Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2012 11:30 - НОВ ПРИТОК НА ЕМИГРАНТИ В САЩ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 3287 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 15.05.2012 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                       НОВ ПРИТОК НА ЕМИГРАНТИ В САЩ?

                                      АМЕРИКА ТЪРСИ СПЕШНО „ДЪНЦЕТА”!

 

   Един от проблемите на Америка и не само на нея са все повечето мъже-хомосексуалисти. Този проблем не е така значим за страните от Балканския полуостров, на за доста страни той е определящ за приръста на нацията им и правителствата водят политика за внос на емигранти, които се размножават добре с надеждата родените в съответните страни деца от други етноси да се интеграрат и да станат образцови граждани на странте, в които са се родили и изучили. Блаженни са верующите...

   Мъжете-хомосексуалисти в Европа са показател, че хората се израждат. Това всеки го вижда. Който и от Европа да дойде и да го явят по телевизията да ни поучава, той все ще бъде някакъв изрод. Не, че са избрали изрод хората, всичките са такива. В Библията в писмото на Апостол Павел до римляните той описва този процес така:

    Забравилите Господа Той ще ги накаже като направи желанията им такива, че да правят срамотии – мъж на мъж, жена а жена – и по този начин да не могат да се възпроизведат. Така Господ ще ги заличи от земята.

   Малко уточнявне на терминологията за мъжете-хомосексуалисти:

   В България тези мъже презрително биват наричани педераси, но думата не е точна, защото в нея участва „дете”. Ако наречеш някого така окъждането ти за обида е определено съвсем точно като размер в НК независимо той дали е такъв. Затова за такива хора се въведе понятието контрапич. За контрапич в НК няма предвиден члев, с който да те изработят. Както за мошениците се въведе понятие непочтени, което не подлежи на класифициране спfред НК. Руснаците наричат този тип мъже гомосеки. Турците пък ги разделят на два типа – манафи и гьотверени. Манафи са активнвите хомосексуалисти – понятие от съда, а гьотверени са пасивните. Герман[итe наричат този тип мъже швули, но за този термин осъждат и те ползват понятието топъл брат. В Италия контрапичовете ги делят на две групи – плодници и коронки. В най-успялата страна на света, Америка, контрапичовете се разделят на връхчета и дънцета. Връхчетата са активните.

    Този проблем е много страшен и за Европа. Най-много контрапичове на глава от населението се падат в Англия, но не са малко и тези в Холандия, Дания, Франция, Германия. За тях има организиран бизнес, от който се печели добре. Световната столица на педерасите е Тю Йорк, европейската се премести от Западен Берлин в Мюнхен. Имат си тези хора заведения специално за тях, имат си почивни бази, напр. по гръцките острови. Там те ходят на „почивка” като си поръчват и по едно яко гърче. Като приеме за един месец два холандеца напр. парите за надерено гърче ще му стигнат до следващото лято. Този бизнес струва много. За оправянето си една богата баба дава десетки пъти по-малко на жигулото от колкото един гомосек.

  Да не пропусна Белгия. Там контрапичовете не са на мода, защото белгийците ги влече педофилията. През лятото дестинацията им за почивка е Тайланд, където секс с деца се разрешава от закона, това преценямат родителите на децата. В Тайланд има заведения с програми за педофили, които се изнасят от обучени как да се държат на сцената деца. От този туризъм Тайланд печели много.

  България също тръгна нагоре по тази линия. Всички които четат реклами по медиите са отвратителни педераси. Те са не само там, но специално в рекламата ако не си такъв не можеш да пробиеш. Много популярни личности направо се представят открито като контпапичове и въвличат и други в това изкуство. Те се водят към класа елитни педераси – богати са, имат скъпи имоти и коли, изшибват се с когото си пожелаят срещу заплращане, при посещение на педераси от чужбина те ги приемат при себе си.

   В Америка официално определилите са като контрапичове мъже са 18% от всичките, но има поне още токова, кото се крият и които са женени поради определени съображения.

   Изказването на Обама, че той вече е за хомосексуалните двойки, ще отприщи емиграцята на определен тип контпапичове към Америка. Това изказване на президента не е ход да спечели гласове, както на времето на Клинтън, който обеща да разреши на педерасите да служат в армията и чрез гласовете им стана президент, а после се абортира от обещанието си. Контрапичовете в Амерка са навсякъде и колкото и парадоксално да е това, те се подкрепят от жените. Педерасите мрат да имат приятелки, с които да споделят, да им помагат, да са близки, само не и секс с тях. Така те се свързват в живота и проявяват разбиране едни към други. Обама цитира дъщерите си, които не  е възможно да нямат подобни контакти с контрапичове, които са половината от мъжете в Америка и явно са говорили с него по този въпрос. Мъжете стават педераси, това е истината. Колкото повече такива – толкова повече жени без мъж, по-малко деца и недоклатени ще има, това пък е вторичният проблем

   Сред контрапичовете обаче има едни проблем в интимното общуване между тях и той се състои в това, че връхчетата са между 90 и 95%, а дънцетата – между 5 и 10%. Дънцетата са били винаги по-малко, но до преди 5-6 години те бяха към 30%. Щастливите бракове между контрапичове са само в случаите, когото се ешнат дънче с връхче. Разрешаванието за хомосексуални бракове отваря пазара за дънцета в САЩ и това ще се почувства в скоро време. На първо място по хомосексуализъм в света са тайванците и няма начин дънцетата им да не потърсят щастието си с някое американско богато връхче. Което си има всичко материално, но не и дънце до себе си.

   Дънцетата са доста опасни за общуване обаче, зщото са страшно ревниви. Всички знаем, как едно влюбено във Версаче дънце го гръмна, защото хванало любимия си в изневяра. Имаше един такъв английски филм, дънце гръмна бандит, който щеше да убие любимия му /полицай/ и отида в затвора като убиец, но казваше че е доволно от стореното, защото е спасило живота на любимя си. Щастлив такъв брак има Елън Джон, защото той самият е дънце. Дънце е бил и Фреди Меркюри, но не е бил „женен”, за най-красиво дънце се сочи балетистът Нуреев, който бил по-желан от Мерилин Монро. Аз знм доста дънцета в Бълария, но ще изтъкна само едно, макар да му забравих името. Бе председател на парламента, преди това бе начело на МВР. Дънце бе и Пейчинката, който открехна на това изкуство доста държавни мъже тук и ги направи елитни в този бранш дори за мащабите на Ню Йорк. Най-страхоното връхче е един бивш водещ на шоу, който сваля само кандидатгейчета, като той се явява първият им любовник. После им бяга и търси нови за въвеждане в това изкуство. Те този е за застрелване!

    Имах приятел психиатър, от който научих доста за същността на проблема, но витаги съм разпознавал този контингент безпогрешно. Тези качества са заложени в момчетата още от деца и нито веднаж до сега не съм сбъркал. При момичетата-деца е по-трудно, защото този проблем при тях става много рядко, но пък при големите момичета и при жените мога да констатирам безпогрешно хормоналното им сътояние или неравновесие, ако такаво има налице - имат ли мензис и това веднаж на няколко месеца или години става или пък са обрънали резбата. Когато жените преминат 40 вече всеки може да ги прецени, давам за пример една бивша министърка на правосъдието, от която могат да изтеглят тестостерон за да подотвят за олимпиада всики спортисти на България за период от 4 години и ще остане в банките за съхранението му още.

   Дано да излезем с актив от този нов пазар, който американците ще разиграят със зелени карти или по друг начин. Аз ще бъда доволен ако всички педераси, които четат рекламите по медиите отпрашат за Америка като дънцета и оставят тази ниша за нормални хора. Иначе отърване от нахлуващи педераси в дома ти от ефира няма да има...

      Послепис, един виц:
      Туристи по планината свършили храната и видяли населено място под тях. Слизат те, но пред селото има табелка: село Педерасово. Учудили се те, един изказал преположение, че това е сторил някой пенисчия за майтап. Влизат туристите в селото, виждат еди двуметров двестакилограмов мъж и го питат, така ли се казва селото или някой им се подиграва. Човекът отгворил с нежно гласче: Още не знам името на селото, аз съм тука снаха!

  

   




Гласувай:
10



1. germantiger - ...
15.05.2012 15:06
Един цитат от постинга ти:
Забравилите Господа Той ще ги накаже като направи желанията им такива, че да правят срамотии – мъж на мъж, жена а жена – и по този начин да не могат да се възпроизведат. Така Господ ще ги заличи от земята.

...

Греши нещо Библията срещу истината, защото пропуска фундаменталното - ТОВА НА ЗАПАД ОТ 50 ГОДИНИ, А НА ИЗТОК ОТ 20 ГОДИНИ УМИШЛЕНО СЕ НАЛАГА КАТО ПОЛИТИКА, ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ НА ЕСТЕСТВЕНОТО РАЗВИТИЕ, А ЦЕЛЕНАСОЧЕНА РАБОТА.

В този ред на мисли Господ нещо се е пообъркал със заличаването, таргета му е на крив мерник, всъщност "мушка".
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Ужасяваща статистика. Един въпрос?
15.05.2012 17:41
"Тези качества са заложени в момчетата още от деца и нито веднаж до сега не съм сбъркал. :Въпросът ми е как се разпознават, когато са още деца и това може ли да се предотврати с интензивно обучение.
цитирай
3. planinitenabulgaria - На терманския тигър:
15.05.2012 22:52
germantiger написа:
Един цитат от постинга ти:
"Забравилите Господа Той ще ги накаже като направи желанията им такива, че да правят срамотии – мъж на мъж, жена а жена – и по този начин да не могат да се възпроизведат. Така Господ ще ги заличи от земята.

Послание на Апостол Павла до римляни, гл.І, стихове 26 и 27: Затова Бог ги предеде на срамотни страсти: жените им замениха естественото употребление с противоестествено; също и мъжете, които оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда."
Рим по това време тъне в разврат, римската империя се е изчерпала като система. Апостол Павел прави пророческо предсказание, което се сбъдва: от север вече идват варварите и никакви крепости и съоръжения не могат да помогнат срещу тях. Хората в римската империя са се изродили и идва краят им...
Библията е писана 180 години и в нея няма нищо случайно. Ако има обаче в нея нещо пропуснато, то е казано в творчеството на Шекспир.
...

Греши нещо Библията срещу истината, защото пропуска фундаменталното - ТОВА НА ЗАПАД ОТ 50 ГОДИНИ, А НА ИЗТОК ОТ 20 ГОДИНИ УМИШЛЕНО СЕ НАЛАГА КАТО ПОЛИТИКА, ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ НА ЕСТЕСТВЕНОТО РАЗВИТИЕ, А ЦЕЛЕНАСОЧЕНА РАБОТА.

В този ред на мисли Господ нещо се е пообъркал със заличаването, таргета му е на крив мерник, всъщност "мушка".

цитирай
4. planinitenabulgaria - На Късна пролет:
15.05.2012 23:08
kasnaprolet9999 написа:
"Тези качества са заложени в момчетата още от деца и нито веднаж до сега не съм сбъркал. :Въпросът ми е как се разпознават, когато са още деца и това може ли да се предотврати с интензивно обучение.


Как се разпознава бъдещата сексуална ориентация на децата е трудно да се обясни, ще посоча някои елементи: очите, носът, походката, устните, ширчината на китките на ръцете, интересите им и още сто признака. Не е за всеки работа да ги разпознава. Аз имам някакво недоразвито умение да виждам болести у хората, което проговаря в мен понякога и веднага казвам на човек, ако ще да ми се разсърди. Така изпратих на лекар колежка, която веднаж седна до мен и веднага й отрязоха едната гърда. Доста такива случаи имам. А гомосеките - тях ги разпознавам на секундата независимо от възрастта, защото имат повишен естроген и аз усещам това. Да се промени нещо в момченцето, което е предопределено да се развие като гомосек е невъзможно. Колкото по-късно признае ориентацията си, толкова по-дълго ще се мъчи. Това го знае всеки психолог, работещ в този бранш. Имам предвид конкретни хора - един страхотен интелектуалец и един професор по право, хиперинтелигентен човек. Вторият дори се ожени и стана каквато стана. Първият отиде чак в Америка за да не научат родителите му и се зае да учи езици. Стана един от най-добрите лингвисти в света, но сега е пред полудяване.
цитирай
5. анонимен - питане
20.05.2012 19:49
Само не ми е ясно какво отношение има сексуалната ориентация към раздел туризъм?
цитирай
6. planinitenabulgaria - Има връзка - в планината е пълно с гомосеки!
20.05.2012 22:38
анонимен написа:
Само не ми е ясно какво отношение има сексуалната ориентация към раздел туризъм?


Имам такива в постингите си. А освен за туризЪма, в блога ми има писания и по други теми. Защото Маркс е казал, че тесният специалист е пълен кретен. Та се старая да не изглеждам такъв...
цитирай
7. анонимен - питане2
25.05.2012 22:07
Искам да попитам защо се говори само за хомосексуалните мъже, но не и за жените, които са такива? Моите наблюдения са, че модата на женската педерастия(нарочно така го наричам) сред мъжете е много по-популярна за разлика от гейството сред мъжете. Почти съм сигурна, че и авторът на тази статия много си пада по такива неща и че всичките му приятели са такива. Но с/у тях нищо няма да се каже, нали? Женската хомосексуалност не е опасна, тя е безобидна, каквито сме и ние жените, нали? Виж, мъжката е неморална, опасна, защото светът щял да свърши. А това, че мъжете харесват именно такива неща у жените и съответно ги карат да ги харесват и да ги правят, не е проблем, нали?
Харесвам статиите в блога, но да се говори за 10%(средно) гейове от населението и да не се каже нищо с/у това, че модата на лесбийството тотално е завладяла всички(тъй като и авторът явно я харесва) е страшно противно и показва един двоен морал и едно фалшиво притеснение за "огромните" последици в/у нас.
цитирай
8. planinitenabulgaria - На "анонимната госпожа:
26.05.2012 13:38
анонимен написа:
Искам да попитам защо се говори само за хомосексуалните мъже, но не и за жените, които са такива? Моите наблюдения са, че модата на женската педерастия(нарочно така го наричам) сред мъжете е много по-популярна за разлика от гейството сред мъжете. Почти съм сигурна, че и авторът на тази статия много си пада по такива неща и че всичките му приятели са такива. Но с/у тях нищо няма да се каже, нали? Женската хомосексуалност не е опасна, тя е безобидна, каквито сме и ние жените, нали? Виж, мъжката е неморална, опасна, защото светът щял да свърши. А това, че мъжете харесват именно такива неща у жените и съответно ги карат да ги харесват и да ги правят, не е проблем, нали?
Харесвам статиите в блога, но да се говори за 10%(средно) гейове от населението и да не се каже нищо с/у това, че модата на лесбийството тотално е завладяла всички(тъй като и авторът явно я харесва) е страшно противно и показва един двоен морал и едно фалшиво притеснение за "огромните" последици в/у нас.


Абсолютно сте права. Мисля, че тази "мода" сред жените е еднакво лоша, както и сред мъжете и съм цитирал в третия си коментар към постинга ми това, което Апостол Павел пише до братята си в деморализирания по това време град Рим.
И за друго сте права:
Не само мъжете, всички реагират по-злобно, когато "контактите " са между мъже. В планината съм срещал и подобни двойки жени, но много по-рядко от двойките мъже. Те са на пеши туризъм, рокери и какви ли не. Аз имам локатор за тях. Ходях по хижите, които са много малко посещавани и там съм имал ядове с гомосеки. Жените по-имат чувство за мярка и неудобство, но гомосеките са отвратителни...
Моралът ми - според мен е в рамките на нормалните хора. За фалшиво притесниние . не мога да кажа така. По-скоро налице е раздразнение у мен при подобни срещи, които стават все по-чести.
Аз съм голям човек с непоклатими принципи и съжалявам всички хора с объркана ценностна система, било то деца, младежи, човек или жена...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191318
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031