Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 23:20 - ЩЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ВЪРХОВНИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ СЪДИИ ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 2817 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 30.01.2012 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

               ЩЕ  РАЗРЕШАТ  ЛИ  ВЪРХОВНИТЕ  АДМИНИСТРАТИВНИ  СЪДИИ

                          ДА  СЕ РАЗСМЪРДЯТ  „ДЕЛАТА”  НА  АГЕНТ  ГОЦЕ?

 

   Твърдението, че имаме триинстанционна съдебна система не е точно. В действителност правораздаването може да бъде извършено от седем инстанции:

      Първата инстанция са полицаите. Ако престъпниците ги „мотивират” добре, полицаите могат да се превърнат в причина, те да бъдат оневинени. Тук има и втора възможност: ако полицаите не приемат „мотивите” на престъпниците, някой от обкръжението им може да ги предаде мултиплицирани на шефа на съответното РПУ.

      Втората инстанция са следователите. Ако не стане „заварката” с полицаите, тя може да се осъществи със следователя, но мизата се вдига. И тук има възможности за предоставяне на „мотивите” на шефа на следствието, ако назначеният по случая следовател шиканери. Мизата обаче расте. Понякога се прилага и резервен ход, но мизата нараства още. При него се „шари” на съдия, който „работи” със следователите. Той поръчва какво да пише следователят, за да не може после простотията да се уважи в съда. Този  метод носи името „Сантиров” на  издънилия се съдия, гепнат от Цветанов чрез СРС-та.

     Третата инстаниция е прокуратурата. Методите са идентични на тези от „втората” инстанция. Разликата е в мизата, която тук скача драстично.

     Четвъртата, петата и шестата инстанция е съдът. Наличието на ищци и прокурори не разрешават да бъде „мотивирана” първата инстанция и да се приключи делото с оправдателна за престъпника присъда, но това на третата инстанция ще се случи с голям процент вероятност. Когато върховен съдия беше Иван Григоров са се споразумявали до приемлив за двете страни процент в зависимост от обема на придобитите пари от престъплението, но при алчния Пенгезов обвиняемият е трябвало да даде всичко, придобито от престъплението за свободата си. Монтираните СРС-та в килията на Сумиста уличават Пенгезов, че престъпниците са във връзка с него и разчитат на него. Това му е разрешило вероятно да си построи дворец, като този на президента на САЩ.

      Парите на престъпниците или пък само част от тях преминават в корумпираните ни съдии. Престъпниците убиват, зарибяват с дрога, а плодовете на „труда” им или част от тях, отиват при съдиите срещу свободата им. Има адвокати, които наричаха мастити, после подвижни касички, а сега – фигури. Те са шлагерът днес. Транзакции и други неща - там е тяхната сила, правото е за конвенционалните адвокати. Парите чрез тях сменят притежателите си, а престъпниците купуват свободата си, за да си ги ”избият” отново. Като екстра получават и имунитет спрямо съда. Давам за пример адвоката Велков, когото хванаха с белязани пари, предадени му от Киро Японеца, но съдът отсъди, че такова нещо немАло. Уточнявам, че Велков бе оправдан от съда за призводство на тон амфетамин. Имунитетът му видно още е в сила.   

     А сега – седмата инстанция, на агент Гоце:

     Не винаги пазарлъците с висшите магистрати завършват с успех, а е възможно дори при успешни преговори общественото мнение да не приеме сделката, както напр. бе аферата „Опицвет”, в която участваше като производител същият този Велков.. Въпреки това обаче Иван Григоров прие мотивите на производителите на дрогата – Велков и Младенов - че си произвели един тон дрога за себе си, защото били наркомани, а не да я продават. Затова им я върнали. Който разбира от амфетамин знае, че не може да се изпие повече от 10 милиграма на ден. Май върховните съдии не правят разлика между тон и милиграм, или пък се правят на луди. За да прибЕрат „мотвите”.

    Когато пазърлъците на големите престъпници с висшите магистрати ударят на камък, те имат алтернатива – продължават ги при агент Гоце, чиято инстанция може да помилва безотчетно когото реши. Дори без да е изтърпял престъпникът ден от наказанието си. За прикритие той ползва вицето си, все едно не играе в тая игра. И комисия по помилванията има. Представя се молбата на престъпника, негов адвокат представя „оферата” и „мотивите” към нея. Предполага се, че това е ставало между адвокатите на престъпниците и Марин. „Мотивите” могат да бъдат подадени ромски грасове при следващите избори за Гоцето, за да остане той на власт, могат да бъдат и финикийски знаци. Офертата се разглежда и евентуално приема. Финикийските знаци пътуват по електронен път до някоя офшорка, да речем на Кайманските острови, на Сейшелските острови, може и на Галапагоските - острови само в Гърция има към 3000. Пристига преводът. Вицето свиква комисията, която знае как да гласува правилно, помилва се престъпникът.

    Е, не става за всеки. Трябва да си голям престъпник за да можеш да си платиш. Това са главите на мафии, заети с наркотици, проститутки, банкрутирване на банки и обир на вложителите – все такива с много пари, с една дума глави на организираната престъпност в България. Ако престъпникът има връзки в парламента, гласува се дори специален закон заради него, но мизата става космическа. Методът се нарича „Татяна Дончева” Тя появи законът Ванко-3 и го оправиха с по-елегантен член от НК. Тези – с най-многото пари, те могат да мотивират инстанциите да ги помилват. Някой да не знае защо бе помилван Цветелин Кънчев преди изборит за втория мандат на Гоцето? Някой да не знае за изявлението на Сумиста, че не се страхува от процес, защото Гоцето му е приятел. Точно това СРС доведе до удължаване на следствието докато излезе Гоцето от играта, да се назначи новия специализиран съд и чак тогава делото да тръгне.

    Машата на Гоцето в случая е вицето му, глупакът Марин. И Марин е взел нещо,защото за освобождаването си тези едри престъпници, на брой към 550 са платили поне по милион по членно или по глава, не знам как ги броят. Не са усвоени само от един човек тези пари. В тая игра играят доста хора, това е бизнес на президентсвото, в който участват и хора извън тази институция.

     Но Гоцето е имал и друг бизнес. Вицето му може да дава българско гражданство на чужди престъпници, които в държавите си имат заповед за задържане. Така тук те придобиват статут на хора със застрашени човешки права в страните си и поради това – български гражданство.  Руски и украински мафиоти – колко ли са снесли на Гоцето, за да контролират престъпността в страната си от тук. Предполагам, че са имали големи финансови възможности да „мотивират” президентството.

    И за още нещо обвиняват Гоцето, че е глава на пернишката престъпност и заради него пазят хората му, някакъв си Феди и главната архитектка на Общината. За да не стане публична и тази мафиотска връзка на президента ни, в кято влизат скрап, ремонт и подържане на пътища, автокражби и друти по-дребни престъпности. Затова били самоубили вече един, а друг набеждават, че е луд. И за убийството на момичето виновен няма да има...

    И изведнаж!  Фал или автогол?

    Гоцето не си бил назначил вицето, а вицето е подписвало указите за помилвания. Законно ли е сторвал това или не? Ако не е законно, престъпницте ще трябва да изтърпят остатъка от наказанията си но...Малко опасно ми изглежда да излъжеш престъпник, да му вземеш „сухото” за нещо, а после да се окаже, че си го излъгал. Много от тях са хора, които не се спират пред нищо. Поне ще си поискат парите обратно като първа стъпка, ако не стане ще се разсмърдят, че са излъгани и ще издадат схемата на измама, а може да има и гръмнати и ако се стигне до това първият ще е Марин.

    Ще допуснат ли това висшите админстративни съдии? Аз прогнозирам със 100%, че няма. Те са едните от веригата, които се облагодетелствуват от престъпниците, като им отнемат откраднатото за себе си. Те и други неща уреждат, напр. дават разрешение да се строи в парк Странджа по морето, по бедност дават на съдийски щерки имоти по морето, а бащите правят услуги на общинските мафии, на царя интендантството „върнаха”, което е все едно на Правешката Тиква да „върнат” УБО. Гарван гарвану око не вади, има една поговорка. И аз залагам:

   За Марин всичко ще е наред! Та кой бе до сега глава на октопода, кой умело дърпаше конците на съдебната система? Като го няма от няколко дни на поста му да не би агент Гоце да е упущил конците на ВАС толкоз бързо?

    И на въпроса, в заглавието на писанието си отговарям сам:

    Твърдо не!   




Гласувай:
6



1. mt46 - Коста,
30.01.2012 23:40
у нас не закачат по-дребните мафиоти и престъпници - няма да пипнат и едрите...
Лека нощ!
цитирай
2. bojo12345 - Първи фал на новия президентски екип....
31.01.2012 08:30
Вицето ,нали е юрист,като рови из чекмежетата и не намира кавото трябва,къде бърза пред магарето.Да бе помислила и да си изпипа работат както трябва.
Президентчето бързо даде заден ход-или всичко до сега е било предизборна
агитация.А сега да го видим от каква вълна му е капата !?!
цитирай
3. анонимен - по повод на аргументите за Опицвет ...
01.02.2012 11:40
по повод на аргументите за Опицвет се сещам и за едни 10 хиляди тона захарна тръстика през 90-те, дето уж дъжда ги отми от двора на захарния завод, а съдът прие това твърдение ... с респект!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185276
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031