Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2012 00:09 - ЗА РОКЛИТЕ НА АБИТУРИЕНТКИТЕ:
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 3847 Коментари: 7 Гласове:
17

Последна промяна: 12.06.2012 00:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           КРИТИКИТЕ ПО МЕДИИТЕ ЗА ОБЛЕКЛОТО НА АБИТУРИЕНТКИТЕ

 

   Във връзка с празника на абитуриентите, завършващи средното си образование чрез доста медии бяха отправени подигравки към облеклото на абитуриентките. Критиката се водеше по шаблон:

   В просташките предавания, с каквито са пълни всички телевизии, водещите дами бяха поканили приятелките си - чалгаджийки, мутреси, метреси на новобогаташи, манекенки и др. да коментират роклите на момичетата. На видеостена въртяха различни снимки на рокли на момичетата, които задържаха по няколко секунди и „специалистките” по красотата си казваха глупостта. В едно предаване явиха мутреса, която биринджимутра така преби, че й спука далака, но покрай него тя вече бе спечелила достатъчно,за да основе училище за проститутки, / пардон, модна къща/. Тя и такива простакели като нея – „призвани” да коментират и подиграват момичетата, които сега са на особено важен етап в живота си: да продължат ли образованието си, къде да го продължат, други  пък имат планове да напуснат България. Аман от бракувани курви, чиято наглост и простащина не секва и след  изхвърлянето им от употреба.

   По подобен начин се критикуваха момичетата и по просташките  /пардон, жълтите/ вестници. Появиха се снимки на момичета с цепки на роклите на гърба, които разкриваха и част от големите бузи на дупетата им, други бяха с такива рокли, че се виждаха почти целите им гърдички. Възмутени от това облекло граждани и специално изпратени за тази цел репортери по баловате пишеха по вестниците и се изказваха по телевизията. Ама как така?

    Ами така! Момичетата в тази възраст са най-красиви! Каквото и да облекат те – стои им красиво, каквото и да им се показва – и то е красиво. Проблемът според мен е другаде – че завършващите средното си образование са осакатени духовно от учебната програма, защото тя не ги развива интелектуално. Принос към това дават и слабите учители, вече едвам достигащи поради ниските им възнаграждения. Поради тази причина, поради просташките реклами по телевизиите, поради непрестанното из_тъпан_чване на новобогаташи и успели да забременият от тях в просташките предавания на телевзиите и лошия вкус, който се култивира съзнателно, децата остават недообразовани и стават подвластни на чалгата. Това е причината за тези крясъци и броене до 12, за неприличното поведение при пътуването им. Това не ме дразни, но предизвиква у мен съжаление, че децата не са наясно с мястото си в живота след училището и демонстрират простотия. Жалко, но е факт: завършващите средното си орбазование остават с малки изключения едни полуобразовани деца. Достатчно  е да ги слушаш как говорят, какви думи ползват, каква музика слушат от айпода си, да ги видиш колко са дебели, а да видиш как пишат – това не е за хора със здрави нерви. Има и добри училища, но масово образованието на децата е зле и няма изгледи да стане по-добро. Не може навсякъде в страната ни да цари простащина и в тази среда да израстнат културни деца.    

        А образованието – това е бомба със закъснител, защото на простите родители децата ще са още по-прости, ако въобще се размножат. Иска ли мафията да обезличи една нация, тя проваля образователната й система, а ако иска да я унищожи - проваля и здравната й система. Схемата за това е перфектно разработена - реформи до дупка в тези системи и после отново. Едва ли образованието на децата се води по този начин случайно.

   Тези факти не дразнят хората, но възмутените от роклите на момичетата нямат чет. Интересно обаче защо по медите критикуват момичетата, които не заслужават такова отношение, а не критикуват лошата образователна система, излизайки от която те демонстрират неинтелигентността си, а също неглижират и една друга една тенденция, която се насажда като мода. Ето какво имам предвид:

   Палих печката на вилата преди дни и гледам някаква снимка в стар вестник - един много як мъж оправя Азис. Имаше пояснение какво се върши на снимката, това било новото му гадже, културистът Димитър Димитров. Виждаше се само главицата на Азис, страстно отметната на страна, в ролята на „дънце”, но лицето на „връхчето” не се виждаше, само гърбът. Възмутих се и първата страница на вестника за печката бе с тази снимка. На следващия ден се прибараме и тогава наистина побеснях. В един от жълтите вестници /мисля, че беше в/к Шоу/ на първа страница имаше снимка, която помествам след този постинг. На нея Азис и гаджето му с прякор Китаеца се целуват. На Азис устата е получила разкритие като на 122 мм. гаубица. Заради тази снимка хората се скъсваха да купуват вестника, но никой нито се възмущаваше, нито пък в някое предаване бе отправена критика във връзка с това, както срещу роклите на момичетата. В допълнителна статия под снимката обясняваха, че бащата на Китаеца умрял. Вероятно след тази реклама пак в просташко предаване /мисля, че беше „Горещо”/ явиха Азис в женско облекло и ботуши с остри, високи токчета, с каквито виждаме от старите снимки обути проститутките преди 9-и септември.  Говори той - за себе си казваше Василка - всички гледат този изрод, който развращава младежите, но никой не казва нищо срещу това явление – реклама на педераси и педераслъци от медиите. Явно хората това поведение приемат за нормално или поне не ги дразни и никой не възразява срещу тази „мода”. А момичетата-абитуриентки критикуват, че се били облекли неприлично. Единственият, възпротивил се на набиращата мощ  „мъжка дружба”  бе Бойко Борисов, който като кмет на София изпрати пожарникарска стълба да свали един огромен афиш на Азис, пеещ хита си Кърваво сърце. А докато той пее един зад него май вместо сърцето нещо друго му бе разкървавил и...

  Мен момичетата с екстравгнтните си рокли не ме дразнят, разбирам ги. Това за тях е форма на изява, след толкова години на ученическата скамейка, първата им. Почувствали се изведнаж големи, искат и да са оригиални. Изявата им е продиктувана от влиянието на така високия им в тази възраст естроген, чието ниво ако проверят в лабораторията „Кандиларов” ще им експлоадират уредите. В един вестник имаше снимка на абитуриентка, на която се виждало част от дънцето на гащите й. На отделна снимка-детайл с голям зум се наблягаше точно на тази подробност. Аз не виждам повод за възмущение или подигравка спрямо момичето, че в определен момент се е получил този куриоз. Да се пропагандират обаче ненормални връзки и да се лансират изроди – това ме вбеснява. Май само мен. Добре, че има блог. бг да поместя личното си мнение.

    Помествам възмутителната снимка, станала причина вестника да се продаде веднага. Времена и нрави. През 1990 г. хората казваха за новите силни:

     Колкото повече мязаш на изрод, толкоз повече та уважават. Тогава започнаха да лансират  мутрите.

    С годините тази мисъл може би трябва да се актуализира, защото вече не сме 1990 г, а 2012-а.

    Колкото по-нормален си, толкоз по-малко ще те уважават... И вече лансират т. н. геьове, за които най-неприятното нещо на света може би са красивите момичета.



image 

Дали роклите на абитуриентките са така възмутителни като тези
два педераса от първата страница на столичен вестник?
Срещу роклите се писа и говори много, но срещу подобните на тези - не!



Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - Не знам на къде е тръгнал този свят...
12.06.2012 00:54
Вчера ли беше ,когатослушах радиото и от предаването Хоризонт научих как в Соа Пауло само 2400 полицаи пазили реда на най - толямия гей парад. Проявата миналабез произшествия.
Навярно нашият педерунгел Азис , ако знаеше щеше да се нареди в предните редици,та цял свят да ни гледа резила.
На тая паплач трябва един нов Пиночет и да ги научи на ред.
Коста,политиците са виновни,с това замъгляваг съзнанието на хората.
Но на тези политици трябва да им видим сметката!
цитирай
2. germantiger - Лафа ми хареса и за жалост е истинен...
12.06.2012 10:07
Колкото по-нормален си, толкоз по-малко ще те уважават...
цитирай
3. toninabog - Поздрави!
12.06.2012 10:11
Точно така мисля и аз. Толкова добре си го написал този постинг, че само да има кой да го чете и осмисли,нещата може би ще се променят...Но кой да го направи? С правата на човека, с "модерният" поглед към живота се толерират всичките тези меко казани гнусни явления,за да се отклонява общественото мнение от сериозните неща и да създаваме едни ПРОСТИ млади хора...
цитирай
4. ka4ak - Нищо не разбираш!!!Сега борбата е ,да се разрешат до три дечица, за гавра на месец!!!:((((((((
12.06.2012 18:00
"26.05 10:30 - Коста!!!Що ли не спретнат един гей парад?!!!:(
Еретична мисъл,май,А...?!!!:)))

Постинг: Химическата кастрация за педофилите! Вижте как!"
цитирай
5. анонимен - Аз съм още по-краен. Не оправдавам и ...
19.06.2012 06:36
Аз съм още по-краен. Не оправдавам и роклите, защото тия деца имат родители, които могат да ги посъветват малко. Всичко останало е точно така. И аз често засягам тия теми. Поздрави!
цитирай
6. анонимен - Отново си писал за гейовете, защо ли ...
07.09.2012 10:59
Отново си писал за гейовете, защо ли не виждам абсолютно нищо за лесбийствата, брей.... Морална работа, просто пушек се вдига. Гейското шокира, лесбийското възбужда "нормалните" мъже и самото то се приема за нормално за разлика от гейското, до толкова, че същите мъже, които плюят по гейовете карат жените си да лесбийстват като това е огромен процент от мъжете. Тези, които биха се повлияли от гейовете, обаче, са далеч по-малко. Кое е по-опасно? Нали казваше как говориш за гейовете по планините защото повече се виждали, а по медиите лесбийките са навсякъде, но това явно твоята "справедлива" душа не го вижда. Разбирам те, все пак мъж в унизителното женско положение е нещо ужасно, но жена в гордото мъжко- не толкова.... При очевидното ти хомофобско само към гейовете, но не и към лесбийките отношение, мога да ти кажа едно- хомофобията ти идва от сексизма ти.
Що се отнася до абитуернтките- невинните душички, да, на мен много ми пречат, пречат ми и мъжете, които харесват лесбо, пречат ми и жените, които го правят и всичките останали к..ви.
Не зная колко едно момиче на 18-19 е по-красиво от такова на над 20, нито пък колко просташката му к.....ска рокля, която го прави подходящо за любимите ви мъжки филмчета, го прави красиво, защото определено един красив човек може да е загрозен. Не зная и до колко външният вид трябва да е единственото, което има значение за една жена, но явно при теб е така.
Но мъжката ти толерантност спрямо сексуализирането и унижаването на жените я разбирам, но що за тирада щеше да изпишеш ако ставаше дума за сексуализирането на мъже само.... какво да правиш... морал.

П.П. Беше писал, че и жените приемали лесбо. Те не могат да не се влияят от това, което се харесва, но пак не го приемат кой знае колко за разлика от мъжете, ако са нормални.
цитирай
7. planinitenabulgaria - На анонимното момиче с №6:
07.09.2012 17:27
Същността ми е съвсем различна от тази, която си мислиш. Разбирам Те, мъничка си, а момичетата когато са мънички са глупави. Чак след 40 жената започва да поумнява и за ооло 10 години се превръща в човек. Тогава тя може да каже нещо умно, да преложи или стори нещо разумно. При мъжете този процес е още по-сложен. До 60 г. да спориш с мъж е просто изгубено време, защото той все още е глупав. По-разумно е да се обърнеш към майка му, сестра му, жена муь ако има такава. Тя да се разправя с него. Процесът на поумняване обаче при мъжете протича за около две години.
Много е лесно да се определи възрастовата група на човека или жената, която коментира анонимно и смешно.
Вие, момиче, коментирате за втори път и затова Ви отговарям. Когато към анонимния си коментар изпратите ЕГН-то си ще Ви отговоря пак.
А затова дали съм нормален - да!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12310253
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930