Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2013 19:34 - НА "ТУРИЗЪМ" В ГИЗДОВЦИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1763 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 22.01.2013 23:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

          АЗ – В РОЛЯТА  НА  АГЕНТ-ПРОВОКАТОР В ГИЗДОВЦИ ?

 

   Имах гост, един много честен комунист, който дойде и ми поиска услуга: Да отида в населено място с много хора, където смятам, че ще имам успех и да обърна чрез патетична референдумкандърма вота им в неделя, като убедя балъците там да гласуват за Втора атомна. Гледам го  добър човек, честен комунист, очите му светят от обич. Как да не му услужа!

   Качих един влак и...в Гиздовци. Тръгнах към кръчмата - тя пълна, чалга бичи към 100 децибела, гювендии въртят дупета, но аз съм със задача, няма връщане. А и сам си избрах целта. Този път малоумницата ми наистина сработи добре, признавам си го сам.

    Сядам аз в кръчмата и веднага ме заобиколиха лидери. Без да ми предложат кафе или бира направо питат каква оферта им нося, та съм при тях. Излизам им веднага с контравъпрос:

-         Оставете Вие офертата, ами кажете как ще гласувате за ядрената

централа в неделя?

   Отговориха, че са в изчаквателен режим поради офертите, които чакат от референдумкючекчиите и ще преценяват коя е по-високата оферта. Тогава!

   Обясних им, че трябва да гласуват да се направи Втора атомна, защото тогава ще стане токът мноооооого евтин и поради малките сметки никой няма да идва да ги отчита и да им пуска сметки. А сегашните задължения, които достигат до 25000 лв. на семейство ще отпаднат.

   Веднага се съгласиха, дори без олио и кебап щом натам се завърта работата така ще гласуват, но изразиха дълбоката си обида си от това, че макар да са им пуснали току отново, все им напомняли, че дължат много пари. А те смятат, че това е измама от енергото, за да ги ограбят. Не можело да се изгори толкова много ток! Искали международна поверка.

   Настана движение около мен, по едно време видях, че навън опънаха един плат с написано на него „Ние сме за ядрена енергетика, за ядрено бъдеще на България!” Помислих, време е да се измъкна, яко ги излъгах, но те поръчаха една бира от литър и половина за мен. В това време към мегдана започна да се приближава втори надпис на едно велпапе, „Всеки гиздовец - студент-задочник по ядрена енергетика!” Станах да си тръгвам, не ме пускат, бира да съм пиел. Намерили кой. За аргумент да побързам изтъкнах, че отивам към село Фролош да разгледам бронзовия паметник. Сега вече ме задържаха абсолютно. Какъв е този паметник, тук никой не знае за него. След минута идва един гиздовец с карта на населените места. Вместо населени място на нея бяха изобразени паметници, част от които задраскани. Веднага се ориентирах, с доста карти съм работил. В с. Шишковци, паметникът бе задраскан и след това нарисуван нов. Ясно! Където паметникът е задраскан, вече е отнесен в Отпъдъци, а където е нарисуван отново, значи са го възстановили от Министерството на културата  и отново е турнат на отчет в картата. Гледа гиздовеца, Фролош го няма на картата изобщо. Аз казвам, че вчера чух /от телевизора/ за откриването на паметника и отивам да го видя.

   Тоя с картата изчезна на минутата. Явно по мобилния даде сигнал „тревога” и няколко коли се занадпреварваха в посока Фролош. Край мен се разреди напрежението и  аз изчезнах.

   Но пък като се видя утре с приятеля ми, честния комунист - голяма радост имам за него. Мисля да му направя разработка, защото той може да мисли само по задание от Партията и да го изпратя преди неделята в квартал Тунел №8. Да обърне тамошните български граждани в правата вяра.

    И това ще е част от успеха:

    Едни български граждани, вече към милион и половна, ако бъдат мотивирани да гласуват на референдума и ако има кой да им се съобрази с гласеца, ще имаме и Втора атомна!

    Успех на новите хилядници. Ще има евтин ток за всички български граждани!




Гласувай:
6



1. nicodima - А за американските граждани ще има ли?
22.01.2013 21:18
Вече познавам една емигрирала пенсионерка, май ще съм от вълната пенсионери, последвали децата си. Чувала съм, че американските хосписи са за предпочитане : )...
цитирай
2. mt46 - Браво, Коста -
22.01.2013 22:47
ставаш за агитатор! Как не те е наела още някоя партия?... :)
цитирай
3. sande - Коста, очаквай скоро оферта от ДПС, може и от самия връх ...
23.01.2013 09:54
Защото разбраха колко убедителен си по кандърмите.

А познаваш и най-затънтените места.

Успехът на ДПС на изборите е заключен в тебе.

Разбраха и това, че си много опасен, ако си от другата страна.

Приемай офертата. Само с мерцедеси ще се возиш. Ще те пазят сигурни пандури. Кафе ще пиеш в бели сараи. Ханъми в бяла премяна ще ти прислугват. И теманета до земи всички ще ти сторват. Грижи - никакви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12284865
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930