Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2012 20:26 - ОТНОВО НЕРАЗБИРАНЕ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1514 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                ОТНОВО  НЕРАЗБИРАНЕ!

 

       Всеки посетител на Женския пазар знае за дилърите на контрабндни цигари, всеки посетител на Търговски център–Илиенци знае за бизнеса на фактуристите. Въпреки това обаче тези хора е много трудно да се хванат. Ако полицаите спретнат на дилърите от пазара акция от към бул. Георги Кирков, те се преместват в посока към бул. Сливница и бизнесът им продължава там. При контрапроработка - от към бул. Сливница, те отиват в горната част на пазара и...пак нищо. При организиране на суперпроработка с „преса” от двете страни, дилърите преместват бизнеса си върху самия Лъвов мост и пак...нищо. Поради това полицаите вече не се е занимават с дилърите на пазара, но пък набраният от акците им опит да ги хващат послужи като фундамент на успешна проработка на едно друго място, която най-после завърши с шумен успех.

      Поради същите причини – изключително находчиви при опит за залявянето им, фактуристите от Илиеници вече не са обект и на проработка, чрез която да бъдат изобличени за незаконна финансова дейност. Аз пътувам рядко в този район, но много помня физиономии. От десетина години те са едно и същи. Дават специален знак на пътуващите покрай тях, който е един и същ от основаването на Търговския център. Аз разбирам какво ме подканват да ми напишат, но тези, които трябва да ги ловнат не схващат вероятно скрития смисъл на жеста им. Може би си мислят в патрулната кола, тия пишат стихотворения...

    Опитът си казва думата обаче и най-после една операция за залавяне на дилъри на контрабандни цигари завърши с успех. След дългомесечно наблюдение, данни, събирани чрез СРС, ударът бе нанесен не в района на Женския пазар, а на съвсем неочаквано място – пред входа на Търговския център Илиенци. Оказало се, че контрабандни цигари в дилърите и в колата нямало, но такива били намерени в дома им:  в стаята на момичето, което не било в къщи и се наложила да му разбият вратата е имало 5 пакета ментови цигари без бандерол. Те това вече е улика и следствието може вече да се насочи  в наколко направления:

   1. Как и от къде тези цигари са се оказали в стаята на момичето? Защо то в момента не си е в къщи? Е ли това склад за цигари без бандерол?

2.      Защо цигарите са ментови?

             Известно е, че ментови цигари пушат проститутките. Тук всички версии са възможни и нито една не трябва да се изключва. Дори момичетата, купуващите си ментови бонбони-желе трябва да се прверяват, защото те може да са непушещи проститутки,  които да се преструват на истински, спекулирайки с тази миризма, придаваща свежест на дъха им. Същото важи и за ванилията. В бардацте мъжете като усетят, че някоя менада ухае на ванилия пощуряват и плащат допълнително на момичето заради миризмата. Това е и причината проститутките да се пръскат със спиртов разствор на ванилия по местата, където нямат лигавици, а лигавиците  си третират с прах от пакетчетата с ванилия, които свободно се продават по бакалиите. Ето още една следа за насочване на следствието: Защо в дома на дилърите е имало и ванилия, която върви в комбинация с ментовите цитари. Заподозрените фактически се оказват много фътре.

    Какво полезно нещо са проверките? Дилъри на цигари търсеха, а на какви улики попаднаха. Двете улики описах, но има и трета. Момичето е хем скандално младо, хем възпълничко. Известно е, че на слабите момичета никой не им предлага. Пазарът в последните пет години наложи тази мода, по-едрите момичета да се търсят. При тези три улики, които описах, би ли могло момичето да се опита да каже нещо за да се защити. Така е фътре, че тя самата не знае! Добре, че сега няма Белене за неморалните момичета. Ще й дадат по-малко и при по-лек режим.

   Тази антидилърова акция може да има страхотен респект върху дилърите на цигари на Женския пазар и писачите на фактури пред Търговския център-Илиенци. Като видяха как полицаите ловнаха колегите им и колко неща допълнително излязоха мисля, че те така ще се изплашат, че цигара повече няма да продадат с години.

    Има обаче и такива, които не проникнаха в дълбочина в смисъла на акцията и я възприеха само от външната й страна. То групи възмутени граждани ли няма, предавания по телевизията ли, където си имат специалисти за изпроституирване с определени казуси и насочване на изводите в друга посока, според поръчката към собственика на телевизията. На неразбралите смисъла на акцията препоръчвам да чуят един хит на Веселин Маринов, като следят текста. Той е качен в Ю-туб. Там си е казано защо така става: родната полиция ни пази!

   До шест месеца – толкова е срокът според ГПК - ще привърши следствието за комбинацията ментови цигари – ванилия – възпълна сладуранка и ще стане ясно всичко. След таквоз осторожно внимание при проверката няма начин прокурорът да не повдигне обвинение.

   Контрабандни цгари немА – но пък какво излезе!

   Къде го чукаш, къде се пука!

 

   Неочаквано завърши и снощната проверка на водачите. Хванаха доста водачи с високи промили алкохол в кръвта, други- дрогирани, но пък проверката удари най-големите престъпници по пътя - тези които карат без Гражданска. Да караш на своя отговорност и да не платиш на мутрата или банкера той да отговаря за деянията ти – таквоз голямо престъпление не може да се сравни нито с употребата на алохол, нито с употребата на дрога. Плащаш 600 лв. акт за без Гражданска, още не знам какво  после на този, който доброволно трябва да си избереш сам за да отговаря за деянията ти на пътя вместо теб, за да ти върнат книжката и номерата на колата.

     За алкохол и дрога бе проверката, а какви престъпници по пътя хванаха покрай нея! Без Гражданска карат!

    Къде го чукаш, къде се пука!

 

 

 

 

 

     

 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Браво, Коста!
23.01.2012 21:21
Как може да имаш такова чувство за хумор и ирония, да се бъзикаш с бедните полицаи?... Бат Бойко обеща оставки, но тая вечер не чух за оставки...
Дали най-големите дилъри не са фътре... в парла-мента?...
Лека вечер и бъди рахат - полицията ни пази!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12284133
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930