си ще дадат за да ни скочат...

image

                                                 Жилище в Париж

image

           Искаме по-голяма каравана, сега сме 6, а другия месец ставаме 7 !

image

                                       Парижки квартал от най-новите

image

                                                             Децата на Париж

image



image



image



image

Брюксел няма да търпи не търпящите демокрацията!

image

                                    От един квартал на Париж към друг

image

                   Примоция: за показване на една цица - 100 франка, за две - 150!

image

                     Франция няма да търпи повече нелегалните емигранти!

 



Гласувай:
10



1. germantiger - Чудесно е, че си писал и лични впечатления.
15.12.2013 06:14
Боклука и смъртта на Европа!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ние, BG гражданите
15.12.2013 07:52
germantiger написа:
Боклука и смъртта на Европа!


много обича да пътува. Преди две години бях в гората над с. Дойкинци и като се върнах не ми повярваха, защото не бяха ме нападнали дивите животни там. По-диво и страшно място не бях посещавал. В момента съм в Беверли Хил, гледаме бебето на дъщеря ни. Тук е съвсем различно от България и ми казаха, че е трябвало преди да дойда тук да премина през адаптация в Париж, та по-лесно да свикна с многоетностния живот тук. Преди 9 години бях тук отново и виждам, че градът потъмнява - белите или намаляват или се кръстосват с черни.
Струва ми се обаче, че Париж е изпреварил американския Л.А. и проблемът му е като на нашия Велинград? Дано двата кмета се срещнат и измислят нещо, защото процесите много бързо ще станат неудържими - докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват...
цитирай
3. mt46 - Поздрав, Коста!...
15.12.2013 12:05
Интересен постинг... Честита глобализация!...
цитирай
4. sande - Циганинът и в Париж си остава циганин ...
16.12.2013 10:30
И на луната да ги изпратим , и там ще цигатизираг всичко. Ако не я откраднат.

Жалко, че не успяваме да ги командироваме всичко на Запад.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190588
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031