Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2012 21:38 - ВОДНАТА МАФИЯ „СОФИЙСКА ВОДА” АД ЗАПЛАШВА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 2180 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 26.06.2012 22:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

            ВОДНАТА  МАФИЯ  „СОФИЙСКА  ВОДА”  АД  ЗАПЛАШВА:

       Ще намалим инвестиците в нови водопроводи за София с 15000000 лв!

 

   Не веднаж съм помествал данни за тези рекетьори, чиято наглост е над тази на мобилните оператори, на енергото и на парното, взети заедно. Тоя престъпен възел се е заплел твърде от далеч, от времето на Валяка, който „даде” водата на София на концесия.  Голяма трябва да е била хапката – твърди се, че от тази сделка са парите му! -  защото тогава циганинът-министър-председател, останал извън сделката смени целия кабинет с изключение на външната си министърка. Явно тя е била доста силна в някаква област на по-специалнит изпълнения и го е „държала”.

   От тогава до сега:

   -цената на водата нарастна 10 пъти,

   -загубите на водата нарастнаха от 30 на 70%,

   -концесионерите съсипаха всичко, съградено с парите на софиянци по линията на БКС, между тях и резервната връзка на двете пречиствателни станции, което може да доведе до оставане без вода на квартал Дружба, Гара Искър, Летището и др.

  -съсипани бяха местните водоизточници,

   -заплатите на концесионерите нарастнаха от 1500 лв, колкото вземаше тогава директорът на В и К инж. Петко Петков до 69000 лв. /месечно!/. Тези пари се превеждат директно в страните им. За тук има предвидено перо /б. м. кранче за източване на фирмата/  да теглят неограничено пари за лични разходи за себе си, докато са в чуждата страна и за семействата им, които надвишават заплатата им неколкократно.

   Съсипия на съоръжениятта и природния ресурс на страната, грабеж на софиянци, общината и държавата – това е работата на концесионерите в България. Но никой не ги гони, макар да се опитва сега ВМОРО да запроституива с това раково образувание в страната за политически дивиденти – те искат референдум и изгонване на концесонерите. Но няма да стане, защото концесионерите мотивирват /вероятно с пари/ подръжниците си тук и те ги пазят. По делата им обаче подръжниците им се познават. Първата, която ги пази е министърката на МРРБ, наричана Лили Талпата. Имам предположения защо я наричат така. Изпратих й доклад за съсипията и грабежа на тези наглеци и че осъществяват допълнителен грабеж над разрешените им норми от ДКЕВР благодарение на спекула с Раздел VІ от Наредба №4 на МРРБ от 2004 г. Отговор от Лили получих толкова, колкото ако бях отпратил писмото си не до нея, а до някоя талпа.

   Във връзка със съсипаното съоръжение на софиянци – резервната връзка между двете пречиствателни станции и потенциалните опастности от тази неизправност, както и това, че в момента Страта пречиствателна станция е повредена и от пробитите й резервоари и изгнили връзки се източва водата на яз. Искър изпратих сигнал до министърката на МОСВ. Още тогава един друг недоволен от нея като разбра докато чаках, че имам сигнал лично до министърката, каза, че няма да стане - любимите й кореспонденции били „пИсмо с тапа”, защото обичала твърдото гориво. Последва разработка с фалшив протокол, за който ги изобличих и отговор след изобличаването им, че преповтарям нещата /б. м. водата си тече, те не правят нищо по същество/ и че имало Решение на ДКЕВР, а преписката с мен прекратяват. Като съм бил недоволоен от това, че концесионерите съсипват околната среда и водите да се обърна към Админситративния съд. Някяква замка бе подписал таза простотия, но дали зад нея се крие свещенната й простащина или пък е нов метастаз на врътката с фалшивия протокол от проверката на повредената пречиствателна станация е отделен въпрос.

   Сезирах с копие от доклада и председателя на ДКЕВР. Той пък дал доклада ми на някаква замка и тя ми отговори, в смисъл, „”Ще видим!”. А този, до когото адресирах доклада, защото има в него 15 страници нарушения на концесионерите вместо да се запознае с тях и да не им разрешава да го лъжат повече, он се покри. Според мен, защото е в играта с водната мафия.  Не го възприемам този човек нито като интелигентен на този пост, нито като умен, нито като хсериозен. За някой хора казвам така: Не ми харесват! Наподобява  ми с окосмяването по скалпа и брадата си на проскубан скротум, не го възпрпиемам дори като завършен цял индивид. И на този висок пост, председател на ДКЕВР...

   Подозирам до някъде и Общината, че също протежира водните мафиоти, но вече в по-слаба степен, защото в борда на директорите им вече няма българи, а само французи. Най-първият французин е с име на етническите цигани, населяващи граничните райони между Сърбия, Унгария и Румъния. Казва се Георгио Балко. Вероятно е бушон. Французите имат такава фамилия Бушон, а румънските цигани – Балко.

   Да не пропусна и още един факт. Над кв. Факултето има резервоар за питейна вода за кв. Разсадника и Сердика. От там водните мафиоти изградиха два водопровода за кв. Факултето, като построиха и шахти в дворовете им и ги оборудваха с водомери. Резултатът:

   -нито един абонат не си е платил консумацията на вода, нито един абонат не си спира крана в двора, никой не ги отчита повече.

  -същата тази вода, но примесена с фекалии изтича върху ж. п. линията за Перник.

   Но има и едни друг аспект:

   Главният изпълнителен директор Балко, заместникът му и главният му счетоводител, бордаваците и българския висш персонал там – директорка Марианка, главна секретрка Зорничка, която е юрист и урежда вътрешните правили с незаконното начисляване на вода „Общо потребление”, търговсият директор Миро и още няолко души получават годишно общо 7000000 лв. за заплати. Софиянци ги нагушват с тези пари от джоба си – веднаж за безумната цена на водата, за която трябва да благодарим на ДКЕВР според шефа му и втори път заради незаконно начислената ни неконсумирана от нас вода. Заради подобен извод при одит преди изгониха англичаните Кевин и след него Грег, после и всичките англичани, а сега тези ги надминаха, но никой нищо им не казва. Дори ги крият. И се правят на талпи, на скротуми, ни лук яли, ни лук мирисали. Че и на наши спасители от апетитите на монополистите.

   А софиянци – те си чакат сметките и си ги плащат. Концесонерите им свиват парите, които десетократно надвишават услугата. Но не всички софиянци си плащат – във Факултето не е платил нито един софиянец, а имало и други такива цели квартали около София и в самата нея.

   Изводът:

   -факултетските граждани – умни, едва ли ще протестират срещу новите цени,

   -концесионерите - хитри,

   -софиянци - с опънати полукълба на мозъците като кожата по двете големи бузи на дупенцето на една депутатка от ГЕРБ.

   За да намаля малко напрежението, ще напомня един много стар виц:

   Гарабет отишъл на вилата си да сече една слива, но паднал между чатала й, заклещил се там, скъсал му се панталона на гъзъ, не може да се освободи сам. Някой трябва да го дръпне.  Минал един негов приятел, Гарабет му обяснил как се е докарал до това положение и го помолил да го издърпа от чатала. Приятелят му обещал да го освободи от дървото, но казал: Така и така си ми на сгода, защо преди да те освободя да не ти турна една патка?

   Сторил той каквото намислил, но решил, че след като освобди Гарабет, той ще го набие за стореното върху него. И му казал: Я си стой така, аз си отивам.

  Минава втори човек, пита, Гарабет отново обяснява. Вторият човек видял обаче, че Гарабет му е застанал много сгодно и той – същото. Без да го освободи си заминал и той.

   Идва трети човек, пита какво е станало, та Гарабет е зсатанал така. Гарабет тъжен му казал:

  - Еби, заминавй и не питай!

   Точно в положението на Гарабет концесионерите докараха софиянци. Но нали блогът е за лично мнение, изказвам го:

   Заслужават си софиянци да ги третират като Гарабет концесионерите докато косъмче по дупенцето им не остане, защото са тъпи и си плащат сметките. Ако започнат да ги заплащат след като натрупат задължение от 200 лв. концесонерите са направо умряли, защото няма да им остане за кеш. И ще се махнат сами, след като държавата не само, че не ги маха, но и май ги прикрива.  Пример: Шефът на  ДКЕВР, който така обича хората и никога не дава на концесионите колкото искат. Прави това с любов...Само че никой му не верва, а като го яват по някой канал, предполагам как реагират на образа му орално.

   Да ни е честита новата придобвика! Не е колкото искат монополистите! Аз благодаря на Семерджиага. Фамилията му предполага роднините му да саправили седла за магарета, мулета и коне, а виж го ти него – вместо седлар, турнат на такъв голям пост! Евалла, Ангелага!

   Допълнение: Гиздовци /от Дупница/ и гърците  /от ЕС/ швепс да пият пред тия кърлежи...


 

 



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12287484
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930