Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2012 01:00 - МЕЖДУ КАРПАТИТЕ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 2444 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

       МЕЖДУ  КАРПАТИТЕ /РУМЪНИЯ/  И  ПАРК  СТАРА  ПЛАНИНА /СЪРБИЯ/

 

     Очарован съм от Карпатите. Те са карстова планина, при това доста висока и наподобяват едновременно на нашия Пирин в участъците на Дунинито куче и Котешки чал, на Синаница, но и на Балкана при Козята стена, на Родопите при Триград и Девин, на Понора и на Врачанската планина. Най-високият връх в Карпатите е 2500 м. н. в. Най-важното обаче за тях е запазената природа на планината. Карпатите тук се наричат Трансилвански Алпи и те наистина приличат на останалата част от Алпите, защото са част от Алпохималайската планинска система. Ще пиша и за Карпатите, но сега си мисля за нещо много по-важно, бих казал – най-важното нещо! – и то е лошото ни представяне на олимпийските игри. Ако аз бях председател на МОК резултатите щяха да са много по-добри. Както и да си мисля, единственото нещо, с което ме превъзхожда Стефка Костадинова е това, че може да скоква по-високо от мен. В останалите спортни дела обаче като мениджър хич я няма. Ако начело бях аз за един период не по-дълъг от 800 дни щях да проведа такава програма за подготовка на спортистите ни, че те да дадат максимума от себе си. Вервайте ми!!

   А ето и програмата ми, с която аз ще успея ако ми вервате и подадете гласеца си към мен. Аз просто ще ползвам най-разумното от това, което е прилагано до сега спрямо спортистите ни и което е било причина да се развява флагът на страната ни многократно, превръщайки спортитистите ни в дипломати в анцузи.

   Първо ще изгоня от спортните зали всички доктори и вместо тях ще назнача само един човек – Иван Абаджиев, който следваше съветите на Петър Димков, написани в неговия ІV том от Българската народна медицина. Ето какво правеше Абаджиев:

  На спортистите, които той тренираше даваше меню всеки обед от бичи тестеси. Известно е, че биковете се ползват за осеменяване на стадата за кратък период, след което се заменят с други за да не стане стане кръвосмешение и израждане на хайванчетата, а неужните вече за разплод бикове се колят. Съгласно договор между Иван Абаджиев и кланиците тогава бичите тестеси се изпращаха за приготвяне на менюто на спортистите. Същото се правеше и с тестесите на жребците, които бяха заколвани за месо за добавка към колбасите, с тесетисите на кочовете, които никак не са малки, а също и на пръчовете и на нерезите. Съгласно инструкция на ЦК на БКП тогава и ловците задължително са предавали тестесите на убитото мъжко животно ако е в полова зрялост за приготвяне на храна за спортистите. Всички знаем, какви успехи постигаше желязната гвардия на Абаджиев тогава, като за пример ще посоча Джобния Херкулес, Наим Сюлейманоглу, който вдигаше щанги три пъти по-тежки от собственото му тегло. Той предпочитал тестеси от кочове.

   Дойде обаче демокрацията, бизнесът с тестесите секна, защото мутри взеха кланиците. Лекарствения бизнес пък го яхнаха най-безрсамните рекетьори и за да им вървят скъпите лекарства „мотивираха” спортните лекари да ползват само тях. Много хляб има в производството на лекарства, иначе в този безнес нямаше да бъдат Любо Пъпката, Огнян Донев, Братя Галеви и др. като тях. Гепиха на няколко пъти спортистите ни за употреба на неразрешени медикаменти, дисквалифицираха ги, спортът ни пропадна, но пък фармацевтичните ни мутри яко се нагушиха. Сега накъде след този провал на Олимпийскит игри?

    Пътят към успехите може да бъде постигнат само по един начин – отново с помощта на тестостерон, който някога се набавяше предимно от бичите тестеси. Този хормон е диригентът както за поведенето на хората, така и за развитието на мускулната им маса. Но понеже вече няма как това да става както преди 1989 г. могат да се приложат нови прогресивни схеми за набавянето му.

   В организимите  на хората има тестостерон и естроген, като тестостеронът преобладава като процент при мъжете, но има едно голямо „Но”. Има и женски организми, които произвеждат огромно количество тестостерон. Тестостеронът може да бъде изтеглен от кръвта на мъжете по познати начини, но резултаите от това вмешателство в организма на мъжа не е добро. Тестостеронът после се възстановява много бавно, с години, поведението на мъжа се променя, достига се и до усложнения – мъжът започва да произвежда чрез надбъбречните си жлези прогистерон, отделя коластра, която цапа ризите му и започва да му се повръща при вида на определни храни или миризми, става нервен и раздразнителен.

   Не така стои въпросът с изтеглянето на тестостерон от женските организми. При тях изтегленият тестесторон възстановява нивото си буквално за минути. Този процес в женския организъм наподобява на кърменето – колкото повече бебето суче, толково павече кърма се отделя. Колкото повече вода от кладенеца се черпи, толкова повече жилките на водата към него се отварят и тя натича в него по-обилно.

   Женският организъм е по-съвършен от мъжкия. Затова жените по-дълго живеят, повече издържат на болки и болести, докато мъжете много по-лесно умират. От кои жени да се тегли тестостерон за спициалистите не е трудно да ги определят. Аз ще посоча три жени, познати на широк кръг хора, защото ги явяват по медиите. Първата от тях е една бивша правосъдна министърка, мисля че се казваше Миглена Тачева, известана с основания от нея в министерството клуб „Палаво езиче”. Само от нея може да се изтегли толкова тестостерон, който да стигне за подготова на всичките китайски спортисти за следващата олимпиада. Друга, походяща за изтегляне на тестостерон от нея е новата шефка на Центъра за градска мобилност към Общината. Само от главата да й се изтегли тестостерона, той би стигнал за нашите спортисти през слезващите четири години Още един подходящ обект има за теглене на тестостерон, това е министърката на МРРБ. За България той ще е много - той би стигнал спортистите на целия ЕС за следващите четири години.

    Ако аз бях шеф на МОК щях да открия процедура за търг и да поканя тези три богати на тестостерон дами. Пазарът ще ги притисне, те ще свалят цената и така за 5-10 лв. ще осигуря тестостерон за спортистите ни за следващите олимпийски игри. И за китайските спортисти, и за ЕС, и ще остане.

   Отварям една скоба, защото доста разбирам от хормони. Има мъже с толкова висок естроген, че никаква жена не може да се мери с тях. Давам за пример американския посланик в момента. Който е вещ по тази тема и му погледне носа ще разбра, че в кръвта му има само естроген и нито едно тестостеронче. Ако специалист пък погледне носа на английския посланик ще се досети, че в организма му кръв не тече, а само рикиа, уиски, мастика, водка или нещо такова – ни кърв, ни хормони са останали в организма на това пиянище.

   Аз освен че мога да строя къши, да акордирам пиана, от хормони разбирам много, но мога да „бия” и инжекции. Поради този факт бих препоръчал тестостеронът от дамата, спечелила търга да бъде преработен по следия начин:

1.      На физиологичен разтвор с малко гликоза за моментално въздействие върху спортиста, ще му се бие венозно.

2.      На ампули с депо действие, които ще се биат в една от двете големи бузи на спортиста.

3.      На прахчета за пиене с вода, които ще действат сравнително бързо.

4.      На таблети, които ще се разтварят след определено време чак в тракта на спортиста или пък на пилюли, като това се съобрази да дъвпадне с времето му за излизането на тепиха, уреда или корта.

   Толкова е просто и толкова е лесно да се подготвят спортитистите, има от кои да се изтегли по планини от тестостерон, но всеки би попитал, има ли човек с такава инвенция, който да реализира една такава идея и да възвърне славата на българските спортисти? Аз отговарям: Эст такой человек – Я! Вервайте ми? Ще го сторя за по.малко от 800 дни. И няма да искам в замяна дворци и да сека бялата мура по Рила като Крадлив Дедо, а нещо съвсем скромно – искам да отсека за лични нужди черната мура по Северен Пирин. Байкушевата мура ще отсека, останалите над Бъндерица, Палашица ще я заприличам на обръснато с контра интимно място и ще стане годна за писта.

   Толкова малко искам и толкова много мога да Ви дам, ако ми повервате и подадете гласеца си към мен. И толкоз бързо ще го сторя - за не повече от 800 дни, което е половината от периода до следващата Олимпиада плюс 70 дни.  В процеса ще включа по-широк кръг жени, защото те са по-честни и отговорни от мъжете, от тях ще набавя дори необходимия за спортистите ни хормон...

    Вервайте ми!




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - eeeeeee
21.08.2012 09:57
edni sekli beli muri ti puk chernite iskash usluga dori si podsiguriavash podkrepaa na ski bosovete.te mai i sami se spraviatdobre chrez palejite purvo vitosha sega rila
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12320243
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930