Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2012 22:24 - ПОИСКАЙТЕ ПРОШКА ОТ ХОРАТА, ВИСШИ МАГИСТРАТИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1944 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           ЩЕ  НИ  ПОИСКАТ  ЛИ  ПРОШКА  ВИСШИТЕ  МАГИСТРАТИ?

 

       Пазарлъците свършиха- висшите магистрати постановиха в името на народа:

       Маргините – невинни!

       Колко години продължи това дело, колко експертизи бяха извършвани, колко медицински удостоверения изваждани, колко показания на нормални и защитени свидетели имаше и все се намираше пречка за нискоинстанционните съдии да произнесат оправдателната присъда, коята бе така сигурно че ще я има, както че ще съмне. Прокуратурата пречеше на съдиите да я произнесат, производството трябваше да мине през трите инстанции. Обжалва и обжалва прокуратурата решенията на нискоинстанционните съдии, делата отиват на следваща инстанция, а междувременно всичко заработи срещу нея: свидетелите се абортираха от показянията си, други изчезнаха по чужбина и не могат да ги призоват, а някои ги умряха. Всеки, имал контакт със съдебната система виждаше накъде вървяха делото - към определянето на Маргитите като кристално чисти, както спрайт, или както Софиянски или пък както хубавците от цеха за амфетамин в с. Опицвет.

      Твърдят, че Софиянски „олекнал” между  5 и 9 млн. лева /или евро/ за успешния край на делото му за сделката с халите, като адвокат му е била шефката на Висшия адвокатски съвет. Тя и висшите магистрати, изкарали го като спрайт трябва да знаят точната цифра. Горкият Усмихчо! Освен висшите магистрати, бил го обрал и банкера му Любо Пъпката.

     С двамата хубавци от Опицвет залогът бе много по-голям. Хванати са с 660 кг. готов амфетамин, 10 мг. от който в една таблетка се продава за 10 лв. Но дали в таблетката има 10 мг. е отделен въпрос. Ако наркотикът се влага съвестно в таблетките, ведно с пълнителите от захар, нишесте, брашно и др, то един грам от суровината струва 1000 лв. Намерена е била и почти готова продукция от още над 300 кг. почти готов амфетамин, който е трябвало да постъпи за таблетиране. Фащат ги от ГДБОП, има следствие, прокуратурата излиза с обвинение, но много сериозно. Минава първа инстанция, после втора, но няма как да се приключи делото, защото прокуратурата обжалва. И делото стига до Касационния съд, начело на който тогава бе адвокатът Иван Григоров, шеф на съдите,  който не е водил нито едно дело като съдия. Започоват преговорите с адвокатите на хубавците и се договарят. Иван Григоров турга една пенсионирана съдийка Тихчева да води делото, /за бушон/ а единият от хубавците  предстатвя докумет, че е наркоман и поради това е произвел дрогата за себе си. Тихчева уважава този документ и връща дрогата на наркомата и го оневинява. „Възмутен”, Иван Григоров я пенсионира отново. Парите са страшно много милиони, но казусът не може да бъде решен вече от бракуваните курви в парламента, авторки на закона „Ванко 1” чрез промяна на закона или пък от вицепрезидента, който помилва срещу запрлащане, но не може да върне дрогата. Всички са „възмутени”. И Иван Григоров – от решението на съдийката-пенсионерка, която той отново пенсионирал и от законите, в които няма текст колко тонове дрога за собствена консумация може да си произведе един наркоман.

     И сега – идентичен случай. Всички свидетели, роднини на пострадалите и нискоинстанционните съдии казват, че Маргините са им изпратихли килърите, но Касационният съд не приема тази теза. Постъпва по същия начин както съдийката Тихчева. Бушонът сег сигурно е сруг. Да си произведе наркоман един тон дрога за себе си и съда да уважи този документ е все едно дъртата Тихчева да представи медицинско, че месечно и изтича кръв колкото е обема на яз. Искър и съдът да го уважи. Защото е надлежно издаден, заверен и т. н .

    Точно толкова чисти са и новите оправдани, пак наподобяващи на съдиите на спрайт...

   Не трябва ли да поискате прошка от хората, господа висши магистрати? Вие прибирате парите на престъпниците срещу свободата им, вие им давате имунитет да продължават престъпната си дейност. Не ви ли е неудобно да имате бели домове като Обама, хотели в чужди страни и по морето и поради бедност кметове подаряват на децата ви парцели?  Вие сте виновни за престъпността в страната, защото сте свързани с престъпнниците чрез адвокатитге им и се обогатявате от нея.

   Няма ли да поискате прошка от хората в страната, където заради преминаващите от престъпниците към вас пари цари тази ужасяваща престъпност?

    

 

 



Гласувай:
11



1. mt46 - Нито
26.02.2012 22:47
висшите, нито низшите магистрати ще се признаят за виновни. Те са свикнали да обвиняват...
Прощавай, Коста! Лека нощ!
цитирай
2. osi4kata - победителите никой не ги съди...
26.02.2012 23:02
Наздраве за победените.
цитирай
3. bojo12345 - Каква ти прошка....
27.02.2012 08:55
Аз не знам някой да е получавал писмо от умрял:))))))
Та те няма да са "висши магистрати" ,ако почнат да се извиняват!!!
цитирай
4. анонимен - Шопът хубаво го е рекнал: "...
27.02.2012 19:16
Шопът хубаво го е рекнал: "Гръм на нужник не пада!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182033
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031