Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2012 23:47 - ВЪЗРАЗЯВАМ СРЕЩУ НЕЖЕЛАНИТЕ РЕКЛАМИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1147 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           ВЪЗРАЗЯВАМ  СРЕЩУ  НЕЖЕЛАНИТЕ  РЕКЛАМИ  В  БЛОГА  МИ!!!

 

   Периодично в блога ми вместо коментари към моите постинги на оригинален съветски език пристигат за одобрение реклами за безумни дейности или за различни стоки. Предлагат ми напр. инстукция как „скачать бесплатное порно”. Нямам нужда от безплатно порно! Аз съм се скачил към десетки порни, но си плащам. Разбира, се че ще се скача и към други, но не искам това да става безплатно.

    Предлагат ми също така супер дамски джинси втора употреба. И от тях нямам нужда. Аз купувам за дъщерите си и на приятелките ми джинси трета употреба, защото имам връзки с набирвачите, сортировачите и предложителите на джинси, събирани от лицензирани за тази дейност екипи по Бакърена фабрика, Орландовци и др, които  постъпват в магазините за дрехи втора употреба.

     Тъй като това проникване в блога ми ме издразва все повече – писна ми да трия коментарии! - обърнах се към личния си хакер да проследи от къде ме атакуват с такова упорство. След седмица яко хакване той ми даде необходимата информация, но ме предупреди да съм внимателен, защото играта там е жестока. Рекламите се публикуват от една рускиня, Маря Николаева, която е съпруга на наш бизнесмен, „играещ” с руски мафиоти,  изключително богат. От компютъра в дома му тя изпраща тези „реклами”, които програмно се прилепват към стотици адреси. Тъй като е млада, а богатият й съпруг го не бива веч, съпругата му „предлага” на сътрудници, които носят в офиса й реклами, но все не й се урежда въпросът. А защо, може да се прецени по хакнатия отговор на един рекламодател, който отказва интимен контакт с нея чрез имейл поради следната причина, цитирам оригиналния текст:

    Я тебя ебать? Не будет, Маря Николаева. В твою пизду пропала бы конница Чапаева!

    Та тая, Маря с конницата, нацръква боклук в електронното пространство, но закон срещу подобна дейност няма, защото няма интелектуална кражба, няма труп. Сигурно ще се намери обаче някой хакер, по-смел от моя, който да зарази компютъра й, или пък друг, който да зарази самата нея. Ако й хакнат компютъра или пък ако тя  постъпи за лечение при доктор специален, ще се отървем за известно време от нея...

      

 

 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184564
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031